Canım dondurulmuşları değerlendir ilk önce..inşallah kucağına alırsın onlarıİki dondurulmuş yumurtam var ve tekrar yumurtam çıkar mı bilemiyorum .
İnşallah artık dua ederken hepimize ediyorum bu acıyı yaşayan herkes inşallah kavuşur bebeğine. Sadece bu kalp neden duruyo Hematolojik bir sorunum olabilirmiş bi de bu çıktı yarın heöatolojiye randevu aldım oraya gideceZ Allah sabır versin hepimize ve eşlerimizeÖyle düşünme canım rabbim bize de nasip edecek
Sağ olasın inşallah hepimiz kucağımıza alırızCanım dondurulmuşları değerlendir ilk önce..inşallah kucağına alırsın onları
Bir belirtisi yok doktor sağlıklı olsaydı devam ederdi. Ezberlenmiş cümlelerden ibaret işte . Nedenini bilmeyince böyle söylüyorlardı. Bana göre ilaçtan herkesin bünyesi bir değil herkese aynı tedavi olmaz ki . Ben öyle düşünüyorumCanım ben bunlardan daha fazlasını kullanıyorum. Estrafemi 4 , prolutex iğne 2, fitil 6 sılandırıcı 0,6 lık 1 tane. Dünden beri kalp durma haberleri alınca ve senin dediğin gibi ilaçlar da etkiliyorsa bende korkmaya başladımkalp durmasının bir belirtisi var mı canım. Rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah
Saolasin canım Allah razı olsunAhh canım benim Allah rahmet eylesin.. rabbim korusun bebişi de seni de
Evet bana da o ilacı verdiler hareket et demediler ama ben ettim hatta squat vs yaptım kanama başlasın diye.kürtaj tercih etmediği için ilaca devam ediyorsun zaten aman aman bi kanama olacağını düşünmüyorum kürtajda bile gördüm yani çektiklerinde hortumla çok bişey gelmiyorduCytotec diye bir ilaç verdi. Zor bulunuyormuş. Hatta açıktan satılması yasaklandı dedi. Bu sebeple olsa gerek ilaç baya pahalı bir ilaçtı. Hemşire bana yürüyüş yapmalısınız kanama çoğalmalı diyor. Ama dün gece yaşadıklarımdan sonra değil yürüyüş yapmak kolumu kıpırdatacak halim yok.
Haklısın tabi herkesin bünyesi farklı. İnşallah sebebini öğrenir de diğer transferinde ona göre sağlıklı olup kucağına alırsın bebişiniBir belirtisi yok doktor sağlıklı olsaydı devam ederdi. Ezberlenmiş cümlelerden ibaret işte . Nedenini bilmeyince böyle söylüyorlardı. Bana göre ilaçtan herkesin bünyesi bir değil herkese aynı tedavi olmaz ki . Ben öyle düşünüyorum
Geçmiş olsun canım kısa sürede geçer inşallahİyi akşamlar kızlar, benim fetal dna sonucum geldi bugün. Hızlarına inanamadım, pazartesi öğlen kan vermiştim, 3 iş gününde sonuçlandı. Ben genoks da yaptırmıştım. Çok şükür risk saptanmamıştır olarak sonuçlandı. Cinsiyet bize söylenmiyor, yasal olarak bu şekilde, doktorumuza iletiliyor... Sanırım doktor insiyatifinde söylemek. Bir arkadaşıma söyleyemem demiş. Ben öğrendim. Bir oğlum olacakmış
Fakat şuanda inanılmaz bir ağrım var, kaburgamın altında diyaframda sanki. Anlayamıyorum neden. Gaz ağrısı mı bilemedim. Elimle bastırınca çok ağrı oluyor. Ayakta iken daha iyi ama oturunca da ağrı artıyor... Yaşayan oldu mu acaba?
Çok teşekkür ederim, hala uyuyamadım, evde yürüyorum karnım iyicene şişti... Hamilelikte gaz problemi de baya sıkıntıymış.. Yürümek iyi geldi ama şimdi oturdum biraz daha iyi... Sen Fetal DNA yaptıracak mıydın? 10.haftada istedi benden doktorGeçmiş olsun canım kısa sürede geçer inşallahfetal dna sonucuna sevindim gerçekten de çok hızlılarmış sağlıkla gelsin oğluşun inşallah
Bana doktor antibiyotik verdi küçüldü biraz ilk güne göre en azından sertlik gittiCanım kremle küçüldüyse hormon etkisiyle olmamıştır
Çok güzel canım oğlun olacak demek..rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinİyi akşamlar kızlar, benim fetal dna sonucum geldi bugün. Hızlarına inanamadım, pazartesi öğlen kan vermiştim, 3 iş gününde sonuçlandı. Ben genoks da yaptırmıştım. Çok şükür risk saptanmamıştır olarak sonuçlandı. Cinsiyet bize söylenmiyor, yasal olarak bu şekilde, doktorumuza iletiliyor... Sanırım doktor insiyatifinde söylemek. Bir arkadaşıma söyleyemem demiş. Ben öğrendim. Bir oğlum olacakmış
Fakat şuanda inanılmaz bir ağrım var, kaburgamın altında diyaframda sanki. Anlayamıyorum neden. Gaz ağrısı mı bilemedim. Elimle bastırınca çok ağrı oluyor. Ayakta iken daha iyi ama oturunca da ağrı artıyor... Yaşayan oldu mu acaba?
Kuzum hemde o kadar yüksek doz kullanıyoruz ki..ama başka türlü tüp bebek olmuyor maalesef..senin antibiyotikler küçüldüyse enfeksiyon sebebiyle olmuştur yoksa antibiyotik etki etmez..rabbim korusun kötü hastalıklardanBana doktor antibiyotik verdi küçüldü biraz ilk güne göre en azından sertlik gitti
İnternette tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlar meme kanserine yol açar yazınca korktum buraya sormak istedim ama bu ilaçları kaç kişi kullanıyor ihtimal bile olsa doktor uyarmazmıydı
Yarım saat sonra randavum var bir soracağım bakalım...Çok güzel canım oğlun olacak demek..rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinkuzum ağrı bebekle ilgili olamaz çok yukarda tarifliyorsun..bir görün istersen doktora
Canım gözün aydın olsun güzel bir haber aldık Allah kucağıniza almayı nasip etsin kaç hafta oldu sizin şuan?İyi akşamlar kızlar, benim fetal dna sonucum geldi bugün. Hızlarına inanamadım, pazartesi öğlen kan vermiştim, 3 iş gününde sonuçlandı. Ben genoks da yaptırmıştım. Çok şükür risk saptanmamıştır olarak sonuçlandı. Cinsiyet bize söylenmiyor, yasal olarak bu şekilde, doktorumuza iletiliyor... Sanırım doktor insiyatifinde söylemek. Bir arkadaşıma söyleyemem demiş. Ben öğrendim. Bir oğlum olacakmış
Hamile kaldınız mı denemenizdeHangi sehirdesin bilmiyorum canım ama ben Ankara'da sezcan mümüşoğlu hocada tedavi gördüm ve öneririm gidebilirsen Hacettepe üniversitesi Hastanesi'nde inşallah şifa bulursun doktor çok önemli dediğin gibi
Geçmiş olsun canım doktora göründun mü ne dedi ? yüksek tansiyonu kontrol altına alıyorlar benimde kızımda olmuştu ilk bebekte Allah'ın izni ile olmadı bişey sen hemen giderek iyi yapmışsın.Kızlar merhababenim dünden beri tansiyonum yüksek çıkıyor doktorumla konuştum kardiyoloji muayenesi önerdi doktora gidiyorum çok stres yaptım korkuyorum bebeklerime bişey olacak diye elimde değil Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin sağlıkla devam etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?