2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Sakın moralini bozma canım, her kadında aynı olmuyor, o yüzden en iyisi test gününü beklemek

Bence daha cok erken 12 gun beklemeni oneririm

1 Mayıs'ta transfer yapıldı yarın test yaptırıcam.sizin için erken degilmi ? Sadece kandan test önerdi doktor.en kısa zamanda yavrunuzu kucağınıza alırsınız inşallah.
Benimde cuma günü test günüm inşallah güzel haberler alırsınız sizde yerleşme kanaması oldumu olduysa kaçıncı gün oldu

1 Mayıs'ta transfer yapıldı yarın test yaptırıcam.sizin için erken degilmi ? Sadece kandan test önerdi doktor.en kısa zamanda yavrunuzu kucağınıza alırsınız inşallah.
Evet ama genelde çoğu kişi transferin 5-6. günü idrarda görüyor. O yüzden dayanamadım test yaptım.

Benim de 7. Gün ve negatif çıktı maalesef .

Kullanılıyor, benim doktorum da veriyor

Test gününü bekle canım bırakma ilaçlarını

Merhaba Arkadaşlar başlığı gördüğüm için yazıyorum pazartesi benim transferim olacak transfer olanlara ve olacakların Rabbim elimizi kucagimizi boş cevirmesin inşallah
Amiinn canım, hayirlı olsun sımsıkı tutunsun sana bebişin inşallah

Yerleşme kanaması transferden tahmini kaç gün sonra olur ki acaba .ayrıca illa olmak zorunda değil sanırım öyle duymuştum ama bu konuda beni aydınlatır mısınız
Transferin 7-8. günlerinde olur en erken..geç tutunursa daha geç olur ama herkeste olmaz

Merhaba geçmiş olsun ağrınız sızınkz var mı benimde cumartesi günü biraz korkuyorum
Ağrım var kasıklarımda. Ağrı kesici parol içebilirsiniz dedi. Ama içmedim şuan daha iyiyim.. E2 testi iyi çıkmış. Ama ilaçlarımı daha gelmedi.. Onları bekliyorum.. Eve göndericeklerdi.. Korkma bayıltıyolar zaten gir çık 20 dk..

Hayırlısıyla güzel bir transfer olur bebişin sımsıkı tutunur sana

Bende 4 Mayıs transfer 16 Mayıs kan testi vereceğim. Doktor öyle söyledi. Bir şeyde hissetmiyorum bende. Ağrı vs. Bir şeyim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…