• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Sağlıklı olmalarına çok sevindim prenseslerin🤲🤗 bu vajinal enfeksiyon herşeyden olabilirmis ama bence fitil yaparken kapti bir şekilde şuan zaten çok hassas Sebamed intim jel verdi benim birde çok hassas başkasının tuvaletine girsem bile enfeksiyon kaparım dikkat etmek önceden öğrenip önlem almak lazım çok şükür ki ilerlemeden baktık hemen müdahale edildi ağrılarıminda bebek büyüdüğü için rahim büyüdüğünden olduğunu düşünüyorum umarım öyledir.🤲
Inşallah geçer canım benımde aşırı baş agrım var yıne dünden berı ılaç parol bende ışede yaramıyor ağrı alt kısımda bıde gobek yanlarımda var benım doktora sordum normal rahmın buyuyor bıde bebekler büyüyor dedı hıç sıkıntı yok dedı ınşallah saglıcakla alalım ağrımız sızımız geçer canım🙏🙏❤️❤️

Oh oh iyi canım sağlıklı olsunlar minnaklar 🥰❤️🧿 yaaa benimki de kız 🙈🥰 kız da iyi olur canım çıtı pıtı bişey olurlar tabi kız erkek de olsa farketmez sağlıklı olsunlar yeterki. haklarında hayırlısı neyse o olsun cinsiyetleri inşallah. Sende tadını çıkarmaya başla canım artık 2. Trimestera girdin mi daha rahat olursun.
Ya saglıklı olsunlar ınşallah farketmez kız erkek ama bende kız hıssedıyordum baştan berı canım 14+2olduk teyzesı ama baş ağrım var dünden berı gobek çevremde ağrı bıde alta vuran bı sızı arada onlarda normal dedı rahmın buyuyor bebekler buyuyor dedı dedım hareketlıler dedınız ondanda olurmu dedım daha hıssetmezsın çok fazla dedı ama arada boyle dedım pıt pıt hıssedıyorum dedı burdayım dıyorlar dedı😂😂ya ıkısıde bı hareketlı maşallah el ayak havalarda eşım dıyor anası gıbı olacaklar😂bıde vıdeo attım dedım kızlarımın babışı aradı hemen bırı bıle erkek degılmı dedı öldüm gülmekten 😂😂ay ınşallah saglıklı olsunlarda canım çıtır kızlarımız düşünüyorum dıyorum nasıl olcaklar acaba gozlerı senın olsun çekık dıyor eşım göz rengı yeşıl onunkıler🙏🙏❤️❤️

Kızlar merhaba🌸iyisinizdir umarım hepiniz bizde ikizlerimizin cinsiyetlerini öğrendik fetal DNA test sonucumuzda çok şükür iyi çıktı🙏Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip ederse 1 kızımız 1 oğlumuz olacak🥹Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla kucaklayalım inşallah bebişlerimizi🙏💕

Kızlar merhaba🌸iyisinizdir umarım hepiniz bizde ikizlerimizin cinsiyetlerini öğrendik fetal DNA test sonucumuzda çok şükür iyi çıktı🙏Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip ederse 1 kızımız 1 oğlumuz olacak🥹Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla kucaklayalım inşallah bebişlerimizi🙏💕
Ay maşallahhhhhhhh

Inşallah canım geçmış olsun acaba nıye oluyormuş bende gece uyuyamıyorum bugun raporu alım dedım gıttım daha çıkmamış ıkılı test sorun varmış sıstemde dedı muayenede oldum çok şukur ıyı dedı ıkısıde kız dedı bu doktorda rabbım saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsın ınşallah sorunsuz bı şekılde🙏🙏❤️❤️
Ben söyledim sana sanki ikisi de kız diye..iki kız kardeş çok güzel 😍sağlıcakla gelsinler inşallah🤲🤲🤲kız hazırlığı da bi başka oluyor süslü süslü

😅 inşallah böyle güzel güzel yükselir canım🤲🤲🤲😍 dediğim gibi oldu erken gördün..sağlıcakla ilerlesin inşallah 🤲🤲🤲
İnşallahhh bugün doktorumla konuştum son bir kez daha ver dedi perşembe günü tekrar kan vereceğim artacak inşallah evet dediğin gibi erken gördüm sanırım drum uyumlu haftanla dedi bakalım inşallh yolunda giderse betamın 1000 olduğu hafta keseye gideceğim 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 bu arada tüp bebek doktoruma haber vermedim henüz adam şoklanacak 😂

Çok güzel canım..sen ikisini de tutturmuşsun sağlıcakla kucağına gelsinler inşallah🤲🤲🤲😍

Benim ilk transferim çok olumlu geçti hatta belirtileri falan hepsini yaşadım çok aşırı dikkat ettim ama maalesef negatif sonuçlandı sonra geride 7 tane daha 4 aa kalitede embriyom vardı dondurulmuş olarak 5.gün embriyosuydu hepsi pes etmek yok dedik 27 temmuzda tekrar 2.transferimi oldum ve belirti olarak pek bir şey yaşamadım yarın 12.günüm sonuç öğrenme günüm ama ben dayanamadım evde test yaptım pozitifi gördüm sonra cumartesi günü gidip kan verdim beta hcg 123,59 çıktı 9.günümdü transferimin çok şükür şuan hamileyim yarın kliniğe gidicem tekrar kan vericem işte çok şükür bu kez oldu 🤲 darısı bütün kader arkadaşlarıma inşallah hepiniz için dua ediyorum 🌸🌸
Ya çok sevindim senin adına 🤲
Çok yeni öğrenmişsin daha:)
Amh n iyi senin di mi yumurta sayın çok?
Dr nasıl ilgili mi?
Ne kadara mal oldu, yardımcı oluyorlar mi ücrette?
Dr gani vitaminleri verdi yumurta için faydasını gördün mü?

Adetliyken gittin sonra nasıl ilerledi süreç bir ayda bitti mi totalde?

Dondurulmuş koyarken ikinciye yine ücret alıyorlar mı ve sadece transfer mi tapıyor Dr başka uslemlerde var mı?

Evet kendiliğinden oldu haziran temmuzda transfer beklerken. Çok çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerlerim ilerleriz 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Tüp ne zaman başlamıştınız transfer olmadan doğal kalmışsınız?
Ve bu süreçte Dr ne verdi ilaç, takviye olarak?

Selam arkadaşlar. Siz tecrübeli olduğunuz için 🥰 sormak istedim bugün transferimin 7. Günü 3.gün embriyo çift taze transfer. Test yaptım negatif çıktı ama transferden sonra yerleştirilen yerde hafif sızı ve iğne batmaları var sürekli. Acaba hala ümidim var mı sizce 🫣

Valla bende anlamadım ben ilaçları kestim 4 gün sonra falan başladı bu ağrılar bugünde var ara ara sanki regl olacakmışm agriis yokluyor bel ve kasiklarimi enfeksiyondan mi diyorum ama çok ileri değil başlangıcı dedi daha rahim ağzını ölçtü kanama alanı varmı diye baktı suyuna baktı bebeğin herşey iyi dedi bende anlamadım inşallah rutin normal bir ağrıdır ve su mantardan kurtulurum bian önce sirkeli su ile yıkıyorum yüzeysel o rahatlatıyor biraz bir tane fitil verdi zaten haftayada düğün var kaynimin ona gideceğiz evde mantar oldum orda düğünde tuvalete girmemeye çalışacağım bakalım şu tehlikelo dönemler gecseydi hayırlısıyla 30 haftayı devirseydik bı.
Bana doktorum ilk aylarda normal adet dönemine denk gelen aylarda ağrın olabilir demişti canım, ondandır belki de. Vücut sürekli adet görmeye alışkın oldugu için yine onu taklit ediyormuş yani. Normaldir umarım 🌸 benim de bel ağrım oluyor arada ama hareketsizlikten mi anlayamadım ağrı saplaninca ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum 🤦‍♀️

İnşallahhh bugün doktorumla konuştum son bir kez daha ver dedi perşembe günü tekrar kan vereceğim artacak inşallah evet dediğin gibi erken gördüm sanırım drum uyumlu haftanla dedi bakalım inşallh yolunda giderse betamın 1000 olduğu hafta keseye gideceğim 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 bu arada tüp bebek doktoruma haber vermedim henüz adam şoklanacak 😂
Hayırlı olsun canım benim 🤍 ah şu beta 😅 benim ilki 34 çıkmıştı görünce mutluluktan ağladım bebeğim tutundu diye, sonra hemşire aradı değer bekledigimizden düşük tekrar kan ver bikac gün sonra diye. O bikac gün kendimi yedim bitirdim 😂 hatta 2.kani vermeye gittiğimde stresten fenalaştım hastanede 🙈 şimdi 14+5 olduk çok şükür 😊 inşallah her şey yolunda gider bebisinin her anını keyifle takip edersiniz 🌸

Ya saglıklı olsunlar ınşallah farketmez kız erkek ama bende kız hıssedıyordum baştan berı canım 14+2olduk teyzesı ama baş ağrım var dünden berı gobek çevremde ağrı bıde alta vuran bı sızı arada onlarda normal dedı rahmın buyuyor bebekler buyuyor dedı dedım hareketlıler dedınız ondanda olurmu dedım daha hıssetmezsın çok fazla dedı ama arada boyle dedım pıt pıt hıssedıyorum dedı burdayım dıyorlar dedı😂😂ya ıkısıde bı hareketlı maşallah el ayak havalarda eşım dıyor anası gıbı olacaklar😂bıde vıdeo attım dedım kızlarımın babışı aradı hemen bırı bıle erkek degılmı dedı öldüm gülmekten 😂😂ay ınşallah saglıklı olsunlarda canım çıtır kızlarımız düşünüyorum dıyorum nasıl olcaklar acaba gozlerı senın olsun çekık dıyor eşım göz rengı yeşıl onunkıler🙏🙏❤️❤️
Canım hayırla gelsinler inşallah minik çiçek kızların🥰🥰💕sağlıklı olsunlarda kız yada erkek ikiside evlat😍arada ufak ağrılarım benimde oluyor bu arada aşırı dayanılmayacak ağrılar olmadığı sürece sorun yok dedi doktorum. Allah yardımcımız olsun hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah hepimiz bebişlerimizi🙏

Kızlar günaydın 🌸 nasılsınız keyifler yerinde mi 😊 ara ara bakıyorum konulardan geri kalıyorum sanki bazen. Bizim ikili test sonucumuz iyi çıktı çok şükür doktor her şey yolunda dedi. Hafta sonu cinsiyeti öğrenmeye gidicez bakalım gösterecek mi 😄 Bende bulantı çok olmuştu ilaç aliyodum her gün, bu hafta kesmeyi denicem bakalım dayanılmaz değilse birakicam ilacı yoksa devam. Multivitamine başlamıştım zaten demir ilacına da bu hafta başlıyorum, bulantim oluyo diye ertelemistim biraz. Ara ara bel ağrım oluyor ağrı girince öylece kalıyorum hareket edemiyorum 🤦‍♀️ Bir de arada sol kasigimda ağrı var ama çikolata kistim var o tarafta sanırım o baskı yapıyor 😒 Bunların dışında her şey yolunda çok şükür. Umarım herkesin bebisleri sağlıklıdır kendinize dikkat edin canım anneler 🤍

Hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunurlar sana🤲🤲🤲 3.gün embriyosu için erken test yaptın canım..belirtiler herkeste farklı oluyor kiminde hiçbirşey belirti olmuyor..ama transferinin 10.günü tekrar dene testi istersen
Selam arkadaşlar. Siz tecrübeli olduğunuz için 🥰 sormak istedim bugün transferimin 7. Günü 3.gün embriyo çift taze transfer. Test yaptım negatif çıktı ama transferden sonra yerleştirilen yerde hafif sızı ve iğne batmaları var sürekli. Acaba hala ümidim var mı sizce 🫣

Bana doktorum ilk aylarda normal adet dönemine denk gelen aylarda ağrın olabilir demişti canım, ondandır belki de. Vücut sürekli adet görmeye alışkın oldugu için yine onu taklit ediyormuş yani. Normaldir umarım 🌸 benim de bel ağrım oluyor arada ama hareketsizlikten mi anlayamadım ağrı saplaninca ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum 🤦‍♀️
Canım bel ağrısı da olur bebek büyüdükçe..evde hareket etmeye çalış, bel kasların çalışsın

Back