• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

İlk 3 ay almamak daha iyi canım zaten bundan sonra zamanla alacaksın merak etme, önemli olan bebeklerin iyi olması.Sütünü, peynirini eksik etme , ceviz, çiğ badem vs.ye , yumurta yemeye çalış birde bulantın yoksa
Evet haklısın canım bı peynır yıyemıyorum ama yogurt yumurta kuruyemış herşeyı yıyorum ama dün bı tartındım 59,4olmuşum ama gazda var bol bol kabızda olduk 3gündür gazda bar fazlasıyla odur belkı kılo olarak çıkıyor😂😂

Evet haklısın canım bı peynır yıyemıyorum ama yogurt yumurta kuruyemış herşeyı yıyorum ama dün bı tartındım 59,4olmuşum ama gazda var bol bol kabızda olduk 3gündür gazda bar fazlasıyla odur belkı kılo olarak çıkıyor😂😂
Gaz da etki eder vücutta su tutulumu da oluyor yavaş yavaş kilo alırız artık

Gaz da etki eder vücutta su tutulumu da oluyor yavaş yavaş kilo alırız artık
Aynen cnm valla gazda var kabızlıkda aşırı ınşallah geçer bakalım pazartesı ıkılı test raporu alıcaz ınşallah guzel çıkar hayırlısı ıle alalı kucagımıza bebışlerımızı sonra onların gazıyla ugraşıcaz ınşallahh🙏🙏🙏🙏

Kızlar selamlar, benim sol kolumda minik minik kabarcıklar çıktı, bileğimden dirseğim kadar iç kısımda, ama bir anda oldu neredeyse... Böyle birşey yaşayan var mı?

Arkadaşlar merhaba,
Bu testte ben silik çizgi görüyorum sizler de görüyor musunuz test bozuk mu acaba

Eklentiler

• IMG_2539.jpeg
    IMG_2539.jpeg
    31,5 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar doktorumdan çıktım bebek iyi smear aldı ağrım var deyince bakmak istedi iyiki bakmış enfeksiyon varmış mantar hemen tek bir fitil verdi magnezyum başlattı ağrım gecmezse progestan iğneye tekrar başla dedi fitili bıraktığınn iicn de olabilir ağrıların rahim kasılır dedi.
Geçmiş olsun canım çabuk geçer inşallah mantar ve ağrıların🙏. Ah bu ağrılar ne yapacağız bilmiyorum. Gaz sancısı sanırım bendeki de sürekli keskin sancı giriyor. Doktora söyledim lavman yap dedi yaptım ağrı yine geçmedi. Bugün rezene çayı deneyeceğim artık dayanamıyorum. Neyden kaynaklandığını da bulamıyoruz acaba doktorunun dediği gibi ilaçların bazısını kestik bazısını azalttık ondan mı oluyor.

Aynen cnm valla gazda var kabızlıkda aşırı ınşallah geçer bakalım pazartesı ıkılı test raporu alıcaz ınşallah guzel çıkar hayırlısı ıle alalı kucagımıza bebışlerımızı sonra onların gazıyla ugraşıcaz ınşallahh🙏🙏🙏🙏
Hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın inşallah canım. Gaz önemli ya ihmal etme şimdiden çaresine bak beni 15 gündür mahvetti.

Kızlar selamlar, benim sol kolumda minik minik kabarcıklar çıktı, bileğimden dirseğim kadar iç kısımda, ama bir anda oldu neredeyse... Böyle birşey yaşayan var mı?
Geçmiş olsun canım. Bir şeye karşı alerji oluşmuş bence. Benim de bugün yüzüm biber gibi yanıyor.

Mindamin Mindamin merhaba canımcım selam. Beni hatırlamışsındır umarım. Ben doğal denedim gebeliği ve oldu tüp bebek için haziranda opu olmuştum sonrası adetim şaştı zaten sonra ben doğal yoldan gebelik denedim batım 3 gün gecikince bugün test yaptım silikti kan vermeye gittim 15,65 çıktı. 25 temmuzda en son birliktelik olmuştı bu değer bana çok düşük geldi kimyasal olabilir mi? Fikrin bilgin benim için çok kıymetli sen ne dersin ?

Hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın inşallah canım. Gaz önemli ya ihmal etme şimdiden çaresine bak beni 15 gündür mahvetti.
Inşallah canım bakalım ysrın gıdecez sadece rakamlar çıkmış doktor dedı rapor olması lazm onu getır dedı gaz kabızlık öldüm valla dün duphalak ıçdım dayanamadım kayısıda yıyorum salatalıkda olmadı ıçdı şurupdan bırazcık çıkdım ama yıne rahatlayamadım😔ınşallah geçer canım ben normaldede aşırı kabız olan bırıyım ama ınsan hamıleyken korkuyor bebışlere bışey olurmu dıye sen nasılsın canım gaz dışında herşey ıyımı doktora nezaman gıdeceksın

Inşallah canım bakalım ysrın gıdecez sadece rakamlar çıkmış doktor dedı rapor olması lazm onu getır dedı gaz kabızlık öldüm valla dün duphalak ıçdım dayanamadım kayısıda yıyorum salatalıkda olmadı ıçdı şurupdan bırazcık çıkdım ama yıne rahatlayamadım😔ınşallah geçer canım ben normaldede aşırı kabız olan bırıyım ama ınsan hamıleyken korkuyor bebışlere bışey olurmu dıye sen nasılsın canım gaz dışında herşey ıyımı doktora nezaman gıdeceksın
Valla çok zor canım. Ben duphalac içmedim o kabızlığı gideriyor ama daha çok gaz yapıyor. Karın ağrım var benimde canım ya 15 gündür devam ediyor. İdrar kültürü temiz çıktı ama bulamıyoruz neden olduğunu. Bu haftalar da rahim genişliyormuş oluyormuş ama benimki hiç geçmeyen ağrı. Bir kaç gün daha geçmezse başka bir doktora daha görüneceğim. Katlanıyoruz işte yeterki iyi olsunlar. Rabbim bebişlerimizi korusun 🙏

Geçmiş olsun canım çabuk geçer inşallah mantar ve ağrıların🙏. Ah bu ağrılar ne yapacağız bilmiyorum. Gaz sancısı sanırım bendeki de sür buekli keskin sancı giriyor. Doktora söyledim lavman yap dedi yaptım ağrı yine geçmedi. Bugün rezene çayı deneyeceğim artık dayanamıyorum. Neyden kaynaklandığını da bulamıyoruz acaba doktorunun dediği gibi ilaçların bazısını kestik bazısını azalttık ondan mı oluyor.
Valla bende anlamadım ben ilaçları kestim 4 gün sonra falan başladı bu ağrılar bugünde var ara ara sanki regl olacakmışm agriis yokluyor bel ve kasiklarimi enfeksiyondan mi diyorum ama çok ileri değil başlangıcı dedi daha rahim ağzını ölçtü kanama alanı varmı diye baktı suyuna baktı bebeğin herşey iyi dedi bende anlamadım inşallah rutin normal bir ağrıdır ve su mantardan kurtulurum bian önce sirkeli su ile yıkıyorum yüzeysel o rahatlatıyor biraz bir tane fitil verdi zaten haftayada düğün var kaynimin ona gideceğiz evde mantar oldum orda düğünde tuvalete girmemeye çalışacağım bakalım şu tehlikelo dönemler gecseydi hayırlısıyla 30 haftayı devirseydik bı.

Canım kayısıyı her sabah aç karına yiyip yarım saat sonra kahvaltını yaparsan düzene girer bağırsakların..ama miktarını kendine göre belirle..mesela ben iki tane yerken kızkardeşim 5 tane yiyor işe yaraması için

Kızlar doktorumdan çıktım bebek iyi smear aldı ağrım var deyince bakmak istedi iyiki bakmış enfeksiyon varmış mantar hemen tek bir fitil verdi magnezyum başlattı ağrım gecmezse progestan iğneye tekrar başla dedi fitili bıraktığınn iicn de olabilir ağrıların rahim kasılır dedi.
İyi ki muayene etmiş..inşallah kasılmadan değildir inşallah geçer ağrın

Back