2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Merhaba. Evet ben hatırlıyorum sizi. İnşallah en kısa zamanda tekrar dener ve bebişinizi kucağınıza alırsınız. ben ilaçların yan etkilerini bilmiyorum ama benim de koltuk altında beze şişlik var ama o benim ldl kolestrol yüksekliğimden oluşmuş.

Çok sevindim bebişin iyi olmasına sağlıkla ilerlesin büyüsün inşallah nipt testi için hangi firmalarla görüştünüz.

yaramaz kediş. Maşallah canım sevindim herşeyin yolunda olduğuna böyle de devam eder inşallah

Çok geçmiş olsun canım sen sakin kalmaya çalış. Herşeyin bir tedavisi var. Kötü şeyleri düşünme. İnşallah bebekler uğurlu gelir ufak bir sorundur geçer gider. Aşı olduysa eşin aşılardan kaynaklı herkeste bir hastalık çıkıyor maalesef. Ama Rabbim dermansız hastalık vermesin. Dua edelim tez zamanda iyileşsin inşallah eşin.

Çok sagol canım şmdı kardıolojıye gıttı yatın narkoz ıçın hazırlıcakmış doktorlar onu bende yanında gıdemıyorum çogu yere hamıle dıye sokmuyorlar delırcem valla sabahtan berı dıyorum kafamı duvarlara vursam ama dıyorum bebeklerım var eşım de sankı kotu bışey olcakmış gıbı bak allah bıze onları verır ınşallah dıyor bızım parçalar dıyor adam kuçucuk kaldı erıdı gozumun onunde resmen ya allahım kımseye yaşatmasın rabbım bıze bagışlasın eşımı

Bugün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim 10. Haftadaydık çok üzgünüm napıcağımı bilmiyorum yaşadıklarımı kaldıramıyorum artık
Bende bugün bebeğimi kaybettiğimi öğrendim. Bende 10.haftaya girmiştim. İsyan etmiyorum. Ama derin bir kırgınlık hissediyorum

Canım çok çok geçmiş Rabbim tez zamanda şifa versin eşine korktuğuna uğramasin sen bebeklerinide düşünmek zorundasın güç kuvvet diliyorum sana

Bende bugün bebeğimi kaybettiğimi öğrendim. Bende 10.haftaya girmiştim. İsyan etmiyorum. Ama derin bir kırgınlık hissediyorum
Bugün kötü haberler alıyoruz derdinden hissediyorum kırgınlığıni kocaman sarılıyorum sana en kısa zamanda hayırla sağlıklı bir evlat nasip etsin rabbim inşallah

Çok üzgünüm ne diyeceğimi ne düşüneceğimi bilmiyorum Allah sabır versin. yarın kürtaja alınacağım ptgli sağlıklı bir embriyo. Kalbi neden durur bunu araştırcaz biz artık bir Hematolojiye görüncez. Toparlanıp önümüze bakacağız

Kuzum çok geçmiş olsun..inşallah çabucak geçer iyileşir

Çok çok geçmiş olsun benim anneminde akcigerinde böyle birsey göründü 2sene önce ama parça alinacak derecede değildi.annem astım hastası ve hep kontrol altındaydı korona gecirdik ailecek sonra gittiğimizde olusmustu kitle.3 dozda aşısı vardi.biz onlara bağlıyoruz hep.ilac tedavisi ise yaramadı doktor baya inceledi ve kötü birsey olmadığına karar verdiler hep gel bakalim dediler kendisi zamanla yok oldu 6ay kadar sürdü bu süreç.Insallah sonuclar iyi cikar kötü bir şey düşünmeyin.Daha ikizlerle bir dünya anınız olacak ailecek güzel düşünün çoğu hastalığın tedavisi artık var.asiri üzüntü bebeklere zararliymis. Tekrar geçmiş olsun

Çok üzüldüm,inşallah kolay atlatirsiniz her an hepimizin başına gelebilecek şeyler,hislerinizi çok iyi anlıyorum o kadar emek sabır çaba ilaclar igneler .Allah sabrinida verecektir.yine olur merak etmeyin daha sagliklisi olur zaman herseyin ilaci iyileşmek için

Cmv igg bunu geçirdiğini ve bağışıklık olduğunu gösterir..doktorun sana daha detaylı açıklar canım

Amin canım inşallah başarılı bir şekilde geçer inşallah operasyonu düzelir herşey canım pozitif düşünmeye çalış. Rabbim şifa versin

Canım kremle küçüldüyse hormon etkisiyle olmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…