2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar dün tek embriyo transfer oldum.

Hiç ağrım yok. Normal mi biraz endişeliyim? Olmamış gibi hissediyorum.
Kuzum bazı kadınlarda hiç ağrı olmuyor..bu bazı kadınların regl donemini gayet rahat geçirip bazı kadınların yatak yorgan yatmaları gibi..inşallah sımsıkı tutunur bebişin belirti, sancı gibi şeylere takılma

Test gününü bekle canım, her kadında farklı oluyor çünkü..inşallah sımsıkı tutunuyor sana bebeğin

Canım ikinci transferimde ben de öyle olmuştum, sonra transferden 5 gün önce progestana başlayınca sabah açken 5 kayısı yemeye başladım ve bol su içtim, zaten çok içiyordum daha çok içtim..her yemekten önce de 2 tane kuru kayısı veya kuru incir yiyip öyle yemek yedim, ancak öyle rahatladım

3.gün embriyosu geç çıkar, erken test yapıp ilaçları bırakma sakın

Yok kuzum öyle düşünme, çözülmeyecek sorun değil kabızlık..benim 4.olacak ve yine ilk deneme gibi heyecanlı ama ne yapıp ne yapmamam gerektiğini bilecek kadar tecrübeliyim elinden geleni yapacaksın, gerisi Allahın takdiri..inşallah kucağımıza alıcaz bebeklerimizi

Hayırlı olsun inşallah başlanır..benim de 15 gün lekelenmem olmuştu, 1 hafta günüm geçti ilaca başladım, 2 gün daha kullanıcam ilacı

Hayırlısıyla pozitifle sonuçlansın sımsıkı tutunsun bebişin

Bebeğine sarıl canım, konuş onunla

Yaaa geçmiş olsun canım, dikkatli ol, bol su iç..ateşin çıkarsa sakın ihmal etme hastaneye git

Stres de geçiştiriyor, 5 gün geçince daha bekleme doktora git..bir de bende hsg sonrası gebelik oluşmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…