2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Öyle düşünme canım rabbim bize de nasip edecek
İnşallah artık dua ederken hepimize ediyorum bu acıyı yaşayan herkes inşallah kavuşur bebeğine. Sadece bu kalp neden duruyo Hematolojik bir sorunum olabilirmiş bi de bu çıktı yarın heöatolojiye randevu aldım oraya gideceZ Allah sabır versin hepimize ve eşlerimize

Bir belirtisi yok doktor sağlıklı olsaydı devam ederdi. Ezberlenmiş cümlelerden ibaret işte . Nedenini bilmeyince böyle söylüyorlardı. Bana göre ilaçtan herkesin bünyesi bir değil herkese aynı tedavi olmaz ki . Ben öyle düşünüyorum

Evet bana da o ilacı verdiler hareket et demediler ama ben ettim hatta squat vs yaptım kanama başlasın diye.kürtaj tercih etmediği için ilaca devam ediyorsun zaten aman aman bi kanama olacağını düşünmüyorum kürtajda bile gördüm yani çektiklerinde hortumla çok bişey gelmiyordu

İyi akşamlar kızlar, benim fetal dna sonucum geldi bugün. Hızlarına inanamadım, pazartesi öğlen kan vermiştim, 3 iş gününde sonuçlandı. Ben genoks da yaptırmıştım. Çok şükür risk saptanmamıştır olarak sonuçlandı. Cinsiyet bize söylenmiyor, yasal olarak bu şekilde, doktorumuza iletiliyor... Sanırım doktor insiyatifinde söylemek. Bir arkadaşıma söyleyemem demiş. Ben öğrendim. Bir oğlum olacakmış
Fakat şuanda inanılmaz bir ağrım var, kaburgamın altında diyaframda sanki. Anlayamıyorum neden. Gaz ağrısı mı bilemedim. Elimle bastırınca çok ağrı oluyor. Ayakta iken daha iyi ama oturunca da ağrı artıyor... Yaşayan oldu mu acaba?

Haklısın tabi herkesin bünyesi farklı. İnşallah sebebini öğrenir de diğer transferinde ona göre sağlıklı olup kucağına alırsın bebişini

Geçmiş olsun canım kısa sürede geçer inşallah fetal dna sonucuna sevindim gerçekten de çok hızlılarmış sağlıkla gelsin oğluşun inşallah

Geçmiş olsun canım kısa sürede geçer inşallah fetal dna sonucuna sevindim gerçekten de çok hızlılarmış sağlıkla gelsin oğluşun inşallah
Çok teşekkür ederim, hala uyuyamadım, evde yürüyorum karnım iyicene şişti... Hamilelikte gaz problemi de baya sıkıntıymış.. Yürümek iyi geldi ama şimdi oturdum biraz daha iyi... Sen Fetal DNA yaptıracak mıydın? 10.haftada istedi benden doktor

Canım kremle küçüldüyse hormon etkisiyle olmamıştır
Bana doktor antibiyotik verdi küçüldü biraz ilk güne göre en azından sertlik gitti
İnternette tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlar meme kanserine yol açar yazınca korktum buraya sormak istedim ama bu ilaçları kaç kişi kullanıyor ihtimal bile olsa doktor uyarmazmıydı

Çok güzel canım oğlun olacak demek..rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kuzum ağrı bebekle ilgili olamaz çok yukarda tarifliyorsun..bir görün istersen doktora

Kuzum hemde o kadar yüksek doz kullanıyoruz ki..ama başka türlü tüp bebek olmuyor maalesef..senin antibiyotikler küçüldüyse enfeksiyon sebebiyle olmuştur yoksa antibiyotik etki etmez..rabbim korusun kötü hastalıklardan

Canım gözün aydın olsun güzel bir haber aldık Allah kucağıniza almayı nasip etsin kaç hafta oldu sizin şuan?
Birde o sancı bendede oluyor ben gaz sancısı diye yordum daha önce yaşamıştım nefes aldırmıyor bana dün kötü oldum bende hala kaburgamin altında batma ve ağrı var yarın kontrolüm var bakalım merakla görmeyi bekliyorum bende

Kızlar bana bildirim gelmiyordu bir kaç gündür bende girip bakmadım yalan değil ama neler olmuş çok çok üzüldüm her sayfada çok üzüldüm Allah sabır versin dualarım sizinle şimdi böyle mesajlar okuyunca bana da panik atak geldi. Allah'a sığınıyorum ne yaparsak yapalım ondan geldi ona gideceğiz çok çok üzüldüm gerçekten siz neler yaşıyorsunuz kimbilir. Kocası hasta olan arkadaş Allah sağlık versin korkma Allah'ın izniyle bişey olmaz insallhsaglikla atlatirsiniz çok çok üzgünüm dualarım sizinle

Kızlar merhababenim dünden beri tansiyonum yüksek çıkıyor doktorumla konuştum kardiyoloji muayenesi önerdi doktora gidiyorumçok stres yaptım korkuyorum bebeklerime bişey olacak diye elimde değilAllah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin sağlıkla devam etsin inşallah

Geçmiş olsun canım doktora göründun mü ne dedi ? yüksek tansiyonu kontrol altına alıyorlar benimde kızımda olmuştu ilk bebekte Allah'ın izni ile olmadı bişey sen hemen giderek iyi yapmışsın.

Sağol canım evet göründüm ilaç başladık 1 hafta sonra kontrolüm var sabah doktorumla konuştum kardiyoloji ye yönlendirince hemen randevu aldım yoksa içim içimi yerdi hafta sonu çok tedirgin oldum ama bebeklerimizide gördük bugün çok şükür iyiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…