Amin canım inşallahYazmışsın durumunu canım şimdi gördüm. Geçmiş olsunay hadi inşallah bu sefer sonuçları güzel olsun Rabbim kucağını doldursun Duaların kabul olsun dua ediyoruz sana
Amin amin amin hepsine aminMerhaba, uzun zamandır takip etmiyordum siteyi. Bugün aklıma düştü. Hamileliğim devam etseydi sanırım son bir kaç hafta kalmış olacaktı doğuma. O yüzden acaba diğer arkadaşlar ne durumda diye merak ettim. Senin tekrar tedaviye başlamış olmana da çok sevindim. İnşaallah bu defa mutlu sona ulaşırsın. Bense hala cesaretimi toplayabilmişti değilim. Dua ediyorum kendiliğinden olsun diye Allah Kerim
Amin inşallah öyle olurCanım geçmiş olsun.. Ve hayırlı olsunRabbim inşallah çabalarınızın uğraşlarınızın sonucunu kat kat versin size hayırlısıyla Seninki de 2024 bebeği olucak desene, sadece bizimkilerden birazcık sonra
Canım zamanı gelince rabbim bize de verecek buna inancım tam kuzum❤❤❤Merhaba, uzun zamandır takip etmiyordum siteyi. Bugün aklıma düştü. Hamileliğim devam etseydi sanırım son bir kaç hafta kalmış olacaktı doğuma. O yüzden acaba diğer arkadaşlar ne durumda diye merak ettim. Senin tekrar tedaviye başlamış olmana da çok sevindim. İnşaallah bu defa mutlu sona ulaşırsın. Bense hala cesaretimi toplayabilmişti değilim. Dua ediyorum kendiliğinden olsun diye Allah Kerim
Su yutmamış demekki..normalde amnion sıvını yutarlar..bir dahaki kontrolde söyler sana doktorun..bir şeyi yoktur inşallahKızlar selamlar. Bugün doktora gittim 34+1 olduk. Doktor muayenesinde bebeğin karnı boş dedi takip edelim şuan korkulacak bişey yok aç mısın dedi yemek yiyeli 4 saat olmuştu çok aç değildim ama acaba ben acıktım da o yüzden mi boş. İki hafta sonra bir daha bakacak. Hiç karşılaşan oldu mu böyle bir durumla kızlar.
İnşallah öyle birşey yoktur canım, günün bazı saatlerinde boş oluyor mide, denk gelmiştir..bir dahaki kontrolde çıkar ortayaSağol canım sorduğun için. Ben biraz araştırdım da midesinin boş olması demek amniyon sıvısını yutamadığı anlamına geliyormuş yani yemek borusu ile mide arasının kapalı olması anlamına gelebiliyormuş ama bunu detaylı ultrasonda tespit edebiliyorlarmış tabi başka belirtilerde oluyormuş özefagus atrezisi diye bir hastalıkmış. Bazen de nadir de olsa ultrason çekilirken boş olduğu ana denk geliyormuş. Yani inşallah benimkisi boş olduğu ana denk gelmiştir bu zamana kadar çünkü böyle bir şey söylemediler herşeyi normal demişlerdi.
Gayet iyi..çok kilo almamışsın canımKızlar kilo durumları nedir? İştah artması varmı sizde de ya ben kendimi frenlemeye çalışıyorum ama sürekli bir şey yeme isteği 76 kilo olmuşum an itibari ile 13 kilo aldım doktor az ye diyor az yiyorum da doymuyorum bu seferdesiz nasıl yapıyorsunuz.
Aynen pazartesi gideyim diyorum iki haftanın dolmasını beklemeyim çok merak ediyorum. Gebelikte Siyatik ağrıları çok kişi de olabiliyormuş masaj iyi gelebilir belki babaannemde çok olurdu siyatik ağrısı masaj yapardık rahatlardı biraz. Az kaldı inşallah doğumdan sonra ağrılarımızdan kurtulacağızOlabilir neticede amniyon sıvısı tekrar idrar olarak çıkıyor boş anina denk gelmiştir. Zaten çok bişey kalmadı artık 2 hafta içinde gidince ücret ödenmiyorya bir daha git hocam aklıma takıldı bir kere daha bakar mısınız de. Bende 30 unda tekrar gideceğim artık 2 haftada kontrol ağrılarım siyatik ağrısı olabilir dedi fitiksa bile bişey yapamayız zaten bekleyeceksin dogumdan sonra geçmezse gidersin dedi mecbur bekleyeceğiz
Benim de tam tersine hiç iştahım yok. Saatlerce aç kalsam canım bişey istemiyor. Hiç aş erme de olmadı oysaki eşimi biraz uğraştırmayı hayal ediyordum hepKızlar kilo durumları nedir? İştah artması varmı sizde de ya ben kendimi frenlemeye çalışıyorum ama sürekli bir şey yeme isteği 76 kilo olmuşum an itibari ile 13 kilo aldım doktor az ye diyor az yiyorum da doymuyorum bu seferdesiz nasıl yapıyorsunuz.
Ay hadi inşallahAmin canım inşallah..Perşembe günü toplanacak yumurtalar..inşallah içlerinde evlatlarım vardır
Sağol canım İnşallah öyle denk gelmiştir. Pazartesi dayanamayıp gidicem doktoruma bakalım iyi haberler verir inşallahİnşallah öyle birşey yoktur canım, günün bazı saatlerinde boş oluyor mide, denk gelmiştir..bir dahaki kontrolde çıkar ortaya
Sana da geçmiş olsun canım, valla pek bisey etki etmiyor gibi ama yine de yapabildiklerimizden devamSelam canım ne guzel maşallah ogluşun ıyıse problem yok bende grıpmıyım nezlemı anlamadım burun tıkalı bogaz kaşıntısı var kulaklarımın ıçı sankı yırtılacak seslerden rahatsız oluyorum karanlıkda sessız ortam ıstıyorum hep yatıyorum kalkıyorum bel bacak legen kemıgımıdır ayrılmış gıbı sankı yurumekte zorlanıyorum ıhşamur zencefıl lımon bal yaptım ıçtım gunde bır dega bende parol 2-3tane dedı süt ıçıuorum buhar yaptım yuzume tuttum denız suyu denız spreyı hepsını kullandım ama olmuyır ya geçmedı burnum şışmış patates gıbı oldu
İştahlar acildiiKızlar kilo durumları nedir? İştah artması varmı sizde de ya ben kendimi frenlemeye çalışıyorum ama sürekli bir şey yeme isteği 76 kilo olmuşum an itibari ile 13 kilo aldım doktor az ye diyor az yiyorum da doymuyorum bu seferdesiz nasıl yapıyorsunuz.
Evet ya neymiş bu el ağrısı. Benim seninki kadar ilerlemedi sanırım ama bi kapak açayım diyorum zorlanıyorum saka gibi yaAynen pazartesi gideyim diyorum iki haftanın dolmasını beklemeyim çok merak ediyorum. Gebelikte Siyatik ağrıları çok kişi de olabiliyormuş masaj iyi gelebilir belki babaannemde çok olurdu siyatik ağrısı masaj yapardık rahatlardı biraz. Az kaldı inşallah doğumdan sonra ağrılarımızdan kurtulacağızben de şu el ağrılarımdan kurtulmayı dört gözle bekliyorum artık bıçak kaşık kullanmak bile eziyete dönüştü.
Ayhhh inşallah inşallahAmin canım inşallah..Perşembe günü toplanacak yumurtalar..inşallah içlerinde evlatlarım vardır
Aslında evet çok değil ama işte bel ağrım olunca ağırlaşma dedi doktor ağırlaştıkca beline daha çok baskı olur dedi doğru aslında gelde anlat ama inşallah seninde olurda ha bu dertlere düşersin çok yemek yiyorum beni kurtarın dersinGayet iyi..çok kilo almamışsın canım
3 haftada 2,5 kilo almışım gözleri bir açıldı ayda en fazla 2 demiştiİştahlar acildii62 ile başladım ben de 75 olmuşum aynı gidiyoruz. Doktor da bana her kontrolde en fazla 1 kilo al ilerleme çok diyor ama kısmet artık
Aynen valla bu kadar zor olacağını tahmin etmiyordum. Diş fırçasını bile tutamıyorum. İnşallah doğumdan sonra geçer ikimizin deEvet ya neymiş bu el ağrısı. Benim seninki kadar ilerlemedi sanırım ama bi kapak açayım diyorum zorlanıyorum saka gibi ya
Amin canım, tabiki vericem haberAy hadi inşallahRabbim sana sağlıklı evlatlar ihsan eylesin. Haber ver bize süreçle ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?