• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar akşam özellikle karnımda şişkinlik sertlik ve ağrı oluyor böyle olan var mı? Ben fitili bıraktım bu arada doktorum bir sonraki randevuda bırakırız demişti ben erken bıraktım çünkü artık affedersiniz vajen bölgemde yanma oluyor mikrop endeksiyon olacak bir yeri yaparken bir yer kötü olacak diye korktum ve en başından beri lekelenmem bile olmadı kanama alanı yok boşuna kullanıyormusum gibi hissediyordum.
Ben çoktan bıraktım canım fıtılı aynen dedıgın gıbı yanma oluyordu bende ama koku falan yoktu hıç ben 4gundur akşam 10dan sonra bı agrı sankı derım çekılıyor gıbı aabaha kadar uyuyamıyorum bı sag bı sol yatıyorum ama gunduz 3gıbı yatıyorum akşam 9a kadar bugun doktora gıttım sordum dedı normal agrılar herşey yolunda dedı bıde agrım sızı oluyor ben gerılıyorum herkes duşman mış gıbı 😂😂doktora gıdıyor gelıyorum gevşıyorum resmen değişiyor ruh halım🙈🙈

Benden de istemediler göstermesini beklicez biz mecbur 😄
aynen canım ya valla az once gıttık doktora dedım dayanamadım gormem lazm onları😂doktor dedı bı sıkıntımı var eşım dedı yok eşım bebeklerı gormek ıstedı ondan geldık kadın güldü bıze😂😂bıde bahçelıevlerdekı butun hastanelerı gezıcem ben dogurana kadar her sefer begenmedım dıyıp başka doktora gıdıyorum kız dedı bıze pıpı yok şu an dedı ama degışır 16 haftada net goruruz dedı saglıklı olsunlarda kız erkek farketmez ınşallah rabbım saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsın dedı 🙏🙏❤️❤️❤️

Kızlar akşam özellikle karnımda şişkinlik sertlik ve ağrı oluyor böyle olan var mı? Ben fitili bıraktım bu arada doktorum bir sonraki randevuda bırakırız demişti ben erken bıraktım çünkü artık affedersiniz vajen bölgemde yanma oluyor mikrop endeksiyon olacak bir yeri yaparken bir yer kötü olacak diye korktum ve en başından beri lekelenmem bile olmadı kanama alanı yok boşuna kullanıyormusum gibi hissediyordum.
Canım gece sindirim faaliyeti dahil herşey durduğu için batın rahatlıyor..gün içinde mide ve barsak da çalıştığı için sertleşme olabiliyor..ilerleyen haftalarda daha da artacak bu

aynen canım ya valla az once gıttık doktora dedım dayanamadım gormem lazm onları😂doktor dedı bı sıkıntımı var eşım dedı yok eşım bebeklerı gormek ıstedı ondan geldık kadın güldü bıze😂😂bıde bahçelıevlerdekı butun hastanelerı gezıcem ben dogurana kadar her sefer begenmedım dıyıp başka doktora gıdıyorum kız dedı bıze pıpı yok şu an dedı ama degışır 16 haftada net goruruz dedı saglıklı olsunlarda kız erkek farketmez ınşallah rabbım saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsın dedı 🙏🙏❤️❤️❤️
Amin canım inşallah🤲🤲🤲 ama bir doktora karar verme vaktin geldi senin canım, ikiz gebesin..sonra ben takip etmedim seni deyip kabul etmezler..kararını vermen lazım, ikiz bebişlerin var senin ve sanki ikisi de kız😍

Kızlar fetal DNA sonucum 7. Günde geldi sonuçlar güzel çok şükür cinsiyeti malum doktora bildiriyorlar oda ameliyattaymiis ay catlayacagim🤗😀😀 ciksada söylese diye.🫣
Gözünüzaydın canım için rahat etmiştir bekleme süreci zor gerçekten😊sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsin bebişini kucağına alırsın inşallah🙏💕

Kızlar bu grupta gebelikler daha ileri aşamada olduğu için bilginiz vardır belki 🙏🏻 doktorum 6+5 oldum mide bulantımın olmaması için serum verdi 1000 ml ve 500 ml serum içine metpamid ampul ve redexon ampul verdi onları aldım her 3 günde 1 gidip hastaneye serum yaptır miden bulanmasın dedi. Aslında kusmuyorum ama öğürüyorum kuru ve midem bulanıyor sabahları midem yandığı içinde çiğneme tablet renin verdi bunları kullanan var mı 3 günde bir serum almak zararlı mıdır? Zararlı bir şey olsa doktor zaten vermezdi ısrarla diye düşünüyorum?

Kızlar bu grupta gebelikler daha ileri aşamada olduğu için bilginiz vardır belki 🙏🏻 doktorum 6+5 oldum mide bulantımın olmaması için serum verdi 1000 ml ve 500 ml serum içine metpamid ampul ve redexon ampul verdi onları aldım her 3 günde 1 gidip hastaneye serum yaptır miden bulanmasın dedi. Aslında kusmuyorum ama öğürüyorum kuru ve midem bulanıyor sabahları midem yandığı içinde çiğneme tablet renin verdi bunları kullanan var mı 3 günde bir serum almak zararlı mıdır? Zararlı bir şey olsa doktor zaten vermezdi ısrarla diye düşünüyorum?
Mide bulantıniz dayanilmayacak seviyede miydi ? Benimde 12. Haftam bitti hala bulantım var sabahları öğürmeyle başlıyor öksürük oluyor zaten öksürünce direk istifra ediyorum ama bu Durum 2 haftada bir oluyor ancak doktorum zamanla azalacak dedi ilaçta vermek istedi istersen ilaç yazayım diye bende çok değil dayanilmayacak kadar olursa alırım dedim. Ama zararı olsa vermez bence biz zaten çok ilaç alıyoruz diye almak istemedim ben.

Aaa bende nevin hamımın hastasıyım Bursa’dan çok mutlu oldum burada benımler beraber 3. Nevin Hanım da tedavi göreni görüyorum :) sizin kaçıncı denemeniz yaşınız kaç acaba
Belki hastanede denk geldik ama haberimiz yok 🙈 bizim ilk denememiz, ben 27 eşim 29 yasindayiz. 1 senedir deniyorduk ancak nasip olmadı. Benim zaten birkaç yıldır çikolata kıstım var, evlenmeden önce öğrendiğim için denemeye de doktor kontrolünde başlamıştık. Birkaç ay denedikten sonra rahim filmi çekildi ve kistin olmadığı tarafta da tupumun tıkalı olduğunu öğrendik. Eşimin de sperm testi beklenenin bir tık altiydi, gerçi doktor sıkıntı görmedi de. Durum böyle olunca daha fazla beklemek istemedik hemen tedaviye başladık. Sizde durumlar nedir 😊

Bende zaten dozunu azaltarak bıraktım direk bırakmamak için Allah'a emanet ettik artık 🤲🤲 çünkü fitil yapmadigim zaman sıkıntı yok ama yapınca yanma kaşıntı oluyordu şuan çok rahatım mesela😀 dün akşam 5 aylık gibiydim bende davul gibi gergin bir karın sindirim sistemi yavaşladığı için bence çok gaz yapacak şeyler tüketiyorum çünkü sizin cinsiyet belli olmusmuydu ikili test falan yapıldı mı?
İkili test yapıldı, doktorum sonuç temiz çıktı dedi 🌸 cinsiyeti göstermedi bizimki daha bekliyoruz 🙈 sizin yapılmış miydi? Evet zaten sindirim sistemi yavaşladı bi de üstüne biz de zorluyoruz 😄

Mide bulantıniz dayanilmayacak seviyede miydi ? Benimde 12. Haftam bitti hala bulantım var sabahları öğürmeyle başlıyor öksürük oluyor zaten öksürünce direk istifra ediyorum ama bu Durum 2 haftada bir oluyor ancak doktorum zamanla azalacak dedi ilaçta vermek istedi istersen ilaç yazayım diye bende çok değil dayanilmayacak kadar olursa alırım dedim. Ama zararı olsa vermez bence biz zaten çok ilaç alıyoruz diye almak istemedim ben.
Evet tüp bebek ilaçları zaten fazla aşkında dayanıyorum bir şekilde ama kahverengi lekelenme geliyor doktor da bunun mide bulantısıyla kasılma nedenli olduğunu düşünüyor sanırım sürekli bulantılarımı sorup duruyor bir kere bu serumdan yaptı çok rahatlamıştım lekelenme yaşadığım gün baya emindi ama 3 günde bir al serum dedi

Amiin 🤍 bizim de 25inde kontrolumuz vardı. Ondan 2 hafta önce hastane ile gorusucez diye doktora da ugrayalim dedik hazır gitmişken. Doktor dedi ki niye geldiniz 😂😂 napalim merak ediyoruz bebeleri 🙈 aynen oyle sağlıklı olsunlar da geç öğrensek de sorun degil 🌸

Ben her gün bulantı için ilaç içiyorum. Midem çok yandığında da reflu için ilaç alıyorum. 13.haftadayız. Zararlı değildir merak etme sürekli bulantı olup halsiz kalmak güçten düşmek daha zararlı diye düşünüyorum ben, o bulantı hali çok zordu çünkü ve hiçbir şey yiyip icemiyordum. Böyle daha iyiyim, ben iyi olunca bebeğim de öyle olur diye umuyorum 🤍

Ben her gün bulantı için ilaç içiyorum. Midem çok yandığında da reflu için ilaç alıyorum. 13.haftadayız. Zararlı değildir merak etme sürekli bulantı olup halsiz kalmak güçten düşmek daha zararlı diye düşünüyorum ben, o bulantı hali çok zordu çünkü ve hiçbir şey yiyip icemiyordum. Böyle daha iyiyim, ben iyi olunca bebeğim de öyle olur diye umuyorum 🤍
Evet canım haklısın bulantı bi halsizlik yani keyifsizlik veriyor ikiz olduğu için ekstra oluyor sanırım sorun olmaz o halde canım 🙏🏻

Kızlar erkekmis cinsiyeti kızimdan sonra çok farklı bir hamilelik geçiriyorum tahmin etmiştim tabi rabbim sağlıkla almayı nasip etsin inşallah bekleyenlerin de kucağını boş bırakmasın 🤗🤲
Çok sevindim canım. Ne güzel hem kız hem erkek meleğin oluyor. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🥰🙏

Aynen canım ya insan dayanamıyor. Benim randevularım da üç haftada bir ama arada gitmemek için kendimi zor tutuyorum 😀 bakarsın bir kız bir erkek olur ❤️ sağlıkla gelsinler inşallah

Back