- 23 Mayıs 2023
- 383
- 631
- 23
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben lierac kullaniyorum ama bio oil ile beraber kullananda var sanırım eski Catlaklarim var zaten dahada olmasın diye kullanmaya başladım 3 aylıkken ama insan nereye süreceğini şaşırıyor göğüsler kalçalar göbek valla yağlı güreşci gibi evde.Kızlar size bir sorum var. Çatlakları önlemek için ne kullanıyorsunuz? Ben evde bebe yağı var diye onla başlamıştım kuru kalmasın en azından diye ama pek yeterli gelmiyor galiba, hafiften çatlaklar başladı Bio oil ile lierac en çok duyduklarım ama karar veremedim henüz.
Merhaba, insallah sifa olur. Prp ücreti ve bülen tiras icin tüp bebek ücreti hakkinda bilgi alabilir miyim? Gercekten cok mu pahali?Herkese merhaba kardeşlerim..ben pazartesi İstanbula gittim araba almıştım onu almak için gitmiştim..daha önce bahsetmişimdir bir kuzeni vardı 49 yaşında 9.tüp bebek denemesinde gebe kalmıştı oğlu oldu..o Bülent Tıraş a gitmişti, eşim ona gidelim dedi ve gittik apar topar..ben onu tüp bebek eğitimi aldığım zamandan tanıyordum, benim kurduğum tüp bebeğin hocalarını da o eğitmişti..neyse muayene oldum polip yokmuş bu arada, muhtemelen hormon düzensizliğinden ara kanamalar oldu..neticede Bülent hoca bana sadece yumurta kaliteni artırmamız lazım başka birşeyiniz yok dedi ve prp ile exozom diye yeni bir tedavi yöntemi önerdi ben de kafama yattığı için yaptırdım o gün..şimdi hafta hafta hormon bakıp takip edicez..2 ay sonra da tüp bebek yapıcaz inşallah..inşallah işe yarar ve bu sefer ben de evladıma kavuşurum
Cidden doktor yaklaşımı çok önemli bugünde şehir Hastanesi'ne gittim oeritinolog 6.1 ölçtü ama o da ne hikmetse sıkıntılı buldu bence diğer doktorun yorumundan dolayı cmtesi gittiğim doktor 5 ve 5 üzeri olsa normaldi dedi ben anlamadım bunları cidden neyse sonucumu beklicem ama bişey cikcagini düşünmüyorum dediklerinde çok doğru bende tecrübe edindim artık testimde normal gelirse bı müddet doktora gitmek bile istemiyorumİlk bebeğimde bende böyleydim inan bana sonra etrafımdaki annelerden buradan tecrübe edindim aldığım şeyler bile ne saçma gereksi şeyler almışim şimdi hiçbirini yapmıyorum benim doktorum şey demişti bana çok yakın bir aile dostumuzun kızı hamile idi hiç bir testte çıkmadı 2 li ayrıntılı kemik ölçümleri iyiydi bebek down doğdu ve bebek 5 aylıkken down bebek görüntüsü almış düşün çocuk doktoru bile 5. Ayda anlamış yani her fikir farkli doktor yaklaşımı çok önemli kesinlikle kaç doktor gördü bebeğimi benim kızım küçük doğdu 2 hafta gelişim geriliği vardı bir doktor çocukta gelişim geriliği var dedi, başka doktor bebeğin biraz minyon olacak kısa boylu dedi küçük . Yani aynı şeyi farklı söylüyorlar kendi doktorum hiç söylemedi bile neden demediniz dedim kaydadeger olsa sana derdim boşuna kafana takma diye söylemedim dedi kızım doğdu mini minnak bişey hala öyle yüzü ağzı burnu nohut gibi senin bebisin burnu da kalkik fındık gibi demek güzel düşünelim
Bak işte günden güne değişiyormu bu ölçüm 5 in üstü çıkmış işte istedikleri neymiş tam olarak ancak strese sokuyorlar insanı hepsinin normali farklı demek en iyisi Rabbime güvenip daha fazla doktorla kafa karistirmamak rutin kontrollerine git yeter. Ben sırf bu yüzden başka hiç bir doktora gitmiyorum artık kendi doktorum sadece.Cidden doktor yaklaşımı çok önemli bugünde şehir Hastanesi'ne gittim oeritinolog 6.1 ölçtü ama o da ne hikmetse sıkıntılı buldu bence diğer doktorun yorumundan dolayı cmtesi gittiğim doktor 5 ve 5 üzeri olsa normaldi dedi ben anlamadım bunları cidden neyse sonucumu beklicem ama bişey cikcagini düşünmüyorum dediklerinde çok doğru bende tecrübe edindim artık testimde normal gelirse bı müddet doktora gitmek bile istemiyorum
Aynen ne istiyorlar ben anlamadım cidden yok başkada olabildiğince az gidicem doktora sonucumda çıkınca buraya yazarım bana dua edin sizin kontorlunuz inşallah çok güzel geçer ve hiç moralinizi bozacak bir şey olmazBak işte günden güne değişiyormu bu ölçüm 5 in üstü çıkmış işte istedikleri neymiş tam olarak ancak strese sokuyorlar insanı hepsinin normali farklı demek en iyisi Rabbime güvenip daha fazla doktorla kafa karistirmamak rutin kontrollerine git yeter. Ben sırf bu yüzden başka hiç bir doktora gitmiyorum artık kendi doktorum sadece.
Ederim tabiki güzel olacak ben hiç sanmıyorum kötü bişey olduğunu Allah'ın izni ile bugün kandil dualar edelim dün biz kötü bir haber aldık eşimin kuzeni bebeğini kaybetti doğumda sezaryen öncesi bebeğin kalbi durdu çok kötü durumda onun gönlünede ferahlık versin çok üzüldüm ona dünden beri rabbim hepimizin evladina kavuştursunAynen ne istiyorlar ben anlamadım cidden yok başkada olabildiğince az gidicem doktora sonucumda çıkınca buraya yazarım bana dua edin sizin kontorlunuz inşallah çok güzel geçer ve hiç moralinizi bozacak bir şey olmaz
Amin canım aminn aaa çok üzüldüm her şey iyiyken mi oldu bide dogacakken çok zor ya çok üzüldüm rabbim sabırlar versin inşallah tekrar nasip etsin bebekleri olmasınıEderim tabiki güzel olacak ben hiç sanmıyorum kötü bişey olduğunu Allah'ın izni ile bugün kandil dualar edelim dün biz kötü bir haber aldık eşimin kuzeni bebeğini kaybetti doğumda sezaryen öncesi bebeğin kalbi durdu çok kötü durumda onun gönlünede ferahlık versin çok üzüldüm ona dünden beri rabbim hepimizin evladina kavuştursun
İnşallah sonuç güzel olarak Allah'ın izni ilesiz kalbinizi ferah tutun..Aynen ne istiyorlar ben anlamadım cidden yok başkada olabildiğince az gidicem doktora sonucumda çıkınca buraya yazarım bana dua edin sizin kontorlunuz inşallah çok güzel geçer ve hiç moralinizi bozacak bir şey olmaz
Allah yardımcıları olsun sabırlar versinne heyecanlarla beklemiştir doğmasını kavuşmayı ama hep diyoruz ya sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur inşallah diyeAllah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla gelsin bebişlerEderim tabiki güzel olacak ben hiç sanmıyorum kötü bişey olduğunu Allah'ın izni ile bugün kandil dualar edelim dün biz kötü bir haber aldık eşimin kuzeni bebeğini kaybetti doğumda sezaryen öncesi bebeğin kalbi durdu çok kötü durumda onun gönlünede ferahlık versin çok üzüldüm ona dünden beri rabbim hepimizin evladina kavuştursun
Sağolun inşallah çok sarsıldım zaten tüp bebek sürecinden geçtik bide bunu düşünmek beni mahvettiİnşallah sonuç güzel olarak Allah'ın izni ilesiz kalbinizi ferah tutun..
Valla daha sabah kalp atışını evde dinlemiş sonra sancısı olunca doktora gitmiş günü dolmuştu zaten hastanede doktorlar kalp atışını alamamış rabbimin vardır bir bildiği ama düşüncesi bile beni mahvetti.Amin canım aminn aaa çok üzüldüm her şey iyiyken mi oldu bide dogacakken çok zor ya çok üzüldüm rabbim sabırlar versin inşallah tekrar nasip etsin bebekleri olmasını
Amin inşaallah canım rabbimin vardır bir bildiği hiç bir anne yaşamasın inşallahAllah yardımcıları olsun sabırlar versinne heyecanlarla beklemiştir doğmasını kavuşmayı ama hep diyoruz ya sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur inşallah diyeAllah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla gelsin bebişler
Çok zor ya Allah o anneye babaya sabırlar versin bir sürü hazırlıklar yapmışlardır gördükçe kahrolurlar Allah'ım hayırlı ve sağlıklı ve kolaylıkla yavrularımıza kavusmamizi nasip eylee...Valla daha sabah kalp atışını evde dinlemiş sonra sancısı olunca doktora gitmiş günü dolmuştu zaten hastanede doktorlar kalp atışını alamamış rabbimin vardır bir bildiği ama düşüncesi bile beni mahvetti.
Güzel olacak inşallah canım inşallah gerek kalmayacak testeben 4ekimde giricem, benim 2li testim yüksek riskli çıkmıştı , korku içinde bekliyorum bakalım, doktor detaylıdan sonra gerekirse fetal dna yaptır dedi, detaylı sorunsuz geçerse testi yaptırmıcam
Prp ve eksozom tedavisi 57 bin lira..muayene 3.500 lira..tüp bebek 47.500 lira..şimdiki fiyatlar tabii..buna ilaç parası, embriyolara genetik yaptırılacaksa embriyo başına 9 bin lira, embriyo dondurma hariç..ben bu tedavi için gittim ama tüp bebeği eski doktorumla yapıcam..inşallah bu sefer olur..rabbim isteyen uğraşan herkese nasip etsinMerhaba, insallah sifa olur. Prp ücreti ve bülen tiras icin tüp bebek ücreti hakkinda bilgi alabilir miyim? Gercekten cok mu pahali?
Bence de birşey çıkmayacak kuzum, düşünüp üzme kendini..ultrasondan ultrasona ölçen elden ele bile değişebiliyorCidden doktor yaklaşımı çok önemli bugünde şehir Hastanesi'ne gittim oeritinolog 6.1 ölçtü ama o da ne hikmetse sıkıntılı buldu bence diğer doktorun yorumundan dolayı cmtesi gittiğim doktor 5 ve 5 üzeri olsa normaldi dedi ben anlamadım bunları cidden neyse sonucumu beklicem ama bişey cikcagini düşünmüyorum dediklerinde çok doğru bende tecrübe edindim artık testimde normal gelirse bı müddet doktora gitmek bile istemiyorum
İnşallah Mindamin cigim kaç gündür kendimi yedim bebegime karşıda kötü hissediyorum çünkü kendimi hep kötü hissetim inşallah temiz cikar ve bu mevzuda kapanırBence de birşey çıkmayacak kuzum, düşünüp üzme kendini..ultrasondan ultrasona ölçen elden ele bile değişebiliyor
Detaylı ultrasonu erken yaparlarsa istiyor bizim doktorlar çünkü kalp en iyi 23 veya 24 haftada görünüyor...bizim burada pediatri kardoyoloğu bakıyor fetal egoya..Güzel anneler selam nasılsınız? Özlemişim burayı Uzun bir süredir giremedim foruma yaz yoğunluğu misafirler vs derken rutinime yeni yeni dönüyorum. Umarım hepiniz iyisinizdir. Bizim prenses iyi. Detaylı ultrasonunu yaptırdık 21. Haftada. Doktorum 23. Hafta içinde de fetal ekokardiyografi yaptırmamı istedi yarın sabah yaptıracağım. Bu testten yaptıran var mı?