benim donmus transfer olacak, donmusda tutma şansı çok daha yüksek oluyormuşSizin ki dondurulmuş mu taze embriyomu acaba banada 18 19 Mayıs dedi doktorum ama.
benim de 8. Günüm cumaya kadar zor dayanıcamCok endiseliyim artik paranoyak gibiyim evin icinde daraldikca
Daraldim sizin bekleme gunleriniz nasil geciyor
Bende öyle duydum, hatta doktoruma dondurlmuş yapalım dedim ama taze yaptıbenim donmus transfer olacak, donmusda tutma şansı çok daha yüksek oluyormuş
Benımde 2mayıs ınsallah olumlu sonuçlar alırız Allahın ıznıyleAy sizinle aynıyız biz, bende 2 sinde transfer olmuştum.taze mi dondurulmuş mu sizin? Ben bir ay dinleneyim istedim aslında ama dr gerek yok dedi. Taze transfer yaptı 2 adet 5. Gün embriyosu
Hadi insallah bakalim kolayliklarAn itibariyle opu dan çıktım şimdi E2 testi vericem eğer iyiyse taze transfer olucak hadi inşallah.. Pozitif olanlara çok sevindim umut oldu Allah sağ salim kucağınıza aldırsın inş.. Watsap grup kurarsanız haber verin burdan takip biraz zor oluyo
Hayirli olsun size deMerhabalar hanımlar ben bugün dönmüş çözülmüş emrio transferi oldum, hepimize hayırlı sonuçlar
Cok sevindim hadi hayirlisi3.gün embriyosu transfer günü hariç dün 7.gündü bugün 8.gün iki gündür poztif idrar testlerim.cuma kan vericem
Inan bende senle ayni durumdayim transferim benim de 5 mayis … duygularim biribirine girdiMerhaba kızlar
Bende telaş ve kaygıdan duramayıp yazim dedim… 5 mayısta 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi. Durum ne bilmiyorum??? Benim 2. Denemem. İlki hüsrandı12.gün test yap dedi dr beklicem galiba çünkü korkuyorum öncesinde yapmaya. Yapan arkadaşlarada helal olsun
Şaka gibi inşallah gönlümüze göre olsunInan bende senle ayni durumdayim transferim benim de 5 mayis … duygularim biribirine girdive ikinci denemem. Ben de korkuyorum test yapmaya
Insallah gercekten aynen beni anlatiyorsunŞaka gibi inşallah gönlümüze göre olsunbeklemek çok kötü… en ufak bi sızı hissetsem belimde yada kasığımda acabamı diyorum. İnşallah boşuna beklemiyoruzdur
İnşallah aynı durumdayızŞaka gibi inşallah gönlümüze göre olsunbeklemek çok kötü… en ufak bi sızı hissetsem belimde yada kasığımda acabamı diyorum. İnşallah boşuna beklemiyoruzdur
Uzulme ve korkma yerlesme kanamasidir belkiMerhaba hanımlar 2 Mayıs'ta transfer olmuş arkadaşlar bugünkü durumunuz nasıl bende 2 Mayıs'ta transfer oldum sabah yok denecek az şeklinde silik kanamam oldu içim içimi yiyor şimdide olmadı tutmadı diye cuma günü test günümne kadar zor beklemek tek beşinci gün embriyosu benim gibi olan arkadaşlar bugünkü durumunuzu yazabilirmisiniz
İnşallah öyledir benimle birlikte aynı gün transfer olmuş komşum var oda yazdı bugün kanaman oldumu diye ondada olmuş çok garip test yapmak istiyorum ama tek çizgi görmekten çok yoruldumUzulme ve korkma yerlesme kanamasidir belki
Amin inşallah canım Rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasib etsin senin transfer tarihi belli miHayırlısı olsun hakkında inşallah canım karar verınce bıze de yaz
Amin canımAmin inşallah canım Rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasib etsin senin transfer tarihi belli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?