2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

haftaya için de rapor yazacak doktor . Rapor parça parça almak sorun değil ama o zaman benim yerime kimse derse giremez çocukların dersi boş geçer vicdan azabı duyarım. inşallah geçicici bir durumdur .
Anladım bende aynı şeyi yaşamıştım insan vicdan yapıyor ister istemez inşallah bu bir haftada geçer normale döner. İlaçları düzenli kullanınca düzelir diye düşünüyorum.

Bence canim doktorunla konus ogretmenlik yorucu bir is en azindan 1aylik heyet raporu iste. Sonrasina da bakarsin. Ben ilk hamileligmde yaptim parca parca rapor isini cok pismanim sen yama 1hafta yeterli olmayabilir belki devam edecek kanaman bilemezsin.

Evet cnm devlette işler daha farklı, ama fakültelerde hocalar özel muayene yapıyorsa doğumu da onlar yaptırıyor en azından Trabzonda öyle..özelde doğum sorun değil de eğer bebek sıkıntılı olursa ve yenidoğan yoğun bakımda yenidoğan uzmanı yoksa işte o zaman sıkıntı..artık bir çok devlet hastanesinde de yenidoğan uzmanı var..açıkçası bir hemşire olarak gebeliğim olsaydı, tüp bebek denemelerimi yaptığım hoca her ne kadar özelde ise de yenidoğan yoğun bakımı iyi bir yerde doğum yaparım..bunu iyi düşünüp karar vermek lazım..benim küçük kızkardeşim 27 haftalık 900 gr doğum yaptı ve bunu bir hemşire olarak çok daha iyi anladım..inşallah kafanı karıştırmıyorum canım..rabbim zamanında sapasağlam sağlıklı güzel bir doğumla bebeğini versin kucağına

Kuzum doktorunla konuş, gerekirse rapor versin sana..buralarda kanaması olan gebelere 30 gün heyet veriyorlar hiç riske atmıyorlar..senin yatman lazım

Canım eğer özele gidiyorsan heyet raporu veremez doktorun, hastanede 3 hekim varsa verebiliyorlar..bizim buralarda 30 gün verirler hemen, kızkardesime de verdiler yattı hep..çalışmaman istirahat etmen en iyisi..konuş doktorunla bir yol gösterecektir..inşallah bir daha olmaz kanaman

haftaya için de rapor yazacak doktor . Rapor parça parça almak sorun değil ama o zaman benim yerime kimse derse giremez çocukların dersi boş geçer vicdan azabı duyarım. inşallah geçicici bir durumdur .
Kuzum şu an sadece karnındaki bebeğin selametini düşünmelisin..doğum yaptığında ne olacak gidecek misin okula..okulun daha başı ücretli öğretmen bulurlar birsürü öğretmen boşta geziyor onun için vicdan yapma..bir öğretmen sebeplenir sayende..sen doğuma kadar sadece kendini ve bebişi düşün, merkez sizsiniz..rabbim ikinizi de korusun sağlıcakla al bebeğini kucağına

Aminn Çok tatlısınız evet ben de benzer şeyler okuyorum. İlk hep altlı üstlü alırım diye düşünüyodum ama altta kalan kısımdaki bebiş üzülüyor psikolojisine iyi gelmiyor diyenler olmuş. Ne kadar doğru bilmiyorum ama öyle okuduktan sonra yanyanaya daha ısındım. Tabi sığma sorunu olmayan modelleri bulmak gerek

Bu hafta da rapor verdi. sonrasına bakarız dedi en kötü heyet de olmazsa ücretsiz izin alırım diye düşimpytıkm ama inşallah alabilirim okul ile ev beni ister istemez çok yoracak evde bir de küçük çocık var me kadar iş yapmasam da sürekli bir şey istiyor. çilek çocuğum da tüp bebek ve riskliydi ama hiç böyle bir şey yaşamamıştım son iki haftaya kadar çalıştım umarım geçer bı kanama . bu kadar zaman sonra kaybetmek çok korkuyorum. allahım hepimize güzel yazılar yazsın inşallah

Bir şey olmayacak inşallah, kuzum kötüyü getirme aklına..rabbim korusun bebeğini inşallah geçer bu kanama

merhaba , bebek arabasını hangi marka aldınız, bende araştırıyorum bu aralar
Merhaba ben joie nin versatrax modeline bakıyordum ancak mağazada bagi nin nanofold 3 modelini çok beğenip onda karar kıldık. İki model de çok kullanışlı tavsiye edebilirim gördüğüm kadarıyla, mutlaka mağazada görüp karsilastirmakta fayda var

Alt üst olan model bebek arabasında bebekleri dönüşümlü olarak kullanıyorlarmış öyle okumuştumyanyana olan modelde tek yönlü sanırım oda düşündürüyor benibu arada puset düşünüyor musunuz? Her arabaya pusette uygun olmuyormuş. Araştırmaya devam ama tecrübe etmeden çokta hangisi daha kullanışlı daha iyi anlayamayacağız sanırımiki modelden de memnun olan olmayan ikiz anneleri var

Her ürün öyle ya aynı ürünü çok severek kullanan da var hiç memnun kalmayan da. Pusetlerde her modele uyan markalar varmış. Benim gördüğüm e bebek in kendi markası ile joie ninki hem diğer markalarla uyumlu hem de fiyatları diğer pusetlere göre uygun. Hem güzel araştırmak lazım hem de dediğiniz gibi kullanmadan tam anlayamayız artık ağız tadıyla kullanabileceğimiz zamanlara da kavuşalım inşallah

Kızlar sabah kramplarla uyandım bacaklarım kuyruk sokumum yürürken zorlanıyorum magnezyum almiyordum 3 gündür vurdu resmen vaarmi benim gibi simdiden kramp kasılmaları yaşayan

benim evim 4.kat ve asansörsüz o yüzden pusetle taşımak senin için imkansız olur dedi bazı deneyimli anneler (ağırlığı 2 katından fazla arttırıyormuş.) yoksa kesinlikle pusetli düşünüyordum. Kesinlikle haklısınız herkesin memnuniyeti kendisine göre. Alt üst modeller bana da daha kullanışlı gibi gözüküyor ama yanyanaları çok övmüşler

Kızlar sabah kramplarla uyandım bacaklarım kuyruk sokumum yürürken zorlanıyorum magnezyum almiyordum 3 gündür vurdu resmen vaarmi benim gibi simdiden kramp kasılmaları yaşayan
Bende 3-4 kez kramplarla uyandim canım çok kötü oluyo gerçekten 1 hafta 10 gündür başladı benimde. Perşembe günü kontrolümüz vardı magnezyum verdi doktorum başladım. Bel ağrıları başladı benim ufaktan sabahlari ağrıyla uyanıyorum

Marka ve model çok olunca kafalar karışıyor ister istemeztek arabalarda vardır belki uyan pusetler ama ikiz arabalarında araştırdığım kadarıyla uymuyormuş ya pusetli set olarak almak gerekiyor yada yenidoğan itibariyle kullanılan pusetsiz araba tercih etmek gerekiyor sanırımAminnn hepimiz sağlıkla kavuşalim inşallah

Aynen bizimde 4.kat ve asansörsüz işimiz zor gerçektençok yorum okudum hala araştırıyorum ama karar veremiyorum bu konuda kasım gibi almayı düşünüyorum o zamana kadar karar veririz umarım

Bendede ıyle canım kuyruk sokumum en kotu agrıda mıde altımda doktor ayagı ordaymış bı prensesın o tekme atıyor dıye agrı normal dedı bıde sag kasıkta arada sancı oluyor oda obur prenses ya sırtımın tam ortasıda çok agrı oluyor arada ter basıyor kalbım sıkışıyor magnezyum ıçıyorum bende bı ışe yaramadı canım ama kardeşımde dedı normal dedı agrılar dayanacakmışımınşallah saglıcakla alalım bebışlerı geçer ınşallah agrılarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…