2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Bu kadar ugrasmissin emegin ve istegin var ortada hepsi … daha sonucun cikmadan pes etme allah hayirlisindan versin benimde ikinci denemem ve son uc kalan embriyolarim transfer oldu baska kalmadi insallah allahim sonuclarimizi pozitif eylesin isteyen herkese nasip olsun … sen pes edersen onlar nasil tutunsun

6.gün gelen giden yok acaba doktora sorsam mı
1 hafta içinde olmanız lazımdı yarın pazar istersenizbugun sorun bakalım ne dıyecek. Benim bu ay 15 gun lekelenmem oldu dedim hap bitince gelmeyecek ama geldi sizde bi danısın ıstersenız. Kontrole geldım sımdı bakalım ona gore ılacs baslayacagız

Merhabalar,30 nisandaydi benim opu mda.bana sadece prolutex iğne verildi .transfer öncesi 3 gün kullandım halen devam ediyorum.herkese farkli ilaçlar veriliyor haklısınız.

Ikınmaniz bebeğin düşmesine veya tutmamasına sebep olmaz ki .Burda transferden sonra kabız olup bebeği olan çok kişi var . Sadece progesteron takviyeleri kullandığımız için kötü olmayın diye merkez diye kabız olmayın demiştir, kaldı ki benim merkez öyle birşeyden bahsetmedi bile ,Yani sizin ıkınmanızla embriyo tutmadı diye birşey Yok.Transferiniz tutmamış da olsa bununla bir alakası yok , ki daha çok erken şimdiden olumsuz düşünmeyin, stres daha büyük zarar

Merhabalar,umarım pozitif sonuçlarınızı alırsınız.
Benim de 3.gunum sadece kaśık ağrısı ve göğüslerde hassasiyet var.Bu benim ikinci transferim.Surekli bir belirti arıyor insan.Net bir belirti olsa da tamam desek bu iş

Merhaba, umarım pozitif sonuçları hepimiz alırız Ben 3 kere transfer oldum daha öncesinde, bir keresinde tutmuştu ama farklı bir belirti yaşamadım diğerlerinden.Sadece 7.gün lekelenme yasadım tabi bu hepsinde olacak diye birşey yok , ama o zaman anlamıştım yerleşme kanaması olduğunu.Benimde bu gece adet ağrılarım oldu hafiften ,dün belim çok ağrıyordu şu an daha iyi .Ama Benim dün aksamdan beri boğazlarım ağrıyor hafif ateşim de vardı, gece uyutmadı resmen ballı limonlu sıcak su içtim çok şükür daha iyiyim ateşim de düşmüş.O kadar dikkat Edip bu dönemde hasta olmayı nasıl başardım bende bilmiyorum

Benim transfer sonrası 4. Günüm gram vücudumda birşey yok taze transfer 2 adet 5AA

Benim transfer sonrası 4. Günüm gram vücudumda birşey yok taze transfer 2 adet 5AA
Çok normal zaten bu kadar küçük birşey hemen belirti vermez, belki yerleşme kanaması olabilir ilerleyen dönemlerde, olmayadabilir.Yasadiklarımızın çoğu progesteron takviyelerinden oluyor.Beta hcg yükseldikçe belirtiler başlar

Ben çok çabuk demoralize olan biriyim.Fazla takıntılıyım normalde de.Tüp bebek aşamalarını bu seneye kadar bilmiyordum bile.ve kadınlar ne kadar güçlü nelere dayanıyor şuan burda okudukça hayran olmamak elde degil .Keske benimde stressiz bir hayatim ve bir o kadar dirayetli ve sağlam psikolojim olsaydı.

Bende sizin gibi takıntılıyim Emin olun ve ben kaç kere denedim artık sayamıyorum bile.Olmazsa ne yaparım diye bende düşünüyorum ama herşey olacağına varıyor.Umarım pozitifi göreceksiniz

Kızlar bugün transfer haric 7. Günüm 29 unda transfer oldum. Bugün test versemmi acaba çıkarmı sizce??

Kızlar ben en son 6 nisanda regli oldum bugün 30. Gün hala regli olmadım gebelik de yok 25 Nisan da hsg çektirmiştim ondan kaynaklı mı regli olmadım acaba? Normalde döngüm 28-29 gün düzenli ilerlerdi adetle transfere başlayacağımız için hala olmayınca stres oldum ?

Kızlar reglin 1. Günü bugün 2.3 mm cıktı rahim kalınlıgı. Az geldi bana sizlerin kaçtı?
Canım daha 1. Günden normal ben ilk transferimde adetten 12 gün sonra gittim 7.4 mm sonra adetten 19 gün sonra gittim 12 mm çıktı o gün transfer olmuştum 1. Gün düşük olmadı normal

İnşallah çok güzel yükselir ve devam eder

Opudan sonra ne zaman adet olunuyo. Ben hala bekliyom. Ara ara adet ağrısı oliyo ama gelen giden yok.ikinci adeti dört gözle bekliyom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…