- 8 Aralık 2022
- 1.480
- 1.437
- 53
- 30
Onda beta hcg yok diye biliyorum, öncesinde de ovitrelle yapmadıysanız pozitif görünüyorgonapeptly yaptım 2 adet.
Transfer günü yaptım ovitrelle yani 4 Mayıs.Onda beta hcg yok diye biliyorum, öncesinde de ovitrelle yapmadıysanız pozitif görünüyor
Transfer günü yaptıysanız onun etkisi Daha geçmez en erken 9-10 günde geçer ovitrelle etkisi.Biraz Daha bekleyin, tekrar test yapın inşallah tutunmuşturTransfer günü yaptım ovitrelle yani 4 Mayıs.
İnşallah teşekkür ederimTransfer günü yaptıysanız onun etkisi Daha geçmez en erken 9-10 günde geçer ovitrelle etkisi.Biraz Daha bekleyin, tekrar test yapın inşallah tutunmuştur
Ay sizinle aynıyız biz, bende 2 sinde transfer olmuştum.Âmin inşallahbenimde 5 gün embriyosu 2 sinde transfer olmuştum cuma günü kan vericem içim içime sığmıyor evde test yapmamak için kendini zor tutuyorum Rabbim güzel haberler almayı da nasip etsin inşallah mutlaka burda sonuçları paylaşalım hanımlar olur mu
İnşallah, hadi hayırlısı olsunKızlar Bende ayın 7 sinde adet oldum dün doktor kontrole çağırdı sonra bugün başlamam için ilaçlar verdi 18 inde tekrar gel transfer gününü duruma göre planlayalım dedi inşallah güzel pozitif sonuçlar alırız
Hayırlı olsunMerhabalar hanımlar ben bugün dönmüş çözülmüş emrio transferi oldum, hepimize hayırlı sonuçlar
Benimki taze bayramdan sonraki Perşembe günü 5 tane toplandı yumurtam bir tanesi oluştuğu için bir embriyo transferi oldu inşallah güzel sonuçlar alırız sizinle aynı gün oldu bakalım nasıl olacakAy sizinle aynıyız biz, bende 2 sinde transfer olmuştum.taze mi dondurulmuş mu sizin? Ben bir ay dinleneyim istedim aslında ama dr gerek yok dedi. Taze transfer yaptı 2 adet 5. Gün embriyosu
2 mayısta baya bi kişi var transfer olan .bn de bugun idrar testi yaptım var gibi ama emin olamadım sabah tekrar yapcam testAy sizinle aynıyız biz, bende 2 sinde transfer olmuştum.taze mi dondurulmuş mu sizin? Ben bir ay dinleneyim istedim aslında ama dr gerek yok dedi. Taze transfer yaptı 2 adet 5. Gün embriyosu
Evet benimde perşembe toplandı :), amin bizimle beraber burdaki herkesi Rabbim sevindirsinBenimki taze bayramdan sonraki Perşembe günü 5 tane toplandı yumurtam bir tanesi oluştuğu için bir embriyo transferi oldu inşallah güzel sonuçlar alırız sizinle aynı gün oldu bakalım nasıl olacak
Silik çizgi şeklindemi çıktı bugün bende çok düşündüm test yapmayı da sonra vazgeçtim dedim o kadar bekledim bekledim üç gün daha dayanayım o yüzden yapmadım2 mayısta baya bi kişi var transfer olan .bn de bugun idrar testi yaptım var gibi ama emin olamadım sabah tekrar yapcam test
Eset cnm kuruduktan sonra baya belirginlestiSilik çizgi şeklindemi çıktı bugün bende çok düşündüm test yapmayı da sonra vazgeçtim dedim o kadar bekledim bekledim üç gün daha dayanayım o yüzden yapmadım
Sizinde mi 2 mayıs, ya en güzeli gerçekten kanı beklemek galiba gününde2 mayısta baya bi kişi var transfer olan .bn de bugun idrar testi yaptım var gibi ama emin olamadım sabah tekrar yapcam test
Hadi hayırlısı inşallah ben mesela çok endişe ediyorum bunun sebebi de aynı hastanede daha önce transfer olmus arkadaşlar yüzünden olumsuz sonuçla karşılaşmışlar birde devlet hastanesi ile özel arasında baya fark var onu anladım arkadaşlar olumsuz konuşunca sonuç pozitif olsada sevinemeyecek gibiyim birde sizde belirtilerde duygu değişimi nasıl kendimi ergen gibi herşeye atarlı hissediyorumEset cnm kuruduktan sonra baya belirginlesti
Hayırlısı olsun hakkında inşallah canım karar verınce bıze de yazBenim de gebelik hiç oluşmuyor canım 9 senemiz bitecek hiç doğal yol ile kalamadım. Benim tek embriyoydu kızım tuttu ilk denemede. Şimdi tek mi iki mi kararsızım doktorum düşünebilirsin kontrole kadar dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?