2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Bizi genetik teste gönderdi .kanınıza bakılacak eğer genetikte sıkıntı varsa sebebi bu diyeceğiz dedi

Çok haklısın gerçekten ne sigara ne alkol ne gece hayatı var. Çok da sağlıklı beslenip diyetisyene gittim gebeliğim boyunca hep. Benim embriyo genetik testi de yapılmıştı sorun tamamen Farklı birşey bende bilmiyorum ya böyle düşününce belki de nasibimde çocuk yok diyorum

Süreç çok zor ve yıpratıcı.üstelik amh değerim yerlerde . Rabb'im hepimize sabır versin. Gerçekten de dediğin gibi derinden gelen bir kırgınlık bu
Dondurulmuş embriyonuz var ise ona genetik test yaptırın bunsefer. Bu seçeneği düşünmemiş olursunuz en azından bir dahakine

Kendiliğnden olanlar o kadar şanslı ki ne yazık ki bunun farkında bile değiller. O kadar dikkat ediyoruz aman bişey olmasın . Bin bir türlü ilaca maruz kalıyoruz. Psikolojik boyutunu söylemiyorum bile. Tek İstediğimiz evimizin neşesi hayırlı bir evlat. O da olmuyor. Kesinlikle isyan değil anlam verememişlik benimkisi

En azından dondurulmuşunuz var benim ilk transferimde hiçbirşeyüm yoktu eşimde de azosperm var ayrıca. Kendimizi toparlayıp önümüze bakacaz. Yapacak birşey yok
Allah hepimize güç kuvvet versin inşallah .
Benim doktorum 3 ay rahmi dinlendiriyoruz dedi. Bakalım şuan bir şey düşünemiyorum zaten

Şimdiye sönmüştür kuzum..hayırlısıyla evladına kavuşursun inşallah

Kese sancısız çıktıysa iyi kuzum..inşallah 9 ay bebeği taşıyıp doğumu da yaşarız..rabbim bize de bekleyenlere de nasip etsin

Çok üzüldüm ya ne oluyor böyle neden kalpleri duruyor bu bebişlerin Rabbim yardımcınız olsun sabrını bol versin. Çok zor bir durum. İnşallah tez zamanda kendini toplayıp hayırlısıyla sağlıkla tekrar transfer olursun ve sağlıkla kucağına alırsın

Ahh canım benim Allah rahmet eylesin.. rabbim korusun bebişi de seni de

Sonuç iyi çıkar inşallah canım benim

Ahh kuzum benim çok üzüldüm..onca umut çaba boşa gitti ama vardır herşeyde bir hayır..rabbim en güzel zamanda anne olmanı, bebeğini kucağına almanı nasip etsin

Canım ben bunlardan daha fazlasını kullanıyorum. Estrafemi 4 , prolutex iğne 2, fitil 6 sılandırıcı 0,6 lık 1 tane. Dünden beri kalp durma haberleri alınca ve senin dediğin gibi ilaçlar da etkiliyorsa bende korkmaya başladım kalp durmasının bir belirtisi var mı canım. Rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah

Amin canım inşallah, hepimize nasip etsin bebeklerimizle kavuştursun bizi rabbim

Canım aslında bu ilaç mide rahatsızlıklarında kullanılırdı ama sana dokundu demek..yine de rahmin incelmesi için bol su içmeye çalış ve hareket etmeye çalış

En azından dondurulmuşunuz var benim ilk transferimde hiçbirşeyüm yoktu eşimde de azosperm var ayrıca. Kendimizi toparlayıp önümüze bakacaz. Yapacak birşey yok
Kuzum merak etme kendini toparlıyorsun ve daha güçlü ve deneyimli olarak yola devam ediyorsun..rabbim çok bekletmeden nasip etsin anne olmayı

Allah hepimize güç kuvvet versin inşallah .
Benim doktorum 3 ay rahmi dinlendiriyoruz dedi. Bakalım şuan bir şey düşünemiyorum zaten
Kuzum vücudun da, kafan da 3 ayda toparlanır merak etme ve daha güçlü, daha deneyimli bir şekilde alırsın dondurulmuş bebişlerini..rabbim onları sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Öyle düşünme canım rabbim bize de nasip edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…