• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Mindamin Mindamin merhaba canımcım selam. Beni hatırlamışsındır umarım. Ben doğal denedim gebeliği ve oldu tüp bebek için haziranda opu olmuştum sonrası adetim şaştı zaten sonra ben doğal yoldan gebelik denedim batım 3 gün gecikince bugün test yaptım silikti kan vermeye gittim 15,65 çıktı. 25 temmuzda en son birliktelik olmuştı bu değer bana çok düşük geldi kimyasal olabilir mi? Fikrin bilgin benim için çok kıymetli sen ne dersin ?
İnşallah kimyasal değil erken tespit ettiğin, kucağına alacağın normal bir gebeliktir🤲🤲🤲 tabiiki hatırlıyorum seni.. Canım adet gününü geçmedin sanırım..Erken yakaladın muhtemelen..normal gebelikte daha geç yükselir çünkü sperm ile yumurta karşılaşıp da embriyo tutunacak kadar büyüyen kadar 5-7 gün geçiyor..Yani sen 25 inde birlikte oldun ama 5-7 gün sonra ancak tutunmaya başlar o yüzden erken yakalamış olabilirsin.. 2 gün sonra tekrar kan ver canım

Valla çok zor canım. Ben duphalac içmedim o kabızlığı gideriyor ama daha çok gaz yapıyor. Karın ağrım var benimde canım ya 15 gündür devam ediyor. İdrar kültürü temiz çıktı ama bulamıyoruz neden olduğunu. Bu haftalar da rahim genişliyormuş oluyormuş ama benimki hiç geçmeyen ağrı. Bir kaç gün daha geçmezse başka bir doktora daha görüneceğim. Katlanıyoruz işte yeterki iyi olsunlar. Rabbim bebişlerimizi korusun 🙏
Ya benım dedıgın gıbı oldu aiırı gaz sancısı yaşadım bugun bırazcık rahatladım ama o şurupla ınşallah geçer canım bıde ben dunde bugunde yeşıl sogan yedım oda dokunuyor sankı normalde yemem hıç sogan😔aaglıklı olsunlar ınşallah saglıcakla alalım kucaga ınşallahhhhh🙏🙏❤️❤️

Valla bende anlamadım ben ilaçları kestim 4 gün sonra falan başladı bu ağrılar bugünde var ara ara sanki regl olacakmışm agriis yokluyor bel ve kasiklarimi enfeksiyondan mi diyorum ama çok ileri değil başlangıcı dedi daha rahim ağzını ölçtü kanama alanı varmı diye baktı suyuna baktı bebeğin herşey iyi dedi bende anlamadım inşallah rutin normal bir ağrıdır ve su mantardan kurtulurum bian önce sirkeli su ile yıkıyorum yüzeysel o rahatlatıyor biraz bir tane fitil verdi zaten haftayada düğün var kaynimin ona gideceğiz evde mantar oldum orda düğünde tuvalete girmemeye çalışacağım bakalım şu tehlikelo dönemler gecseydi hayırlısıyla 30 haftayı devirseydik bı.
Canım çok geçmış olsun ılaçtan degıldır benım hıç yok sızden once bıraktım ılaçları ama enfeksıondan olabılır cnm bendede arada alta vuran bı sızlama oluyor sadece ınşallah geçer bana ıdrar tahlılı yapmadılar gıttıgım doktorlar degışıyor demekkı herkesın🙏❤️🙏❤️

Canım kayısıyı her sabah aç karına yiyip yarım saat sonra kahvaltını yaparsan düzene girer bağırsakların..ama miktarını kendine göre belirle..mesela ben iki tane yerken kızkardeşim 5 tane yiyor işe yaraması için
2tane tek yıyebılıyorum bende mıdem bulanıyor çok yesem kahvaltıda yıyorum bende🙈ama herşeyle beraber dedıgın gıbı denıcem canım sagolasın🙏🙏❤️❤️

Canım bana opudan sonraki ilk adetin 16. Günü transfer yapıldı. Doktorum ikinci adeti beklemeye gerek görmedi. Yani ille de ikinci adet olacak diye bir şart yok😉 rahmin durumuna ve hormon değerlerine bağlı. Benim doktorum bahçeciden Mehmet Reşit Asoglu ☺️
Sonuç ne, dr unuz nasıldı?

Merhabalar, ben de 38 yaşındayım. Doğal yolla olan bir kızım var 3 yaşına girecek. Yaklaşık 1 yıldır ikinci için uğraşıyoruz fakat hiç gebelik olmadı. İki aşılama sonucum da negatif oldu bu bir yıl içinde. Hem benim yaşım hem de eşimin sperm sayı ve hareketliliğinden dolayı doktor tüp bebek daha uygun dedi. Biz de başladık bu ay, 6 nisanda yumurta toplama olacak ve donduracağız dedi doktor. Sonrasında mayıs ayı transfer yaparız dedi. Tabi öncelikle yumurta toplanması ve başarılı bir şekilde embriyo oluşturulması gerekiyor. Tek ümidim doktorun benden yana umutlu olması. İlki içinde 1 yıla yakın uğraş vermiştim fakat rahim içi yapışıklık için histereskopi yapılıp iki ay sonra hamilelik gelişmişti. Bu sefer bu kadar şanslı olur muyum bilemiyorum. Allah isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin inşallah.
Sonuç ne oldu? Amh, fsh kaçtı?

Merhaba 30 yaşındayım, ikinci denemem. İlk denememde ve ikinci denememde yaşadıklarımı uzunca anlattığım bi konum var ama özet geçmek gerekirse ilk denemem hayal kırıklığıydı. Herhangi bir vitamin takviye vs verilmeden başladık, 4 yumurta toplandı 2si döllendi 3.gün taze transfer oldum diğeri ilerlemedi ve negatif sonuç aldım. İkinci denemem başka bir doktor ve klinikle oldu takviye ve vitaminle başladık 2 ay sonra tüp bebeğe geçtik. 10 yumurta toplandı bazıları boş çıktı. Şu an 5.gün dondurulmuş 3 embriyom var. Myom ameliyatı oldum ve rahim dinlendirme sürecindeyim. Nasipse mayısta transfer sürecine başlayacağım. Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah🥰
Bi gelişme var mı, hangi Dr a gidiyorsun?

3 diye geldik 4 yumurta toplanmış. Valla benim için mucize. Her ay tek yumurta yapan ben vitaminler sayesinde 4 yumurta yapmışım. Brova bana. Benim opu saat 07.30 itibariyle bitti. Şimdi sıra transver
Bi gelişme var mı? Amh, fsh kaçtı?

43 yaşındayım. Üstelik amh 0.2. ama şu an sanki yumurtlama agrisi gibi ağrı var. Zaten sabah yumurtlama agrisi başlamıştı. Toplama işlemi yapılınca çatlayacak yumurta olmadığı için ağrımaz diye düşündüm. Ama yanılmışım. Kramp şeklinde ağrım var. Kivrildim kaldım.
Umarm gönlüne göre olmuştur.

Bi gelişme var mı, dr unuz nasıldı?
Benim ilk transferim çok olumlu geçti hatta belirtileri falan hepsini yaşadım çok aşırı dikkat ettim ama maalesef negatif sonuçlandı sonra geride 7 tane daha 4 aa kalitede embriyom vardı dondurulmuş olarak 5.gün embriyosuydu hepsi pes etmek yok dedik 27 temmuzda tekrar 2.transferimi oldum ve belirti olarak pek bir şey yaşamadım yarın 12.günüm sonuç öğrenme günüm ama ben dayanamadım evde test yaptım pozitifi gördüm sonra cumartesi günü gidip kan verdim beta hcg 123,59 çıktı 9.günümdü transferimin çok şükür şuan hamileyim yarın kliniğe gidicem tekrar kan vericem işte çok şükür bu kez oldu 🤲 darısı bütün kader arkadaşlarıma inşallah hepiniz için dua ediyorum 🌸🌸

Bi gelişme var mı, hangi Dr a gidiyorsun?
Haziranda transferim oldu, 10 haftalık hamileyim. Doktorum ve sürecim burada.

merhaba, bayadır görmüyordum ne durumdasın merak ettim canım, bebişle ilgili bir gelişme var mı ?
Merhaba canım. En son geçen hafta gittik kalbine bakılcaktı. Down sendromunu elediğimiz için kalp iskelet sistemi veya milyon tane genetik hastalıktan biri yada sağlıklı dendi. %90 sağlıklı gibi bir oranımız var çok şükür. İnşallah öyle de olur. (Oldu çok şükür) olumlamamızı da yapalım :) Kalpte de bir sıkıntı gözükmedi ama tekrar bakılacak amniosentez işlemi yapılmadan önce. Ay sonunu bekliyoruz bakalım.
Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?

İnşallah kimyasal değil erken tespit ettiğin, kucağına alacağın normal bir gebeliktir🤲🤲🤲 tabiiki hatırlıyorum seni.. Canım adet gününü geçmedin sanırım..Erken yakaladın muhtemelen..normal gebelikte daha geç yükselir çünkü sperm ile yumurta karşılaşıp da embriyo tutunacak kadar büyüyen kadar 5-7 gün geçiyor..Yani sen 25 inde birlikte oldun ama 5-7 gün sonra ancak tutunmaya başlar o yüzden erken yakalamış olabilirsin.. 2 gün sonra tekrar kan ver canım
Mindamin Mindamin canımcım teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah. Beklenen adetim geçti 3. Gün kan verdim fakat tüp bebekten sonra benim adetler şaştı düzensizleşti geçen ay 32 gün sonra adet oldum mesela. Normalde 24 günde olurdum. 24 gün hesaplamasına göre 3 gün gecikince betam 15,65 çıktı. Hiçbir gebelik belirtim de yok üstelik. Benim 1,5 yıl önce boş gebeliğim akabinde kürtajım vardı tüp bebekte de pgt den olumsuz gelince şimdide böyle olunca bi endişeleniyorum. Kimyasal gebelik nedir nasıl belirtiler verir hiç bilemiyorum gerçi herkes başka başka yaşıyor. Son adete göre hesap yapıyor dr lar ama benim mantığıma yatmıyor sonuçta ne zaman ilişkiye girdiğimi biliyorum ve o ilişki sonrası gün saymak gerekmez mi? Yarın ak koyun kara koyun muhtemelen ortaya çıkacak 😞 dua edin nolur artık bebeğimi kucağıma alayım 😭😭😭😭

Merhaba canım. En son geçen hafta gittik kalbine bakılcaktı. Down sendromunu elediğimiz için kalp iskelet sistemi veya milyon tane genetik hastalıktan biri yada sağlıklı dendi. %90 sağlıklı gibi bir oranımız var çok şükür. İnşallah öyle de olur. (Oldu çok şükür) olumlamamızı da yapalım :) Kalpte de bir sıkıntı gözükmedi ama tekrar bakılacak amniosentez işlemi yapılmadan önce. Ay sonunu bekliyoruz bakalım.
Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?
çok sevindim , benim de iyi gidiyor sıcaklar çok bunaltıyor sadece, bizde ikili test yaptırdık sonucunu bekliyoruz umarım güzel gelir

çok sevindim , benim de iyi gidiyor sıcaklar çok bunaltıyor sadece, bizde ikili test yaptırdık sonucunu bekliyoruz umarım güzel gelir
Ne zaman gelecek sonuç? İnşallah sıkıntısız gelir. Haber verirsin burdan. Sıcaklar malesef fena. Bol su ve soğuk içeçeklerde içimizin yangınını söndürüyoruz.

Back