Evet veriliyor canım,estradiol ve progesteron değerine bakıp uygunsun baslayabilirsin demişlerdi bana.Donmuş transferde hazırlık döneminde kan verıyor muyduk kızlar unutmusum da ben hormonlara bakılıyor muydu?
Reglin kaçıncı gününde oldu transferinizEvet veriliyor canım,estradiol ve progesteron değerine bakıp uygunsun baslayabilirsin demişlerdi bana.
Merhaba geçmiş olsun ağrınız sızınkz var mı benimde cumartesi günü biraz korkuyorumAn itibariyle opu dan çıktım şimdi E2 testi vericem eğer iyiyse taze transfer olucak hadi inşallah.. Pozitif olanlara çok sevindim umut oldu Allah sağ salim kucağınıza aldırsın inş.. Watsap grup kurarsanız haber verin burdan takip biraz zor oluyo..
17.günReglin kaçıncı gününde oldu transferiniz
İdrar testinde bu kadar hızlı sonuç anlamayabilirsin, ümitsizliğe kapılma. Kan testi vereceğimiz günü bekleyelim.4 Mayıs transfer günüm bugün transfer dahil 7. gün ve idrar testi yaptım negatif. 5. Gün 2 embriyo transferiydi. Geçmiş konulara baktım da buradan dönen pek yok gibi. Eğer 3.gün ya da tek embriyo olsaydı umudum devam ederdi belki olur diye. Çok inanmıştım ama Kısmet değilmiş.
Hayırlısı olsun yinede kanda bakmak ve emin olmak gerekmiyor mu.benimde fazla ümidim yok ama söylenen tarihi beklicem o yüzden idrar testi yapıp moralimi şimdiden bozmak istemiyorum4 Mayıs transfer günüm bugün transfer dahil 7. gün ve idrar testi yaptım negatif. 5. Gün 2 embriyo transferiydi. Geçmiş konulara baktım da buradan dönen pek yok gibi. Eğer 3.gün ya da tek embriyo olsaydı umudum devam ederdi belki olur diye. Çok inanmıştım ama Kısmet değilmiş.
Benim de o şekilde geçiyor benim transferim 4mayista yapıldı dondurulmuş beşinci gün embriyosu ilk denemem ve çok heyecanlıyım günler geçmek bilmiyor sanki test günüm pazar öncesinde yapmayı düşünmüyorum anneler gününe eğer tutunmuş olursa bana supriz yapsın meleğim diyeCok endiseliyim artik paranoyak gibiyim evin icinde daraldikca
Daraldim sizin bekleme gunleriniz nasil geciyor
Benimki de 4mayis transfer ama umutsuz olma arkadaşım normalde hangi gün istedi tahlili doktor senden benim tahlil günüm pazar günü .burada önce negatif olup sonra pozitif gören çok yazılar okudum umutsuzluğa kapılma dua etİdrar testinde bu kadar hızlı sonuç anlamayabilirsin, ümitsizliğe kapılma. Kan testi vereceğimiz günü bekleyelim.
Hastaneye ulaşana kadar bekle bence arkadaşım.bu ilaçlar hem kişiye özel hem de malum tedavinin önemli parçaları. Benim ignem progesteron mesela.estrofem ayrıca coraspirin hap sekilinde progesteron da fitil de var oksapar ne acabaKızlar benşmde ilk transferim tutmuştu 8 haftalık düşük oldu şimdi donmus embriyolar transfer olacak öncesinde estroferm yazdı birde Oksapar iğne transferin öncesi kullanıyormu günde 1 kez dedi hastaneyi aradım ulaşamadım acaba yanlışmı anlarım dedim kimisi transfer sonrası kullanmısta
1 Mayıs'ta transfer yapıldı yarın test yaptırıcam.sizin için erken degilmi ? Sadece kandan test önerdi doktor.en kısa zamanda yavrunuzu kucağınıza alırsınız inşallah.4 Mayıs transfer günüm bugün transfer dahil 7. gün ve idrar testi yaptım negatif. 5. Gün 2 embriyo transferiydi. Geçmiş konulara baktım da buradan dönen pek yok gibi. Eğer 3.gün ya da tek embriyo olsaydı umudum devam ederdi belki olur diye. Çok inanmıştım ama Kısmet değilmiş.
Canım çatlatma iğnesi hcg zaten..yanıltabilir sonucu..inşallah tutunmuştur bebişinKızlar iyi geceler ,
4 Mayıs 5. Gün embriyo transferim oldu. Dün 2 çatlatma iğnesi yapmıştım.
Bugün dayanamadım kaset test yaptım.
Transferden sonra yaptığım çatlatma iğnesi etkilemiş olabilir mi?
Sonuç sizce ne heyecanlandım. :)
Eki Görüntüle 3245279
Hayırlı olsun tedavin, sonucu pozitif olsun inşallahKızlar Bende ayın 7 sinde adet oldum dün doktor kontrole çağırdı sonra bugün başlamam için ilaçlar verdi 18 inde tekrar gel transfer gününü duruma göre planlayalım dedi inşallah güzel pozitif sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?