• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Geçmiş olsun canım doktora göründun mü ne dedi ? yüksek tansiyonu kontrol altına alıyorlar benimde kızımda olmuştu ilk bebekte Allah'ın izni ile olmadı bişey sen hemen giderek iyi yapmışsın.
Sağol canım evet göründüm ilaç başladık 1 hafta sonra kontrolüm var sabah doktorumla konuştum kardiyoloji ye yönlendirince hemen randevu aldım yoksa içim içimi yerdi hafta sonu🤦🏻‍♀️ çok tedirgin oldum ama bebeklerimizide gördük bugün çok şükür iyiler🥹❤️❤️

Sağol canım evet göründüm ilaç başladık 1 hafta sonra kontrolüm var sabah doktorumla konuştum kardiyoloji ye yönlendirince hemen randevu aldım yoksa içim içimi yerdi hafta sonu🤦🏻‍♀️ çok tedirgin oldum ama bebeklerimizide gördük bugün çok şükür iyiler🥹❤️❤️
Çok güzel büyümuslersir şimdi onlar yaa🥰🤗

Canım gözün aydın olsun güzel bir haber aldık Allah kucağıniza almayı nasip etsin kaç hafta oldu sizin şuan?
Birde o sancı bendede oluyor ben gaz sancısı diye yordum daha önce yaşamıştım nefes aldırmıyor bana dün kötü oldum bende hala kaburgamin altında batma ve ağrı var yarın kontrolüm var bakalım merakla görmeyi bekliyorum bende🤲
Yaaa bence rahim genişlemesi midede dolu olunca gaz ile birlikte baskı yapıyor. Bugün randevum vardı bir sorun görmedi doktorum. Benim şuanda 11+1 oldu. Cinsiyeti Fetal DNA ile öğrendik, normalde sanırım ultrason ile 16.haftada falan öğreniliyor.

Bu arada normalde yaş ilerledikçe ki ben 40 yaşıma girdim yumurtalar azalır normalde ama benim arttı veya kaliteleri arttı ve 4 embriyom oldu. Bunun için beslenmemi düzenledim, antioksidan tüketimini artırdım ve doğal besledim. Paketli gıdalardan uzak durdum, işe giderken de kendi yaptığım yemekleri götürdüm. Hergün omega 3, omega 6 ve omega 9 içeren besinler tükettim. D vitamini, folk asit ve b 12 de tüketti. Tabii bu süreç yaklaşık 1 yıl sürdü. Aslında şimdiki beslenmeniz yaklaşık 3-6 ay sonraki yumurta oluşumuna etki ediyor ve tabii bu kadının yaşına göre değişiyor. Benim hocam yumurtaları görünce şaşırdı, hepsi aynı anda olgunlaştı çünkü ve 9 u da olgundu ve hepsi döllendi. Bu bilgilere yapılan çalışmalardan, bu konu üzerinde çalışan embriyologlardan ulaştım. Ama tabii ki tutunma için birşey yapamıyoruz, o da takdiri ilahi. İnşallah emeklerimiz boşa gitmez ve kucağımıza yavrularımızı alırız hayırlısıyla🤲
Hamile kaldınız mı

Kızlar ilacı bıraktıktan kaç gün sonra kanama gerçekleşti. Ayrıca kürtaj mı oldunuz yoksa ilaçla kese düştü mü?

İlacı bıraktıktan 10 gün sonra gelmişti. 6+4 boş keseydi kendiliğinden düştü
Benim kanamam olmadı cnm. Normal muayene için gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendim ilaç verdiler sonra kürtaja alındım.
Benim 8+2 di. İki kesede de bebek vardı .bugün başka bir doktora daha gittik genetik dedi. Ne zaman düşer nasıl düşecek . pazartesi randevum var. Kürtajsız olsun istiyorum. Bakalım inşallah

Kızlar ilacı bıraktıktan kaç gün sonra kanama gerçekleşti. Ayrıca kürtaj mı oldunuz yoksa ilaçla kese düştü mü?
Ben ilaçı akşam 7 gibi almaya başladım. Her saat başı 1 alttan bir ağızdan al dedi doktorum. Toplamda 5 saat arayla. 3. Saatte ilaç dokundu bana ( ki çok sık görülen bişey değilmiş) kestik hemen. Ama sabah 5 te kanama geldiğini farkettim. Kalkıp tuvalete gittiğimde kesede düştü. Doktorum 3 gün daha ilaca sadece alttan olarak devam et dedi. İçeride hiç bişey kalmasın dedi. Ve bugün son olarak bitirdim. Ama yine de küçük parçalar bugünde düşürdüm.

Ha pardon sen tüp bebek ilaçlarını soruyormuşsun. Benimde kanamam olmadı. Muayenede kalbinin durmuş olduğunu gördük. Kesede iyice şekil değiştirmişti. Ve doktor düşsün diye ilaç verdi.

Benim doktorum her şekilde kürtaja alcam ilacı rahim ağzı açılsın diye veriyorum demişti. Her doktor Farklı çok ağrım olmadı korkma sende yumurta toplama kadar ağrım oldu sadece zaten ağrı kesici takıyorlar.

Kızlar merhaba🌸benim dünden beri tansiyonum yüksek çıkıyor doktorumla konuştum kardiyoloji muayenesi önerdi doktora gidiyorum🥺çok stres yaptım korkuyorum bebeklerime bişey olacak diye elimde değil🤦🏻‍♀️Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin sağlıkla devam etsin inşallah🤲
İlaç başladılar mı canım..Erken tespit ettiysen hiçbirşey olmaz canım korkma..çaresi var çok şükür

Kızlar İstanbulda fetal DNA testini yaptıranlar nerede yaptırdınız acaba birde kaça mal oldu.?

Ben ilaçı akşam 7 gibi almaya başladım. Her saat başı 1 alttan bir ağızdan al dedi doktorum. Toplamda 5 saat arayla. 3. Saatte ilaç dokundu bana ( ki çok sık görülen bişey değilmiş) kestik hemen. Ama sabah 5 te kanama geldiğini farkettim. Kalkıp tuvalete gittiğimde kesede düştü. Doktorum 3 gün daha ilaca sadece alttan olarak devam et dedi. İçeride hiç bişey kalmasın dedi. Ve bugün son olarak bitirdim. Ama yine de küçük parçalar bugünde düşürdüm.
İlacın ismi nedir

Kızlar İstanbulda fetal DNA testini yaptıranlar nerede yaptırdınız acaba birde kaça mal oldu.?
Canım ben İstanbul'da değilim ama doktorum panorama testi önerdi bana Amerika'ya gidiyormuş kan 2-3 haftaya kadar sonuç geliyor dediler konuştum bilgi aldım. Fiyat 395 dolar dediler. Başka firmalardan bilgi yada fiyat alan arkadaşlar var mı acaba?

Back