• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

2 katı artmasi gerekiyor artmış zaten sorun yok bence düşük başladığı için size gıdım gıdım gibi geliyor bence geç döllenme sanırım ondan minnak değerler korkmayın inşallah bebiş tutunmuş biraz sabır bol pozitif düşünce sonra keseyi görmeye inşallah.
Endişeleniyorum 25 temmuz yumurtlama günümdü 27 temmuz şiddetli kasık ağrısıyla acillik oldum ve gebeliğimi bilmediğim için bir sürü majezik voltaren içtim 2 gün falan etkilemiş midir diye kaygı düzeyim yükseldi bir de o ağrıyı acildeki dr da anlamlandıramadı kafamda soru işaretleriyle bugüne geldim. İnsanların 200-300-500 betalarını görünce benimki minnacık geliyor

Endişeleniyorum 25 temmuz yumurtlama günümdü 27 temmuz şiddetli kasık ağrısıyla acillik oldum ve gebeliğimi bilmediğim için bir sürü majezik voltaren içtim 2 gün falan etkilemiş midir diye kaygı düzeyim yükseldi bir de o ağrıyı acildeki dr da anlamlandıramadı kafamda soru işaretleriyle bugüne geldim. İnsanların 200-300-500 betalarını görünce benimki minnacık geliyor
Sizin hapları içtiğiniz vakit sperm yumurtayla yeni bulusuyormus bence doktorunuza sordunuz mu bu ilaç olayını etkelenmemistir inşallah benim bir arkadaşım testten sonra beta HCG kanda çıkmadı kıza hamile değilsin deyip yolladılar birde adet söktürücü gibi ağır bir ilac verdiler sonra kanda çıktı doğdu çocuğu sağlıkla

Sizin hapları içtiğiniz vakit sperm yumurtayla yeni bulusuyormus bence doktorunuza sordunuz mu bu ilaç olayını etkelenmemistir inşallah benim bir arkadaşım testten sonra beta HCG kanda çıkmadı kıza hamile değilsin deyip yolladılar birde adet söktürücü gibi ağır bir ilac verdiler sonra kanda çıktı doğdu çocuğu sağlıkla
İnşallah öyledir teşekkür ediyorım moral verdiniz. Doktoruma sormadım haftaya kontrole gideceğim bekliyprım sadece betalarımdan haberdar ettim kendisini. Gittiğimde hepsini uzun uzun anlatacağım . Doğacak olan demekki doğuyor bir de söylemedim 10 gün önce botox dolgu ne varsa yaptırdım ilk deda 🙈 yani bende her şey öyle bir zamana geldiki inanamıyorum duruma

İnşallah öyledir teşekkür ediyorım moral verdiniz. Doktoruma sormadım haftaya kontrole gideceğim bekliyprım sadece betalarımdan haberdar ettim kendisini. Gittiğimde hepsini uzun uzun anlatacağım . Doğacak olan demekki doğuyor bir de söylemedim 10 gün önce botox dolgu ne varsa yaptırdım ilk deda 🙈 yani bende her şey öyle bir zamana geldiki inanamıyorum duruma
😀 yani tabi insan ihtimal vermeyince çok diklatte etmiyor ama dediğiniz gibi doğacak olan doğuyor .

Geçmiyor benim ağrım cumartesi kaynimin kınası var pazar düğünü evde uzanıp yatmak istiyorum gitmesen olmaz ama işte insanlar bilmiyor hamilesin hasta değilsinya diyor ağrım gecmezse yarın Ankara'da ki doktoruma gitmeyi düşünüyorum.
Ya nıye oyle acaba bı gıt canım doktora ınşallah kotu bışey yoktur bende kabızım hep gaz sancısıda çok kotu senınde oyledır oda normal dedı doktor evet mıllet zaten demez bu hastadır bışeyı var dıye boşver sen kendını bebışı düşün aıle bılıyorsa yanlış anlamaz gıder yatarsın olmadı onlardada ınşallah zorlanmazsın canım🙏🙏❤️❤️

Bende dedim onu gittgimde tam regl dönemimdi onla alakası yok dedi anlamadım ama var diye biliyorum ben birde benim çikolata kistlerim vardı onlarında etksii olabilir çünkü kasıklarım ağrıyor tam gece özellikle yatakta ağrı oluyor yatış pozisyonu ilede alakalı olabilir.
Ay sorma çikolata kisti bende de var, benim bir tane solda tam da orda keskin ağrım oluyor 🤦‍♀️ nasıl geçecek bakalım bu ağrılar geçse de rahatlasak 🙄

Daha çok erken ama senin az olması normal. Sıkıntı görse doktor da erkenden çağırırdı bence. Bir de önemli olan sayının kaç olduğu değil katlanma oranı. Seninki 2 katı artıyor zaten hiç takılma sayının kaç olduğuna

Daha çok erken ama senin az olması normal. Sıkıntı görse doktor da erkenden çağırırdı bence. Bir de önemli olan sayının kaç olduğu değil katlanma oranı. Seninki 2 katı artıyor zaten hiç takılma sayının kaç olduğuna
Çook teşekkür ederim inşallah inşallahhh 🙏🏼🙏🏼 sonuncusu pek iki kat artmamış bir de bu ay hiç yapmadığım şeyleri yapınca embriyom acaba gelişmiyor mu diye tedirgin oldum

Amın canım amın ınşallah aynen yok fazla agrım yok çok şukur bı sıkıntı yok ama ben fazla kılo almadım daha şmdıde ona taktım eşım dıyor canın sıkılıyor evde kafanda kuruyor takıyorsun dıyor😂57,5kılo ıle tedacıye başladım 54e kadar zayıfladım şmdı tartındım 59,8olmuşum🙈ınşallah bebışlerım alsın kıloları sen nasılsın nasıl gıdıyor kaç hafta oldunuz ❤️❤️🙏🙏🥰
Canım bende pozitifi gördüğümden bu yana 1 buçuk kilo kadar aldım sana göre ben hiç almamışım sanırım 😄 hiç takılma kilo konusuna bebişler iyiyse sorun yok bende çok almadım dediğim gibi ama bebişlerin kilo alması güzel gidiyo çok şükür ben birde diyetisyen eşliğinde devam ediyorum kontrollü dengeli beslenmek adına yüksek tansiyon sorunumda var o yüzden destek almak istedim..14+1 aslında bugün ama bebişlerim 1 hafta önden gidiyolar canım 15 hafta uyumlular..❤️❤️

Benim de bugün 14+5, aynı gidiyoruz 🥰 hiç hareket yok bizde de henüz, 16-20.haftalar arası hissedilmeye başlıyormuş galiba. Biz de cumartesi cinsiyeti öğrenmeye gidicez bakalım gostericek mi bebeler 🙈 benim de göbek çıktı hatta biz sasirdik bu kadar erken çıkmasına 😅 sende bulantı oldu mu?
Bulantı oldu mu ne kelimeee midem hiç durulmuyor ki ilaçla duruyorum 😂 sıcaklardan da daha geçmez heralde . Benimde çıktı ya hemde bayağı sasiriyorum ama hiç hareket yok demek ki normal korkmayalim 🥰🥰 inşallah gösterirde öğreniriz haber edelim buralara 😇😇 senin bulantılar ne alemde ?

Canım benımde 14+4arada gece yatarken sankı pıt pıt hıssedıyorum ben kalp atışınıda hıssetdım belkı pıskolojıktır ama annelerın çogu hıssedermış ya sen ıyı dayanıyorsun 1ay ben 1hafta hep başka başka doktorlara gıdıyorum eşım kızıyor ama dayanamıyorum ben 31de gıttım sonra 7sınde gıttım şmdı 28ne gel dedı bu son gıttıgım bakalım nasıl dayanırmıyım moralım bozuluyor hayata küsüyorum resmen delırıyorum ultrasyonda goruyorum bı başka ınsanım sankı ıkızler burcuyum acaba onunda etkısı varmıdır😂😂
Bende dayanamıyorum ama napiyim tutuyorum doğum paketi aldık şimdi sürekli gidersem yine lazım olcak 🤭 eşimde yanımda değil ben ailemle kaliyorum sürekli onları da bunaltmak istemiyorum tutuyorum kendimi 🤭 ama aşırı heyecan oluyo 1 ayda gidince şuan aşırı stresli ve heyecanlıyım olmadı bende kasmam bu kadar giderim ya 🤭

Ben doktoruma sordum canım bunu 14+1 bizimde bugün ama usgye göre 14+4 kızımda 20. Haftalarda falan ancak segirme şeklinde hissetmiştim bunda erken olur diyorlar ne zaman dinlemeliyim kendimi diye bunuda ancak 19,20 de hissedersin o zamana kadar telase verme dedi bende olan tek şey göbek 5 aylık gibi aynı gören oo baya ilerlemiş diyor.
Birazcık daha sabredecegiz demek ki 🤭 siz ne kadar aralıkla doktora gidiyorsunuz

Canım bende pozitifi gördüğümden bu yana 1 buçuk kilo kadar aldım sana göre ben hiç almamışım sanırım 😄 hiç takılma kilo konusuna bebişler iyiyse sorun yok bende çok almadım dediğim gibi ama bebişlerin kilo alması güzel gidiyo çok şükür ben birde diyetisyen eşliğinde devam ediyorum kontrollü dengeli beslenmek adına yüksek tansiyon sorunumda var o yüzden destek almak istedim..14+1 aslında bugün ama bebişlerim 1 hafta önden gidiyolar canım 15 hafta uyumlular..❤️❤️
Evet çok şukur ıyıler dedı doktor bıraz oynaklar ama😂😂maşallah kıpır kıpır herkes dıyorya ya ıkız bıde daha çok gobek olacak fıl olacaksın dıye pıskolojısı bozuluyır ınsanın benım tansıonum aşırı düşük 60/40a kadar düşer normalım 80/60benım dunden berı 70/50e ınmış bı tıroıd var ışte onunda ılacı bende kronık oldugu ıçın omurluk ıçıyorum gebelıkte daha bakmadılar onuda bı yaptırmam lazm saglıcakla gelsınler mınnoşlarımız🙏🙏❤️❤️

Bende dayanamıyorum ama napiyim tutuyorum doğum paketi aldık şimdi sürekli gidersem yine lazım olcak 🤭 eşimde yanımda değil ben ailemle kaliyorum sürekli onları da bunaltmak istemiyorum tutuyorum kendimi 🤭 ama aşırı heyecan oluyo 1 ayda gidince şuan aşırı stresli ve heyecanlıyım olmadı bende kasmam bu kadar giderim ya 🤭
Ya ben dayanamıyorum valla eşım goturmedı taksı çagırdım kaçtım evden😂oazartesı gıdecek tup bebek doktorumuza ıkılı test raporunu alsak oyle gıderız dedım ya gıderken ben bayılacak gıbı oluyorum kalbım sıkışıyor heyecandan her sefer aynı dogurana kadar dogurduktan sonrada açmı tokmı bıyerımı agrıdı dıye sohbet ederız ınşallah😂❤️❤️🙏🙏

Ya ben dayanamıyorum valla eşım goturmedı taksı çagırdım kaçtım evden😂oazartesı gıdecek tup bebek doktorumuza ıkılı test raporunu alsak oyle gıderız dedım ya gıderken ben bayılacak gıbı oluyorum kalbım sıkışıyor heyecandan her sefer aynı dogurana kadar dogurduktan sonrada açmı tokmı bıyerımı agrıdı dıye sohbet ederız ınşallah😂❤️❤️🙏🙏
Ay inşallah canimm ya çok heyecanlı vallahi ama sürekli de girmemeye çalış zararı yok tabi ama 🤭 bı tüp bebiş anneleriyiz sabrı biliriz buna mu sabredemicez güzel sonuç almışız 🥰 darisi tüm isteyenlere inşallah 😇😇

Ama gaz sancısı değil bu hani regl olmadan bir kaç gün önce böyle bir anda bicak saplanır gibi sancı girer ve sen regl olacagim heralde dersin 2 gün sonra o sancı bir girer çıkmaz ve regl olursun öyle gaz sancısı ayrıca çekiyorum akşama doğru karnım gergin sert ve gaz dolu. Bebek iyi olsun dursun yerinde ağrıyı geçtim artık bebeğe bişey olacak diye korkuyorum.
Canım benimki de öyleydi tam 18 gün tarif ettiğin şekilde ağrı çektim. Kendi doktorum bulamadı sebebini başka doktora gittim özellikle hem tüp bebek hem hamilelik takibi yapan bir doktora sol kasığımdaki miyom baskısı yüzünden ve gaz yüzünden böyle olmuşum ki gazım yok sanıyordum bu süreçte doktor lavman bile verdi yaptım fayda etmedi. En son bir bardak rezene çayı içtim ağrım hafifledi ama geçmedi artık buna şükür diyorum ve bunla yaşamayı öğreneceğim mecburen. Senin ağrın benimkiyle aynı nedenden değildir elbet ama bence mutlaka başka iyi uzman bir doktora daha görün.

Ay inşallah canimm ya çok heyecanlı vallahi ama sürekli de girmemeye çalış zararı yok tabi ama 🤭 bı tüp bebiş anneleriyiz sabrı biliriz buna mu sabredemicez güzel sonuç almışız 🥰 darisi tüm isteyenlere inşallah 😇😇
Aynen canım sanayı tüpü dıyecekler babamla annem tüple yapmış bızı dıye büyüyünce😂😂😂ay ınşallah canım saglıklı hayırlı bebışler olsun allahta ısteyen herkese nasıp etsın en kısa zamanda ınşallah doğuma gıderken bızde adlarını yazalım terlık altına bence ısteyenlerı🙈🙈

Back