• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

28 çok yüksek bir değer değil.. enfeksiyon durumunda yükselir bu seviyelere..enfeksiyon bulgun var mı? İnşallah iyi çıkar sonucun🤲🤲🤲
Yani kuzum idrar rengim limonata rengi sarısından oluyordu bende multivitamin e bağlıyordum ama dün ogrendigimden beri kasıklarım ağrıyo psikolojik mi bilmiyorum, bide ben bu hafta çok kustum öğürme geldi geçen hafta ful başım ağrıdı ama öyle belirgin belirtim yoktu

Bide ilk 3 ay tiksinme ve lekelenme dışında hixbiseyim yoktu, smdi 14. Haftada başıma ağrı giriyo midem bulaniyor kusuyorum bı sürü şey olmaya başladı normalde 14 den sonra rahat olunmuyor mu ben başka bı boyuta geçtim, bu arada cinsiyeti de öğrendim kuzum erkekmis, 😍🙏🏻

Önceki hamileliğimde 33. Haftada doğum yaptım. O zamana kadar hala kullanıyordum oksapar. Sonuna kadar olmasa bile uzun bir süre kullanacağız heralde.
Şehir disindayim o yuzden farkli doktora gidiyorum.Tum hap,fitil ve igneleri kesti.vitaminler ve oksapar devam.enox zaten oksapar muadili ama merak ettigim doguma kadar devam edicek mi acaba🥺

Kızlar doğum ile ilgili görüşme yaptınız mı hic hastanelerle fiyatlar konusunda karar verdiniz mi? Benim doktorum 4 farklı hastane önerdi medistate Kavacık hastanesi dedi en son hem fiyat hem yoğun bakım ünitesi var dedi bu hastane ile ilgili bilgisi olan var mı İstanbul Anadolu yakası.

Demir hapı verdi doktor degerim dusuk oldugu icin ama het marka denedim ve asla icemiyorum sizlerde bu sorunu yasadiniz mi..surup olarak olani helr asla icemedim.afedersiniz icer icmez kusuyorum🥺

Yani kuzum idrar rengim limonata rengi sarısından oluyordu bende multivitamin e bağlıyordum ama dün ogrendigimden beri kasıklarım ağrıyo psikolojik mi bilmiyorum, bide ben bu hafta çok kustum öğürme geldi geçen hafta ful başım ağrıdı ama öyle belirgin belirtim yoktu
Aslında yakin yaşamıyoruz ama bulantı kusma ishal eklem bacak ağrıları baş ağrısı halsizlik ile karakterize durum var bizden de yakalananlar oldu..yeğenim kötü oldu ama annesi çabuk atlattı..mide bağırsak enfeksiyonu..sende de olmuş olabilir öyle birşey ki simdi tekrar okudum baş ağrın da varmış ondan oldun muhtemelen..1 haftada geçiyor

Bide ilk 3 ay tiksinme ve lekelenme dışında hixbiseyim yoktu, smdi 14. Haftada başıma ağrı giriyo midem bulaniyor kusuyorum bı sürü şey olmaya başladı normalde 14 den sonra rahat olunmuyor mu ben başka bı boyuta geçtim, bu arada cinsiyeti de öğrendim kuzum erkekmis, 😍🙏🏻
Hadi gelsin bakalım sağlıcakla oğluşun😍 sen mide bağırsak enfeksiyonu geçiriyorsun muhtemelen, belirtiler bizdekiyle aynı..bir haftada geçiyor ama sen hamile olduğun için uzayabilir..dikkatli ol su iç bol bol

Demir hapı verdi doktor degerim dusuk oldugu icin ama het marka denedim ve asla icemiyorum sizlerde bu sorunu yasadiniz mi..surup olarak olani helr asla icemedim.afedersiniz icer icmez kusuyorum🥺
Evet mideye dokunuyorlar kızkardeşim de içemedi hiçbirini..her sabah aç karına 3-4 kaşıkpekmez yiyor😅 ama ne kadar idare eder bilemem

Hadi gelsin bakalım sağlıcakla oğluşun😍 sen mide bağırsak enfeksiyonu geçiriyorsun muhtemelen, belirtiler bizdekiyle aynı..bir haftada geçiyor ama sen hamile olduğun için uzayabilir..dikkatli ol su iç bol bol
Antibiyotik verir mi acaba normalde midem bulanmazdi ama smdi bildiğin oguruyor kusuyor,ishal oluyorum basım ağrısı bı geciyo bu gözüme bıçak sapliyo. Bakalım sonuçlar çıksın Dr ne diycek canım sağol, hep evdeyim mikrop kapacak hiç biseyim yok nerden geldi buldu beni eşimden mi acaba 😢

Kimyasalda da bir miktar artıyor ama seninki gayet güzel arttı, inşallah bugün de güzel bir sonuç gelir
Sonuç kötü 281 oldu sanırım kimyasal gebelik. Uc kere verdim 2 gun arayla şöyleydi 112, 200,281. P.tesiye kadar bekleyelim dedi gene ver dedi ama belli yani saglikli bir gebelik degil

Hayırlı olsun canım. 🙏❤️ ben 14 ile 16 arası iki hafta çok ağrı çektim o dönemde bir ağrı olayı oluyormuş normalmiş. 16 dan itibaren geçti çok şükür.

Sonuç kötü 281 oldu sanırım kimyasal gebelik. Uc kere verdim 2 gun arayla şöyleydi 112, 200,281. P.tesiye kadar bekleyelim dedi gene ver dedi ama belli yani saglikli bir gebelik degil
İnşallah kimyasal değildir 🙏 Allahtan umut kesilmez. Umarım pazartesi güzel bir değer gelir 🙏

Hayırlı olsun canım. 🙏❤️ ben 14 ile 16 arası iki hafta çok ağrı çektim o dönemde bir ağrı olayı oluyormuş normalmiş. 16 dan itibaren geçti çok şükür.
15+3 bugun benim o ağrılarım hala devam ediyor canım 2 Eylül'de kontrolüm var onu bekliyorum tam kasıklarımda bikini bölgesi dediğimiz yer varya oradan sancılar giriyor arada bugün biraz daha fazla hatta üşüdüm mu acaba diyorum. 🙁 valla bebek iyi idi en son midem hala bulanıyor geçmedi benim kanama lekelenme bişey yok ama insan yinede geriliyor ağrıdan falan.

Hayırlı olsuun 💙 benim de 8.haftadan sonra başladı hala geçmedi bulantilar 😅

Kızlar doğum ile ilgili görüşme yaptınız mı hic hastanelerle fiyatlar konusunda karar verdiniz mi? Benim doktorum 4 farklı hastane önerdi medistate Kavacık hastanesi dedi en son hem fiyat hem yoğun bakım ünitesi var dedi bu hastane ile ilgili bilgisi olan var mı İstanbul Anadolu yakası.
Canım biz anlaştık. Bursada pembemavi hastanesinde tüp bebek doktorum, onunla devam etmeye karar verdik. Temmuz başında zam gelmiş hastanelerde ama biz ondan önce görüştüğümüz için zamsiz fiyatla anlaştık. Tüm muayeneler, kan tahlilleri, tarama testleri, doğum ve bir gece yatış 44 bin TL. Diğer hastanelerde bu fiyatın altı da var üstü de tabii 🤷‍♀️

Canım ben demir hapını yatarken içiyorum bulantı yapmasın diye öyle dene istersen. Benim de değerlerim düşük daha 8.haftada vermişti ama ben zaten bulantim var diye baya geç başladım 🙈 gece içince rahat oluyor ama

Aslında yakin yaşamıyoruz ama bulantı kusma ishal eklem bacak ağrıları baş ağrısı halsizlik ile karakterize durum var bizden de yakalananlar oldu..yeğenim kötü oldu ama annesi çabuk atlattı..mide bağırsak enfeksiyonu..sende de olmuş olabilir öyle birşey ki simdi tekrar okudum baş ağrın da varmış ondan oldun muhtemelen..1 haftada geçiyor
Aa böyle bi salgın mi var. Benim zaten bulantilarim var ama 1-2 haftadır ishalim. Bir şey yapmamıza gerek oluyor mu kendiliğinden geçer mi 🙄

Canım biz anlaştık. Bursada pembemavi hastanesinde tüp bebek doktorum, onunla devam etmeye karar verdik. Temmuz başında zam gelmiş hastanelerde ama biz ondan önce görüştüğümüz için zamsiz fiyatla anlaştık. Tüm muayeneler, kan tahlilleri, tarama testleri, doğum ve bir gece yatış 44 bin TL. Diğer hastanelerde bu fiyatın altı da var üstü de tabii 🤷‍♀️
Bizim doktor muayenehanesi var işte hastane doktoru değil hastane ayrı kendisi ayrı para alıyor bize en uygunu düşünüyorum özellikle yeni doğan yoğun bakım olan bir yer istedim muayeneler ve tetstler hariç 35 bin dediler bizede Ağustos fiyatıyla doğum doğumdan sonra 1 gece konaklama ve bebek testleri içinde bununda. Daha anlasmadik tabi doğuma kadar ayrıntılisi ve muayene ücretleri de var bunun birde. Ocakta fiyatlar güncellenir dedi doktorum. Kesinleştirmek lazım.

Back