Bu kadar ugrasmissin emegin ve istegin var ortada hepsi … daha sonucun cikmadan pes etme allah hayirlisindan versin benimde ikinci denemem ve son uc kalan embriyolarim transfer oldu baska kalmadi insallah allahim sonuclarimizi pozitif eylesin isteyen herkese nasip olsun … sen pes edersen onlar nasil tutunsunEvde çok gezdim dün,odaları dolaştım hep. sadece ilk gün az yürümüşümdür.2,5lt suyum uzun yıllardır alışkanlığım oldu içmezsem rahatsız hissediyorum.cok psikolojim bozuldu,bundan başka transfer edecek embriyomda kalmadı.dün arayıp diğerinin 5.güne gitmediğini söylediler.hepi topu 3taneydi zaten.bu da böyle bir sebep yüzünden tutmazsa artik ben çocuktan vazgeçiyorum.asiri etkilendim iğne ilaç hemde ilk denemem.Allah 2den fazla deneyenlere güç kuvvet sabır ve sağlam psikoloji versin.hem.maddi hem manevi olarak iyi değilim zaten o yüzden denemem artık ben.
1 hafta içinde olmanız lazımdı yarın pazar istersenizbugun sorun bakalım ne dıyecek. Benim bu ay 15 gun lekelenmem oldu dedim hap bitince gelmeyecek ama geldi sizde bi danısın ıstersenız. Kontrole geldım sımdı bakalım ona gore ılacs baslayacagız6.gün gelen giden yok acaba doktora sorsam mı
Merhabalar,30 nisandaydi benim opu mda.bana sadece prolutex iğne verildi .transfer öncesi 3 gün kullandım halen devam ediyorum.herkese farkli ilaçlar veriliyor haklısınız.arkadaşlar burdan okuduğum kadarıyla herkesin kullandığı ilaçlar farklı, bana opudan sonra ilaç verilmedi, sadece folik asit içiyorum, kafam karışıyor her doktor farklı mı ilerliyor acaba, mesela benden rahim filmi de istemediler , gerçi yarın gidince belki ilaç verirler ama ne biliyim o kadar farklı şeyler okuyorum ki burda canım sıkılıyor
Ikınmaniz bebeğin düşmesine veya tutmamasına sebep olmaz ki .Burda transferden sonra kabız olup bebeği olan çok kişi var . Sadece progesteron takviyeleri kullandığımız için kötü olmayın diye merkez diye kabız olmayın demiştir, kaldı ki benim merkez öyle birşeyden bahsetmedi bile ,Yani sizin ıkınmanızla embriyo tutmadı diye birşey Yok.Transferiniz tutmamış da olsa bununla bir alakası yok , ki daha çok erken şimdiden olumsuz düşünmeyin, stres daha büyük zararGünaydın prolutex iğne beni inanılmaz kabiz yaptı,transferden sonra 2gün tuvalete çıkmadım.daha transferden önce kayısı islatmistim suyunu içmeye ve yemeye basladim.Eve gelince annem kuru erik kaynatti ama bana mısın demiyor.duphalac şurupta aldim.dün gece yarısına kadar artık karın şişliği ve rahatsızlık hissiyle uyuyamadım.stres oldum hep agladim canim yandi..wcde ıkınmamaya calissamda başarılı olamadım ve çok kötü sıktım kendimi biraz olsun rahatladım ama artık bebekten umudum kalmadı diyebilirim.bende 9yada 10.gün kan verip eğer negatifse bu iğnelerden vurmak istemiyorum daha fazla.3.gün embriyosu geç çıkıyormuş kanda.erken çıksa keşke de erken baksam ama maalesef
Merhabalar,umarım pozitif sonuçlarınızı alırsınız.Yeni transfer olan arkadaşlar nasılsınız?Benim bugün 2.günüm belim ve sırtım çok ağrıyor, çok fazla da yatmıyorum ama neden anlamadım, inşallah olumluya işarettir.Gerçi belirti olmaz ama bu bel ağrıları transferden sonra başladı
Merhaba, umarım pozitif sonuçları hepimiz alırızMerhabalar,umarım pozitif sonuçlarınızı alırsınız.
Benim de 3.gunum sadece kaśık ağrısı ve göğüslerde hassasiyet var.Bu benim ikinci transferim.Surekli bir belirti arıyor insan.Net bir belirti olsa da tamam desek bu iş
Merhabalar,umarım pozitif sonuçlarınızı alırsınız.
Benim de 3.gunum sadece kaśık ağrısı ve göğüslerde hassasiyet var.Bu benim ikinci transferim.Surekli bir belirti arıyor insan.Net bir belirti olsa da tamam desek bu iş
Benim transfer sonrası 4. Günüm gram vücudumda birşey yokYeni transfer olan arkadaşlar nasılsınız?Benim bugün 2.günüm belim ve sırtım çok ağrıyor, çok fazla da yatmıyorum ama neden anlamadım, inşallah olumluya işarettir.Gerçi belirti olmaz ama bu bel ağrıları transferden sonra başladı
Çok normal zaten bu kadar küçük birşey hemen belirti vermez, belki yerleşme kanaması olabilir ilerleyen dönemlerde, olmayadabilir.Yasadiklarımızın çoğu progesteron takviyelerinden oluyor.Beta hcg yükseldikçe belirtiler başlarBenim transfer sonrası 4. Günüm gram vücudumda birşey yoktaze transfer 2 adet 5AA
İnşaAllahÇok normal zaten bu kadar küçük birşey hemen belirti vermez, belki yerleşme kanaması olabilir ilerleyen dönemlerde, olmayadabilir.Yasadiklarımızın çoğu progesteron takviyelerinden oluyor.Beta hcg yükseldikçe belirtiler başlar
Ben çok çabuk demoralize olan biriyim.Fazla takıntılıyım normalde de.Tüp bebek aşamalarını bu seneye kadar bilmiyordum bile.ve kadınlar ne kadar güçlü nelere dayanıyor şuan burda okudukça hayran olmamak elde degil .Keske benimde stressiz bir hayatim ve bir o kadar dirayetli ve sağlam psikolojim olsaydı.Ikınmaniz bebeğin düşmesine veya tutmamasına sebep olmaz ki .Burda transferden sonra kabız olup bebeği olan çok kişi var . Sadece progesteron takviyeleri kullandığımız için kötü olmayın diye merkez diye kabız olmayın demiştir, kaldı ki benim merkez öyle birşeyden bahsetmedi bile ,Yani sizin ıkınmanızla embriyo tutmadı diye birşey Yok.Transferiniz tutmamış da olsa bununla bir alakası yok , ki daha çok erken şimdiden olumsuz düşünmeyin, stres daha büyük zarar
Bana 12.gün dediler bende 9.gün yapicam sırf gebelik yoksa bu iğneleri olmamak için. Çünkü beni kötü etkiledi.Bnm 3.gün embriyosu 10gun sonra test dediler bn 9.gun yaptircam
Bende sizin gibi takıntılıyim Emin olun ve ben kaç kere denedim artık sayamıyorum bile.Olmazsa ne yaparım diye bende düşünüyorum ama herşey olacağına varıyor.Umarım pozitifi göreceksinizBen çok çabuk demoralize olan biriyim.Fazla takıntılıyım normalde de.Tüp bebek aşamalarını bu seneye kadar bilmiyordum bile.ve kadınlar ne kadar güçlü nelere dayanıyor şuan burda okudukça hayran olmamak elde degil .Keske benimde stressiz bir hayatim ve bir o kadar dirayetli ve sağlam psikolojim olsaydı.
Canım daha 1. Günden normal ben ilk transferimde adetten 12 gün sonra gittim 7.4 mm sonra adetten 19 gün sonra gittim 12 mm çıktı o gün transfer olmuştum 1. Gün düşük olmadı normalKızlar reglin 1. Günü bugün 2.3 mm cıktı rahim kalınlıgı. Az geldi bana sizlerin kaçtı?
İnşallah çok güzel yükselir ve devam ederMerhaba, benim transferimin 10.gunu, dun kan testi verdim pozitif simdilik. Ama hicbir belirtim yok, gogsumde ne hassasiyet var ne adet sancisi. Oncesinde de 3 olumsuz denemem var ve onlarda da butun belirtileri yasamistim, olmamisti ne yazik ki. Transfer oldugumu bilmesem normal adet bittikten sonraki haftalarim diyebilirim. Icinizi rahat tutun, belirti aramayin bence.
Çok tutmuş. Gerçekten maddi anlamda zorluyo insanı. Ama olsun rabbim emegimizin karşılığını versin inşallah.Benim 2 toplama 1 transfer ve ilaçlar ve dondurma 120 yi buldu belkide geçti
Ben 14 gün sonra olmuştumOpudan sonra ne zaman adet olunuyo. Ben hala bekliyom. Ara ara adet ağrısı oliyo ama gelen giden yok.ikinci adeti dört gözle bekliyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?