2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Canım 10.haftadan Sonra belirtilerin azalması çok normal, benimde İlk başlarda ki göğüs hassasiyetim yok mesela çok hafif hissediyorum, ağzımın tadı vs. yine aynı tabi ilaç kullanıyorum bulantı için, benimde tam tersi bir haftadır kasıklarıma ara ara batmalar oluyor, yani herkesin farklı oluyor gebelik süreci böyle düşünürsek hiç çekilmez bu süreç.Bende 11+5 im cumartesi randevum var , ister istemez benimde aklıma binbir türlü senaryo geliyor ama geri gönderiyorum hemen o düşünceleri

O kadar evham yapıyorum ki kimseyi dinleyemiyorum esim,annem,yengem,abim,arkadaşlarım hepsi olumlu düşün diyorlar ama ben kurdukca kuruyorum psikolojim bozuldu,evde tek kalıyorum bir yere gidesim gelmiyor hep düşünüyorum araştırıyorum daha çok kafama takıyorum bu defa.hic güçlü değilim ben nasıl anne olacaksin diyorum kendi kendime. hemen demoralize oluyorum çünkü.Yarina odakliyim sadece o kalp sesini duyamazsam diye çok korkuyorum

Benımde aynı 9+2yız bugun ama 5gundur falan gogusler ınmış çok korkuyorum aynı sızın gıbı bendr kuruyorum yarın kontrolumuz en son 7+3de kalp atışlarını duymuştum ama dıyorum gogusler ındı bebeklere bışeymı oldu delırcem yarını çok bekledım şmdıde dıyorum yarın gıtmesemmıama herkes çogu doktorda ozlellıkle kağan kocatepe dıye bı doktor var you tubede onu ızlıyorum kaç gundur hep anlatıyor herşeyı sızde bı ızleyın bırazda olsa rahatlatıyor ınşallah bı sorun yoktur hayırlısı ıle saglıcakla alalım bebışlerımızı

Aslında estrofemı bıraktım şmdı ılaç dedın ya canım aklıma geldı estrofemı bıraktım goguslerım normale döndü geçen sene boş gebelık de daha çok kusma vardı bu sefer fazla mıde bulantım yok ama mıde yanmam çok bıde kasık da batmalar gece karın boşluguma sankı bıçak saplandı uyandım bıde ne degışık ruyalar goruyorum sendede varmı oyle şeyler

Prolutex iğne kullanıyordum. Onu ve estrofemi 11. Hafta dolunca bıraktırdı. Kan sulandırıcı devam.
İyi aksamlar kizlar. Progestan igne yi kan sulandirici yi ve estrofem hapı ni kaçıncı haftada bıraktınız? Ne kadar kullanacağız acaba? Sizler de durum nedir?

Doktoru biliyorum izliyorum hatta ama gel gelelim düşüncelere söz geçmiyor ki.Cahillik mutluluk gerçekten bazen bunu düşünüyorum.Ve annemin bizi dogururken olan hikayeleri buna en guzel orneklerden..Benim annem 13yasinda başlık parasıyla zorla evlendirilen bir çocuk gelin. Ve hic okula gonderilmemis bir çocuk.16yasinda abimi 19unda beni doğurmuş.abimi sezeyanla doğurduğu için bende sezeryan olacakmışım ama teyzem sen normal dogurursun kestirme kendini dediği için doğum agrilari başlayınca 3gün ağrı kesici içip evde beklemis:)sonra bir komşusu gelip kızmış ona ve babamla hastaneye gidip sezeryane alınmış direkt.bana hamileyken doktor bebek karnında ölmüş alalım demiş 3aylikken annem kürtajdan korktuğu için olmayıp eve gitmiş ve aylarca da doktora gitmemiş.dinleyince anneme kızamıyorum çünkü çok cahilmis bana 5aylik hamileyken ağaca çıkıp incir toplar yere atlarmis.cocuk düşer diye aklına gelmiyormuş.neyse 4kg saglikli doğmuşum ama şansa işte.tüplerini baglatmis üstelik bende.19yasinda şaka gibi doktora çok ısrar etmiş kız olursa bağla diye.Annemin cahil cesaretinden hiç yok bende maalesef.neyse yarın ola hayrola.insallah güzel haberlerle yazarım yine buraya. Allahim hepimizin dualarını kabul etsin İnsallah.iyi ki burası var biraz içimi döktüm kusura bakmayın

Kuzum sanırım ikizlere yapılmıyor..10 haftadan sonra yapılıyor normalde ama ikizleri ayırt edemiyorlar

Aynen canım valla bende oyle yazıyorum okuyorum rahatlıyorum eşıme anlatıyorum bıde bak bı arkadaşda oyle olmuş ıyımış dıye aslında kendımı kandırmaya çalışıyorum aynen annelerımız melek ya benımkı 7sene beklemış benı bıde ustune gorme yaşıyormuş o hep hamılelıklerınde en 4numarada 4ay dıye gıtmış doktor demış 7aylıksın dıye kovalamış onu en kuçuktede spıral ustune hamıle kalmış yok bebek sakat olacak kör olacak dıye aldır demış 5aylık bebegı babam dedı kavulum ne olursa olsun 8yaşındaydım ben bıle hatırlıyorum o gunu nasıl annem aglıyordu sakat olsa gunah ışlemış olurum bebegı ben yaptım dıyehepımızden yakışıklı akıllı oldu maşallah doktorlar ışte bılemıyorda bazen allahım ıstedıgı olur ya bız guzel dua edelım ınşallah yarın guzel şeyler yazarız gulerız halımıze bızde yarın kontrole gıdecez 2hafta sonra

Kuzum sanırım ikizlere yapılmıyor..10 haftadan sonra yapılıyor normalde ama ikizleri ayırt edemiyorlar
Yaa ışımız zormuş desene canım bızım zorlıyacak cıvcıvler ınşallah allahın ıznıyle hıçbışeylerı olmaz saglıklı hayırlı akıllı evlat olsunlar şaka maka 2ay geçtı ınşallah dogdu haberlerıde paylaşmak nasıp olsun hepımıze 5aya kadar bışey almıcam sözu verdım eşıme ama bu telefonlarda ınadına sureklı bebek eşyaları reklamı verıyorsenınde en kısa zamanda pozıtıfı duyalım ınşallah canım benım

Kızlar sabah tansiyon düşüklüğü yasiyormusunuz? Biraz önce 8/5 ti benimki özellikle kahvaltıdan sonra oluyor böyle sorun mu bebek için?
Kuzum tansiyon düşük olması hormonlardan dolayı ve özellikle yemekten sonra daha da düşer..yemekten sonra uzan biraz..düşük olması bebeği etkilemez yüksek olması zararlı

Amin kuzum Amin inşallah hepiniz sağlıcakla alırsınız evlatlarımızı kucağınızarabbim evlat bekleyen herkese nasip etsin banada tabii

Amin canım amin inşallah bana da nasip olur hep dua ediyorum sizin için güzel sağlıklı bir gebelik olsun diye, gebenin duası kabul olur sizin dualarınızla da bize nasip olacak inşallah

Duyacaksın inşallah, güzel haberlerini bekliyorum Benimde 3 gün kaldı randevuya çok heyecanlıyım

Bende çok fazla rüya görüyorum, ben 10.haftanin başında progestan iğneyi de fitili de bıraktım şu an sadece folik asit ve oksapar iğne kullanıyorum.Ara ara benimde kasık batmalarım ve bel ağrılarım oluyor ve mide bulantısı, ağız tadım değişik prilam kullanıyorum ben gece 2 tane alıyorum hâlâ

Hayırlısıyla evladını kucağına alırsın inşallah embriyo sayın gayet iyi inşallah genetikleri de sağlamdır

Bu haftalarda rahatlarsın zaten ve bundan sonra karnın da memelerin de büyümeye başlayacak..olumsuz düşünme birşey olsa kanama başlar..inşallah yarın hareketlerini göreceksin minik mucizenin

e olacak tabi biraz ruh halimiz değişecek. Bende bazen fazla sinirleniyorum ve fazla yufka yürekli oldum. 10 gündür falan 4 tane yavru kediye bakıyorum annelerini caninin biri zehirlemiş 20 günlük yavrular balkonumuzda ölmek üzere bulduk kıyamadım da ölmesinler diye üstlerine titriyorum hergün üzülüyorum onlara. Eskiden bu kadar duygusal değildim ya ah bu hormonlar. Tabi bir taraftan da toksoya yakalanırım diye de korkuyorum. Allah yardımcımız olsun

Canım benim zaten hormonların etkisiyle öyle güçlü falan olamazsın aşırı duygusal olursun ki gebeliğin normali bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…