2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Yazmışsın durumunu canım şimdi gördüm. Geçmiş olsun ay hadi inşallah bu sefer sonuçları güzel olsun Rabbim kucağını doldursun Duaların kabul olsun dua ediyoruz sana
Amin canım inşallah Perşembe toplanacak yumurtalar..hayırlısıyla ben de evladıma kavuşurum inşallah

Amin amin amin hepsine amin evet başladım, bu sefer kavuşurum evladımarabbim hepimizi kavuştursun evlatlarımıza

Amin inşallah öyle olur bir yıl bile olmaz aralarında ..bu sefer pozitifi görürsem hayırlısıyla

Canım zamanı gelince rabbim bize de verecek buna inancım tam kuzum❤❤❤

Su yutmamış demekki..normalde amnion sıvını yutarlar..bir dahaki kontrolde söyler sana doktorun..bir şeyi yoktur inşallah ❤az kaldı sağlıcakla gelir kucağına❤❤❤

İnşallah öyle birşey yoktur canım, günün bazı saatlerinde boş oluyor mide, denk gelmiştir..bir dahaki kontrolde çıkar ortaya

Gayet iyi..çok kilo almamışsın canım

Aynen pazartesi gideyim diyorum iki haftanın dolmasını beklemeyim çok merak ediyorum. Gebelikte Siyatik ağrıları çok kişi de olabiliyormuş masaj iyi gelebilir belki babaannemde çok olurdu siyatik ağrısı masaj yapardık rahatlardı biraz. Az kaldı inşallah doğumdan sonra ağrılarımızdan kurtulacağız ben de şu el ağrılarımdan kurtulmayı dört gözle bekliyorum artık bıçak kaşık kullanmak bile eziyete dönüştü.

Benim de tam tersine hiç iştahım yok. Saatlerce aç kalsam canım bişey istemiyor. Hiç aş erme de olmadı oysaki eşimi biraz uğraştırmayı hayal ediyordum hep. hamilelik boyunca 6-7 kilo almışım. Kendimi zorluyorum bazen yemek için bebek gıdasız kalmasın diye. Bence sen de çok almamışsın 20-25 kilo alan hamişler var sağlıkla gelsinler de verileri kilolar

Sana da geçmiş olsun canım, valla pek bisey etki etmiyor gibi ama yine de yapabildiklerimizden devam 1 hafta oldu burnum hala tıkalı neyse bu da gecer diyelim napalim

İştahlar acildii 62 ile başladım ben de 75 olmuşum aynı gidiyoruz. Doktor da bana her kontrolde en fazla 1 kilo al ilerleme çok diyor ama kısmet artık

Evet ya neymiş bu el ağrısı. Benim seninki kadar ilerlemedi sanırım ama bi kapak açayım diyorum zorlanıyorum saka gibi ya

Gayet iyi..çok kilo almamışsın canım
Aslında evet çok değil ama işte bel ağrım olunca ağırlaşma dedi doktor ağırlaştıkca beline daha çok baskı olur dedi doğru aslında gelde anlat ama inşallah seninde olurda ha bu dertlere düşersin çok yemek yiyorum beni kurtarın dersin

Valla hiç takılmayın kızlar A Annelig M mavilavanta18 belki de hayatımızdaki en rahat kilo alma dönemidir hamilelik. Bir sürü çok kilo aldım diyen arkadaşım doğumdan sonra bebişin peşinde koşturmaktan gebelik öncesi kilolarının bile altına düştüler. Bebiş aç kalmasın kilosu sağlığı iyi olsun da sonrasında zaten verilecek kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…