• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Çok güzel canım..sen ikisini de tutturmuşsun sağlıcakla kucağına gelsinler inşallah🤲🤲🤲😍
Aminnnn canım kızda erkekte başımızın tacıydı evlat sonuçta hepimiz zorlu yollardan geçiyoruz Allah yardımcımız olsun🙏❤️darısı bekleyen dua eden evlat sahibi olmak için bu yollardan geçen tüm arkadaşlarımın başına inşallah tabi seninde canım @Mindamin🙏

Kızlar günaydın 🌸 nasılsınız keyifler yerinde mi 😊 ara ara bakıyorum konulardan geri kalıyorum sanki bazen. Bizim ikili test sonucumuz iyi çıktı çok şükür doktor her şey yolunda dedi. Hafta sonu cinsiyeti öğrenmeye gidicez bakalım gösterecek mi 😄 Bende bulantı çok olmuştu ilaç aliyodum her gün, bu hafta kesmeyi denicem bakalım dayanılmaz değilse birakicam ilacı yoksa devam. Multivitamine başlamıştım zaten demir ilacına da bu hafta başlıyorum, bulantim oluyo diye ertelemistim biraz. Ara ara bel ağrım oluyor ağrı girince öylece kalıyorum hareket edemiyorum 🤦‍♀️ Bir de arada sol kasigimda ağrı var ama çikolata kistim var o tarafta sanırım o baskı yapıyor 😒 Bunların dışında her şey yolunda çok şükür. Umarım herkesin bebisleri sağlıklıdır kendinize dikkat edin canım anneler 🤍
Günaydın😍 inşallah geçer bulantın, gebeliğin tadını çıkarırsın🤲🥰 çikolata kisti agrı yapar ama gebelikte küçülür inşallah yok olur..bel ağrına yürüyüş yapman iyi gelir..kendine ve bebişe dikkat et💓

Aminnnn canım kızda erkekte başımızın tacıydı evlat sonuçta hepimiz zorlu yollardan geçiyoruz Allah yardımcımız olsun🙏❤️darısı bekleyen dua eden evlat sahibi olmak için bu yollardan geçen tüm arkadaşlarımın başına inşallah tabi seninde canım @Mindamin🙏
Amin canım inşallah ben ve tüm isteyenler de yaşarız o günleri🤲😍

Hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunurlar sana🤲🤲🤲 3.gün embriyosu için erken test yaptın canım..belirtiler herkeste farklı oluyor kiminde hiçbirşey belirti olmuyor..ama transferinin 10.günü tekrar dene testi istersen
Tamam canım çok teşekkür ederim ☺️

Hayırlı olsun canım benim 🤍 ah şu beta 😅 benim ilki 34 çıkmıştı görünce mutluluktan ağladım bebeğim tutundu diye, sonra hemşire aradı değer bekledigimizden düşük tekrar kan ver bikac gün sonra diye. O bikac gün kendimi yedim bitirdim 😂 hatta 2.kani vermeye gittiğimde stresten fenalaştım hastanede 🙈 şimdi 14+5 olduk çok şükür 😊 inşallah her şey yolunda gider bebisinin her anını keyifle takip edersiniz 🌸
Çok çook teşekkür ederimm inşallah bende sizin gibi ilerleyebilirim.dün ikinci kanı verirken tir tir titritordum çok korkmuştum kolay değil neler yaşadığımızı bir allah biliyor bir biz biliyoruz.vee vee hatırlıyorum sizi instagramdan sürecinizi okumuştum ilk zamanlardı bahçeden erik topluyordunuz. Çook teşekkür ediyorum tekrar 🌹🌹🌹

Ya çok sevindim senin adına 🤲
Çok yeni öğrenmişsin daha:)
Amh n iyi senin di mi yumurta sayın çok?
Dr nasıl ilgili mi?
Ne kadara mal oldu, yardımcı oluyorlar mi ücrette?
Dr gani vitaminleri verdi yumurta için faydasını gördün mü?

Adetliyken gittin sonra nasıl ilerledi süreç bir ayda bitti mi totalde?

Dondurulmuş koyarken ikinciye yine ücret alıyorlar mı ve sadece transfer mi tapıyor Dr başka uslemlerde var mı?
Dün yine gittim test verdim 248 olmuş yani ikiye katlanmış değerim çok şükür sağlıklı ilerliyor perşembe tekrar kan vericem sonra muayene için çağıracak doktorumuz bakalım 😍
Benim 28 yumurtam toplanmıştı 8 tanesi 4AA kalitede 5.gün embriyosu olarak donduruldu rahim dinlendirme yapıldı sonra transfer oldu
Doktorum da hemşirelerim de gayet ilgili sadece çok fazla hastası olduğu içim yoğunluktan muayene sürelerimiz kısa oluyor ama sorduğumuzu cevaplıyor yada evde aklıma takılan bi soru olursa mesaj atıyorum cevaplıyorlar sağolsunlar ilgilendiler baya
Ücret sabit bizim ilaçlarla birlikte 150 bini geçmişti ama şuan ne kadardır bilmiyorum zaten ilaçları merkez vermiyor dışarıdan alıyoruz tahlilleri de dışarı da yaptırdık biz o yüzden dışarıdaki işlemlerimize ilaçlarımıza yüklü miktar ödedik haliyle
Bizim eşimde erkek infertilesi olduğu için ilk Bülent hoca gördü eşimi 1 aylık bi hap kullandırdı sonrasında Bülent hoca tamam artık tedaviye başlayabilirsiniz dedi sonra Mehmet hocaya gittik Mehmet hoca da bana felixon ve negans verdi içerikleri çok zengin vitaminler balık yağı falan var negans ta eşime de felixon dan 2 kutu verdi 2 ay onu kullandı eşim ben 1 ay kullandım 2 vitamini de evet işe yaradı vitaminler tabi beslenme de yanında önemli yer aldı
Adetin 2.günü giderek başlıyorsun ilaç kullandırıyor kişiye özel tedavi uyguluyorlar tabi herkeste farklı yol izliyor benim doktorum ilaçlar da aynı şekilde herkeste farklı oluyor vücut nasıl cevap veriyorsa ilaca o şekilde ilerliyorlar benim hemen karşılık verdi ilaçlar vücudumda o yüzden ilkte 3 iğne olarak başlattı gonal f vardı 2 tane daha iğne vardı isimleri gelmiyor şuan aklıma sonra yumurta toplama işlemi oldu daha sonra 1 ay boyunca 2 adet geçene kadar rahim dinlendirme oldu sonra 2.adetin 2.gününde tekrar transfer için başladık bu rahim dinlendirme sürecinde ilaç kullanmadım ben sadece ek takviye olsun diye transfer öncesi faydalı olması açısından folik asite başladım ama onu kendim kullanmak istedim hamilelik öncesi faydalı diye doktoruma sordum kullanabilirsin dedi onun dışında bir vitamin kullanmadım ama beslenmeye çok aşırı dikkat ettim sonra adetin 2.günü gidince muayene ye ve tekrardan ilaca başlattı bu sefer 1 adet iğne 3 adet hap kullandım tabi bunların kullanımı günden güne artıyordu sonra rahim kalınlığım 11 oldu 5 gün sonrasında transfer yapıldı ama ilk tedavim negatif oldu maalesef sonra sonuç öğrenme günüm de hemen tüm ilacı bıraktırdı doktorum adet ol adetin 2.günü tekrar geleceksin 2.transfer için hazırlık yapıcaz dedi bende gittim tekrar iğneye başlatarak yaklaşık 2 hafta sonra rahim kalınlığım 10 u geçmişti ve bir kaç gün sonrasında 2.transferimi oldum açıkçası 2.transferim çok kısa sürdü çünkü hazırda bekleyen dondurulmuş embriyolarım vardı yine 4AA kalitede 5.gün embriyosu transfer edildi ve çok şükür transferin 9.günü pozitifi gördüm ben
Dondurulmuş koyarken ikinciye para almıyor sadece klinik ilk transfer günümde gittiğim zaman geride kalan embriyoları imha mı edelim yoksa kalacaklar mı dedi kalsınlar dedik biz 7 tane embriyo kaliteli oldukları için dondurulmaya devam etmesini istedik ve 1 yıllık ücretleri oluyor dondurmak için 1 kez ödüyorsun 1 yıl saklıyorlar orada onları küçük bi tutar ödedik bunun için şuan da 6 tane daha embriyom dondurulmuş halde orada benim ileride 2.çocuk için tekrar gidicez Allah’ın izniyle bu şekilde ilerledi canım benim tedavi sürem bide söylemeyi atlamışım rahim filmi de istiyor tedaviye başlayınca onu da dışarı da çektirdim ben oda temiz geldi çok şükür benim problemim yoktu zaten eşimde sperm sorunu vardı sadece sayı da problem vardı çok şükür Bülent hoca çözüm oldu Allah razı olsun hepsinden bide tedavi başında bir çok çeşitli tahlil istiyorlar ama onların hepsi çok önemli tahliller bilgin olsun

Canım ben transferden sonra yüksek ateş ve boğaz ağrısı yaşadım 2 gün, Sonra zona çıkardım çok zorladı beni ağrısı ama çok şükür bebeğim benimle,. Yani hiç takılma hastalığa, Olacağı varsa oluyor her türlü
Merhaba Transferime 5 gün kala bende zona oldum :( transfer işlemim iptal edildi. 1 ay daha bekleme kararı aldık zona ne kadar da geçti vücudunuzdan hangi ilaçları kullandınız

Merhaba Transferime 5 gün kala bende zona oldum :KK43: transfer işlemim iptal edildi. 1 ay daha bekleme kararı aldık zona ne kadar da geçti vücudunuzdan hangi ilaçları kullandınız
Merhaba.Aslında gebelik olduğu için çok ilaç kullanmadım 2 gün asiviral kullandım gebelik kategorisi b ydi sanırım bu arada çalıştığım için çok da dinlenemedim ama geçti 10 gün içinde çok şükür sizinde geçer inşallah benim sadece bacağımın ve belimin küçük bir alanında çıkmıştı

Merhaba.Aslında gebelik olduğu için çok ilaç kullanmadım 2 gün asiviral kullandım gebelik kategorisi b ydi sanırım bu arada çalıştığım için çok da dinlenemedim ama geçti 10 gün içinde çok şükür sizinde geçer inşallah benim sadece bacağımın ve belimin küçük bir alanında çıkmıştı
çok teşekkürler çok geçmiş olsun sizede . Banada 5 krem 2 hap verdiler bakalım umarım önümüzdeki ay transferim için sorun olmaz :((

Selam kizlaaar 🌸 bende 14+5 oldum c.tesi hem kontrol hemde cinsiyet öğrenmeye gidicem insalalh bebeğim sağlıklıdır hala bişey hissetmiyorum sizinde öyle mi hamiş olan arkadaşlarım hani bazilari pıt pıt atma falan diyo ama bende yok en son 1 ay önce gittim aylık oluyor ya kontorller bu korkular hiç gitmiyor 🥲 aslında göbeğim çıktı büyüyor ama ne bileyim sizde benim gibimisiniz biseyler hissediyor musunuz yoksa ??

Ya saglıklı olsunlar ınşallah farketmez kız erkek ama bende kız hıssedıyordum baştan berı canım 14+2olduk teyzesı ama baş ağrım var dünden berı gobek çevremde ağrı bıde alta vuran bı sızı arada onlarda normal dedı rahmın buyuyor bebekler buyuyor dedı dedım hareketlıler dedınız ondanda olurmu dedım daha hıssetmezsın çok fazla dedı ama arada boyle dedım pıt pıt hıssedıyorum dedı burdayım dıyorlar dedı😂😂ya ıkısıde bı hareketlı maşallah el ayak havalarda eşım dıyor anası gıbı olacaklar😂bıde vıdeo attım dedım kızlarımın babışı aradı hemen bırı bıle erkek degılmı dedı öldüm gülmekten 😂😂ay ınşallah saglıklı olsunlarda canım çıtır kızlarımız düşünüyorum dıyorum nasıl olcaklar acaba gozlerı senın olsun çekık dıyor eşım göz rengı yeşıl onunkıler🙏🙏❤️❤️
İnşallah canım inşallah 🙏 hayallerindekinden daha güzel ve daha sağlıklı olurlar inşallah 🙏 ❤️ bende artık bebeğimin hareketlerini hissetmek istiyorum ama ben hiç bişey hissedemiyorum daha.🥰 yavaş yavaş alışverişe başladım ayyyy çok tatlı şeyler var bebekler için hepsinden alasım geliyor 🙈❤️ sonra tutuyorum kendimi biraz biraz alıyorum 😅😅

Günaydın😍 inşallah geçer bulantın, gebeliğin tadını çıkarırsın🤲🥰 çikolata kisti agrı yapar ama gebelikte küçülür inşallah yok olur..bel ağrına yürüyüş yapman iyi gelir..kendine ve bebişe dikkat et💓
Mindaminciğim benim de sol tarafımda 5 cm lik miyomum var baskı yaptığı için sol kasığım ağrıyor ama dayanılmayacak kadar değil. Miyom da küçülür mü gebelik ilerledikçe sence?

Selam kizlaaar 🌸 bende 14+5 oldum c.tesi hem kontrol hemde cinsiyet öğrenmeye gidicem insalalh bebeğim sağlıklıdır hala bişey hissetmiyorum sizinde öyle mi hamiş olan arkadaşlarım hani bazilari pıt pıt atma falan diyo ama bende yok en son 1 ay önce gittim aylık oluyor ya kontorller bu korkular hiç gitmiyor 🥲 aslında göbeğim çıktı büyüyor ama ne bileyim sizde benim gibimisiniz biseyler hissediyor musunuz yoksa ??
Selam canım. Maşallah 🧿 sağlıkla büyüsün bebişin inşallah 🙏 benim de 16+2 ama hiçbir şey hissetmiyorum daha 😕 Bebek iyi mi diye hep bir korku oluyor içimde. Artık hissetsek de rahatlasak 🙏

Selam canım. Maşallah 🧿 sağlıkla büyüsün bebişin inşallah 🙏 benim de 16+2 ama hiçbir şey hissetmiyorum daha 😕 Bebek iyi mi diye hep bir korku oluyor içimde. Artık hissetsek de rahatlasak 🙏
Canım yinede içim rahatladı demek ki normal hissetmemek yani yorgunlik mide hassasiyeti olmasa hiç bişey yok . Seninde öyle demek ki pıt pıt atma da yok

Benim de bugün 14+5, aynı gidiyoruz 🥰 hiç hareket yok bizde de henüz, 16-20.haftalar arası hissedilmeye başlıyormuş galiba. Biz de cumartesi cinsiyeti öğrenmeye gidicez bakalım gostericek mi bebeler 🙈 benim de göbek çıktı hatta biz sasirdik bu kadar erken çıkmasına 😅 sende bulantı oldu mu?

Mindamin bu çatı muayenesi nasıl yapılıyor kaçıncı haftada bir bilgin varmı acaba
Aslında çatı muayenesi gebe kalmayan kadınlarda bile yapılıyor en azında büyük olasılıkla fikir veriyor ama ilerleyen haftalarda gebelik büyüyüp aşağı doğru baskı yapınca bir miktar esnetiyor..bizim hocalar en son haftalarda yaparlardı muayene..çünkü doğumu tetikleyebiliyor

Aslında çatı muayenesi gebe kalmayan kadınlarda bile yapılıyor en azında büyük olasılıkla fikir veriyor ama ilerleyen haftalarda gebelik büyüyüp aşağı doğru baskı yapınca bir miktar esnetiyor..bizim hocalar en son haftalarda yaparlardı muayene..çünkü doğumu tetikleyebiliyor
Teşekkür ederim bilmediğim için doktorum demişti normal yada sezeryan olacak demek için çatı muayenesi gerek dedide bilmediğim için 🫣

Back