2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Mindaminciğim benim de sol tarafımda 5 cm lik miyomum var baskı yaptığı için sol kasığım ağrıyor ama dayanılmayacak kadar değil. Miyom da küçülür mü gebelik ilerledikçe sence?
Evet canım bir miktar küçülebiliyor veya aksi de olup büyüyebiliyor myom daha farklı..kalsifiye de olabiliyor yani olduğu gibi kalıyor sonrasında büyüyemiyor..

Benimde aynı canım alt kisimda kasıklarda bir anda giriyor ağrı adet ağrısı gibi özelikle gece yatakta çok oluyor ne zaman geçer bilmiyorum.

Bende dedim onu gittgimde tam regl dönemimdi onla alakası yok dedi anlamadım ama var diye biliyorum ben birde benim çikolata kistlerim vardı onlarında etksii olabilir çünkü kasıklarım ağrıyor tam gece özellikle yatakta ağrı oluyor yatış pozisyonu ilede alakalı olabilir.

Ben söyledim sana sanki ikisi de kız diye..iki kız kardeş çok güzel sağlıcakla gelsinler inşallahkız hazırlığı da bi başka oluyor süslü süslü
Canım eşım belkı bırı erkek olur bekleyışındeben dıyorum kız babası adam sırıtıyor hoşunada gıdıyor ama bırı erkek olsa keşke dıyor saglıcaklı olsunlarda ınşallah farketmez canım daha sadece beyaz sarı zıbınlar altlar aldım tam netleşsın eşım beraber alalım dıyor hayırlısı olsun canımdarısı senın başına en kısa zamanda

Evet canm aynen bütün bebek sıtelerı ındırdım süreklı takıpteyım eşım alma daha belkı erkek olur dıyor bende beyaz sarı renkte zıbınlar altlar aldım hurç yapıyorum eşım dıyor şmdıden başladınsaglıcakla gelsınler herşeyı alırız onlara ınşallah

Başladım canim ben inşallah etki eder ama ben karın ağrıma etki edeceğini sanmam.
Geçer canım hepsı agrılar sızılar saglıcakla gelsınler bende çok yordum kendımı dunden berı bugu ılk defa pazara gıttım evın yanında kışa bamya falan aldım attım buzluga gorumcemde gıdıyor yarın artık kendım yapmam lazm herşeyı ınşallah yaparım artık bı sıkıntı olmaz ınşallahsende dıkkat et kendıne agrın varsa yorulma çok

Amın canım amın ınşallah aynen yok fazla agrım yok çok şukur bı sıkıntı yok ama ben fazla kılo almadım daha şmdıde ona taktım eşım dıyor canın sıkılıyor evde kafanda kuruyor takıyorsun dıyor57,5kılo ıle tedacıye başladım 54e kadar zayıfladım şmdı tartındım 59,8olmuşumınşallah bebışlerım alsın kıloları sen nasılsın nasıl gıdıyor kaç hafta oldunuz

Canım benımde 14+4arada gece yatarken sankı pıt pıt hıssedıyorum ben kalp atışınıda hıssetdım belkı pıskolojıktır ama annelerın çogu hıssedermış ya sen ıyı dayanıyorsun 1ay ben 1hafta hep başka başka doktorlara gıdıyorum eşım kızıyor ama dayanamıyorum ben 31de gıttım sonra 7sınde gıttım şmdı 28ne gel dedı bu son gıttıgım bakalım nasıl dayanırmıyım moralım bozuluyor hayata küsüyorum resmen delırıyorum ultrasyonda goruyorum bı başka ınsanım sankı ıkızler burcuyum acaba onunda etkısı varmıdır

Canım yinede içim rahatladı demek ki normal hissetmemek yani yorgunlik mide hassasiyeti olmasa hiç bişey yok . Seninde öyle demek ki pıt pıt atma da yok
Aynen canım normalmiş daha hissetmememiz. 20. Haftalarda sanırım hissediliyormuş artık. Bir de ilk gebeliği olanlar daha geç hissediyormuş. Sağlıklı olsunlar da biraz daha bekleriz

Evet canım bir miktar küçülebiliyor veya aksi de olup büyüyebiliyor myom daha farklı..kalsifiye de olabiliyor yani olduğu gibi kalıyor sonrasında büyüyemiyor..
Hımm. Sağol canım umarım küçülür şimdiden baskı yapmaya başladıysa bebek büyünce daha da zorlayacak galiba

Hanımlar bugün transfer hariç 9. Günüm. Test günüm normalde yarın. Ama çatlıcam meraktan. Sağlık ocağında kaç saat sonra çıkıyo acaba sonuç Yarını mı bekliyim kendi hastanemde mi yaptırsam

Artık iş yapmayacağım zaten yapınca daha çok ağrı oluyor belim ağrıyor falan. Karnım davul gibi tabiri caizse doktor kreme başla dedi kızımın doktoruna gittim 5 aylık sandı sabah düşün.
Gazın da olabilir mi canım. Benim de aynı olmuştu geçen hafta. Bıçak gibi de sancı giriyordu iki büklüm oluyordum. Gazım yok sanıyordum ama normal ağrılarla birleşince çok zor oluyor. Ben dayanamadım bir bardak rezene çayı yaptım ertesi gün baya farketti.

Geçmiyor benim ağrım cumartesi kaynimin kınası var pazar düğünü evde uzanıp yatmak istiyorum gitmesen olmaz ama işte insanlar bilmiyor hamilesin hasta değilsinya diyor ağrım gecmezse yarın Ankara'da ki doktoruma gitmeyi düşünüyorum.

Arkadaşlar merhabalar
betalarım
06.08.2023 15,65
08.08.2023 39,81
10.08.2023 78,93
Gıdım gıdım gidiyorum neden böyle ufak ufak gidiyor olabilirim acaba bir aksilik yoktur inşallah
3 hafta 4 günlüğüz şuan , var mı fikirleriniz?

Ama gaz sancısı değil bu hani regl olmadan bir kaç gün önce böyle bir anda bicak saplanır gibi sancı girer ve sen regl olacagim heralde dersin 2 gün sonra o sancı bir girer çıkmaz ve regl olursun öyle gaz sancısı ayrıca çekiyorum akşama doğru karnım gergin sert ve gaz dolu. Bebek iyi olsun dursun yerinde ağrıyı geçtim artık bebeğe bişey olacak diye korkuyorum.

2 katı artmasi gerekiyor artmış zaten sorun yok bence düşük başladığı için size gıdım gıdım gibi geliyor bence geç döllenme sanırım ondan minnak değerler korkmayın inşallah bebiş tutunmuş biraz sabır bol pozitif düşünce sonra keseyi görmeye inşallah.

Ben doktoruma sordum canım bunu 14+1 bizimde bugün ama usgye göre 14+4 kızımda 20. Haftalarda falan ancak segirme şeklinde hissetmiştim bunda erken olur diyorlar ne zaman dinlemeliyim kendimi diye bunuda ancak 19,20 de hissedersin o zamana kadar telase verme dedi bende olan tek şey göbek 5 aylık gibi aynı gören oo baya ilerlemiş diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…