2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

4 Mayıs transfer günüm bugün transfer dahil 7. gün ve idrar testi yaptım negatif. 5. Gün 2 embriyo transferiydi. Geçmiş konulara baktım da buradan dönen pek yok gibi. Eğer 3.gün ya da tek embriyo olsaydı umudum devam ederdi belki olur diye. Çok inanmıştım ama Kısmet değilmiş.

Merhaba geçmiş olsun ağrınız sızınkz var mı benimde cumartesi günü biraz korkuyorum

İdrar testinde bu kadar hızlı sonuç anlamayabilirsin, ümitsizliğe kapılma. Kan testi vereceğimiz günü bekleyelim.

Hayırlısı olsun yinede kanda bakmak ve emin olmak gerekmiyor mu.benimde fazla ümidim yok ama söylenen tarihi beklicem o yüzden idrar testi yapıp moralimi şimdiden bozmak istemiyorum

Cok endiseliyim artik paranoyak gibiyim evin icinde daraldikca
Daraldim sizin bekleme gunleriniz nasil geciyor
Benim de o şekilde geçiyor benim transferim 4mayista yapıldı dondurulmuş beşinci gün embriyosu ilk denemem ve çok heyecanlıyım günler geçmek bilmiyor sanki test günüm pazar öncesinde yapmayı düşünmüyorum anneler gününe eğer tutunmuş olursa bana supriz yapsın meleğim diye

Kızlar benşmde ilk transferim tutmuştu 8 haftalık düşük oldu şimdi donmus embriyolar transfer olacak öncesinde estroferm yazdı birde Oksapar iğne transferin öncesi kullanıyormu günde 1 kez dedi hastaneyi aradım ulaşamadım acaba yanlışmı anlarım dedim kimisi transfer sonrası kullanmısta

İdrar testinde bu kadar hızlı sonuç anlamayabilirsin, ümitsizliğe kapılma. Kan testi vereceğimiz günü bekleyelim.
Benimki de 4mayis transfer ama umutsuz olma arkadaşım normalde hangi gün istedi tahlili doktor senden benim tahlil günüm pazar günü .burada önce negatif olup sonra pozitif gören çok yazılar okudum umutsuzluğa kapılma dua et

Hastaneye ulaşana kadar bekle bence arkadaşım.bu ilaçlar hem kişiye özel hem de malum tedavinin önemli parçaları. Benim ignem progesteron mesela.estrofem ayrıca coraspirin hap sekilinde progesteron da fitil de var oksapar ne acaba

Yerleşme kanaması transferden tahmini kaç gün sonra olur ki acaba .ayrıca illa olmak zorunda değil sanırım öyle duymuştum ama bu konuda beni aydınlatır mısınız

1 Mayıs'ta transfer yapıldı yarın test yaptırıcam.sizin için erken degilmi ? Sadece kandan test önerdi doktor.en kısa zamanda yavrunuzu kucağınıza alırsınız inşallah.

Canım çatlatma iğnesi hcg zaten..yanıltabilir sonucu..inşallah tutunmuştur bebişin ama transfer sonrası çatlatma iğnesi uygulamasını ilk defa duydum

Hayırlı olsun tedavin, sonucu pozitif olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…