- 23 Şubat 2023
- 493
- 196
- 23
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz beni yanlış anlamışsınız. Demek istediğim kişinin kullanacağı ilaç bellidir atıyorum siz cetrotide'a başladınız onunla devam edersiniz değil mi? Bir gün cetrodite bir gün oxodite bir gün gonapeptyl kullanmazsinız. Neyle başlıyorsaniz ona devam edersiniz. Ben de arkadaşa onu söyledim hangi ilaca başlayıp devam edecekseniz direk onun adını söyleyip talepte bulunun diye. Hergun farklı farklı ilaçlar kullanamazsınız neticede.Merhaba oxotide ile cetrotide aynı içerikli ilaç sadece birini rapor karşılıyor birini karşılamiyor ilaç bulma sıkıntısı çok büyük İstanbul bölgesinde bende yeni tüp bebek yaptırdım evet bazi doktorlar farklı ilaç istemiyor lakin bu gonapetly ile cetrotide olabilir çünkü çoğu doktor gonapetly çatlatma iğnesi olarak kullandırıyor kendim bizzat yaşadığım için yazıyorum dikkatimi çekti sizin söylediğiniz hatta mart ayında tedaviye başlamıştım doktor kendinizi cetrotide oxotide ya da gonapetly bulursan al dedi üçünden biri olacaktı ilk ikisi çok zor bulunduğu için gonapetly buldum ücretli idi lakin makul bir ücreti vardı aldim on tane tedavinin ilk günü yanlış kullanma sonucu tedavi iptal oldu Nisan ayına kaldı deli gibi ağladım ama boşuna ağladım Rabbimden herşeyin hayırlısını istemek lazımmış bir sonraki ay tekrar tedavi için gittiğimde doktorun verdiği gonapetly iptal etti kullandırmadı demekki ben o ay kullansam olumsuz sonuc alacak mısım onca emek verip daha kötü olurmuşum yani bu yaşadığımız süreçler çok zor o yüzden ben nerde birşey görsem herşeyi anlatasim geliyor çoğu arkadaşlarımız ki bende dahil bu süreçte birşeyleri bilemiyoruz heleki tedavi devlet hastanesinde ise zaten öyle hiç birşeyde bilgilendirme yok.
Yok yanlış anlamadım sizde beni yanlış anlamayın lütfen ben bizzat tedavi sürecinde karşılaştığım durumdan bahsettim başıma geldiği için cetrotide kullanıyordum yetmedi iki tane daha yazdırdım bulamadım hiç bir yerde ücretli oxotide aldım onu vurdum bir gün ertesi günü bir yerde cetrotide buldum onu aldım onu vurdurdum hani demek istediğim şu ki cetrotide oxotide aynı lakin gonapetly güvenilir bir ilaç gelmiyor tedavisinde kullanan arkadaşlarım var hepsi olumsuz sonuc almışSiz beni yanlış anlamışsınız. Demek istediğim kişinin kullanacağı ilaç bellidir atıyorum siz cetrotide'a başladınız onunla devam edersiniz değil mi? Bir gün cetrodite bir gün oxodite bir gün gonapeptyl kullanmazsinız. Neyle başlıyorsaniz ona devam edersiniz. Ben de arkadaşa onu söyledim hangi ilaca başlayıp devam edecekseniz direk onun adını söyleyip talepte bulunun diye. Hergun farklı farklı ilaçlar kullanamazsınız neticede.
Tabi şu dediğinize katılıyorum tedavi sürecinde doktorun yazdığı ilaç ve doz kullanımı her kişiye özeldir çünkü herkesin durumu aynı değilSiz beni yanlış anlamışsınız. Demek istediğim kişinin kullanacağı ilaç bellidir atıyorum siz cetrotide'a başladınız onunla devam edersiniz değil mi? Bir gün cetrodite bir gün oxodite bir gün gonapeptyl kullanmazsinız. Neyle başlıyorsaniz ona devam edersiniz. Ben de arkadaşa onu söyledim hangi ilaca başlayıp devam edecekseniz direk onun adını söyleyip talepte bulunun diye. Hergun farklı farklı ilaçlar kullanamazsınız neticede.
Sabret,kan ver net olsun.Zaman gecmiyor gibi ama kafa oraya takilinca oyle geliyor.benim senden bir gün sonrasi transferim ve benimde kasık ağrım var bugün başladı ve bel ağrım.regl olacağım zamanda böyle olur hep ama sabredip bekleyeceğim.hatta tahlil günüm 15mayis ben 12sinde veririm kan diyordum ama merkez benden 15tarihli sonuç isterse bir daha kan verme derdinden 12de vermekten bile vazgeçtim:)Herkese iyi akşamlar, bugün 7. Günümdeyim transfer sonrası ara ara kasık ağrım harici hiç belirtim yok, takvime göre de reglime 1 gün kaldı. Cuma test günüm ama öncesinde İdrar testi yapmalı mıyım sizce? Yanıltır mı? Kalbim çıkacak artık
3. Gün embriyosuysa önermem ama 5. Gün ise 8. Gün bı ihtimal çıkma olasılığı var. Yine de ben olsam beklerdim ki ben öyle yaptım zaten 12. Güne kadar bekledimHerkese iyi akşamlar, bugün 7. Günümdeyim transfer sonrası ara ara kasık ağrım harici hiç belirtim yok, takvime göre de reglime 1 gün kaldı. Cuma test günüm ama öncesinde İdrar testi yapmalı mıyım sizce? Yanıltır mı? Kalbim çıkacak artık
Belki test bozuktur, başka bi tane ile de deneseydin. Yerleşme kanaması için ideal günlerdesin. İnşallah test bozukturKizlar bugun test yaptim
Negativ 2.5 transfer olmusdum ama bugun lekelenmem basladi boyle
Olan varmi
Yapacaksan da sabahı bekle derim. hadi inşallah şüphe bırakmayan bir sonuç alırsınHerkese iyi akşamlar, bugün 7. Günümdeyim transfer sonrası ara ara kasık ağrım harici hiç belirtim yok, takvime göre de reglime 1 gün kaldı. Cuma test günüm ama öncesinde İdrar testi yapmalı mıyım sizce? Yanıltır mı? Kalbim çıkacak artık
Canım cumaya bişey kalmadı, kanda bak sonucuna az kaldıHerkese iyi akşamlar, bugün 7. Günümdeyim transfer sonrası ara ara kasık ağrım harici hiç belirtim yok, takvime göre de reglime 1 gün kaldı. Cuma test günüm ama öncesinde İdrar testi yapmalı mıyım sizce? Yanıltır mı? Kalbim çıkacak artık
İdrar testleri yanıltabilir, çıkmayabilir, bozuk olabilir ki benim kız kardeşimin başına geldi..7.günden sonra yerleşme kanaması olur ki sendeki kanama da inşallah odur..sabret ve test gününde kan sonucuna bak canım..sakın umutsuzluğa düşme..bebeğin seninle inşallahKizlar bugun test yaptim
Negativ 2.5 transfer olmusdum ama bugun lekelenmem basladi boyle
Olan varmi
TamamCanım cumaya bişey kalmadı, kanda bak sonucuna az kaldı
Çok aminYapacaksan da sabahı bekle derim. hadi inşallah şüphe bırakmayan bir sonuç alırsın
Evet 5. Gün embriyosu bencede bekliyim şunun şurasında Cuma ya ne kaldı ama bide bize sorsunlar yüce Rabbim evlat için çıkıtığımız bu umut yolculuğumuzda muratlarımıza ermemizi nasip etsin hepimize3. Gün embriyosuysa önermem ama 5. Gün ise 8. Gün bı ihtimal çıkma olasılığı var. Yine de ben olsam beklerdim ki ben öyle yaptım zaten 12. Güne kadar bekledim
Âmin inşallah benimde 5 gün embriyosu 2 sinde transfer olmuştum cuma günü kan vericem içim içime sığmıyor evde test yapmamak için kendini zor tutuyorum Rabbim güzel haberler almayı da nasip etsin inşallah mutlaka burda sonuçları paylaşalım hanımlar olur muEvet 5. Gün embriyosu bencede bekliyim şunun şurasında Cuma ya ne kaldı ama bide bize sorsunlar yüce Rabbim evlat için çıkıtığımız bu umut yolculuğumuzda muratlarımıza ermemizi nasip etsin hepimize
Benim de gebelik hiç oluşmuyor canım 9 senemiz bitecek hiç doğal yol ile kalamadım. Benim tek embriyoydu kızım tuttu ilk denemede. Şimdi tek mi iki mi kararsızım doktorum düşünebilirsin kontrole kadar dediAynı yaştayız saglıkla büyüsünler inşallah. Oğlumda ıkı tane koydular biri tuttu o yüzden ben yıne ıkı tane koydurucam canım. 3 düşüğüm ve sayamadıgım kadar kımyasal gebelık yasadım canım. Oğlumdan sonra bir ay korunmadım onda bile hamile kaldım düşük cok zor o yuzden korunuyoruz biz
Ovitrelle mi yaptınız gonapeptly mi?Kızlar iyi geceler ,
4 Mayıs 5. Gün embriyo transferim oldu. Dün 2 çatlatma iğnesi yapmıştım.
Bugün dayanamadım kaset test yaptım.
Transferden sonra yaptığım çatlatma iğnesi etkilemiş olabilir mi?
Sonuç sizce ne heyecanlandım. :)
Eki Görüntüle 3245279
gonapeptly yaptım 2 adet.Ovitrelle mi yaptınız gonapeptly mi?