- 14 Aralık 2020
- 13
- 15
- 38
- 33
Evet ağrılar ben de devam etti inanılmaz etkili ilaçlar bir an evvel bitsin diye dua ediyorum gerçekten çok zorlu süreçValla kendimi bende davul gibi hissediyorum estrofemden ignelerden. Estrofem goguslerimi cok sisirdi. Ayrica estrofemi kullanmaya basladigmdan beri karin ve kasik agrim hic kesilmedi.ilaclar cok kotu etkiliyor gercekten Allah hepimize yardim etsin
Erken gebelik testlerinden yaptımErken gebelik testi miydi normal miydi. Benim buraya attığım test erken gebelikti mesela onda çıktı iki gün sonra yani bugün normal test yaptım onda çıkmadı. Bence o testler çok hassas olduğu için onda çıkıyor diğerinde çıkmıyor. Varsa bile kanda çok yüksek seviyede değildir çünkü Bhcg değeri
7. Gün yapmışsıniz yani pozitif görünüyor tutunmuş bebeğinizKızlar merhaba ben meraklı olmaktan alıkoyamıyorum kendimi. Yine test yaptım. Böyle çıktı. Size sormak istiyorum. Yanılabilir mi? Erken gebelik testi . Heyecanlanıyorum çünkü. ( transfer 4 mayıstı)
Görelim mevla neyler neylerse güzel eyler. İnşallah geç tutunmadır kanda çıkar Rabbim emeklerimizin karşılığını alabilmeyi nasip etsin hepimizeErken gebelik testlerinden yaptım
7. Gün yapmışsıniz yani pozitif görünüyor tutunmuş bebeğinizemin olmak istiyorsaniz gidip bir kan verebilirsiniz.
Bu kadar ovitrelle etkisi olmaz hayırlı Olsun
Yüksek çıkmış emin olmamakla birlikte çatlatma iğnesi bu kadar yüksek çıkartamaz şimdiden tebrikler
Tebrik ederim,inşallah sağlıkla ilerler hersey.Darisi başımıza diyelim o halde:)
Climara fort diye bı bant takıyorum göbeğimeBant nedir?
Ben göbeğime yapıştırıyorum. Bı sorun isterseniz. ondan sonra ben biraz daha rahatladım. Bir tık pahalı ama ne yapalım battı balık yan gidersırt ya da bele yapıştırılıyordu dimi benim doktorum hiç vermedi ama kontrolde sorarım çünkü estrofem önce ki tedavimde de zorlamıştı beni
Beklemek zor oluyor ama geç tutuna biliyor hormon ilaçlarından dolayı erken yapılan testler yaniltabiliyor,doktorum 7.kan testinde gebeliği gördüğümüz bile oldu endiselenme demişti bana son ana kadar ilaçlarınızı kullanmaya gayret edin bebeğiniz sizinledir inşallah.
Allah’ım
Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın. Hala tam sevinemiyorum. Umarım yükseliş devam eder. Teşekkür ederim herkese gerçekten.Allah’ımçok şükür süper, gözünüz aydın, darısı bizlerin başına
Çok güzel söyledin bizim bir planımız var ama esas plan onun o en güzelini bilir.Görelim mevla neyler neylerse güzel eyler. İnşallah geç tutunmadır kanda çıkar Rabbim emeklerimizin karşılığını alabilmeyi nasip etsin hepimize
Teşekkürler kontrolde sorayımBen göbeğime yapıştırıyorum. Bı sorun isterseniz. ondan sonra ben biraz daha rahatladım. Bir tık pahalı ama ne yapalım battı balık yan gider
Yani bence değil çünkü yüksek değeriniz hayırlı olsun inşallah
Hepsi olgun olsun, hepsinden güzel embriyolar oluşsun inşallahKızlar son kontrolümu oldum bugün gece catlatma iğnesi yapacağım 10 adet sadece sağ yumurtaliktan istenen boyutta yumurta var cumartesi opu yapılacak. Bakalım ne olacak sonuç. Merakla bekliyorum
Benden kan istiyor doktorum..e2 ye bakıyor özellikle..yüksekse başlamıyorBenden istemediler ya sadece rahim kalınlıgına bakıldı. Aklıma takıldı sımdı ya
Çok güzel haber tebrik ederim canım darısı başımıza inşallahBende 3 Mayıs'ta transfer oldum,Yarın 9,gün kan günüm aslında ama ben dün kan verdim dayanamadım pozitif çok şükür,Sizinde pozitiftir inşallah
Tebrikler :) sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz inşallah.Kızlar bn de kan verdim 195 cikti sonucum.yarin test günümdü 2 mayısta 3.gün embriyo transferiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?