• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda geçer enfeksiyonun. 🙏 benim doktorum da tüp bebek ve yaşın da biraz var dedi sezeryana yönlendirdi. Sanırım riske atmak istemiyorlar. Zaten benim kızın da başı yukarda olunca bişey demedim bende. Perşembeye doğumum var 🥰 inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🙏
Çok az kalmış sağlıkla kavuşun inşallah doğumdan sonra yorumları alırız 🌸😍 dualarımız sizinle diğer çarşambada benim doğum 🥰

Ay inşallah canım. Ben yine de rezene tohumu alıcam gelmezse diye ama başka ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
Sakin olman gerekiyor canım daha gelmeden ya gelmezse paniğine girme rezene iyi oluyor hemşireler çok yardımcı oluyor inan ilk defa olunca hele süt öyle fosur fosur gelmiyor normal doğumda ki gibi gelmesi için meme ucu masajı yaptılar orada biraz canın yanacak sıkıyorlar falan meme ucunu geliyormu diye bakıyorlar zaten ilk şeffaf yağ gibi geliyor bebekte tutarsa tadından yenmez ki bebek süt olduktan sonra genelde tutuyor aç olduğu için 😀😀

Aminn inşallah canım🤲🥰 doktorun normal mi diyor sezaryen mi dedi
Normal diyor canım benimki de, haftalık kontrole gidiyoruz bakalım. Benimki 34te baş aşağı dönmüştü, cumartesi kontrolde yavaştan kanala doğru indiğini söylemişti. Zaten kasiklarimdaki ağırlık da artmaya başlıyor 🙈 Bu cumartesi nst ye alicak ilk kez bir de çatı muayenesi yapacakmış, hayirlisi bakalım 🥰 senin doktorun yaptı mı bu muayeneleri bir sonraki kontrolde mi yapacak yoksa

Sakin olman gerekiyor canım daha gelmeden ya gelmezse paniğine girme rezene iyi oluyor hemşireler çok yardımcı oluyor inan ilk defa olunca hele süt öyle fosur fosur gelmiyor normal doğumda ki gibi gelmesi için meme ucu masajı yaptılar orada biraz canın yanacak sıkıyorlar falan meme ucunu geliyormu diye bakıyorlar zaten ilk şeffaf yağ gibi geliyor bebekte tutarsa tadından yenmez ki bebek süt olduktan sonra genelde tutuyor aç olduğu için 😀😀
Ay hadi inşallah 🙏 canım. Sakin olmaya çalışırım. Genelde sakin bir yapım var ama şimdiye kadar daha hiç süt gelmedi benden gelenler varmış sancımda olmayınca acaba mı dedim 🙈 bakalım inşallah iyi olur.

Çok az kalmış sağlıkla kavuşun inşallah doğumdan sonra yorumları alırız 🌸😍 dualarımız sizinle diğer çarşambada benim doğum 🥰
Teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah 🙏 🥰 Allah sana da kolaylık versin doğumunda. İnşallah sıkıntısız sorunsuz hallederiz 🙏❤️

Teşekkürler sagolun,epidurali hiç bilmiyorum bana sadece spinal anlatıldı.belden bir iğne yapıldı ve hemen belden aşağısı uyuştu.sadece çekiştirme gibi birseyler hissettim ağrı acı asla yoktu.bebek 10dk içinde çıkarıldı karnımdan.gösterdiler hemen, simsiyah saçları vardı ve kanliydi heryeri.ama dünyanin en güzel bebegi oluyor o.sizin için. iğne yapılması da dahil..sonrası dikilme.toplamda 40-45dk gibi bir zamanda geldiğimi söylediler bana odaya.6saat sonra bisküvi ve cay getirdiler onları yedim sadece. Gaz cikmadan kqtı birsey yedirmediler.tavuk suyu corbası,meyve suyu,bol kahve ve cay,su.spinalde kesinlikle baş ağrısı oluyor,bende ayrıca kulak uğultusu,boyun ve ense ağrısı da çok oldu. 1gün sonras cıktıbunlar hep .bunun icin bol sade kahve içilmesi gerek.ve su tabiiki.benim.gaz sancim oldu baya çıkaramadım gazımi.zaten 6saat sonra sonda çıkarılıp kaldırıyorla.depend takılıyor benim kalkışım kolay oldu.tabiki dikiş yeri acıyor ama öyle öldüm.bittim.diyemem.zaten agrı kesici vuruyorlar onlar rahatlatıyor. Hergün koldan kan sulandırıcı ve damar yolundan antibiyotik verdiler.çıkıştada dr antibiyotik, agrı kesici, kan ilacı ,yara kremi ve kan sulandiricı iğne yazmisti bana. ertesi gün kötüydü esas benim icin.kalkinca gözüm karardı wcde.gaz içimde dolaşıyor ama çıkaramıyorum resmen karnımda bebek hareketi gibi gezdi durdu.lavman yapıldı da biraz rahatladım.sıcak su torbası almistim yanıma dikise denk getirmeden tuttum o da iyi geldi biraz.birde balgam var hissi oldu bogazimda öksürmek acı verdi sanki dikisim aciliyor saniyordum dr birsey olmaz oraya destek olarak öksürebilirsin dedi.elimde hep pecete bogazimı temizlemeye calistim.kalkip yürümek benim gaz sancilarım yuzunden zor geliyordu bana hep ağrı kesici verildi. ama yürümek cok iyi geliyor..su icmekte iyi geliyor bunun icin..sondam cikarilinca çiş olayını hissedemedim yani ıkınma hissim yoktu,wcye gidince anlıyordum. gazda o yüzden çıkaramadım zaten.normalmis olurmus tabi sonra geçti de.eve geçince ne öksürük kaldı ne balgam.ama baş boyun ağrısı devamdı o yüzden kahveyi içmeye ara vermemek gerek.ayak ve bacaklarım şişti hastanede ve eve geçince iki katı sismeye devam etti.anestezi etkisiymis resmen davul gibi oldu yüksekte tutmaya çalışıyorum 1haftaya geçermiş.dikjs yerindeki bant 2kez degistirildi hastanede. eve gidince ikgun sonra cikar dus altiktqn sonra kurula krem sür dedi dr.doğumdan 1hafta sonrada kontrolümvar ultrasonla bakacağim karnına dedi .aklimda kalanlar bunlar şimdilik :))
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün gecmis olsun.

Gözün aydın çok sevindim umarım hepimizin herşey yolunda gider de biz de sağlıkla kucağımıza alıp eve döneriz.🙏🥰 sancın var mıydı doğuma girmeden önce. Benim hiç sancım yok perşembeye doğum olacak acaba sütüm hemen gelir mi bilmiyorum.
Teşekkürler 🙏sancim yoktu ve sütüm hemen geldi kolostrum koyu kıvamlı olarak bebeğime emzirdim hemen.geliyor yani merak etmeyin

Canım çok çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış her şerde vardır bir hayır iyisinya şimdi şükür. Vallahi sen yazmadıkça dedim birşey mi oldu tamamne toparlaninca en baştan başlarsınız inşallah 🤲🤲🤲
İnşallah canım inşallah

Kızlar bugün son kontrolüm vardı bebek iyice inmiş aşağı kanala girmeye çalışıyor dedi doktor kilosu 3300 olmuş boyunu sormayı unuttum 😀 48 falan sanırım haftasıyla uyumlu dedi çünkü son haftalar cidden hızlı kilo alıyorlar bebisler son 9 gün 🤲🤲
Çok iyi kuzum benim son günler az kaldı😍

Bebis bu hafta entübeden çıktı gibi duruyor henüz tekrar entube olmadi. Solunum desteği burnunda ama burnuna alınca da kilo vermeye başladı. Normal diyorlar ama üzülüyorum. Anne sütünü sindiriyor bi ara sindirememisti. Korku endişe ve umutla bekliyoruz.
Canım sindirmeye başladıysa daha çabuk kilo alır ve daha çabuk toparlar..çok kuvvetlidir onlar..benim yeğenim 900 gr doğdu, ciğerlerine ilaç verdiler, entübe edildi..ama anne sütü almaya başlayınca çabucak toparlandı..başta ememedi enjektörle kaşıkla verdik..38 gün yattı yenidoğanda küvözde..2 kilo olunca eve götürebildik..seni hissediyor..yanına gittiğinde onunla konuş ve seni mutlu eden şeylerden bahset ona..en kısa zamanda eve gidersiniz birlikte inşallah 🤲🤲🤲

Merhaba herkese,ben cuma günü 38+4te planlı spinal anestezi ile oğlumu sağlıklı bir şekilde doğurdum ve bugün çıktık hastaneden evimizdeyiz çok şükür🙏Oğlum ve ben gayet iyiyiz,sütüm geldi hemen emzirmeye başladım.Oğlum 3,460gr ve 50cm olarak doğdu.Cok güzel bir duyguymuş, ameliyathanede ağlamaktan ben harap oldum,bebegimi görünce mutluluktan.Éşimde disarda ilk bebek kucağına verilince hickirarak ağlamıs.Allahım dileyen herkesin kucağını doldursun inşallah. Gebe arkadaşlara da sağlıklı doğumlar ve sağlıklı bebisler diliyorum.Allah herkesin yardımcısı olsun.
Masallah, gözün aydın olsun, bol sütlü olasın..sağlıcakla büyüt çok güzel bir ömür versin bebeciğe rabbim🤲🤲🤲😍🧿

Back