• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar opudan sonra ikinci adedi bekliyorum. Ama adet olamadım belirtiler oluyor sonra geçiyor. Kaç gün gecikince doktora söyleyeyim sizce ?
Ben de o durumdayım..1 hafta geçince gittim, halen hormonların etkisindesin dedi..adet olmam için tarlusal verdi..bugün son gündü ilacın..inşallah çok beklemeden olurum

Çok haklısın aynen yıpratacam hatta sigara kahve belki bi iki kadeh bişey bile içer açarım en ağır şarkılarımı ağlarım. Hatta şu an bile negatifle karşılaşırsam diye evde stok yapasım geldi. İlaçların etkisi midir nedir bugün pek bi depresif geçti “ya olmazsa” diye düşündüm durdum. Her düşündüğüm an bu tedaviyi 1den fazla yapanlara helal olsun dedim.
Hormon ilaçları olduğu için dengemizi alt üst ediyor ama güçlü olmak lazım.Ben ilk denemede negatif gördüm ve dondurulmuş embriyom bile yoktu sıfırdan herşeye tekrar başladık hiç ara vermeden ve şimdi bir oğlum var.. eğer devam etmeseydim belki hiç çocuk sahibi olamayacaktım o yüzden pozitif düşün sabredebiliyorsan sabret umarım kavuşursun bebeğine 🙏🏻

Kızlar bugün ikinci kontrolume gittim doktor yumurtaların hızlı büyüdüğünü ve 2 günde bir görmesine rağmen yarın tekrar gelmemi söyledi ve 5 gündür ilac kullanıyorum bugün cetrotide başla dedi dozunu yarın dusurebilirim dedi gonal f 300 ml vuruluyorum böyle bişeyle karşılaşan oldumu aranızda
Evet bir arkadaşımın yumurtaları da erken büyüyordu ama bir sıkıntı olmadı onda..doktor sık takip ediyor zaten

Selam kızlar çok şükür kistim gitmiş bugün başladık tedaviye 22 mayıs kontrol var tahminen 29 mayıs da transfer dedi doktor. Sonuç bekleyenler inşallah güzel haberler verirler Rabbim gönlünüze göre versin 🤲
Çok iyi çok şükür ki gitti kist..hayırlısıyla pozitifi de görürsün inşallah 🤲🥰 inşallah ben de başlayabilirim

Hayırlı olsun inşallah yüksek kan değerleri de görürsünüz ve güzel devam eder. Transfer dahil mi 4. Günde baktınız yoksa transfer sonrası mı. Bugün benim de transfer dahil beşinci günüm içimde çok yoğun bir şekilde tahlil yapma isteğim var🙈 iki gündür mens gibi ağrılarım beraberinde mide ağrısı kazinma hissi ve goguslerimde hassasiyet var benim sadece. 4 Mayıs transfer olan arkadaşlarım sizde belirtiler nasıl 😃
İnşallah sımsıkı tutunuyordur sana bebeğin🤲🥰

Hiç bir belirti yok. Akıntı var sadece test yapasım var ama negatif görürsem moralim aşırı bozulur zor tutuyorum kendimi. Belki yarın sabah yaparım 🥹
Akıntı kullandığın fitillerden oluyor..bekle test gününü canım..her kadında belirti olmuyor..güzel düşün, bebeğin seninle şu an..inşallah sana sımsıkı tutunuyordur🤲🥰

Kızlar bugün transfer hariç 5.günüm .Silik çizgiyi gördüm, umarım devamı gelir , buraya da yazmak istedim 🙏Bel ağrısı ve ara ara gelen adet ağrıları dışında belirtim olmadı, tabi belirti mi bilmiyorum ama transferden 1 saat sonra belim çok ağrıdı 3-4 saat.O yüzden belirtim yok diye canınızı sıkmayın
Canımm inşallah çok güzel yükselir bhcg..rabbim kese görmeyi, kucağına almayı da göstersin🤲🥰

Yarın transfer dahil 6. Gün oluyor varsa çıkar bence. Çoğunluk da çıkmış. Doğal yolla negatifi almakla tüp bebek sonrası negatifi almak bir değil. Kendimi de tanıyorum çok ağrıma gidecek.
Erken daha bir gün daha bekle canım..geç tutunma olmuşsa hemen yükselmez beta, etkileneceksen bir gün daha bekle

Benim transferim 4mayista oldu bu güne kadar hafif kasık ağrısı sırt ağrısı ve uyku hali yaşadim.bugun kasik ağrısı baya azaldı fakat uyku bugün pik yaptı.asiri gergin ve sanki bunalım yaşıyor gibi ayrıca ruh halim sanırım o da bekleme stresinden
Hayırlısıyla sımsıkı tutunsun bebişin pozitifle sonuçlansın inşallah 🤲🥰

Yüce rabbim hepimizin hakinda hayırlısını versin inşallah bende sürecin içindeyim biraz sıkıntılar var sizden biraz destek istesem tedavilerinizden kal ilaclariniz kalmişsa bana yolaya bilir misiniz acaba rica etsem

Akşam üstü oldum sonunda pazartesi günü randevum var kist gittiyse başlayacağız
Hayırlı olsun tedavin canım. 1 gün var adet tarihlerimiz arasında. Hangi ilacı verdı kac doz? Rahim ölçün hakkında bilgi verdi mi doktor? Benim 2. Kontrol 15 inde senin tarih uzun geldı biraz bana

Back