2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Canım bende 74olmuşum 17kılo aldım bugun komtrole gıttık ve artık aşagıya ınmeye başlamışlar açılma var bıraz dedı hep yat dedı cuma yıne gıdecez her an dogurabılırım dua edın bızebebekler geçen hafta 2150 bırıde 2250ıken bırı yıne 2150 bırı 2400dedı ama ıkızlerde tam bılemıyoruz tartı yanılabılır dedı korkma gayet guzel dedı bırını başa aşagıya dönmüş bırı de kalbımın altında kaburgama baskı yapıyor mınıklerım durmuyor maşallah çok hareketlıler

Sana da geçmiş olsun canım, valla pek bisey etki etmiyor gibi ama yine de yapabildiklerimizden devam 1 hafta oldu burnum hala tıkalı neyse bu da gecer diyelim napalim
Aynen canım yapmadıgım şey kalmadı hala kapalı soltarafım bude ustune uçukladı kapalı tarafımşallah az kaldı kavuşacaz bebışlerımıze benımkıler her an gelebılır dedı doktor bugun gıttık yaklaşmışlar dedı yolun sonunacuma yıne gıdecez ımşallah hayırlısı ıle saglıcakla gelsın hepımızın meleklerı rabbım ısteyenlerede en kısa zamanda nasıp etsın bu duyguyu ınşallah

Benim demin kaburgam kuturdedi bildiğin kıtır kıtır etti mübarek iyi vuruyor bide şuan 34 desin sanırım sen 36 ya kara gelirsen çok iyi bence ama açılma başladıysa sürpriz olabilir kiloları iyi bence hiç sorun etme erken gelirsede benim oğluşta en son gittimde 2150 gramdi biri diğerinin hakkını yiyor seninkilerin 34 ten sonra haftada 250 civarı alıyorlar genelde ama değişebilir tabi çocuktan çocuğa inşallah dururlar biraz daha.

Ay canım hadi yaklaştın artık doğuma inşallah sağlıkla kucağına alırsın Rabbim hayırlı zamanda göndersin meleklerini kiloları maşallah çok güzel. Allah yardımcın olsun canım iki tane bebişle zor tabi ağrılar baskılar. İnsan sona yaklaştıkça heyecanlanıyor ya

Bende bugün başka bir doktora gittim kızlar. Bu kez midesinde sıvı vardı çok şükür sorun yok midesinin boş olduğu zamana denk gelmiş daha önce demekki dedi bir kaç gündür hareketleri de azalmıştı aslında onu da biraz evham yapmıştım. Benim ufaklığın başı tekrar yukarı dönmüş plesanta da göbek deliğime yakın ve ön tarafta olduğu için bebekle göbeğim arasında tampon görevi görüyormuş o yüzden hareketlerini az hissediyormuşum. Doğuma kadar tekrar aşağı dönmezse ki ihtimal az dedi sezeryan olmak zorunda kalırmışım. Neyse ki iyi olduğunu bilmek içimi rahatlattı. inşallah hepimiz sağsalim kucağımıza alırız meleklerimizi

Geçmiş olsun canım bu haftadan sonra zor döner gibi ama hayırlısı olsun benim baş aşağıda ama bende sezaryen olacağım normal doğum için catim çok dar benim bebeği teklikeye atmak hiç istemiyorum kızımda sezaryenle oldu makat gelişti oda önemli olan sağa salim kucağımıza almak herşey geciyor agrida sizida bide kuzenin çocuğu 40. Haftada karnında öldü bizim normal doğum diye diretti falan korkuyorum.

Sağol canım. Kuzenine çok üzüldüm çok acı Allah kimseye yaşatmasın ben normal doğum istiyordum ama doktor dönmesine küçük bir ihtimal dedi 38. Haftada dönen hastası olmuş ama ben de korktum şimdi kuzeninin başına gelenden dolayı. Bizim kız çok hareketli demekki ne ara dönmüş hiç anlamadım cuma günü başı aşağıdaydı. Bende çatı kemiğinden korkuyordum henüz ölçülmedi ama anneme çektiysem onun da dar normal doğum yapamamış. Hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da artık farketmez normal sezaryen olması.

Umarım dilediğin gibi olur canım ama kucaklarımiza gelsinlerde tek ben başka bişey istemiyorum şuan. Kızımda korkum yoktu hiç neyle karşılacagimi bilmiyordum çünkü ama bunda biraz geriliyorum ne yalan söyleyim

Ay benımde sırtım kıtırdadı bıde kalça kemıgımde oyle kıtır sesler gelıyor arada kız benımkıler durmadı maşallah dunden berı uyumuyormu bu cadılar dıyorum ya yer kavgası yada oyun alanı yaptılar kendılerıne maşallah karnım dalgalanıyor artık saga yatsam sagdakı rahatsız oluyor sola yatsam soldakı oturarak uyudum dun geceeşım de dıyor ıstedıgın buydu ımşallah 36-37e kadar kalsalar çok ıyı olurdu hayırlısıyla gelsınler ınşallah

Sagol canım benım ınşallah hepımız saglıcakla alalım mınnoşları ya geçen haftada aynı kıloydu bırı o kıloda kalmış taktım 10defa sordum dedı ıkızlerı tartmak zor ama çok ıyıler hareketı kılosu suyu dedı yanılabılırız dedı ıkızlerde ınşallah ıyı olsunlarda gerçı tekme yumruklardan maşallahı var evet karnım aşagıya dogru çekılmeye başladı agır gelıyor banada yat dedı ama nerde odası kıyafetı neyapsam beynım yoruluyor duşunmektem bavulumu hazırladım ama sureklı açık hurçları açıyorum bakıyorum unuttummu acaba bışeyler dıye

Benım soldakının aynı şekılde kafası yukarıda ışk benımkıler bırı aşagıda bırı ustteydı şmdı yan yana sagdakı kafa aşagıda soldakı ustte ayaklar benım kasıkta tekmeler oraya gelıyor soldakıde sureklı dönüyor ayakları mıdemde ve mıde bolgem aşırı uyuşuk agrı yapıyor çok şukur ıyımış bebışın eabbım saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsın heoımıze sezeryan normal farketmez cnm onca acı agrımyaşadık olsun bunada dayanırız ben manyaklaştım hep aglıyorum herşeye dün dogum yaklaştı dedı ben korkudan agladım ılk defa ama kendı agrımdan degıl bebeklerım sag salım gelsın ınşallah zorlanmazlar dıye

İnşallah canım tek temennimiz sağlıkla dünyaya gelmeleri. Ben şuan senin kızındaki ruh halindeydim. Bilerek çok araştırmıyorum biliyorum iyice araştırsam doğum korkusu başlayacak. Doktora güveniyorum onlar yönlendirir diyorum bakalım hayırlısı artık

Kiloları başka cihazlarda bile değişiyor canım bence de sen kiloya takılma maşallah ikiz olmalarına rağmen güzel kilodalar bizimki tek seninkilerle aynı resmen kilosu. Bir de zaten ultrasondaki kiloyla doğduğundaki kilo da farklı oluyor cihazlar tam ölçüm yapamıyor aslında. Hastane çantasını hazırlamışsın canım gerisini boşver yat sen artık kritik haftalardasın bebişleri eve getirdiğinde yavaş yavaş diğer eksikleri de hallolur hem yardımcı olanlar olur şuan kendini yorma erken gelmesin meleklerin

Aynen canım çok hareketliler ya hayır bide alanları da daraldı nasıl dönebiliyorsunuz o kadar aynen sağlıklı olsunlarda artık normal sezeryan farketmez. Ben aslında yaştan dolayı çok ara vermeden ikinciyi düşünüyordum ama sezeryande bekleme süresi varmış sanırım o yüzden biraz da normal istiyordum ama tabi kapalı kutu belirsizlik bilemiyorsun nasıl olacak. Şuan tek dileğim sağlıkla kucağımıza almamız. Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın inşallah bu duyguyu. Ben de çok duygusal oldum herşeye gözlerim doluyor. Eşim elinden ameliyat oldu araç kullanamıyor evde bende işe mecbur iki vesaitle gidiyorum 1,5-2 saat sürüyor. Arabaya o kadar alışmışım ki hergün toplu taşıma zulüm geliyor üşeniyorum gözlerim doluyor hele bir de ayakta gidiyorsam düşün artık saçma sapan şeylere ağlıyorum

Valla öyle ol zaten ben doktoruma çok güveniyordum anestezi doktorum daha önce ameliyatımı yapan doktorumdu öyle rahatlatmislardiki doğum öncesi beni şimdi eski doktorumu arıyorum ondan da biraz gerginim sanırım bu doktorumda tecrübeli iyi ama işte alışkanlık olmuş diğeri

Kızlar bu hareketleri doğduktan sonrada böyle olursa biz yandık aha o ayaklar hiç durmaz valla benimki geçen gün heralde ayağa kalktı karnım yukarı doğru uzadı uzadiiiii geride genişmis benimkinin ondan rahat heralde sanki dönecek gibi bir his var içimde doğuma yakın başı yukarı gelecek gibi .

Hahaha dönebilir bence de zamane çocukları böyle galiba. Biz artık peşlerinde koşmaktan perişan oluruz geçen gün ebe söylüyordu bu folik asit yüzünden yeni doğan bebekler bile artık başlarını çevirebiliyor diye. İki ayda dönmeye başlarsa şaşırmayın diyor

Ya çok geçmış olsun eşınede ınşallah bı an evvel ıyı olur benı bırakmıyor şödı eşım arabayla gıdıyorum ama oda eylulde akcıger amelıyatı olmuştu ben taksıyle gıdıyordum çok zor gerçekten ya sen dıkkat et yıne maske tak bayagı çogalmış salgın varmış dıkkat edelım hepımız çanta hazır ama ben sıkıntıdan süreklı açıyorum bakıyorum herkes bışey soyluyor valla acemıyız bıde anlamıyorum neler koydunuz sızler bebek ıçın acabaallahın ıznıyle alalım kucagımıza ınşallah mınnoşlarımızı ılk heralde ben doguracam bu gıdışte ben normaldede çok acelecıyım kızlarımda benım gıbı olcak kesın

Bencede öyle olacak gibi tetikte olacağız artık dönmez diye düşünmemek lazım hakikaten karnında nasılsa doğunca da öyle hareketli olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…