2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Valla kendimi bende davul gibi hissediyorum estrofemden ignelerden. Estrofem goguslerimi cok sisirdi. Ayrica estrofemi kullanmaya basladigmdan beri karin ve kasik agrim hic kesilmedi.ilaclar cok kotu etkiliyor gercekten Allah hepimize yardim etsin
Evet ağrılar ben de devam etti inanılmaz etkili ilaçlar bir an evvel bitsin diye dua ediyorum gerçekten çok zorlu süreç

Erken gebelik testlerinden yaptım

Kızlar merhaba ben meraklı olmaktan alıkoyamıyorum kendimi. Yine test yaptım. Böyle çıktı. Size sormak istiyorum. Yanılabilir mi? Erken gebelik testi . Heyecanlanıyorum çünkü. ( transfer 4 mayıstı)
7. Gün yapmışsıniz yani pozitif görünüyor tutunmuş bebeğiniz emin olmak istiyorsaniz gidip bir kan verebilirsiniz.

sırt ya da bele yapıştırılıyordu dimi benim doktorum hiç vermedi ama kontrolde sorarım çünkü estrofem önce ki tedavimde de zorlamıştı beni
Ben göbeğime yapıştırıyorum. Bı sorun isterseniz. ondan sonra ben biraz daha rahatladım. Bir tık pahalı ama ne yapalım battı balık yan gider

Eki Görüntüle 3246164
Bunun ovitrelle ile olma imkanı var mı peki dayanamadım gittim kan verdim
Allah’ım çok şükür süper, gözünüz aydın, darısı bizlerin başına

Kızlar son kontrolümu oldum bugün gece catlatma iğnesi yapacağım 10 adet sadece sağ yumurtaliktan istenen boyutta yumurta var cumartesi opu yapılacak. Bakalım ne olacak sonuç. Merakla bekliyorum
Hepsi olgun olsun, hepsinden güzel embriyolar oluşsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…