2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Amin canım inşallahh

Evde hiç çocuk olmayınca herşey daha zor ve karışık geliyo insanaben zıbınlardan başlayım o ozaman tulumlar falan yoksa sayıyorum olduğum yerdeindirim görünce almak mantıklı gerçekten her geçen gün zamla uyanıyoruz çünkü iyi yapmışsınız bencede

Kızlar merhaba nasılsınız umarım iyi gidiyordur herşeybebişler için alışverişe nerden başladınız neler yapıyorsunuz benim kafam çok karışık şaşırdım nerden başlayacağımı
Merhabaa, detaylı ultrason yaptırdık biz en son çok şükür her şey yolunda senin nasıl gidiyor? Biz büyük eşyalardan başladık. Bebek arabası, puset ve indirimde gormusken mama sandalyesi aldık. Oto koltuğunu ablamdan alicam, beşiği de ablamın eltisinden aldım. Bundan sonra oda almayı düşünüyoruz, ondan sonra da ufak tefek kıyafet bez vs onlara bakarız diye düşünüyorum

Merhaba kızlar nasılsınız benim moralim çok bozuk bugün ayrıntılı ultrasona girdim her şey çok güzeldi organları vs son dakika burun kemiğine tekrar bakicam dedi 5 olması lazımmış 4.9 ölçtu ve fetal dna önerdi az bı ihtimal bile olsa içimize o ihtimali soktu bende verdim ama o kadar moralim bozuldu ki böyle bişey başına gelen var mi her şey normal sadece bu değerden dolayı dua edin inşallah bir sorun çıkmaz zaten oldu mu olacak mı bin bir stresle başladık bu yola her şey güzelken bir değerden dolayı doktorun yaklaşımı korkuttu

İkili ve dörtlü taramalarda temiz çıkmıştı o yüzden çok şaşkınım

Yani 5 ile 4,9 arasında pek bir fark yok gibi ama kendi doktorunuz ne diyor devamlı takip olduğunuz bir doktor var mı ona görünün birde ne bileyim burnu küçüktür falan kötü düşünmeyelim siz başka doktora sorun bence birde. Hemen herşeye fetal DNA diyorlar onuda anlamadım.

Kendi doktorum pek onemsemedi ama kesinde bişey diyemedi sağlıklı olduğunu düşünüyorum dedi ama içime şüpheyi soktular işte zaten tüp bebek zor elde ettik bide bu olunca kafayı toparlayamadim duygular şelale inşallah bugunlere geçer geçen sene bu günlerde hiç anne olamayacak miyim korkusu çok şükür odu 5 ay sorunsuz geçti bunu duymak çok yıktı beni hormonlardan sanırım

Allah'ın izni ile sağlıkla gelir inşallah gönlünüzü ferah tutun arada bariz fark olsa belki derim ama fetal DNA yerine başka bir perinatolog ile görüşseniz iyice araştırıp. Aklınızda kalmasın

Bizde iyiyiz çok şüküroohh iyi valla büyük parçalar bitmiş sizin bizim bişey yok ortada dahaartık başlamak istiyorum yavaştan bide ikiz olunca daha da zor ağırlaşmadan en azından kıyafet falan almaya başlayım diyorum büyük eşyaları biraz daha beklerim bakalım hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah bebişlerimiz

Allah'ın izni ile sağlıkla gelir inşallah gönlünüzü ferah tutun arada bariz fark olsa belki derim ama fetal DNA yerine başka bir perinatolog ile görüşseniz iyice araştırıp. Aklınızda kalmasın
O an o kadar korktum ki hemen gidip testi yaptırdık şimdi onu yaptirincada başka yere gitmeye gerek kalmadı sonuç çıkacak zaten 2 li ve 4 li taramalarda temizdi inşallah bu da temiz çıkacak diye umuyorum sizler girdiniz mi ayrıntılı ultrasona

ben 4ekimde giricem, benim 2li testim yüksek riskli çıkmıştı , korku içinde bekliyorum bakalım, doktor detaylıdan sonra gerekirse fetal dna yaptır dedi, detaylı sorunsuz geçerse testi yaptırmıcam

ben 4ekimde giricem, benim 2li testim yüksek riskli çıkmıştı , korku içinde bekliyorum bakalım, doktor detaylıdan sonra gerekirse fetal dna yaptır dedi, detaylı sorunsuz geçerse testi yaptırmıcam
Detaylıca ilk tecrubemdi bence mutlaka bişey buluyolarmis bana hiç bişey demedi her şey iyiydi son dakika bu çıktı psikokojim bozuldu valla insallaj senin hiç bir şey çıkmaz şimdiki aklım olsa başta fetal dna yapar kafam rahat ederdi o zaman gerek görmemiştim yine mecbur kaldım ama okudum sadece bu sebeple birşey olmaz diyolar inşallah darısı bana ve seninde hiç bir sorun çıkmaz bebiş çok sağlıklıdır yaşın kaç belki yaştan falan dolayı riskli çıkmıştır sözde benim 2li ve 4lu temizdi takılma ona canım

Hayırlı sonuçlar olsun inşaallah ben o yüzden fetal DNA erkenden yaptırdım ayrıntılıya 2 hafta var daha onu bekliyorum şimdi 20 haftalık

Hayırlı sonuçlar olsun inşaallah ben o yüzden fetal DNA erkenden yaptırdım ayrıntılıya 2 hafta var daha onu bekliyorum şimdi 20 haftalık
Sizin fetal dna nasıl çıktı Temizse korkma ayrintilida bişey derse elinde raporun var benimde olsaydı şuan hiç takmamis olacaktım ama bugün daha iyiyim dusunuyorumda çok küçük bir ihtimal zaten temiz çıkacak inanıyorum şimdiki aklım olsa senin gibi baştan yapardim

Fetal dnada bit problem çıkmadı temizdi ama tabi ayrıntılıda önemli fetal DNA genetik bakıyor organlardaki problemleri yine ayrıntılı söylüyor bize inşallah hiç bir problem yoktur. Sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi.

Evet haklısın ben şuan genetige odaklandigim için sadece ona kafayı taktım. İçini ferah tut iyidir inşallah ben çok evhamlı ve takintiliuim ve böyle oldukça üzerime çekiyorum sakinlerin işi daha kolay ilerliyor sanki elinden geldiğince sakin olmaya çalış inşallah çok sağlıklıdır bebisler

Kaçıncı haftada gideceksin ayrıntiliya

Doktorum tarih aralığı verdi iki perinatolog aradım ikiside 22. Haftada gelin dedi kalp daha iyi inceleniyormus ama 20 ve 21 dede gelebilirsiniz dedi. Ben 22. Haftayı seçtim.
Bencede iyi yapmışsın hatta suanki aklım olsa 23 te giderim canım neyse böyle böyle tecrübe kazanıyoruz inşallah 2.bebisim olursa onda bu hataları yapmicam öyle tesellir ediyorum kendimi iyicede rahatladi kafam

Bencede iyi yapmışsın hatta suanki aklım olsa 23 te giderim canım neyse böyle böyle tecrübe kazanıyoruz inşallah 2.bebisim olursa onda bu hataları yapmicam öyle tesellir ediyorum kendimi iyicede rahatladi kafam
İlk bebeğimde bende böyleydim inan bana sonra etrafımdaki annelerden buradan tecrübe edindim aldığım şeyler bile ne saçma gereksi şeyler almışim şimdi hiçbirini yapmıyorum benim doktorum şey demişti bana çok yakın bir aile dostumuzun kızı hamile idi hiç bir testte çıkmadı 2 li ayrıntılı kemik ölçümleri iyiydi bebek down doğdu ve bebek 5 aylıkken down bebek görüntüsü almış düşün çocuk doktoru bile 5. Ayda anlamış yani her fikir farkli doktor yaklaşımı çok önemli kesinlikle kaç doktor gördü bebeğimi benim kızım küçük doğdu 2 hafta gelişim geriliği vardı bir doktor çocukta gelişim geriliği var dedi, başka doktor bebeğin biraz minyon olacak kısa boylu dedi küçük . Yani aynı şeyi farklı söylüyorlar kendi doktorum hiç söylemedi bile neden demediniz dedim kaydadeger olsa sana derdim boşuna kafana takma diye söylemedim dedi kızım doğdu mini minnak bişey hala öyle yüzü ağzı burnu nohut gibi senin bebisin burnu da kalkik fındık gibi demek güzel düşünelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…