2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar merhaba ben meraklı olmaktan alıkoyamıyorum kendimi. Yine test yaptım. Böyle çıktı. Size sormak istiyorum. Yanılabilir mi? Erken gebelik testi . Heyecanlanıyorum çünkü. ( transfer 4 mayıstı)
Maşallah ben yerinde olsam koşarak gitmiştim kan vermeye. Hadi gözün aydın olsun

Kızlar merhaba ben meraklı olmaktan alıkoyamıyorum kendimi. Yine test yaptım. Böyle çıktı. Size sormak istiyorum. Yanılabilir mi? Erken gebelik testi . Heyecanlanıyorum çünkü. ( transfer 4 mayıstı)
Transfer günü yaptığınız ovitrelle etkisi olabilir ama bu kadar koyu çıkar mı bilmiyorum gebelikten olabilir

bende 5 mayis 5. gün embryosu bnmde bugn negativ ckdi ama hayirlisi diyorum artık.. kücücükde olsa bir umut var icimde kan testi icin.. haftaya sali test günüm mental olrk cok cabuk cöken bir insanim asiri kafaya takiyorum..

bende 5 mayis 5. gün embryosu bnmde bugn negativ ckdi ama hayirlisi diyorum artık.. kücücükde olsa bir umut var icimde kan testi icin.. haftaya sali test günüm mental olrk cok cabuk cöken bir insanim asiri kafaya takiyorum..
Umudunu kaybetme daha erken inşallah bebeğin seninledir

Kızlar estrofem mide bulantısı yapıyor,tüm vücudum kırgın,ağrıyor sizde de böyle etkiler var mı? Transfer olmadım daha

Beklemek zor oluyor ama geç tutuna biliyor hormon ilaçlarından dolayı erken yapılan testler yaniltabiliyor,doktorum 7.kan testinde gebeliği gördüğümüz bile oldu endiselenme demişti bana son ana kadar ilaçlarınızı kullanmaya gayret edin bebeğiniz sizinledir inşallah.

sırt ya da bele yapıştırılıyordu dimi benim doktorum hiç vermedi ama kontrolde sorarım çünkü estrofem önce ki tedavimde de zorlamıştı beni

S
Ay maşallah ya ne kadar da belli çıkmış öyle aynı gün transfer olmuşuz ama.ben cesaret edemiyorum test yapmaya pazar gününü bekliyorum . Belirti falan ne yaşadın bu birkaç günlük sürede

S
Ay maşallah ya ne kadar da belli çıkmış öyle aynı gün transfer olmuşuz ama.ben cesaret edemiyorum test yapmaya pazar gününü bekliyorum . Belirti falan ne yaşadın bu birkaç günlük sürede

Kızlar estrofem mide bulantısı yapıyor,tüm vücudum kırgın,ağrıyor sizde de böyle etkiler var mı? Transfer olmadım daha
Evet evet estrofem ciddi anlamda bana da dokunuyordu. Sürekli uyku hali bulantı mutsuzluk yapıyor hala kullanıyorum. Ayrıca kortizon hap verilmişti bana transfer öncesi deltacortil adında bu ilaçtan mi yoksa diğer estrofem ya da progeston fitil ve iğneden mi bilmiyorum cildimde inanılmaz bir döküntü kuruluk yaşıyorum ve kilo almış hissi var sanki her yanım poğaça gibi sizlere de böyle yan etki yaptı mı ilaçlar

Döküntüyü bilemiyorum ama diğer etkileriniz estrofemden bence çünkü bende de var ve yan etkilerinde yazıyor,ödem iştah açma gibi etkileri de var transfer olana kadar dayanmak lazım günde 4 tane içiyorum

Valla kendimi bende davul gibi hissediyorum estrofemden ignelerden. Estrofem goguslerimi cok sisirdi. Ayrica estrofemi kullanmaya basladigmdan beri karin ve kasik agrim hic kesilmedi.ilaclar cok kotu etkiliyor gercekten Allah hepimize yardim etsin

Valla kendimi bende davul gibi hissediyorum estrofemden ignelerden. Estrofem goguslerimi cok sisirdi. Ayrica estrofemi kullanmaya basladigmdan beri karin ve kasik agrim hic kesilmedi.ilaclar cok kotu etkiliyor gercekten Allah hepimize yardim etsin
Aynen çok zor gerçekten ki bu sefer dondurulmuş var diye sadece estrofem kullanıyorum diğer ilaçlarla çok daha zordu, umarım çabalarımızın karşılığını alırız

Erken gebelik testi miydi normal miydi. Benim buraya attığım test erken gebelikti mesela onda çıktı iki gün sonra yani bugün normal test yaptım onda çıkmadı. Bence o testler çok hassas olduğu için onda çıkıyor diğerinde çıkmıyor. Varsa bile kanda çok yüksek seviyede değildir çünkü Bhcg değeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…