2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

İdrar önceden kültür istedi bu seferde ben sancim oluyor deyince alttan baktı bencede ilaçtan değil yani bu seferde vajinal enfeksiyon çıktı su verdiği fitil iyi geldi biraz birde sirkeli su yapıyorum rahatlattı umarım tamamen geçer bu ağrılarda bugün azaldı şükür .

Amin inşallah canım sağlıcakla gelsin bebişlerimizAynen yeşil soğan da gaz yapar. Dikkat et. Bende bugün biraz rahatladım dün dayanamayıp rezene çayı içmiştim baya rahatlattı tabi ama doktora sormadan içtim iç diyenler de var tehlikeli diyenlerde. Bugün doktora gittim. Sol kasık ağrımın sebebi orda olan 5 cm lik miyommuş. Baskı yapıyormuş rahme. İdrar testi de verdim bakalım yarın doktor dönüş yapacak. Senin ikili raporu çıktı mı canım

Güzel bir gebelik olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebisini

Çok sevindim güzel gidiyordur herşey inşallah..sağlıcakla kavuşursun bebeğine inşallah

İnşallah alacaksın bebeğini kucağına canım gebelik hesabı embriyo oluşumunda değil yumurta oluşumundan itibaren hesaplanır..ki tüp bebek hesabında da transferden 12 veya 14 gün geriye gidip hesaplama yapma sebebimiz o..yumurta oluşumunu baz alıyoruz..yarın tekrar kan vermelisin bence..2 katına çıkarsa gayet iyi

Inşallah canım geçmış olsun acaba nıye oluyormuş bende gece uyuyamıyorum bugun raporu alım dedım gıttım daha çıkmamış ıkılı test sorun varmış sıstemde dedı muayenede oldum çok şukur ıyı dedı ıkısıde kız dedı bu doktorda rabbım saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsın ınşallah sorunsuz bı şekılde

Bende gıttım canım bugun sıstemden dolayı alamadım raporu ama herşey guzeldı uzme kendını dedı dedım cınsıyetıde bakınbaktı ıkısıde kız dedı ama degışebılır dedı 3haftaya gel dedı kontrole cuma gunu dedım kardeşımı yada eşımı yollarım rapora dedı tamam benım sag tarafta batma agrı oluyır dedım dedı bışey yok rahmın buyuyor o agrılar normal dedı baldır agrım vardı geçtı dedım magnezyum verebılırm dedı ıstemedım şmdı bısuru hap ıçıyorum dedım çok şukur herşey guzel dedı sagşıcakla alalım bebışlerımızı ınşallah canım sende dıkkat et kendıne

Sağlıklı olmalarına çok sevindim prenseslerin bu vajinal enfeksiyon herşeyden olabilirmis ama bence fitil yaparken kapti bir şekilde şuan zaten çok hassas Sebamed intim jel verdi benim birde çok hassas başkasının tuvaletine girsem bile enfeksiyon kaparım dikkat etmek önceden öğrenip önlem almak lazım çok şükür ki ilerlemeden baktık hemen müdahale edildi ağrılarıminda bebek büyüdüğü için rahim büyüdüğünden olduğunu düşünüyorum umarım öyledir.

Senin mesajını görünce aklıma geldi magnezyum verdi bana içmeyi unuttum iyimi yarın başlayım bari

Oh oh iyi canım sağlıklı olsunlar minnaklar yaaa benimki de kız kız da iyi olur canım çıtı pıtı bişey olurlar tabi kız erkek de olsa farketmez sağlıklı olsunlar yeterki. haklarında hayırlısı neyse o olsun cinsiyetleri inşallah. Sende tadını çıkarmaya başla canım artık 2. Trimestera girdin mi daha rahat olursun.

Bir de hamilelik döneminde vücut çok daha hızlı kapıyormuş vajinal enfeksiyonu. Dışarıda pek lavaboya girmemek lazım tabi ama çalışanlar için zor.

Arkadaşlarımmm değerim 15,65 ten 39,81 e yükselmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…