Tutunma kanamasıdır inşallah canım, sımsıkı tutunuyordur sana bebeğinKızlar dün geceden beri çok fazla kasik ağrısı vardı sabah lavaboya gidince de camaşırımda kahverengi kan gördüm. 5 6 damla gelmiş silme ile de bulaş şeklinde geliyor. Tek taraflı kasik ağrısı çok fazla bugün. Merkezdeki hemşire ile görüştüm normal olduğunu ilaçlara devam etmemi test gününe kadar kan vermememi söyledi. Çok korkuyorum var mı aynı şeyleri yaşayan?
Canım tam yerleşme kanaması zamanındasın..istirahat et ve kan gününü bekle bencede4 Mayıs'ta oldum bugün 8. Gün kan vermeyin dediler bilmiyorum ki
Oyle yapacağım canım olmadıysa da takdiri ilahi ben elimden gelenin fazlasını yaptım çünküCanım tam yerleşme kanaması zamanındasın..istirahat et ve kan gününü bekle bencede
Henüz regl olmadım regl olduktan sonra başlaycak transfer süreci ilaçlardam dolayı ne zaman regl olacağımı bilmiyorum ortalama 7-10 günü bulur. Ama bana doktorum verdi zaten sıkıntı olsa vermezdiNe kadar bir süre var ? Bende soğuk algınlığı olmuştum takip surecindeydim doktorum ilaç kullanma dedi kendim atlatmaya çalıştım ama doktorunuza sorun bence çok emek veriyoruz yanlış bir şey olmasın . geçmiş olsun .. birde sakınan göze çöp batıyor aylardır iyi olan ben transfer zamanı hasta oldum çok takıyoruz kafaya
Tamam o zaman genel öyle teşekkürlerAtiyor vucuttan bi kisimi bir sure sonra benim oyle oluyor en azindan
Tabi evet doktor uygun gorduyse sorun yoktur benim çok yakın zaman o yüzden sormuştum sizede siizn daha varmışHenüz regl olmadım regl olduktan sonra başlaycak transfer süreci ilaçlardam dolayı ne zaman regl olacağımı bilmiyorum ortalama 7-10 günü bulur. Ama bana doktorum verdi zaten sıkıntı olsa vermezdi
Bende de pembe renkte gelmişti endişelenmeyin yerleşme kanamasidir inşallahKızlar dün geceden beri çok fazla kasik ağrısı vardı sabah lavaboya gidince de camaşırımda kahverengi kan gördüm. 5 6 damla gelmiş silme ile de bulaş şeklinde geliyor. Tek taraflı kasik ağrısı çok fazla bugün. Merkezdeki hemşire ile görüştüm normal olduğunu ilaçlara devam etmemi test gününe kadar kan vermememi söyledi. Çok korkuyorum var mı aynı şeyleri yaşayan?
Ay cok sevindim hayirli olsunBende 4 Mayıs transfer oldum dün verdim dayanamayıp pozitifi gördüm çok şükür.
Cok sevindimmmmm Hayirli olsunnnnnnKızlar ben de bugün minigimi gördümiki embriyo transfer edilmişti biri tutmuş ama olsun Rabbim bunu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah darısı da siz kader arkadaşlarıma olsun inşallah
Çok teşekkür ederim canım darısı en yakın zamanda size olsun inşallahCok sevindimmmmm Hayirli olsunnnnnn
Rica ederim Ben 4unde oldum transferTamam o zaman genel öyle teşekkürlersiz transfer oldunuz mu olacak misin
Tabi evet doktor uygun gorduyse sorun yoktur benim çok yakın zaman o yüzden sormuştum sizede siizn daha varmış
Adet tarihiniz ne zamwn? Bende pazartesi kontrole gidicem o zaman belli olacak transfer tarihimKızlar merhaba haftaya Perşembe günü kısmetse transferim gerçekleşecek dualarınızı bekliyorum
25 Mayıs en son adetim canımAdet tarihiniz ne zamwn? Bende pazartesi kontrole gidicem o zaman belli olacak transfer tarihim
5 gün embriyosu daha gelişmiş halde daha çok hücreli ve araştırmalarıma göre daha fazla rahme tutunma ihtimali olan embriyoymuş. Ancak ben bunu araştırdıktan sonra 3. Gün transferi olacağımı öğrenince çok üzülmüş ve ağlamıştım eşimde dr umuzu aramış sağolsun oda beni aradı çok sağlıklı embriyoların ağlama deyince bi rahatlamıştım 3-5 farketmiyor olacağı varsa bi şekilde oluyor kızlar içinizi ferah tutunAynen hayırlı gün o gündür, inşallah pozitif olsun da
Ah bana da 15i dedi dr um kan için delirdim en son dün test aldım yaptım biri silik iki çizgi çıktı. Yumurta toplamadan önce çatlatma iğnesi vurulmuştum oda 27 nisanda vuruldum teste etki etmez heralde dün 11 inde test yaptım evde inş doğrudur sonucuBenim 14 ama 15inde gel dediler seçimden dolayı amaaa tabi ki iki çizgi görürsem ben ablamın hastanesine gidip hemen kan veririm
İnşallah çok teşekür ederimHepsi olgun olsun, hepsinden güzel embriyolar oluşsun inşallah
Dokto 17 si dedi
O günler hiç geçmiyor inşallah dilediğiniz gibi olur herşeyDoktor 17 si dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?