- 9 Nisan 2021
- 622
- 978
- 53
- 40
Anladım canım çok sagol ne bılım butun doktorların reklamlarında hep renklı ya bıde o fotograf hıç vermedı bana ama herşey guzel dedı çagırmadı valla o kadar pışman oldum bıde hamıle halımde ugraştırdılar ayrıntılı dıye once gonderdı vezneye ordan geldım a ıkı bebek belırtmedık fıyat bu dıye tekrardan ıptal yerıne oradan vezne sırasında bekle bekle bayılacaktım ıkılıde sormadılar tekmı ıkımı o zamanda ıkızdeı dedım ya para almak ıçın herşeyı yaptılar ya herşey guzel dedıler ınşallah oyledır pek ıçıme sınmedı ama tekrardan başka yerdede okadar para veremem şu anAyrıntılı dediği bütün organların boyutlarının ve şekillerinin incelenmesidir kuzum..renkli olması gerekmiyor o işin magazin tarafı..renkli sadece foto çekmek için kullanılabiliyor başka bir fonksiyonu yok
Amin inşallah canım..sanırım polip var yine histereskopi olucam galiba..hoca adet bitiminde gel sulu ultrason yapıp bakalım dedi..inşallah güzel haber veririm size bigünAnladım canım çok sagol ne bılım butun doktorların reklamlarında hep renklı ya bıde o fotograf hıç vermedı bana ama herşey guzel dedı çagırmadı valla o kadar pışman oldum bıde hamıle halımde ugraştırdılar ayrıntılı dıye once gonderdı vezneye ordan geldım a ıkı bebek belırtmedık fıyat bu dıye tekrardan ıptal yerıne oradan vezne sırasında bekle bekle bayılacaktım ıkılıde sormadılar tekmı ıkımı o zamanda ıkızdeı dedım ya para almak ıçın herşeyı yaptılar ya herşey guzel dedıler ınşallah oyledır pek ıçıme sınmedı ama tekrardan başka yerdede okadar para veremem şu ansen nasılsın başladınızmı tedavıye guzel haberı beklıyoruz en kısa zamanda ınşallahhh
Inşallah canım dualarım senınle ve ısteyen herkesle ınşallah en kısa zamanda sızde kusun dılerımAmin inşallah canım..sanırım polip var yine histereskopi olucam galiba..hoca adet bitiminde gel sulu ultrason yapıp bakalım dedi..inşallah güzel haber veririm size bigün❤
Fiyatı etkiliyor mu bilmiyorum ama bana da randevu alırken sordular tek bebek mi diye, yani zaten aynı cihazla bakicaklar fiyati etkilememesi lazımAnladım canım çok sagol ne bılım butun doktorların reklamlarında hep renklı ya bıde o fotograf hıç vermedı bana ama herşey guzel dedı çagırmadı valla o kadar pışman oldum bıde hamıle halımde ugraştırdılar ayrıntılı dıye once gonderdı vezneye ordan geldım a ıkı bebek belırtmedık fıyat bu dıye tekrardan ıptal yerıne oradan vezne sırasında bekle bekle bayılacaktım ıkılıde sormadılar tekmı ıkımı o zamanda ıkızdeı dedım ya para almak ıçın herşeyı yaptılar ya herşey guzel dedıler ınşallah oyledır pek ıçıme sınmedı ama tekrardan başka yerdede okadar para veremem şu ansen nasılsın başladınızmı tedavıye guzel haberı beklıyoruz en kısa zamanda ınşallahhh
Fiyatı etkiliyor mu bilmiyorum ama bana da randevu alırken sordular tek bebek mi diye, yani zaten aynı cihazla bakicaklar fiyati etkilememesi lazımben doktorun önden haberi olsun diye sordular diye düşünmüştüm dörtlü taramada da normal yolla mi gebelik tup bebek mi diye sormuşlardı mesela
Fiyat cihazla alakalı değil, bir bebeğe ayıracağı vakit ile iki bebeğe ayıracağı vakit ve değerlendireceği parametreler daha fazla..ondan ikizlerden dha fazla para alıyorlarFiyatı etkiliyor mu bilmiyorum ama bana da randevu alırken sordular tek bebek mi diye, yani zaten aynı cihazla bakicaklar fiyati etkilememesi lazımben doktorun önden haberi olsun diye sordular diye düşünmüştüm dörtlü taramada da normal yolla mi gebelik tup bebek mi diye sormuşlardı mesela
Yok canım ozellıkle para ıçın yaptılar bıde kayın valıdem yanımdaydı bende stres yaşadım gıttım geldım doktorla asıstanı sonra asıstanı ben bı gıdeyım dedı gıttı vezneye oyunlar oyunlar yanı salak degılız ama buda ılla yaptıracak dıye yapmadıgını bırakmadılar allah bıyuktur aldılar ılla bıyerınde çıkar o paralar ınşallah hıç begenmedım yaptıgı ışıde yarım saat sürdü bıde ıkıde bır sıstemı kapandı durdu ıkılıde daha çok ılgılenmıştı anlamadım demekkı ılkınde oyle sonra umrunda olmuyor bunların dogumda ıyı ınsanlara rast gelelım ınşallah valla ben çok korkuyorumFiyatı etkiliyor mu bilmiyorum ama bana da randevu alırken sordular tek bebek mi diye, yani zaten aynı cihazla bakicaklar fiyati etkilememesi lazımben doktorun önden haberi olsun diye sordular diye düşünmüştüm dörtlü taramada da normal yolla mi gebelik tup bebek mi diye sormuşlardı mesela
Ikılı testde daha çok zamanı gıtmıştı ama ben ondan dedım para ıçın yaptıkları bellı herturlu oyunu oynadılar sız çıkın bı bız bakalım dıye benı çıkardılar sonrada asıstan vezneye gıttı bılgılerımle sonrada benı gonderdıler bayagı bellı yanı zamanıda gıtmedı fazlaFiyatı etkiliyor. Bazı yerlerde belki etkilemiyor dur ama bana fiyat sormak için aradiğım her yer sordu ikiz mi tek mi diye. Daha uzun bakılıyor ya sanırım hem cihaz daha uzun kullanılıyor hem de hocanın vakti daha fazla gidiyor.
Sağlık ocağı yazıyor rapor benim doktorum yazardı yani.Kızlar selam. Ben hastayım baya tat koku fln da gitti. Başım ağrıyor çok fena. Çalışıyorum da rapor alayım diyorum bu hafta dinlenmek için. Sağlık ocağından istesem yazarlar mı biliyor musunuz?
Ahh canım yat dinlen çok geçmiş olsun yazarlar tabii gebesin bide mutlaka yazarlarKızlar selam. Ben hastayım baya tat koku fln da gitti. Başım ağrıyor çok fena. Çalışıyorum da rapor alayım diyorum bu hafta dinlenmek için. Sağlık ocağından istesem yazarlar mı biliyor musunuz?
Canım bakamadım buraya çok yoğun iki gün geçirdim, İstanbuldaydım ben de..24 e kadar yapıyorlar..sen İstanbula taşındığında aile hekimine kaydını almışsan aramaları lazımdı..kendin hatırlat aramamışlarsaMindamin canım selamlar tetanoz aşısı kacinci haftalar arası vuruluyordu beni sağlık ocağında arayan olmadı erken ama takip edende tok doktorum grip aşısida ol bir doz dedi olmalimiyim sence grip aşısı kızımda olmamıştım hiç tetanoz olacağım bir doz ama grip sartmi ki ? Sağlık ocağına gideceğim artık.
Hadı hayırlısı olsun canım ınşallah bu sefer guzel sonuçlar alırsın rabbım kucagını doldursun banada 20hafta tetanoz aşı demıştı aıle hekımı ama benım dalagım olmadıgı ıçın bı aşı vardı ayın bırınde onu yaptım en az ıkı ay geçmesı lazım dedı tup bebek doktorumuz cuma gunu görüşümüz var zaman durdu sankı delırıyorumHerkese merhaba kardeşlerim..ben pazartesi İstanbula gittim araba almıştım onu almak için gitmiştim..daha önce bahsetmişimdir bir kuzeni vardı 49 yaşında 9.tüp bebek denemesinde gebe kalmıştı oğlu oldu..o Bülent Tıraş a gitmişti, eşim ona gidelim dedi ve gittik apar topar..ben onu tüp bebek eğitimi aldığım zamandan tanıyordum, benim kurduğum tüp bebeğin hocalarını da o eğitmişti..neyse muayene oldum polip yokmuş bu arada, muhtemelen hormon düzensizliğinden ara kanamalar oldu..neticede Bülent hoca bana sadece yumurta kaliteni artırmamız lazım başka birşeyiniz yok dedi ve prp ile exozom diye yeni bir tedavi yöntemi önerdi ben de kafama yattığı için yaptırdım o gün..şimdi hafta hafta hormon bakıp takip edicez..2 ay sonra da tüp bebek yapıcaz inşallah..inşallah işe yarar ve bu sefer ben de evladıma kavuşurum
İnşallah inşallahHerkese merhaba kardeşlerim..ben pazartesi İstanbula gittim araba almıştım onu almak için gitmiştim..daha önce bahsetmişimdir bir kuzeni vardı 49 yaşında 9.tüp bebek denemesinde gebe kalmıştı oğlu oldu..o Bülent Tıraş a gitmişti, eşim ona gidelim dedi ve gittik apar topar..ben onu tüp bebek eğitimi aldığım zamandan tanıyordum, benim kurduğum tüp bebeğin hocalarını da o eğitmişti..neyse muayene oldum polip yokmuş bu arada, muhtemelen hormon düzensizliğinden ara kanamalar oldu..neticede Bülent hoca bana sadece yumurta kaliteni artırmamız lazım başka birşeyiniz yok dedi ve prp ile exozom diye yeni bir tedavi yöntemi önerdi ben de kafama yattığı için yaptırdım o gün..şimdi hafta hafta hormon bakıp takip edicez..2 ay sonra da tüp bebek yapıcaz inşallah..inşallah işe yarar ve bu sefer ben de evladıma kavuşurum
Benim 17.haftada demişti aile hekimi ama arayan soran olmadı 19da ben gittimHadı hayırlısı olsun canım ınşallah bu sefer guzel sonuçlar alırsın rabbım kucagını doldursun banada 20hafta tetanoz aşı demıştı aıle hekımı ama benım dalagım olmadıgı ıçın bı aşı vardı ayın bırınde onu yaptım en az ıkı ay geçmesı lazım dedı tup bebek doktorumuz cuma gunu görüşümüz var zaman durdu sankı delırıyorumçok sevındım senın adınada ınşallah en kısa zamanda benım gıbı ıkızlere hamıle kalırsın ınşallah
Merhaba canım. Ben gelir gelmez gittim özellikle gebeliğimi bildirmek için 7 haftalıktim Ankara'da ki hemşire düzenli kilo tabiki bile yapardı bebeğin kalp atışını dinlerdi falan biraz ilgisizler sanırım tekrar gideceğim gitmişler de tetanozu yaptıririm doktorum yaptır dedi grip aşısıda ol dedi ama yaparlar mı bilmiyorum soracağım.Canım bakamadım buraya çok yoğun iki gün geçirdim, İstanbuldaydım ben de..24 e kadar yapıyorlar..sen İstanbula taşındığında aile hekimine kaydını almışsan aramaları lazımdı..kendin hatırlat aramamışlarsa
Merhaba, şimdilik çok güzel gidiyor ayrıntılı usgyi bekliyorum ben günler geçmiyor 2 hafta var. Bizim ilk çocuktan büyükbaslarin çoğu var o yüzden kiyafet alıyorum bez ıslak mendil aldım ilk 2 ay için şimdilik. 7. Ayda beşik alacağım o yok bitek. Ama zıbın ya da 3 lu 5 li takım alarak başlayabilirsiniz ben kiyafet konusunda baya aştım kendimiKızlar merhaba nasılsınız umarım iyi gidiyordur herşeybebişler için alışverişe nerden başladınız neler yapıyorsunuz benim kafam çok karışık şaşırdım nerden başlayacağımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?