2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Canım artık brixton hicks denen yalancı sancılar baslayabiliyormus. Ben 2 hafta önce gitmiştim doktora arada hafif kasık ağrım ve karnımda sertleşme oluyor dedim. Artık yalancı sancilar baslar, bunlar vücudu doguma hazırlıyor demişti bana belli bir duzende/aralıkla gelmiyorsa ve çok şiddetli ağrılar değilse, dinlenince geçiyorsa normal karşılanıyor yani. Sancı olduğunu nst de anlayabiliyorlar. Sanırım 32.haftadan itibaren nst ye başlanıyor ama tam emin değilim, kişiden kişiye değişiyor olabilir. Ben 2 hafta sonra-32de kontrole gidicem bakalım benden nst isteyecek mi

İnşallah saglikla vaktiyle gelsinler göğüs pompası ablamdan aldım ben de, lazim olursa kullanırım bakalım. Sakin olmak da önemli ama hem sen hem bebisler için aklındaki her soruyu doktorunla paylaş mutlaka rahatlatır seni. Hiç bilmediğimiz bir sürece doğru ilerliyoruz hem heyecan hem panik artıyor elde olmadan Doğuma kadar seni yormayacak bir hobi ile ugrasabilirsin mesela, hem kafanı dağıtır hem vakit geçirirsin rahatlarsın biraz

Çalışınca mecbur gittigi yere kadar devam bırak tabii ki evde dinlenirsin bari ben çalışmadığım halde bırakıyorum arada bazı işleri eşime

Valla dinlenmeye çalışıyorum canım yatıyorum belim ağrıyor geri kalkıp yürüyorum biraz azaldı sanki artarsa gel demişti 3 hafta sonraya gün verdi bakalım o zaman bakacak sancım varmı diye Allah'tan bebek aşağıda değil rahim Ağzı kapalı artık yatacağım.

Evet bende sordum acaba brixton hicks kasilmasimi bunlar diye daha erken dedi banada onun için bende 28-29 da olur diye biliyorum bir daha gittiğimde benimde 33 olacak o zaman nst bağlayacak bakacak sancı varmı diye ama bence bizimki doğuma hazırlık kasılmaları çünkü dinlenince geçiyor benim ben haldir huldur iş yapınca tabi ağrı oluyor oturdum artık valla evde Allaha emanet kızda anneme sadece yemek yapıyorum o kadar

Sağol canım aynen bende öyle biliyorum doktorum olacak ufak ufak sancılar demişti. Benim karnım hep sert sanki taş gibi 32. Haftaysa bu perşembe gidicem 32 oluyoruz bakalım doktor nts ye başlamayacak mı. Ay şu süreç bir sağsalim geçseydi. Neyin ne olduğunu bilmiyoruz ne bekliyor bizi bilmiyoruz hergün bişey oluyor vücudumda sanki hemen internete bakıyorum. Bugün de göbek değilim ağrıyor baya

Çalışınca mecbur gittigi yere kadar devam bırak tabii ki evde dinlenirsin bari ben çalışmadığım halde bırakıyorum arada bazı işleri eşime
Valla zor süreç ya eşin de bir yere kadar destek oluyor adamda elinden gelmiyor ne yapsın. Dün tüm evi temizledim korka korka inşallah bişey olmaz diye. Bazen de diyorum bu kadar nazlı olma annelerimiz hem ev işi yapmış hem kaç tane çocuk doğurmuş

canım daha iyi olursun inşaşşah. Rahim ağzından ben de çok korkuyorum ya her gittiğimde doktora soruyorum mutlaka. Ayaklarının altına yastık koymayı de dene canım iyi geliyor.

Aminnn canım sağol Allah'ım hepimizin yardımcısı olsunbu sertleşme kasılma durumu farkedilmeyecek gibi değil gerçekten karnın üst kısmından aşağıya doğru taş gibi oluyor o anda ağrı oluyo illaki farkedersin. Muayenede değil ama nst de ufakta olsa ağrı varsa çıkıyor.

Anladım canım teşekkür ederim. Benim olmamış demekki o zaman çünkü benim hep göbek deliği altında ağrılarım oluyor. Bakalım nst ye az kaldı başlarız herhalde.

Aminnnsakin kalmaya çalışıyorum ama bazen endişelenmemek elde degil gerçekten doktorumla iletişim halindeyiz ama ufacık ağrıda panik oluyorum. Sürekli yattığım için kitap okumak dizi izlemek dışında yapacak bişey de bulamıyorum kierken doğum olma ihtimali yüksek dedi zaten doktorum ama kaldıkları bir gün bile kar tabi gelişimleri için

canım daha iyi olursun inşaşşah. Rahim ağzından ben de çok korkuyorum ya her gittiğimde doktora soruyorum mutlaka. Ayaklarının altına yastık koymayı de dene canım iyi geliyor.
Bugün bebeğin kıyafetlerini yıkamaya başladım yarın kendiminkilerini yaparım ütülenecek 3 makina minnak kıyafet var annem yapacak saolsun yoksa bel kalmıyor insanda yahu yatınca ağrıyor oturunc ağrıyor ahh ilk hamilelikte yapılan epiduralden hep bu ağrılar arkadan sürekli belime biri bastırıyor gibi

Canım benim kalkma sakın yat, kızınla konuş anlat ona emin ol anlar o çok akıllı çocuklar..32 haftadan sonra bebek için risk azalır ama gidebildiği kadar gitsin canım..rabbim sağlıcakla versin kucağına bebeğini

Son düzenleme:
Canım ikiz olunca daha da zorluyor, yat dinlen kuzum, ikizlerde erken doğum daha sık olur..ne kadar giderse o kadar iyi..rbbim sağlıcakla versin kucağına ikizlerini

Canım rabbim sağlıcakla versin kucağına ikizlerini

Az kaldı canım sende yorma kendini özellikle sancı falan olursa yat dinlen

Anladım canım teşekkür ederim. Benim olmamış demekki o zaman çünkü benim hep göbek deliği altında ağrılarım oluyor. Bakalım nst ye az kaldı başlarız herhalde.
Özellikle doğum sancısı belden başlar, karına doğru yayılır ve kasıklara doğru iner..bu arada karın sertleşir top gibi olur..bunu ayırt edersin canım

Kuzum yorma kendini

Amin inşallah canım onada Cok üzülüyorum anne oynayalım anne parka gidelim okulada gidiyor yani böyle bişey görmedim ne uzun süre yatabiliyorum ne oturuabiliyorum ne ayakta her türlü ağrım oluyor belimde karnında adet ağrısı gibi aynı yani ne yapacağımı şaşırdım artik umarım uzun süre kalır benimle doktor her türlü gerekirse ilaçla hastanede yatış veririm dedi 33 de gidince nstde bakacak işte .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…