2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Bende lierac sipariş verdim kullanmaya başlıcam canım arkadaşımda bio-oil kullanmış onu önerdi dönüşümlü olarak kullanırım artık badem yağını da duymuştum ama tüylenme yapar dediler..bende dikkat etmeye çalışıyorum o yüzden diyetisyenle kontrollü olarak devam ediyorum ama iştahım çok açık kontrollü gitmesem aşırı yerim o kesinevet inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsinler 37 haftaya kadar bekleyenler varmış ama genel olarak bende 34-35 olarak duydum..evet cinsiyetlerimiz belli kızımızla oğlumuz olacak inşallah canım

Evet bende araştırdım genelde lierac öneriliyor başlıcam bende artık dediğin gibi ne kadar aza indirirsek o kadar iyi canım

Yaa masallah bir kız bir oğluş rabbim sağlıklı ömürler versin .

Aayy sağlıkla gelsin inşallah Çınar bebekbizimde aklımızda ki isimlerden biri Çınar bakalım kararsızız biz daha cok severim bende Çınar ismini

arkadaşlar bizim bebiş de erkek olacakmış dün öğrendik <3 , ikili test sonucumu yazmayı unutmuşum kombine risk1:697 , ikili test 1:101 , yaş riski 1:418, trisomy <1:10000 çıkmış , doktorumuz genetik yaptırabilirsin dedi, istersen detaylı ultrasonu bekle ondan sonra yaptır dedi , kararsız kaldım , bu sonuçlar çok mu kötü yani sendrom olma ihtimali çok mu yüksek

Ben bunları okumayı hiç bilmiyorum ama dontor demiştir yüksek ya da normal diye benim kızda yaptırmıştım ve düşük risk çıktı sorun yok ense kalınlığı normal demişti. 2 li taramada usgde sorun var mıydı?

Kızlar selam bugün 17+1 olduk. Kontrolüm vardı bugün, bebisin keyfi yerindeymis çok şükür. Dörtlü tarama için kan verdim, ikili temiz çıkmıştı bu da öyle olur inşallah. Bugün hamileligim boyunca ilk kez alttan da ultrasonla bakti doktor. Rahim ağzının belli bi kalınlıkta olması gerekiyormus o kontrol ediliyormuş, benimki normal çıktı. 3 hafta sonra detaylı ultrasonumuz var küçük beyin her yerine bakicaz Bu arada benim bulantilar devam Umarim bu ay geçer artık. Onun dışında her şey yolunda. Sizde keyifler nasıl

Maşallah bana bı arkadaşım dedı badem yağı çok ıyı dıye tüylenme zaten oldu bende gobişde aşırı hemde dıgumdan sonra dökülür dedıler ya ınşallah hayırlısı canım

Inşallah gayet ıyıdır bebışın ıkılı test guzel çıktı ama yıne nıpt yap dedıler bız yapmadık çok şukur hıçbışeylerı yok ıçını ferah tut boşuna üzme bebışte hısseder en guzelı detaylı yltrasyon dedıler herşeyını heryerını görürsünüz dedıler ınşallah hayırlısı canım

Maşallahh saglıxakla gelsın mınnoşlarımız ınşallah maşallah herkesın paşa ben prenseslerın anası olacamçok şukur hayalımdı rabbım nasıp edecek hayırlısıylabenım de hep bakıyorlar alttan hep bakıcam dedı bı aksılık olsa dıkış atacam dedı bızde 5eylulde detaylı ultrasyona gıdecez zaman durdu sankıgeçmıyor

Kuzum karbonatlı su ile ağzını çalkala..bir bardak suya 1 çay kaşığı karbonat koyup güzelce erit içinde.. sonra istediğin sıklıkta ağzını çalkala, bebeklerdeki pamukçuğa falan da çok iyi gelir

Kalp 22 haftada detaylı görünüyor o yüzden iki kere istiyorlar veya sadece 22 de gel diyorlar

Saglıcakla gelsin oğluşun inşallah

Benim iki kızkardeşim de kayınpederlerinin isimlerini koydular ama yanına bir isimle birlikte, iki isimli oldular

Amin canım benim, inşallah ameliyat çok güzel geçer ve sonuçlar iyi çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…