• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Yarın çıkma ihtimali var, ama burda transfer hariç 6.gün pozitif olanlar da oldu o yüzden belli olmuyor.Nalesef öyle, daha önce 4 kere denemiş biri olarak şu an ki silik çizgiye sevinemiyorum bile
Canım ya inşallahhhhh gerisi su gibi akıp gelir ben ilk defa denedim tüp bebeği. Çok sevineceğin günleri gör inşallah 🙏🏼

Siz şu an transfer aşamasında mısınız yoksa opu mu olacaksınız ben de gonal f kullanıyorum ama günde 50 ml. Benim de erken çatladı yumurtam geçen ay bu ay temkinli ilerleyelim 2 günde bir çağıracağım dedi
Ben opu sürecindeyim hafta sonu toplama yapılacak demişti doktorum günde 150 gonal f 150 meriofert vuruluyorum. İlk tüp bebeğimde de böyle idi o zaman da 2 günde bir gitmistim bu sefer 5 gün sonra gel dedi bir gittim yumurtalar büyümüş baya yarın tekrar gideceğim ve doz düşürecek 150 ye çekebilir dozu ve bugün her ihtimale karşı cetrotide vuruldum erken çatlama olmasın diye.

2 mayısta da ben cnm aynen belirti sifir
Hangi hastanede tedavi oldunuz acaba ben Üsküdar Zeynep Kamil hastanesinde tedavimi oldum transfer günüm 2 Mayıs üstünden iki gün geçtikten sonra bel kasık ağrısı çektim iki gün sonra da geçti bugün 6.gün

5 mayista transfer olanlar belirtileri neler acaba ?
Benim transferim 4mayista oldu bu güne kadar hafif kasık ağrısı sırt ağrısı ve uyku hali yaşadim.bugun kasik ağrısı baya azaldı fakat uyku bugün pik yaptı.asiri gergin ve sanki bunalım yaşıyor gibi ayrıca ruh halim sanırım o da bekleme stresinden

Peki nasıl ilerledi sonrasında ilk değeriniz ne kadar çıktı mesela
Testi yaptığımda haftasonuydu,haftaiçi bir cesaret kan tahlili verdim beta hcg yüksek çıktı zaten hatta ikiz mi acaba diye düşündüm değil tekti.Bir de 7. Gün çok minik yerleşme kanaması oldu onun dışında hiç belirti olmadı bende

Merhaba kızlar, bende transfer sürecine hazırlanıyorum... 11 şubatta opu oldm sonra rahim dinlendirmeye geçtik diğer ay da kist oluştu ve beklemek zorunda kaldık... 4 gün önce kontrolüm vardı ve kistim gitmiş, estrofem başladık 12 Mayıs kontorlüm var.. Hayırlısı bakalım inşallah herşey yolunda gider, epey heyecanlı bir süreç 💕💕 sizlerinde süreçlerinin gönlünüze göre ilerlemesini dilerim🌺
Bende kontrole 13 mayısta gideceğim transfer tarihi belirlenecek

Hangi hastanede tedavi oldunuz acaba ben Üsküdar Zeynep Kamil hastanesinde tedavimi oldum transfer günüm 2 Mayıs üstünden iki gün geçtikten sonra bel kasık ağrısı çektim iki gün sonra da geçti bugün 6.gün
Kayseri memorial cnm

Yarın transfer dahil 6. Gün oluyor varsa çıkar bence. Çoğunluk da çıkmış. Doğal yolla negatifi almakla tüp bebek sonrası negatifi almak bir değil. Kendimi de tanıyorum çok ağrıma gidecek.
Bence yapmamalisin canım transfer günü sayılmaz zaten. Yani yarın 5. Gün oluyor. Belki negatif göreceksin ama bebeğin geç tutunmuş olacak. Sen moralim bozulduğu için ilaçları kullanmak istemeyeceksin. Kendini yipratacaksin ve belki de varolan bebeği de bu şekilde yipratacaksin. Yapma lütfen ben 12. Güne kadar bekledim hiç kolay değildi ama sabrettim üstelik adet sancılarım vardı yine de yapmadım test. Çünkü kendimi biliyorum o igneleri yapmak eziyet olacaktı bana. Ama bak 12. Gün pozitif sonuç aldım şükürler olsun🤲🥰 lütfen sen de acele etme olur mu? En azından 10. Günü bekle

Bence yapmamalisin canım transfer günü sayılmaz zaten. Yani yarın 5. Gün oluyor. Belki negatif göreceksin ama bebeğin geç tutunmuş olacak. Sen moralim bozulduğu için ilaçları kullanmak istemeyeceksin. Kendini yipratacaksin ve belki de varolan bebeği de bu şekilde yipratacaksin. Yapma lütfen ben 12. Güne kadar bekledim hiç kolay değildi ama sabrettim üstelik adet sancılarım vardı yine de yapmadım test. Çünkü kendimi biliyorum o igneleri yapmak eziyet olacaktı bana. Ama bak 12. Gün pozitif sonuç aldım şükürler olsun🤲🥰 lütfen sen de acele etme olur mu? En azından 10. Günü bekle
Çok haklısın aynen yıpratacam hatta sigara kahve belki bi iki kadeh bişey bile içer açarım en ağır şarkılarımı ağlarım. Hatta şu an bile negatifle karşılaşırsam diye evde stok yapasım geldi. İlaçların etkisi midir nedir bugün pek bi depresif geçti “ya olmazsa” diye düşündüm durdum. Her düşündüğüm an bu tedaviyi 1den fazla yapanlara helal olsun dedim.

Kızlar bugün transfer hariç 5.günüm .Silik çizgiyi gördüm, umarım devamı gelir , buraya da yazmak istedim 🙏Bel ağrısı ve ara ara gelen adet ağrıları dışında belirtim olmadı, tabi belirti mi bilmiyorum ama transferden 1 saat sonra belim çok ağrıdı 3-4 saat.O yüzden belirtim yok diye canınızı sıkmayın
Sağlıkla ilerlesin canım gözün aydın 🙏😍

Kızlar opudan sonra ikinci adedi bekliyorum. Ama adet olamadım belirtiler oluyor sonra geçiyor. Kaç gün gecikince doktora söyleyeyim sizce ?

Çok haklısın aynen yıpratacam hatta sigara kahve belki bi iki kadeh bişey bile içer açarım en ağır şarkılarımı ağlarım. Hatta şu an bile negatifle karşılaşırsam diye evde stok yapasım geldi. İlaçların etkisi midir nedir bugün pek bi depresif geçti “ya olmazsa” diye düşündüm durdum. Her düşündüğüm an bu tedaviyi 1den fazla yapanlara helal olsun dedim.
İşte yapma bunu kendine. İlaçlardan dolayı ara ara depresif ruh hali olması gayet normal. Ben de sonuçtan 2-3 gün önce ishal oldum diye hıçkıra hıçkıra ağladım(çünkü benim adet belirtimdir) ama yine de test yapmadım. Sabrettim. Ve sonuç hiç de öyle agladigim gibi olmadı. Sen de birazcık daha sık dişini😉

Back