Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 5. Gün baslamıstı. Hem adet agrısı hem bel agrısıKızlar dün tek embriyo transfer oldum.
Hiç ağrım yok. Normal mi biraz endişeliyim? Olmamış gibi hissediyorum.
Erken gebelik testi ile başlarım yapmaya baktım silik çizgi var normal test yaparımErken gebelik testindemi normal testtemi
amin insallah ama cok hareket ettigimde dha cok agrior anlamadimkimi kadında ilk günden itibaren sancı oluyor kimisinde hiçbir belirti olmuyor..inşallah sende tutunma çabalarına başlamıştır ve sımsıkı tutunur bebişin
Merhaba kızlar 2019 senesinde tüp bebekle bir kızım oldu şimdi ikinci bebeğim icin tedavime bugün başlandı ilaçlarımi aldım tahmini 18 19 Mayıs transfer olur gibi bakalım ilk bebeğmde buradan çok arkadaş edindim destek olduk birbirimize umarım hepimizin sonuçları pozitif olur
Merhaba siz tecrübelisiniz sorum olacak size mayısın 1nde transfer oldum tahlil yapmamak için zor duruyorum fakat transferin ikinci günü karnımda bi sancıyla sıcak su geldi beyaz bi şekilde bu herkeste olan birşey mi adetime de 3 gün var göğüslerim de ağrı ve hassasiyet var normal mi bu durumlarMerhaba kızlar 2019 senesinde tüp bebekle bir kızım oldu şimdi ikinci bebeğim icin tedavime bugün başlandı ilaçlarımi aldım tahmini 18 19 Mayıs transfer olur gibi bakalım ilk bebeğmde buradan çok arkadaş edindim destek olduk birbirimize umarım hepimizin sonuçları pozitif olur
Normalde çok su içmediğim için bana da su içmek zor geliyor
Kesinlikle, inşaAllah tutunsun bebişlerimizFolik asit içeriğinden dolayı avokado ananas öneriliyor magnezyum içeriğinden dolayı kabak çekirdeği öneriliyor. Asıl önemli nokta protein ağırlıklı fast food ve karbonhidrat yönünden mümkün olduğunca fakir en az 10 bardak su tüketmek. Lifli beslenip kabız olmamak ıkınma hissini ortadan kaldırmak ki progesteron içeren ilaçlar kullandığımz için bu problemi yaşamamız muhtemel. Herkesin yaşam şekli farklı damat tadı kültürü farklı bir çizgi dahilinde şu yiyecekleri tüket demek doğru olmaz belki kırmızı et yerine protein olarak beyaz et ya da kuru baklagil tercih edebilir. Rahat olalım yesek iyi olur yemesek de ona bağlı tutmayacak diye bişey yok. Hepimizin deposunda bütün elementlerden fazlası ile var inşallah bebişlerimiz tutunur ve onları kullanır
Amin canım hepimiz inşallah hepimiz aynı sıkıntıları zor süreçleri yaşıyoruzHadi inşallah o çift çizgiyi görelim
Merhaba, benim transferimin 10.gunu, dun kan testi verdim pozitif simdilik. Ama hicbir belirtim yok, gogsumde ne hassasiyet var ne adet sancisi. Oncesinde de 3 olumsuz denemem var ve onlarda da butun belirtileri yasamistim, olmamisti ne yazik ki. Transfer oldugumu bilmesem normal adet bittikten sonraki haftalarim diyebilirim. Icinizi rahat tutun, belirti aramayin bence.Kızlar dün tek embriyo transfer oldum.
Hiç ağrım yok. Normal mi biraz endişeliyim? Olmamış gibi hissediyorum.
Bnm 3.gün embriyosu 10gun sonra test dediler bn 9.gun yaptircamGünaydın prolutex iğne beni inanılmaz kabiz yaptı,transferden sonra 2gün tuvalete çıkmadım.daha transferden önce kayısı islatmistim suyunu içmeye ve yemeye basladim.Eve gelince annem kuru erik kaynatti ama bana mısın demiyor.duphalac şurupta aldim.dün gece yarısına kadar artık karın şişliği ve rahatsızlık hissiyle uyuyamadım.stres oldum hep agladim canim yandi..wcde ıkınmamaya calissamda başarılı olamadım ve çok kötü sıktım kendimi biraz olsun rahatladım ama artık bebekten umudum kalmadı diyebilirim.bende 9yada 10.gün kan verip eğer negatifse bu iğnelerden vurmak istemiyorum daha fazla.3.gün embriyosu geç çıkıyormuş kanda.erken çıksa keşke de erken baksam ama maalesef
Hayirli olsn cnm kaçıncı gün embriyosuydu değerin kaç cıktı taze transfdrmiydu sağlıkla kucağına al insMerhaba, benim transferimin 10.gunu, dun kan testi verdim pozitif simdilik. Ama hicbir belirtim yok, gogsumde ne hassasiyet var ne adet sancisi. Oncesinde de 3 olumsuz denemem var ve onlarda da butun belirtileri yasamistim, olmamisti ne yazik ki. Transfer oldugumu bilmesem normal adet bittikten sonraki haftalarim diyebilirim. Icinizi rahat tutun, belirti aramayin bence.
5.gun embriyosu, dondurulmus pgt li, 9.gun degerim 150.4 ciktiHayirli olsn cnm kaçıncı gün embriyosuydu değerin kaç cıktı taze transfdrmiydu sağlıkla kucağına al ins
Günaydın prolutex iğne beni inanılmaz kabiz yaptı,transferden sonra 2gün tuvalete çıkmadım.daha transferden önce kayısı islatmistim suyunu içmeye ve yemeye basladim.Eve gelince annem kuru erik kaynatti ama bana mısın demiyor.duphalac şurupta aldim.dün gece yarısına kadar artık karın şişliği ve rahatsızlık hissiyle uyuyamadım.stres oldum hep agladim canim yandi..wcde ıkınmamaya calissamda başarılı olamadım ve çok kötü sıktım kendimi biraz olsun rahatladım ama artık bebekten umudum kalmadı diyebilirim.bende 9yada 10.gün kan verip eğer negatifse
Umutsuzluğa kapılmak yok lütfen. Bir kere ikinmakla hemen bebekten umudum kalmadı olmaz kabul etmeyiz. Yapman gerekenlerin çoğunu yapmışsın zaten. Ben sana güne bir bardak ılık su ile başlamani tavsiye edebilirim. Su miktarını artırıp bu süreçte de kabız olsan da olmasan da duphalac şurubu günde iki kere birer ölçek içebilirsin. Demek ki senin bağırsak aktivitelerin daha fazla etkileniyor ilaçlardan. Düzene sokar hiç değilse. Çok hareketsiz kalma olur mu uzaniyorsan bile saatte bir kalkıp evde tur atıp tekrar uzanGünaydın prolutex iğne beni inanılmaz kabiz yaptı,transferden sonra 2gün tuvalete çıkmadım.daha transferden önce kayısı islatmistim suyunu içmeye ve yemeye basladim.Eve gelince annem kuru erik kaynatti ama bana mısın demiyor.duphalac şurupta aldim.dün gece yarısına kadar artık karın şişliği ve rahatsızlık hissiyle uyuyamadım.stres oldum hep agladim canim yandi..wcde ıkınmamaya calissamda başarılı olamadım ve çok kötü sıktım kendimi biraz olsun rahatladım ama artık bebekten umudum kalmadı diyebilirim.bende 9yada 10.gün kan verip eğer negatifse bu iğnelerden vurmak istemiyorum daha fazla.3.gün embriyosu geç çıkıyormuş kanda.erken çıksa keşke de erken baksam ama maalesef
Evde çok gezdim dün,odaları dolaştım hep. sadece ilk gün az yürümüşümdür.2,5lt suyum uzun yıllardır alışkanlığım oldu içmezsem rahatsız hissediyorum.cok psikolojim bozuldu,bundan başka transfer edecek embriyomda kalmadı.dün arayıp diğerinin 5.güne gitmediğini söylediler.hepi topu 3taneydi zaten.bu da böyle bir sebep yüzünden tutmazsa artik ben çocuktan vazgeçiyorum.asiri etkilendim iğne ilaç hemde ilk denemem.Allah 2den fazla deneyenlere güç kuvvet sabır ve sağlam psikoloji versin.hem.maddi hem manevi olarak iyi değilim zaten o yüzden denemem artık ben.Umutsuzluğa kapılmak yok lütfen. Bir kere ikinmakla hemen bebekten umudum kalmadı olmaz kabul etmeyiz. Yapman gerekenlerin çoğunu yapmışsın zaten. Ben sana güne bir bardak ılık su ile başlamani tavsiye edebilirim. Su miktarını artırıp bu süreçte de kabız olsan da olmasan da duphalac şurubu günde iki kere birer ölçek içebilirsin. Demek ki senin bağırsak aktivitelerin daha fazla etkileniyor ilaçlardan. Düzene sokar hiç değilse. Çok hareketsiz kalma olur mu uzaniyorsan bile saatte bir kalkıp evde tur atıp tekrar uzan
sadece dua edin, duanın değiştiremeyeceği hiç bir şey yok Rabbim yüzünüze baksın, emeklerinizin karşılığğını versib. Müjdeli haberler nasip etsinEvde çok gezdim dün,odaları dolaştım hep. sadece ilk gün az yürümüşümdür.2,5lt suyum uzun yıllardır alışkanlığım oldu içmezsem rahatsız hissediyorum.cok psikolojim bozuldu,bundan başka transfer edecek embriyomda kalmadı.dün arayıp diğerinin 5.güne gitmediğini söylediler.hepi topu 3taneydi zaten.bu da böyle bir sebep yüzünden tutmazsa artik ben çocuktan vazgeçiyorum.asiri etkilendim iğne ilaç hemde ilk denemem.Allah 2den fazla deneyenlere güç kuvvet sabır ve sağlam psikoloji versin.hem.maddi hem manevi olarak iyi değilim zaten o yüzden denemem artık ben.
Ben 30 nisan pazar günü en son içtim bende de bişey yok dahaHap biteli kaç gün oldu? Ben son hapı 1 mayısta içtim hala gelen giden yok
6.gün gelen giden yok acaba doktora sorsam mıBen bugun regl oldum dkh bitiminin 4. Günü. Bugun de kadın dogumda randevum vardı rahim kalınlıgına bakılacak bakalım