Bende lierac sipariş verdim kullanmaya başlıcam canım arkadaşımda bio-oil kullanmış onu önerdi dönüşümlü olarak kullanırım artık badem yağını da duymuştum ama tüylenme yapar dediler..bende dikkat etmeye çalışıyorum o yüzden diyetisyenle kontrollü olarak devam ediyorum ama iştahım çok açık kontrollü gitmesem aşırı yerim o kesinBen dahılıyeye gıttım lıerac çatlak kremı al bende kullandım çok ıyı dedı karnımda amelıyat ızı var benım bıraz buyuk çekılıyor aşırı agrı olmaya başladı lıerac yumşatır hem çatlaga ıyı dedı sordum kaç eczaneye yok dedıler eşımde badrm yagı almış bana dün o en ıyısı demış aktar krem bepanthol kullan demıştı bızım tup bebek doktor ama badem yagı daha ıyı geldı dun sürdüm dene canım sende badem yagınıda bıde ıkızlerde daha fazla gobek buyur yok o bu dıyenlere bakma ben 3kılo aldım doktor dedı fazla kılo almamaya çalış dedı dedım kılo almazsam bebekler zayıf olmazmı dedı onlar gayet guzel buyuyor dedı benım ılk gebelık gobek aşırı buyumesıne gerek yok dedı 30haftayı atlatalım hayırlısı ıle sonra dogursanda problem olmaz dedı 34-35e kalmaz dedı hakkımızda hayırlısı ınşallah cınsıyetler bellımı senın??
Evet bende araştırdım genelde lierac öneriliyor başlıcam bende artık dediğin gibi ne kadar aza indirirsek o kadar iyi canımBen kizimda farklı kremler kullanmıştım karnım çok büyümedi ama yinede az çatlak oldu çünkü geç başladım onada pişman oldum bunu çok övmusler bana doktorum dedi son kontrolde başla diye hemen başladım muhakkak olacaktır ikizde de olur ama aza indiririz sadece oda bizi rahatsız etmez ilerde
Yaa masallah bir kız bir oğluş rabbim sağlıklı ömürler versin .Bende lierac sipariş verdim kullanmaya başlıcam canım arkadaşımda bio-oil kullanmış onu önerdi dönüşümlü olarak kullanırım artık badem yağını da duymuştum ama tüylenme yapar dediler..bende dikkat etmeye çalışıyorum o yüzden diyetisyenle kontrollü olarak devam ediyorum ama iştahım çok açık kontrollü gitmesem aşırı yerim o kesinevet inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsinler 37 haftaya kadar bekleyenler varmış ama genel olarak bende 34-35 olarak duydum..evet cinsiyetlerimiz belli kızımızla oğlumuz olacak inşallah canım
Aayy sağlıkla gelsin inşallah Çınar bebekİnşallah Çınar oldu canımevet hatırladım iyi çıkmıştı eşinin sonuçları oluşan kisti alacaklar sonra bitecek inşallah şükür sen bebeklerinide düşün onlar babaları kadar dayanıklı değil öyle düşün inşallah pozitif enerji gönderelim hayırlısiyla girsin tertemiz çıksın ameliyattan.
Aminnn sağol canım hepimiz sağlıkla hayırlısıyla alalım inşallah kucağımıza bebişlerimiziYaa masallah bir kız bir oğluş rabbim sağlıklı ömürler versin .
Benimde hayalimdi inşallah sağlıkla gelir kucağımada koyarız adınıAayy sağlıkla gelsin inşallah Çınar bebekbizimde aklımızda ki isimlerden biri Çınar bakalım kararsızız biz daha cok severim bende Çınar ismini
Ben bunları okumayı hiç bilmiyorum ama dontor demiştir yüksek ya da normal diye benim kızda yaptırmıştım ve düşük risk çıktı sorun yok ense kalınlığı normal demişti. 2 li taramada usgde sorun var mıydı?arkadaşlar bizim bebiş de erkek olacakmış dün öğrendik <3 , ikili test sonucumu yazmayı unutmuşum kombine risk1:697 , ikili test 1:101 , yaş riski 1:418, trisomy <1:10000 çıkmış , doktorumuz genetik yaptırabilirsin dedi, istersen detaylı ultrasonu bekle ondan sonra yaptır dedi , kararsız kaldım , bu sonuçlar çok mu kötü yani sendrom olma ihtimali çok mu yüksek
Maşallah bana bı arkadaşım dedı badem yağı çok ıyı dıye tüylenme zaten oldu bende gobişde aşırı hemde dıgumdan sonra dökülür dedıler ya ınşallah hayırlısı canımBende lierac sipariş verdim kullanmaya başlıcam canım arkadaşımda bio-oil kullanmış onu önerdi dönüşümlü olarak kullanırım artık badem yağını da duymuştum ama tüylenme yapar dediler..bende dikkat etmeye çalışıyorum o yüzden diyetisyenle kontrollü olarak devam ediyorum ama iştahım çok açık kontrollü gitmesem aşırı yerim o kesinevet inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsinler 37 haftaya kadar bekleyenler varmış ama genel olarak bende 34-35 olarak duydum..evet cinsiyetlerimiz belli kızımızla oğlumuz olacak inşallah canım
Inşallah gayet ıyıdır bebışın ıkılı test guzel çıktı ama yıne nıpt yap dedıler bız yapmadık çok şukur hıçbışeylerı yok ıçını ferah tut boşuna üzme bebışte hısseder en guzelı detaylı yltrasyon dedıler herşeyını heryerını görürsünüz dedıler ınşallah hayırlısı canımarkadaşlar bizim bebiş de erkek olacakmış dün öğrendik <3 , ikili test sonucumu yazmayı unutmuşum kombine risk1:697 , ikili test 1:101 , yaş riski 1:418, trisomy <1:10000 çıkmış , doktorumuz genetik yaptırabilirsin dedi, istersen detaylı ultrasonu bekle ondan sonra yaptır dedi , kararsız kaldım , bu sonuçlar çok mu kötü yani sendrom olma ihtimali çok mu yüksek
Maşallahh saglıxakla gelsın mınnoşlarımız ınşallahKızlar selambugün 17+1 olduk. Kontrolüm vardı bugün, bebisin keyfi yerindeymis çok şükür. Dörtlü tarama için kan verdim, ikili temiz çıkmıştı bu da öyle olur inşallah. Bugün hamileligim boyunca ilk kez alttan da ultrasonla bakti doktor. Rahim ağzının belli bi kalınlıkta olması gerekiyormus o kontrol ediliyormuş, benimki normal çıktı. 3 hafta sonra detaylı ultrasonumuz var küçük beyin her yerine bakicaz Bu arada benim bulantilar devam Umarim bu ay geçer artık. Onun dışında her şey yolunda. Sizde keyifler nasıl
Kuzum karbonatlı su ile ağzını çalkala..bir bardak suya 1 çay kaşığı karbonat koyup güzelce erit içinde.. sonra istediğin sıklıkta ağzını çalkala, bebeklerdeki pamukçuğa falan da çok iyi gelirÇok sağ ol kuzum dünden beri ağzımda aftlar çıktı hani şu küçük beyaz yaralar var ya su içtikçe batıyor acıyor ne yapabilirim bilmiyorum çok yakar diye tuzlu gargara da yapmak istemiyorum korkuyorum ağzımın içinde resmen kupkuru yapıyor ve iğne batırır gibi batırıyor düşün
Korkma kuzum senin canın yanar ama bebişe bişey olmaz o güvendeKarnımı sert bi yere çarptım önden.biraz ağrıdı.sanki hala ağrıyor bişey olurmu ki çok korktum
Kalp 22 haftada detaylı görünüyor o yüzden iki kere istiyorlar veya sadece 22 de gel diyorlarGünaydın, benim bogaz enfeksiyonu anca geçti tam bir hafta sürdü ilaçları düzenli kullandım ki birde kullanmak istememiştim.Fena birseymis bir daha yaşamak istemiyorum.Largopen bana inanılmaz baş ağrısı yaptı 1haftadir hergün sabahtan akşama bazen gece yarısı sabaha karşı devamlı bir baş ağrısı hayattan soğudum bir iş yapamaz oldum.Geceleri zaten en az 3kere uyaniyorum hiç uyuyamadım aşırı da uykusuzluk yaptı yan etkileri arasında vardı zaten.ilac içtiğim için sanki bebege zarar vermişim gibi hissediyorum.insallah iyidir oğlum6Eylülde kontrolüm 7sinde de detaylı ultrason randevum var.cok heyecanlıyım acaba bir sorun çıkacak mı dr neler görecek neler diyecek diye.aslında ağustos sonuna almistim randevu 19.hafta başıydı ama doktorum 20.hafta daha iyi olur dediği için 10gün ileri attım randevuyu.2hafta sonrası tekrar bakılacak dedi öyle mi oluyor 2kere mi detaylı ultrason yapılıyor bilmiyordum ben.cinsiyetler belli olmaya başlamış sanki bu grupta erkek fazla gibi geldi :) herkes için hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım
Saglıcakla gelsin oğluşun inşallahSelam kizlar konuşmaları okudum bu sene erkek mi fazla acababenimde rabbim nasip ederse oğlum olacakmış cinsiyetiniz belli oldu sağlıkla gelsin inşallah 12 ağustosta gittim bir daha ki randevum 23 Eylül'de detaylı ultrason nasıl dayanicam bilmiyorum şehir dışına çıkacağım için biraz otelemek zorunda kaldım randevuyu
Benim iki kızkardeşim de kayınpederlerinin isimlerini koydular ama yanına bir isimle birlikte, iki isimli oldularKızım babasiyla iddalasiyor geçen gün kayinpederim bizdeydi kızım bir anda kardeşimin adi çınar olacak baba dedi eşimde hayır kızım dedenin adı olacak dedibabası hiç bişey demedi kv babanin ismi var zaten siz farklı bi isim koyun oğlum falan dedi ailenin ilk erkek torunuymus babasına jest olurmuş yani jest olsun diyede ömür boyu taşıyacağı bir isim koymak ne kadar mantıklıysa artık neyse zinhar olmaz dedim çınar yada yamani düşünüyorum.
İnşallah tutunur bebişin sağlıcakla alırsın kucağına inşallahSelam kızlad, mayıs ayında ilk buraya yazmaya başlamıştım, tranferiö bugün gerçekleşti inşallah tutunur bebeğimbir çoğunuz hamile kalmışsınız çok heycanlı
Amin canım benim, inşallah ameliyat çok güzel geçer ve sonuçlar iyi çıkarSagol canım benım çınar paşamı oldu iımdı mınnoşun adıbıze dua edın eşım yarın hastaneye yatıcak şekerı yuksek dıye bıkaç gün gözlem altında salı yada çarşamba akcıgerdekı kıstı aldıracaz hayırlısı ıle kurtulsak ınşallah rabbım bıdaha yaşatmasın o kabus günlerı ınşallah sabahtan berı krızdeyım karnımda pıt pıt kızlarımda mutsuz kesın benım gıbı hıssedıyorlar kesın rabbım yardımcımız olsun ınşallah
Yanına yakışacak bir isim bile bulamadım benBenim iki kızkardeşim de kayınpederlerinin isimlerini koydular ama yanına bir isimle birlikte, iki isimli oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?