• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Günaydın kızlar 18. Haftama girdim 18+0 rim bugün bilen varsa aranızda sormak isterim iltihap renginde akıntım var ama ne idrarda yanma ne kaşıntı ne ağrı ne koku hiç bişey yok eşimle birlikteliğimiz de yok günlük ped kullanımını da bıraktım doktorum burda değil sağlık ocağına gitsem ebe kontrol edermi sizce
Canım gebelikte vajen ph ı değiştiği için olabiliyor böyle akıntılar ama enfeksiyon da çabuk gelişebiliyor.. sen doktoruna git bence enfeksiyon ekarte edilir için rahatlar

Canım gebelikte vajen ph ı değiştiği için olabiliyor böyle akıntılar ama enfeksiyon da çabuk gelişebiliyor.. sen doktoruna git bence enfeksiyon ekarte edilir için rahatlar
Teşekkür ederim canım doktorum geldiği zaman sorcam inşallah enfeksiyon olmaz ama okuduğumda yanma ağrı fln deniliyor hiçbirinin olmaması içimi rahatlatıyor biraz

İnternetten araştırdım buldum zor olsada yumurta
700 ün üstünde oluyor genelde
başına 600 küsür ortalama gibi bişiye tekabül ediyormuş foliküllere göre belirlenen bir sayıymış galiba yüksek olursa ohs olma durumu oluyormuş o sebepten taze transfer erteleyebiliyormuş ortalama 3000-3500 üzeri

Kızlar akşam özellikle karnımda şişkinlik sertlik ve ağrı oluyor böyle olan var mı? Ben fitili bıraktım bu arada doktorum bir sonraki randevuda bırakırız demişti ben erken bıraktım çünkü artık affedersiniz vajen bölgemde yanma oluyor mikrop endeksiyon olacak bir yeri yaparken bir yer kötü olacak diye korktum ve en başından beri lekelenmem bile olmadı kanama alanı yok boşuna kullanıyormusum gibi hissediyordum.

Selamlar benı hatırlayanınız var mı bu konu başlığının en başlarında bende vardım mayıs ayında bir denemem olmuştu fakat negatifle sonuçlanmıştı şimdi bu ay tekrar başladım hayırlısıyla bu defa dondurulmuşlarlaaa bana dua eder misiniz özellikle gebe olanlar :)
Rabbim inşallah hayırlısı ile bu sefer sağlıklı bir gebelik ve bebis nasip eder size 🤍

Kızlar akşam özellikle karnımda şişkinlik sertlik ve ağrı oluyor böyle olan var mı? Ben fitili bıraktım bu arada doktorum bir sonraki randevuda bırakırız demişti ben erken bıraktım çünkü artık affedersiniz vajen bölgemde yanma oluyor mikrop endeksiyon olacak bir yeri yaparken bir yer kötü olacak diye korktum ve en başından beri lekelenmem bile olmadı kanama alanı yok boşuna kullanıyormusum gibi hissediyordum.
Benim de akşamları şişlik çok oluyor. Sabah göbeğim ayva göbeği gibi, gece 5-6 aylık 😄 yediklerimizden olabilir bir de sindirim yavaslamis olabilir normale gore, sabaha normale dönüyor cunku. Fitili ben 8.haftada bırakmıştım, 1 Ay önce kontrolde kanama alanı çıkınca tekrar başladım. Son kontrolde dr geçmiş ama birden bırakmayalım günde 2den 1e düşürelim dedi. Ama elimde de kaldı baya o yüzden biz de bitirmeden bırakmaya karar verdik

Ben nevin ozsarac a gidiyorum canım, tavsiye üzerine gelmiştik bu doktora memnun da kaldık devam ediyoruz 😊
Aaa bende nevin hamımın hastasıyım Bursa’dan çok mutlu oldum burada benımler beraber 3. Nevin Hanım da tedavi göreni görüyorum :) sizin kaçıncı denemeniz yaşınız kaç acaba

Benim de akşamları şişlik çok oluyor. Sabah göbeğim ayva göbeği gibi, gece 5-6 aylık 😄 yediklerimizden olabilir bir de sindirim yavaslamis olabilir normale gore, sabaha normale dönüyor cunku. Fitili ben 8.haftada bırakmıştım, 1 Ay önce kontrolde kanama alanı çıkınca tekrar başladım. Son kontrolde dr geçmiş ama birden bırakmayalım günde 2den 1e düşürelim dedi. Ama elimde de kaldı baya o yüzden biz de bitirmeden bırakmaya karar verdik
Bende zaten dozunu azaltarak bıraktım direk bırakmamak için Allah'a emanet ettik artık 🤲🤲 çünkü fitil yapmadigim zaman sıkıntı yok ama yapınca yanma kaşıntı oluyordu şuan çok rahatım mesela😀 dün akşam 5 aylık gibiydim bende davul gibi gergin bir karın sindirim sistemi yavaşladığı için bence çok gaz yapacak şeyler tüketiyorum çünkü sizin cinsiyet belli olmusmuydu ikili test falan yapıldı mı?

Kızlar fetal DNA sonucum 7. Günde geldi sonuçlar güzel çok şükür cinsiyeti malum doktora bildiriyorlar oda ameliyattaymiis ay catlayacagim🤗😀😀 ciksada söylese diye.🫣
Kızlar erkekmis cinsiyeti kızimdan sonra çok farklı bir hamilelik geçiriyorum tahmin etmiştim tabi rabbim sağlıkla almayı nasip etsin inşallah bekleyenlerin de kucağını boş bırakmasın 🤗🤲

Yaklaşık 10 gündür lekelenmem yoktu seviniyordum ben de geçti herhalde diye ama bugün yarım saat ayakta durdum yemek yaptım çok hafif bir de çok ılık bir şekilde duş aldım yine geldi kahverengi renkli lekelenme ne zamana kadar geçer acaba yarın doktor kontrolüm var
Ben 14.haftaya kadar lekelenme yaşadım

Back