• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ay harika gözün aydın olsun. ne güzel hadi bakalım hayırlısıyla bir üst seviyeden devam yola 🥰🥰
Amiiin ben bu pozitifi 3 kere gördüm 3 kere kaybettiğim için o kadar korkuyorum ki çift çizgi görünce 🙄 rabbim hepimize sağlıklı başlayıp sağlıklı biten hayırla kucağımıza alabileceğimiz gebelik süreci nasip etsin inşallah 🤲

Hayırlı olsun siz kan verdiniz mi değeriniz kaç çıktı?🥰
Yok benim bugün transfer hariç 6.günüm sizden bir gün önce transfer oldum yani 🐣4.günden beri test yapıyorum gittikçe koyulaşıyor.Bugün daha da koyu çıktı çok şükür.Kan testi günüm cuma günü, merkez 9.gün istiyor bizden test

Amiiin ben bu pozitifi 3 kere gördüm 3 kere kaybettiğim için o kadar korkuyorum ki çift çizgi görünce 🙄 rabbim hepimize sağlıklı başlayıp sağlıklı biten hayırla kucağımıza alabileceğimiz gebelik süreci nasip etsin inşallah 🤲
İnşallah sorunsuz devam eder bu seferki gebeliğiniz 🙏🏼 diğer kayıplar neden oldu?

Bilmemek en guzeli. Ben baska sehırde yaptırıyorum ölçümleri transfer günü verince gidiyorum doktorumun yanına. Cyclo progynova sabah aksam verdi bana da. İlk trasferde coraspirinle progestan fitil vermişti bundan da diger kontrolde ekleyecekler galıba. 2. Kontrolde kan veriyor muyduk hatırlayamadım. Benim oğlum 2020 haziran dogumlu kızınız kac yasında
Benim kızımda 2021 haziran doğumlu canım 😊 biz 1 seneyi geçti aslında korunmuyoruz am olmuyor. Eşimin yaşı 35 oldu ben 28 neredeyse çok gecikmek istemiyoruz o yüzden. Şimdi de tek embriyo mu yoksa çift embriyo mu koydursak ona karar veremiyoruz. Tekrar gebelik düşünür müyüz bilmiyorum. İkiz olursa ya yapamazsam diye korkuyorum

İnşallah sorunsuz devam eder bu seferki gebeliğiniz 🙏🏼 diğer kayıplar neden oldu?
İlki kendiliğinden ikiz gebelikti düşük oldu 6 haftada. 2 yıl gebe kalmayınca başarısız iki aşılama yaşadım genetik testte pıhtılaşma çıktı. Tüp bebek yaptırdık merkezin yanlışı yüzünden düşük oldu o da daha doğrusu ilaçla düşürdüm bu ikinci tüp bebek denemesii farklı merkezde yaptırdık tabi

İlki kendiliğinden ikiz gebelikti düşük oldu 6 haftada. 2 yıl gebe kalmayınca başarısız iki aşılama yaşadım genetik testte pıhtılaşma çıktı. Tüp bebek yaptırdık merkezin yanlışı yüzünden düşük oldu o da daha doğrusu ilaçla düşürdüm bu ikinci tüp bebek denemesii farklı merkezde yaptırdık tabi
Anladım bu sefer olacak inşallah içini ferah tut geliyor 💓

Benim kızımda 2021 haziran doğumlu canım 😊 biz 1 seneyi geçti aslında korunmuyoruz am olmuyor. Eşimin yaşı 35 oldu ben 28 neredeyse çok gecikmek istemiyoruz o yüzden. Şimdi de tek embriyo mu yoksa çift embriyo mu koydursak ona karar veremiyoruz. Tekrar gebelik düşünür müyüz bilmiyorum. İkiz olursa ya yapamazsam diye korkuyorum
Aynı yaştayız 🥰 saglıkla büyüsünler inşallah. Oğlumda ıkı tane koydular biri tuttu o yüzden ben yıne ıkı tane koydurucam canım. 3 düşüğüm ve sayamadıgım kadar kımyasal gebelık yasadım canım. Oğlumdan sonra bir ay korunmadım onda bile hamile kaldım düşük cok zor o yuzden korunuyoruz biz

Herkesin ilaçları farklı olduğu için sizin değişik ilaçlar talep etmeniz bana farklı geldi sadece. Çünkü bu süreçte doktorlar ilaclarin değiştirilmesini istemezler. yani atıyorum birgün oxotide kullanıp birgün cetrodite kullanmanızı istemezler. Onun için dikkatimi çekti. Benim fikrimce hangi ilaca ihtiyaciniz varsa ismini belirtip öyle talep edin. Her ilacı talep etmeyin yani. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤲
Merhaba oxotide ile cetrotide aynı içerikli ilaç sadece birini rapor karşılıyor birini karşılamiyor ilaç bulma sıkıntısı çok büyük İstanbul bölgesinde bende yeni tüp bebek yaptırdım evet bazi doktorlar farklı ilaç istemiyor lakin bu gonapetly ile cetrotide olabilir çünkü çoğu doktor gonapetly çatlatma iğnesi olarak kullandırıyor kendim bizzat yaşadığım için yazıyorum dikkatimi çekti sizin söylediğiniz hatta mart ayında tedaviye başlamıştım doktor kendinizi cetrotide oxotide ya da gonapetly bulursan al dedi üçünden biri olacaktı ilk ikisi çok zor bulunduğu için gonapetly buldum ücretli idi lakin makul bir ücreti vardı aldim on tane tedavinin ilk günü yanlış kullanma sonucu tedavi iptal oldu Nisan ayına kaldı deli gibi ağladım ama boşuna ağladım Rabbimden herşeyin hayırlısını istemek lazımmış bir sonraki ay tekrar tedavi için gittiğimde doktorun verdiği gonapetly iptal etti kullandırmadı demekki ben o ay kullansam olumsuz sonuc alacak mısım onca emek verip daha kötü olurmuşum yani bu yaşadığımız süreçler çok zor o yüzden ben nerde birşey görsem herşeyi anlatasim geliyor çoğu arkadaşlarımız ki bende dahil bu süreçte birşeyleri bilemiyoruz heleki tedavi devlet hastanesinde ise zaten öyle hiç birşeyde bilgilendirme yok.

Back