2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Inşallah geçer canım benımde aşırı baş agrım var yıne dünden berı ılaç parol bende ışede yaramıyor ağrı alt kısımda bıde gobek yanlarımda var benım doktora sordum normal rahmın buyuyor bıde bebekler büyüyor dedı hıç sıkıntı yok dedı ınşallah saglıcakla alalım ağrımız sızımız geçer canım

Ya saglıklı olsunlar ınşallah farketmez kız erkek ama bende kız hıssedıyordum baştan berı canım 14+2olduk teyzesı ama baş ağrım var dünden berı gobek çevremde ağrı bıde alta vuran bı sızı arada onlarda normal dedı rahmın buyuyor bebekler buyuyor dedı dedım hareketlıler dedınız ondanda olurmu dedım daha hıssetmezsın çok fazla dedı ama arada boyle dedım pıt pıt hıssedıyorum dedı burdayım dıyorlar dedıya ıkısıde bı hareketlı maşallah el ayak havalarda eşım dıyor anası gıbı olacaklarbıde vıdeo attım dedım kızlarımın babışı aradı hemen bırı bıle erkek degılmı dedı öldüm gülmekten ay ınşallah saglıklı olsunlarda canım çıtır kızlarımız düşünüyorum dıyorum nasıl olcaklar acaba gozlerı senın olsun çekık dıyor eşım göz rengı yeşıl onunkıler

Kızlar merhabaiyisinizdir umarım hepiniz bizde ikizlerimizin cinsiyetlerini öğrendik fetal DNA test sonucumuzda çok şükür iyi çıktıAllah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip ederse 1 kızımız 1 oğlumuz olacakAllah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla kucaklayalım inşallah bebişlerimizi

Ay maşallahhhhhhhh

Ben söyledim sana sanki ikisi de kız diye..iki kız kardeş çok güzel sağlıcakla gelsinler inşallahkız hazırlığı da bi başka oluyor süslü süslü

inşallah böyle güzel güzel yükselir canım dediğim gibi oldu erken gördün..sağlıcakla ilerlesin inşallah
İnşallahhh bugün doktorumla konuştum son bir kez daha ver dedi perşembe günü tekrar kan vereceğim artacak inşallah evet dediğin gibi erken gördüm sanırım drum uyumlu haftanla dedi bakalım inşallh yolunda giderse betamın 1000 olduğu hafta keseye gideceğim bu arada tüp bebek doktoruma haber vermedim henüz adam şoklanacak

Çok güzel canım..sen ikisini de tutturmuşsun sağlıcakla kucağına gelsinler inşallah

Ya çok sevindim senin adına
Çok yeni öğrenmişsin daha:)
Amh n iyi senin di mi yumurta sayın çok?
Dr nasıl ilgili mi?
Ne kadara mal oldu, yardımcı oluyorlar mi ücrette?
Dr gani vitaminleri verdi yumurta için faydasını gördün mü?

Adetliyken gittin sonra nasıl ilerledi süreç bir ayda bitti mi totalde?

Dondurulmuş koyarken ikinciye yine ücret alıyorlar mı ve sadece transfer mi tapıyor Dr başka uslemlerde var mı?

Evet kendiliğinden oldu haziran temmuzda transfer beklerken. Çok çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerlerim ilerleriz
Tüp ne zaman başlamıştınız transfer olmadan doğal kalmışsınız?
Ve bu süreçte Dr ne verdi ilaç, takviye olarak?

Selam arkadaşlar. Siz tecrübeli olduğunuz için sormak istedim bugün transferimin 7. Günü 3.gün embriyo çift taze transfer. Test yaptım negatif çıktı ama transferden sonra yerleştirilen yerde hafif sızı ve iğne batmaları var sürekli. Acaba hala ümidim var mı sizce

Bana doktorum ilk aylarda normal adet dönemine denk gelen aylarda ağrın olabilir demişti canım, ondandır belki de. Vücut sürekli adet görmeye alışkın oldugu için yine onu taklit ediyormuş yani. Normaldir umarım benim de bel ağrım oluyor arada ama hareketsizlikten mi anlayamadım ağrı saplaninca ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum

Hayırlı olsun canım benim ah şu beta benim ilki 34 çıkmıştı görünce mutluluktan ağladım bebeğim tutundu diye, sonra hemşire aradı değer bekledigimizden düşük tekrar kan ver bikac gün sonra diye. O bikac gün kendimi yedim bitirdim hatta 2.kani vermeye gittiğimde stresten fenalaştım hastanede şimdi 14+5 olduk çok şükür inşallah her şey yolunda gider bebisinin her anını keyifle takip edersiniz

Canım hayırla gelsinler inşallah minik çiçek kızlarınsağlıklı olsunlarda kız yada erkek ikiside evlatarada ufak ağrılarım benimde oluyor bu arada aşırı dayanılmayacak ağrılar olmadığı sürece sorun yok dedi doktorum. Allah yardımcımız olsun hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah hepimiz bebişlerimizi

Kızlar günaydın nasılsınız keyifler yerinde mi ara ara bakıyorum konulardan geri kalıyorum sanki bazen. Bizim ikili test sonucumuz iyi çıktı çok şükür doktor her şey yolunda dedi. Hafta sonu cinsiyeti öğrenmeye gidicez bakalım gösterecek mi Bende bulantı çok olmuştu ilaç aliyodum her gün, bu hafta kesmeyi denicem bakalım dayanılmaz değilse birakicam ilacı yoksa devam. Multivitamine başlamıştım zaten demir ilacına da bu hafta başlıyorum, bulantim oluyo diye ertelemistim biraz. Ara ara bel ağrım oluyor ağrı girince öylece kalıyorum hareket edemiyorum Bir de arada sol kasigimda ağrı var ama çikolata kistim var o tarafta sanırım o baskı yapıyor Bunların dışında her şey yolunda çok şükür. Umarım herkesin bebisleri sağlıklıdır kendinize dikkat edin canım anneler

Hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunurlar sana 3.gün embriyosu için erken test yaptın canım..belirtiler herkeste farklı oluyor kiminde hiçbirşey belirti olmuyor..ama transferinin 10.günü tekrar dene testi istersen

Canım bel ağrısı da olur bebek büyüdükçe..evde hareket etmeye çalış, bel kasların çalışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…