- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.952
- 83
İntergen de yaptrdm fetal dna. 7500 Dü doktor indirimi 6bın verdık. maili yolladılar banada ve doktoruma da mail gtms doktorum aradı sonucları ve cınsıyeti söyledi.Genoks ve Faesttest
Evet doktorum maalesef Turkiyede erkek bebege olan ilgi yüzünden cinsiyet belirtmek istemiyorlar dedi bana da.siz öğrenmek istiyorum diye belirtin onlar benimle iletişime geçip bana söyleyecekler ben de size söylerim dedi.belirtmezseniz asla söylemezler diye bilgi verdi.İntergen de yaptrdm fetal dna. 7500 Dü doktor indirimi 6bın verdık. maili yolladılar banada ve doktoruma da mail gtms doktorum aradı sonucları ve cınsıyeti söyledi.
Genoks burda bir arka cınsıyeti bıle söylememiş indirimde yok neymıs yasakmış cınsıyet soylemek böyle sacma geldi. Memnun kaldığım ıcın yazdım 2 3 yer var Ankarada yapan fetal dna. İntergen de aklınızda olsun.
Allah mutlu haberler almayı nasip etsin.
Öncelikle çok geçmiş olsun. Benim babamda benzer durum yaşadık. Biyopsi sonucu temiz çıktı inşallah sizde de öyle olur.doktor yine de alalım sıkıntı çıkartmasın dedi ufak bir delikle girip alıyorlar. Rabbim şifa versin çocuklarınıza size bağışlasın inşallahÇok sagol canım allah razı olsun ınşallah hıç uyumamışım bayılacam bıde kalktım dedım evı toparlım yavaştan zaman geçsın çok zor gerçekten allah kımseye yaşatmasın
Çok geçmiş olsunBugün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim 10. Haftadaydık çok üzgünüm napıcağımı bilmiyorum yaşadıklarımı kaldıramıyorum artık
Çok geçmiş olsunBende bugün bebeğimi kaybettiğimi öğrendim. Bende 10.haftaya girmiştim. İsyan etmiyorum. Ama derin bir kırgınlık hissediyorum
Dün gece ilaçlara başladım. Doktorum hem alttan hem ağızdan birer saat ara ile 10 tane içmemi, ertesi gün 5 tane içmemi söyledi. 3. Saatte 6.yı almıştım ki. Aşırı üşüme, ishal, kusma ve sancı başladı. Ölüyorum sandım. Doktor ilaçları kes bekle dedi. Hastaneye gittim. Serum verdiler. Onun etkisiyle biraz uyuyabildim. Biraz önce kanama geldiğini farkettim hemen tuvalete gittim. Ve küçük keseyi çıkardım. Düşük sancılı olmadı ama dün gece benim için kabustu . Sanırım ilaç dokundu
Hımm bende dediğin gibi içtim ama toplam 4 tane içtim hafif kanama başlayınca aspirasyonla kürtaj oldu.belki dozu fazla gelmiştir çok geçmiş olsunDün gece ilaçlara başladım. Doktorum hem alttan hem ağızdan birer saat ara ile 10 tane içmemi, ertesi gün 5 tane içmemi söyledi. 3. Saatte 6.yı almıştım ki. Aşırı üşüme, ishal, kusma ve sancı başladı. Ölüyorum sandım. Doktor ilaçları kes bekle dedi. Hastaneye gittim. Serum verdiler. Onun etkisiyle biraz uyuyabildim. Biraz önce kanama geldiğini farkettim hemen tuvalete gittim. Ve küçük keseyi çıkardım. Düşük sancılı olmadı ama dün gece benim için kabustu . Sanırım ilaç dokundu bana.
Evet daha iyiyim. Ama doktorum ilaçlara devam iyice kana ki içerisi temizlensin dedi. İçiyorum ama öyle aman aman bir kanamam yokHımm bende dediğin gibi içtim ama toplam 4 tane içtim hafif kanama başlayınca aspirasyonla kürtaj oldu.belki dozu fazla gelmiştir çok geçmiş olsunumarım şimdi iyisindir
Öok teşekkur ederım ınşallah oyledır babanızada şıfalar dılerım ınşallah allah kımseye yaşatmasın nukller tıpdan bı test ıstedıler pazartesı onu yapacak sonra bıopsı dedıler sonra bellı olur dedı 6doktora gıttık dunku çok korkutmuştu bugunku daha guzel konuşmuş ılk once moral beslenme spor demış zaten ıçkısı sıgarası yok kolu yapar anlamadım ışte bakmıyormuş olacaksa olurmuş ınşallah guzel çıkar sonuçlarımız çok sagolunÖncelikle çok geçmiş olsun. Benim babamda benzer durum yaşadık. Biyopsi sonucu temiz çıktı inşallah sizde de öyle olur.doktor yine de alalım sıkıntı çıkartmasın dedi ufak bir delikle girip alıyorlar. Rabbim şifa versin çocuklarınıza size bağışlasın inşallah
Ya ılaçla çok çok zor allah yardımcınız olsun kurtaj yaptırın derım ben normalde çok dayanıklı bırıyım ama ılaçla düşük yaptım ölecektım bıde o keseyı gormek daha çok can yakıyor küçük degıl artık benım 8haftalık boş gebelıktıİlaçla deneyecez bizde önce düşmezse kürtaj yaparız dedi doktor. İlk gebeliğimde kürtajla sonlanmıştı kanama yüzünden. İlaçla nasıl olcak bilmiyorum ondan da bi korkuyorum çok ağrı yapar mı diye
Cabım bana geçen boş gebelıkte fıtıl vermıştı 2tane verdı koydum bışey yoktu 3uncu gun gece uyuydum düşük yaptım ama yarısı gelmıştı ertesı doktora gıttık yıne 2fıtıl verdı onuda koydum yıne 2gun sonra parça geldı 3buyuk parça geldı ama knamam çok fazlaydı hap degıldı bana verdıgıEvet daha iyiyim. Ama doktorum ilaçlara devam iyice kana ki içerisi temizlensin dedi. İçiyorum ama öyle aman aman bir kanamam yok
Birer saat arayla iki fitil 3 hap verdiler kanama başlayınca kürtaja aldılar hemen rahim ağzını açmak için ilaç verdiklerini söylediler. Şimdi eve geldim kalbim kırık elim kolum yok gibi hissediyorum ama geçecek biliyorum . Bunsayfa da böyle kapandı Allahım hepinize kucağına almayı nasip etsin inşallah bize de bir daha ki sefere nasip eder inşallahYa ılaçla çok çok zor allah yardımcınız olsun kurtaj yaptırın derım ben normalde çok dayanıklı bırıyım ama ılaçla düşük yaptım ölecektım bıde o keseyı gormek daha çok can yakıyor küçük degıl artık benım 8haftalık boş gebelıktı
Çok üzüldüm kötü haberler sıraya bindi sanki grupta .Bende 9+2 de öğrendim çok zor ama galiba biz tüp bebek anneleri çok güçlüyüz zamanla toparlayacağızBugün bebeklerimin kalbinin durduğunu öğrendim. En korktuğum şeydi ve başıma geldi. İsyan etmiyorum ama dün biri yazmıştı kırgınım diye . Tarifi yok bunun . Bu kadar umut bu kadar çaba... 8+2 olmuştu. Bayramdan önce tek kese gören doktor bugün diğer keseyi de gördü. ikisi de hareketsiz duruyorlardı. Fazla ilaçtan olduğunu düşünüyorum.
Cytotec diye bir ilaç verdi. Zor bulunuyormuş. Hatta açıktan satılması yasaklandı dedi. Bu sebeple olsa gerek ilaç baya pahalı bir ilaçtı. Hemşire bana yürüyüş yapmalısınız kanama çoğalmalı diyor. Ama dün gece yaşadıklarımdan sonra değil yürüyüş yapmak kolumu kıpırdatacak halim yok.Cabım bana geçen boş gebelıkte fıtıl vermıştı 2tane verdı koydum bışey yoktu 3uncu gun gece uyuydum düşük yaptım ama yarısı gelmıştı ertesı doktora gıttık yıne 2fıtıl verdı onuda koydum yıne 2gun sonra parça geldı 3buyuk parça geldı ama knamam çok fazlaydı hap degıldı bana verdıgı
Doktorlar bize de en kötüsünü söyledi. O parça temiz gelene kadar mahvolduk zaten kanser geçmişi de var. Sizi çok iyi anlıyorum dualarım sizinle hamilelerin duaları kabul olur inşallah bol bol dua edelimÖok teşekkur ederım ınşallah oyledır babanızada şıfalar dılerım ınşallah allah kımseye yaşatmasın nukller tıpdan bı test ıstedıler pazartesı onu yapacak sonra bıopsı dedıler sonra bellı olur dedı 6doktora gıttık dunku çok korkutmuştu bugunku daha guzel konuşmuş ılk once moral beslenme spor demış zaten ıçkısı sıgarası yok kolu yapar anlamadım ışte bakmıyormuş olacaksa olurmuş ınşallah guzel çıkar sonuçlarımız çok sagolun
Rabbim sabır versin tez vakitte yeniden sağlıklı gebelikler diliyorum, fazla dediğiniz ilaç nedir acaba şu an bizim de kullandığımız tüp bebek ilaçları mı?Bugün bebeklerimin kalbinin durduğunu öğrendim. En korktuğum şeydi ve başıma geldi. İsyan etmiyorum ama dün biri yazmıştı kırgınım diye . Tarifi yok bunun . Bu kadar umut bu kadar çaba... 8+2 olmuştu. Bayramdan önce tek kese gören doktor bugün diğer keseyi de gördü. ikisi de hareketsiz duruyorlardı. Fazla ilaçtan olduğunu düşünüyorum.
Canım çok geçmiş olsun. Bizim için böyle hayırlıymış demek ki. Rabbim en kısa zamanda kavuşturur inşallah bizi de bebeklerimizeBugün bebeklerimin kalbinin durduğunu öğrendim. En korktuğum şeydi ve başıma geldi. İsyan etmiyorum ama dün biri yazmıştı kırgınım diye . Tarifi yok bunun . Bu kadar umut bu kadar çaba... 8+2 olmuştu. Bayramdan önce tek kese gören doktor bugün diğer keseyi de gördü. ikisi de hareketsiz duruyorlardı. Fazla ilaçtan olduğunu düşünüyorum.
Bana dün doktor genetik olduğunu düşünüyorum dedi. Bende dedim ki hocam bu süreçte evdeydim ve mecbur kadın programlarını izledim. Kadınların sağlıklı hiç bir hayatları yok uyuşturucu alkol üstelik doğru dürüst yaşayacakları evleri bile yok. Babaları farklı boy boy çocuk yapıyorlar. Onların genetikleri bozuk olmuyor. Düzgün sağlıklı yaşamaya çalışıyoruz. İçki yok uyuşturucu yok. Bizim genetiğimiz bozuk oluyorÇok üzüldüm kötü haberler sıraya bindi sanki grupta .Bende 9+2 de öğrendim çok zor ama galiba biz tüp bebek anneleri çok güçlüyüz zamanla toparlayacağız
Günde üç defa progestan fitilRabbim sabır versin tez vakitte yeniden sağlıklı gebelikler diliyorum, fazla dediğiniz ilaç nedir acaba şu an bizim de kullandığımız tüp bebek ilaçları mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?