İnşallah canım inşallahAmın canım ınşallah şurada 2gece var dahakontrole ya gögusler şıştı ama ındı benım bıde bugun hıç mıdem bulanmadı baş donmem çok fazla lekelenmede durdu ayaga kalktım heryerım agrıyor eşım dıyor hemen kalktın yat ınşallah canım sıkıntılı durum olmaz hıçbırımızde ınşallah saglıcakla alalım cıvcıvlerımızı
Canım ikili testte doğruluk oranı %40-50 iken fetal dna da %99 muş. Kan alıyorlar anneden 10-15 güne belli oluyor cinsiyette belli oluyor bu arada. Genetikli embriyoya belki gerek yoktur canım doktorun sana söyler zaten. 10. Haftadan itibaren yapılabiliyormuş ama en ideali 12. Hafta. Çok geçirmemek gerekiyormuş çünkü olurda olumsuz sonuç gelirse amniyosentez yaptırmak gerekiyormuş inşallah kimsede gerek kalmaz o da 16. Haftada yapılabiliyormuş.Bı arkadaşım banada dedı yaptırmadım bende zaten genetıklı embrıo belkı ıstemezde ama getal nasıl bışey acaba sen öğren bızede anlatırsın ınşallah hangı haftalarda yapılır kı o test
İnşallah cnmAynen öyle. Ben en baştan beri göbek iğnesi kullanıyorum ve günde iki doz. Bir haftada bin tl sadece bu iğneye gidiyor. Çok şükür diyorum az kaldı 12. Haftada keseceğiz inşallah
Malesef fiyatlar çok yükseldi dolardan dolayı,İnşallah bir sorun çıkmaz ama içiniz rahat olsunAynen öyleymiş. Ben İzmir’deyim doktorum bir yer önerdi ama malum fiyatlar dolarla olunca baya yükselmiş. Bir kaç yer daha araştırayım diyorum bende.
Inşallah canım bulantı zaten arada oluyor bende mıde yanmam çok fazla var bel kasıkda batma agrı var ınşallah hepsı geçer bebışler ıyı olsunda ama herkes bışey soyluyor ondan korkuyor ınsan ama çogu kışıde belırtı dıye bışeyde yokmuş yanı hayırlısı canımİnşallah canım inşallahhadi bakalım belki geçiyordur bulantıların falan inşallah tez zamanda geçsin gitsin de hamileliğin tadını çıkar bence de hemen kalkma canım o kadar şey yaşadın vücud yorgun tabi. Çarşamba ya görürsün o minnak ayakları güzel haberlerini bekliyoruz.
Anladım canım daha bızım varmış bız 9+2yız daha 3haftamız var ya ınşallah saglıklı olsun butun bebekler ınşallah ben zaten ıkılı yaptırmıxam dıyordum hep gerek yok bence ona ama yıne mıllrt hasta çocuk ne yapacan dıyorlar ya oda dedıgın gıbı net degılkı hakkımızda hayırlısı canım ınşallah guzell haberler alırız hepımızCanım ikili testte doğruluk oranı %40-50 iken fetal dna da %99 muş. Kan alıyorlar anneden 10-15 güne belli oluyor cinsiyette belli oluyor bu arada. Genetikli embriyoya belki gerek yoktur canım doktorun sana söyler zaten. 10. Haftadan itibaren yapılabiliyormuş ama en ideali 12. Hafta. Çok geçirmemek gerekiyormuş çünkü olurda olumsuz sonuç gelirse amniyosentez yaptırmak gerekiyormuş inşallah kimsede gerek kalmaz o da 16. Haftada yapılabiliyormuş.
.
Canım ikizlerde ikili tarama yapmıyorlar zaten seninde genetik tarama yapılmış fetal DNA (nipt )testine gerek olduğunu zannetmiyorum ama bazı doktorlar yine de istiyormuş işte anne karnında bölünüp değişebilir bir ihtimal diye.Ama ben yaptırmayacagım zaten pgt ye gönderirken bütün kromozomlara bakıldı ve tekrar baktırmak istemiyorum ki her türlü basım gözüm üstüne olası bir durumda da aldırmayı düşünmüyorum Allah korusunAnladım canım daha bızım varmış bız 9+2yız daha 3haftamız var ya ınşallah saglıklı olsun butun bebekler ınşallah ben zaten ıkılı yaptırmıxam dıyordum hep gerek yok bence ona ama yıne mıllrt hasta çocuk ne yapacan dıyorlar ya oda dedıgın gıbı net degılkı hakkımızda hayırlısı canım ınşallah guzell haberler alırız hepımız
Gebelikte tansiyon düşüklüğü çok normal, bir tık daha düşerse seni zorlar doktoruna bildirsin.Benimde hep 9-6 civarı çıkıyor.Tansiyon yüksekliği çok sıkıntı Bebek için şu an senin ki gayet iyiKızlar sabah tansiyon düşüklüğü yasiyormusunuz? Biraz önce 8/5 ti benimki özellikle kahvaltıdan sonra oluyor böyle sorun mu bebek için?
İlk aylarda boyle oluyor son aylara doğruda yükseklik oluyor kızımda da vardı ama bu ayağa kaldırmıyor kontrolümde doktoruma söyleyeceğim.Gebelikte tansiyon düşüklüğü çok normal, bir tık daha düşerse seni zorlar doktoruna bildirsin.Benimde hep 9-6 civarı çıkıyor.Tansiyon yüksekliği çok sıkıntı Bebek için şu an senin ki gayet iyi
Benim de geçen gün öyle olmuştu, ayağa kalkamadım hiç.Ama benimde hep 9/6 şimdilik sıkıntı çıkarmıyor çok şükür.İlk aylarda boyle oluyor son aylara doğruda yükseklik oluyor kızımda da vardı ama bu ayağa kaldırmıyor kontrolümde doktoruma söyleyeceğim.
İnşallah çok teşekkür ederimMalesef fiyatlar çok yükseldi dolardan dolayı,İnşallah bir sorun çıkmaz ama içiniz rahat olsun
Aynen öyle herkesin hamileliği farklı belirtiler gösteriyor canım takılma sen kimseye boşver. Sağlıklı olsunlar da inşallahInşallah canım bulantı zaten arada oluyor bende mıde yanmam çok fazla var bel kasıkda batma agrı var ınşallah hepsı geçer bebışler ıyı olsunda ama herkes bışey soyluyor ondan korkuyor ınsan ama çogu kışıde belırtı dıye bışeyde yokmuş yanı hayırlısı canım
Amin canım inşallahAnladım canım daha bızım varmış bız 9+2yız daha 3haftamız var ya ınşallah saglıklı olsun butun bebekler ınşallah ben zaten ıkılı yaptırmıxam dıyordum hep gerek yok bence ona ama yıne mıllrt hasta çocuk ne yapacan dıyorlar ya oda dedıgın gıbı net degılkı hakkımızda hayırlısı canım ınşallah guzell haberler alırız hepımız
Aynen canım benım bende oyle dıyorum eşım doktor yap derse yaparız dıyorda ben dedım yok ınşallah allahın ıznıyle bışey olmaz ya ben çok kaygılıyım orda nasıllar dıye endışe edıyorum delırcem sonra dıyorum ıyısınız anneyı uzmeyın hadıCanım ikizlerde ikili tarama yapmıyorlar zaten seninde genetik tarama yapılmış fetal DNA (nipt )testine gerek olduğunu zannetmiyorum ama bazı doktorlar yine de istiyormuş işte anne karnında bölünüp değişebilir bir ihtimal diye.Ama ben yaptırmayacagım zaten pgt ye gönderirken bütün kromozomlara bakıldı ve tekrar baktırmak istemiyorum ki her türlü basım gözüm üstüne olası bir durumda da aldırmayı düşünmüyorum Allah korusun
Ay ınşallah aynen canım haklısın ben çok sabırsız bı ınsanım bışey ıstedımmı hemen olması yapmam lazm yarın sankı gelmıcek gıbı uykum var şmdı uyumak ıstemıyorum dıyorum akşam olsunda uyur kalkarım sabah olsunAynen öyle herkesin hamileliği farklı belirtiler gösteriyor canım takılma sen kimseye boşver. Sağlıklı olsunlar da inşallah. Zaman da bir şekilde geçiyor valla bişeylerle uğraşınca özellikle iyi oluyor. Daha dün gibi 5 haftalık 6 haftalık zamanlarımızı konuşuyorduk. 12. Haftaya da bişey kalmadı artık. Bende 12 yi bekliyorum iğne ilaçlardan kurulmak için gün sayıyorum.
Aynen canım çok kotu zor oluyor tabı çocuk ıçın daba kotu anne babaya bışey olsa çocuga kım bakacak şmdı saglıklı çocuklarına kımse sahıp çıkmaz benım düşüncem oyle tabı allah kımseye vermesın ınşallah rabbım butun çocuklarımızı saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsınAmin canım inşallahorası öyle bende kendime soruyorum bebekte problem olursa doğurmak ister miyim diye doğururum herhalde diyorum ama işte yine de insan içi rahat etsin istiyor. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
Merhaba canım benım normaldede duşuk yatakdan kalkınca elım ayagım boşalıyor başım donuyor tansıonuma bakıyorum 10,7 normalde 7/6 8/7 ıdı hep şmdı yukselmış bırazKızlar sabah tansiyon düşüklüğü yasiyormusunuz? Biraz önce 8/5 ti benimki özellikle kahvaltıdan sonra oluyor böyle sorun mu bebek için?
Merhaba, ben ilk denememi koç ünide Gürkan Bozdağ'la yaptım. Aşırı ilgisizliğinden yapışıklığımı farketmeyip zar zor transfer bile yaptı o kadar ezbere çalıştılar yani. Şimdi 2. denememi Emre Karatekelioğlu ile yapıyorum. İlgisi alakası bir dediğimi bir daha unutmaması ikinci kere tekrar ettirmemesi ve naifliği ile çok memnun kaldım kendisinden. Daha önce 3 embriyom olmuştu şimdi 13 embriyom oldu, genetik sonucunu bekliyoruz şimdi.Bugün kam testi günüm. Hiç gidesim yok biliyorum negatif. İdrar testlerinde hep negatif aldım. Sırf ilaçları bırakmak için gideceğim kan vermeye. Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ama kime gitsem onu da bilmiyorum. İstanbul’dayım ve inanılmaz bir doktor çoğunluğu var. Bu arada dondurulmuş 3cc ve 2bc embriyolarım da var. Ama düşük kalite olduğu için koydurmaktansa yeniden tedaviye mi başlasam diyorum.
Bülent tıraş, Semra kahraman, Bülent urman gibi doktorlar kendileri ilgilenmiyor diye biliyorum. Bu da beni rahatsız ediyor. Sosyal medyada sadece başarı hikayelerini paylaşıp duran fenomen doktorlar itici geliyor. Aklımda Cem fıçıcıoğlu, Emre Karatekelioğlu var. Napıcamı hiç bilmiyorum çıkmazda kaldım. İlk denememde negatif alıp bu kadar kafamın karışacağını düşünmemiştim. Negatif olsa bile kendi doktoruma devam ederim diyordum ama şimdi acabalar kafamda dönüp duruyor. Denemeleri sırasında negatifi alıp yola devam edenler neye nasıl kararlar verdiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?