2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Magnezyum aliyordum ara vermiştim işe yaramadı diye gecede kızın yanında uyuyakalmisim üstüm açık sanırım soğukta aldım magnezyumda almıyordum katmerli bir ağrı ile resmen belden aşağısı tutmadi felç inmiş gibiydim Allah korusun.

Inşallah geçer canım burnum tıkalı benımde hastanede eşımın yanında kalırkende klıma tepemızdeydı bayagı üşüdüm bende bak saat kaç uyuyamıyorum gobegım agrıyor sırtımın ortası eşım sagolsun masaj yaptı ama karın ağrım bar tam uyuyacam bı ıgne batması uyanıyorum

Ben yarın gireceğim inşallah. 2000 lira dediler. Avrupa yakasinda. İnşallah güzel haberlerle çıkarız hepimiz.
İnsallah canım doktor 20. Haftadan sonra dedi bende 22. Haftaya randevu aldım bu tarafta hemen hemen her yer aynı yaptıracağız artık. Umarım güzel çıkar herşey.

Kızlar ayrıntılıya kimler girdi ve kaçıncı haftada girdiniz? Ben İstanbul'da Anadolu yakasında 2 doktora sordum 5000 üzeri fiyat verdi ikiside
Ben gırdım canım ayın 5ınde 4200odedım bezmıalemde yaptırdım ama begenmedım ayrıntılı dedıgı bıyle renklı falan olmuyormuydı??

Ben gırdım canım ayın 5ınde 4200odedım bezmıalemde yaptırdım ama begenmedım ayrıntılı dedıgı bıyle renklı falan olmuyormuydı??
Evet renkli doppler de oluyor baya ayrıntılı oluyor kızımda benim videolar görüntüler CD hemde fotoğraf falan vermişlerdi. Normal renktede bakılması gerekiyor diğer türlüde işte yarık dudağa bakılıyor mesela renklide kulaklara vs. Popo deliğine kadar baktı varmı diye bazen tak oluşmuyormus bebeklerde makat. Bana iki isim verdiler araştırdım ikiside iyi perinatologlar evime yakın olanı seçeceğim fark etmiyor 150 TL fark var arasında.

Canım bana cd verdı rapor sıstem proboemlı dıye alamadım gıtmem lazm bıdaha eşım rahatsız dıye goturemedı bende bıraz zorlanmaya başladım karnım çıktı otursam kalkamıyorum tuhaf değışım bışeyrenklı degıl ışte bende hep araştırdım renklı ıdı ama bu normal bukadar oara aldılar bıde anlamadım

18+3te gırdım canım herşey guzel dedı bı sıkıntı yok dedı ınşallah olmazda pek guvenemedımde bunlara hayırlısı ınşallah
Benim aradığım herkes 20. Haftadan sonra bakıyoruz dedi ayrıntılı USG için erken değil mi canım bu tarih. Şuan 19+2 benim erken dedi doktorumda 7 ekime randevu aldım. Bekliyorum 22. Haftada bakılacak.

Bu arada ikiz gebeliğe iyi fiyat ödemişsin benim tek gebelikte bu fiyatı verdiler bir doktor Florence Ataşehir'de sadece iki gün bakıyormuş çok iyi dediler Mehmet uludogan ona gidemedim zaten hafta içi var sadece bakalım içime sinen bir doktor buldum daha kadın birde Eylül fiyatı 5500 dedi düzenli zam yapıyorlar demek .

Ben de geçen salı girdim. Bakarken renkli değildi ama her şey çok netti. Daha önceki doktor randevularindaki gibi bulanık değildi. Sadece yuzünün resmini alacağı zaman renkliye çevirdi. Sanirım renkli olmayanda daha iyi gorünüyor. Ya da cihazla alakalı. Bizimki cok netti.

Ayrıntılı dediği bütün organların boyutlarının ve şekillerinin incelenmesidir kuzum..renkli olması gerekmiyor o işin magazin tarafı..renkli sadece foto çekmek için kullanılabiliyor başka bir fonksiyonu yok

18+3te gırdım canım herşey guzel dedı bı sıkıntı yok dedı ınşallah olmazda pek guvenemedımde bunlara hayırlısı ınşallah
Ama 18 de kalp ve kalp damarları değerlendirilemeyebilir küçükler çünkü..kalp 22 haftadan sonra en iyi değerlendirilir.. 22 de çağırmadı mı seni

Kızlar selam. Benim doktorum da bu hafta istedi detaylı ultrasonu. Yarın 20.haftaya başlıyoruz, cumartesi gidicez. Ben fiyati bizim doğum paketine dahil diye biliyorum değilse yazarım yine Bu arada ben bu gece ilk kez net bir şekilde bebeğimin hareketini hissettim, ne değişik ne güzel bi hismis aglicaktim nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…