Aminnnn canım kızda erkekte başımızın tacıydı evlat sonuçta hepimiz zorlu yollardan geçiyoruz Allah yardımcımız olsunÇok güzel canım..sen ikisini de tutturmuşsun sağlıcakla kucağına gelsinler inşallah
GünaydınKızlar günaydınnasılsınız keyifler yerinde mi ara ara bakıyorum konulardan geri kalıyorum sanki bazen. Bizim ikili test sonucumuz iyi çıktı çok şükür doktor her şey yolunda dedi. Hafta sonu cinsiyeti öğrenmeye gidicez bakalım gösterecek mi Bende bulantı çok olmuştu ilaç aliyodum her gün, bu hafta kesmeyi denicem bakalım dayanılmaz değilse birakicam ilacı yoksa devam. Multivitamine başlamıştım zaten demir ilacına da bu hafta başlıyorum, bulantim oluyo diye ertelemistim biraz. Ara ara bel ağrım oluyor ağrı girince öylece kalıyorum hareket edemiyorum Bir de arada sol kasigimda ağrı var ama çikolata kistim var o tarafta sanırım o baskı yapıyor Bunların dışında her şey yolunda çok şükür. Umarım herkesin bebisleri sağlıklıdır kendinize dikkat edin canım anneler
Amin canım inşallah ben ve tüm isteyenler de yaşarız o günleriAminnnn canım kızda erkekte başımızın tacıydı evlat sonuçta hepimiz zorlu yollardan geçiyoruz Allah yardımcımız olsundarısı bekleyen dua eden evlat sahibi olmak için bu yollardan geçen tüm arkadaşlarımın başına inşallah tabi seninde canım @Mindamin
Tamam canım çok teşekkür ederimHayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunurlar sana3.gün embriyosu için erken test yaptın canım..belirtiler herkeste farklı oluyor kiminde hiçbirşey belirti olmuyor..ama transferinin 10.günü tekrar dene testi istersen
Çok çook teşekkür ederimm inşallah bende sizin gibi ilerleyebilirim.dün ikinci kanı verirken tir tir titritordum çok korkmuştum kolay değil neler yaşadığımızı bir allah biliyor bir biz biliyoruz.vee vee hatırlıyorum sizi instagramdan sürecinizi okumuştum ilk zamanlardı bahçeden erik topluyordunuz. Çook teşekkür ediyorum tekrarHayırlı olsun canım benimah şu beta benim ilki 34 çıkmıştı görünce mutluluktan ağladım bebeğim tutundu diye, sonra hemşire aradı değer bekledigimizden düşük tekrar kan ver bikac gün sonra diye. O bikac gün kendimi yedim bitirdim hatta 2.kani vermeye gittiğimde stresten fenalaştım hastanede şimdi 14+5 olduk çok şükür inşallah her şey yolunda gider bebisinin her anını keyifle takip edersiniz
Merhaba kullandıklarımı buraya yazsam çok iyi örnek olmayabilirim yanlış yönlendirme yapmak istemem aslaTüp ne zaman başlamıştınız transfer olmadan doğal kalmışsınız?
Ve bu süreçte Dr ne verdi ilaç, takviye olarak?
Dün yine gittim test verdim 248 olmuş yani ikiye katlanmış değerim çok şükür sağlıklı ilerliyor perşembe tekrar kan vericem sonra muayene için çağıracak doktorumuz bakalımYa çok sevindim senin adına
Çok yeni öğrenmişsin daha:)
Amh n iyi senin di mi yumurta sayın çok?
Dr nasıl ilgili mi?
Ne kadara mal oldu, yardımcı oluyorlar mi ücrette?
Dr gani vitaminleri verdi yumurta için faydasını gördün mü?
Adetliyken gittin sonra nasıl ilerledi süreç bir ayda bitti mi totalde?
Dondurulmuş koyarken ikinciye yine ücret alıyorlar mı ve sadece transfer mi tapıyor Dr başka uslemlerde var mı?
Merhaba Transferime 5 gün kala bende zona oldumCanım ben transferden sonra yüksek ateş ve boğaz ağrısı yaşadım 2 gün, Sonra zona çıkardım çok zorladı beni ağrısı ama çok şükür bebeğim benimle,. Yani hiç takılma hastalığa, Olacağı varsa oluyor her türlü
Merhaba.Aslında gebelik olduğu için çok ilaç kullanmadım 2 gün asiviral kullandım gebelik kategorisi b ydi sanırım bu arada çalıştığım için çok da dinlenemedim ama geçti 10 gün içinde çok şükür sizinde geçer inşallah benim sadece bacağımın ve belimin küçük bir alanında çıkmıştıMerhaba Transferime 5 gün kala bende zona oldumtransfer işlemim iptal edildi. 1 ay daha bekleme kararı aldık zona ne kadar da geçti vücudunuzdan hangi ilaçları kullandınız
çok teşekkürler çok geçmiş olsun sizede . Banada 5 krem 2 hap verdiler bakalım umarım önümüzdeki ay transferim için sorun olmazMerhaba.Aslında gebelik olduğu için çok ilaç kullanmadım 2 gün asiviral kullandım gebelik kategorisi b ydi sanırım bu arada çalıştığım için çok da dinlenemedim ama geçti 10 gün içinde çok şükür sizinde geçer inşallah benim sadece bacağımın ve belimin küçük bir alanında çıkmıştı
Geçer 1 aya hiç merak etmeyin biraz ağrısı oluyor ama dayanılıyor birde siz ilaç kulandıgınız için daha hızlı geçerçok teşekkürler çok geçmiş olsun sizede . Banada 5 krem 2 hap verdiler bakalım umarım önümüzdeki ay transferim için sorun olmaz(
İnşallah canım inşallahYa saglıklı olsunlar ınşallah farketmez kız erkek ama bende kız hıssedıyordum baştan berı canım 14+2olduk teyzesı ama baş ağrım var dünden berı gobek çevremde ağrı bıde alta vuran bı sızı arada onlarda normal dedı rahmın buyuyor bebekler buyuyor dedı dedım hareketlıler dedınız ondanda olurmu dedım daha hıssetmezsın çok fazla dedı ama arada boyle dedım pıt pıt hıssedıyorum dedı burdayım dıyorlar dedıya ıkısıde bı hareketlı maşallah el ayak havalarda eşım dıyor anası gıbı olacaklar bıde vıdeo attım dedım kızlarımın babışı aradı hemen bırı bıle erkek degılmı dedı öldüm gülmekten ay ınşallah saglıklı olsunlarda canım çıtır kızlarımız düşünüyorum dıyorum nasıl olcaklar acaba gozlerı senın olsun çekık dıyor eşım göz rengı yeşıl onunkıler
Mindaminciğim benim de sol tarafımda 5 cm lik miyomum var baskı yaptığı için sol kasığım ağrıyor ama dayanılmayacak kadar değil. Miyom da küçülür mü gebelik ilerledikçe sence?Günaydıninşallah geçer bulantın, gebeliğin tadını çıkarırsın çikolata kisti agrı yapar ama gebelikte küçülür inşallah yok olur..bel ağrına yürüyüş yapman iyi gelir..kendine ve bebişe dikkat et
Selam canım. MaşallahSelam kizlaaarbende 14+5 oldum c.tesi hem kontrol hemde cinsiyet öğrenmeye gidicem insalalh bebeğim sağlıklıdır hala bişey hissetmiyorum sizinde öyle mi hamiş olan arkadaşlarım hani bazilari pıt pıt atma falan diyo ama bende yok en son 1 ay önce gittim aylık oluyor ya kontorller bu korkular hiç gitmiyor aslında göbeğim çıktı büyüyor ama ne bileyim sizde benim gibimisiniz biseyler hissediyor musunuz yoksa ??
Canım yinede içim rahatladı demek ki normal hissetmemek yani yorgunlik mide hassasiyeti olmasa hiç bişey yok . Seninde öyle demek ki pıt pıt atma da yokSelam canım. Maşallahsağlıkla büyüsün bebişin inşallah benim de 16+2 ama hiçbir şey hissetmiyorum daha Bebek iyi mi diye hep bir korku oluyor içimde. Artık hissetsek de rahatlasak
Benim de bugün 14+5, aynı gidiyoruzSelam kizlaaarbende 14+5 oldum c.tesi hem kontrol hemde cinsiyet öğrenmeye gidicem insalalh bebeğim sağlıklıdır hala bişey hissetmiyorum sizinde öyle mi hamiş olan arkadaşlarım hani bazilari pıt pıt atma falan diyo ama bende yok en son 1 ay önce gittim aylık oluyor ya kontorller bu korkular hiç gitmiyor aslında göbeğim çıktı büyüyor ama ne bileyim sizde benim gibimisiniz biseyler hissediyor musunuz yoksa ??
Aslında çatı muayenesi gebe kalmayan kadınlarda bile yapılıyor en azında büyük olasılıkla fikir veriyor ama ilerleyen haftalarda gebelik büyüyüp aşağı doğru baskı yapınca bir miktar esnetiyor..bizim hocalar en son haftalarda yaparlardı muayene..çünkü doğumu tetikleyebiliyorMindamin bu çatı muayenesi nasıl yapılıyor kaçıncı haftada bir bilgin varmı acaba
Teşekkür ederim bilmediğim için doktorum demişti normal yada sezeryan olacak demek için çatı muayenesi gerek dedide bilmediğim içinAslında çatı muayenesi gebe kalmayan kadınlarda bile yapılıyor en azında büyük olasılıkla fikir veriyor ama ilerleyen haftalarda gebelik büyüyüp aşağı doğru baskı yapınca bir miktar esnetiyor..bizim hocalar en son haftalarda yaparlardı muayene..çünkü doğumu tetikleyebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?