2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Merhaba siz tecrübelisiniz sorum olacak size mayısın 1nde transfer oldum tahlil yapmamak için zor duruyorum fakat transferin ikinci günü karnımda bi sancıyla sıcak su geldi beyaz bi şekilde bu herkeste olan birşey mi adetime de 3 gün var göğüslerim de ağrı ve hassasiyet var normal mi bu durumlar

Kesinlikle, inşaAllah tutunsun bebişlerimiz

Kızlar dün tek embriyo transfer oldum.

Hiç ağrım yok. Normal mi biraz endişeliyim? Olmamış gibi hissediyorum.
Merhaba, benim transferimin 10.gunu, dun kan testi verdim pozitif simdilik. Ama hicbir belirtim yok, gogsumde ne hassasiyet var ne adet sancisi. Oncesinde de 3 olumsuz denemem var ve onlarda da butun belirtileri yasamistim, olmamisti ne yazik ki. Transfer oldugumu bilmesem normal adet bittikten sonraki haftalarim diyebilirim. Icinizi rahat tutun, belirti aramayin bence.

Günaydın prolutex iğne beni inanılmaz kabiz yaptı,transferden sonra 2gün tuvalete çıkmadım.daha transferden önce kayısı islatmistim suyunu içmeye ve yemeye basladim.Eve gelince annem kuru erik kaynatti ama bana mısın demiyor.duphalac şurupta aldim.dün gece yarısına kadar artık karın şişliği ve rahatsızlık hissiyle uyuyamadım.stres oldum hep agladim canim yandi..wcde ıkınmamaya calissamda başarılı olamadım ve çok kötü sıktım kendimi biraz olsun rahatladım ama artık bebekten umudum kalmadı diyebilirim.bende 9yada 10.gün kan verip eğer negatifse bu iğnelerden vurmak istemiyorum daha fazla.3.gün embriyosu geç çıkıyormuş kanda.erken çıksa keşke de erken baksam ama maalesef

Bnm 3.gün embriyosu 10gun sonra test dediler bn 9.gun yaptircam

Hayirli olsn cnm kaçıncı gün embriyosuydu değerin kaç cıktı taze transfdrmiydu sağlıkla kucağına al ins

Umutsuzluğa kapılmak yok lütfen. Bir kere ikinmakla hemen bebekten umudum kalmadı olmaz kabul etmeyiz. Yapman gerekenlerin çoğunu yapmışsın zaten. Ben sana güne bir bardak ılık su ile başlamani tavsiye edebilirim. Su miktarını artırıp bu süreçte de kabız olsan da olmasan da duphalac şurubu günde iki kere birer ölçek içebilirsin. Demek ki senin bağırsak aktivitelerin daha fazla etkileniyor ilaçlardan. Düzene sokar hiç değilse. Çok hareketsiz kalma olur mu uzaniyorsan bile saatte bir kalkıp evde tur atıp tekrar uzan

Evde çok gezdim dün,odaları dolaştım hep. sadece ilk gün az yürümüşümdür.2,5lt suyum uzun yıllardır alışkanlığım oldu içmezsem rahatsız hissediyorum.cok psikolojim bozuldu,bundan başka transfer edecek embriyomda kalmadı.dün arayıp diğerinin 5.güne gitmediğini söylediler.hepi topu 3taneydi zaten.bu da böyle bir sebep yüzünden tutmazsa artik ben çocuktan vazgeçiyorum.asiri etkilendim iğne ilaç hemde ilk denemem.Allah 2den fazla deneyenlere güç kuvvet sabır ve sağlam psikoloji versin.hem.maddi hem manevi olarak iyi değilim zaten o yüzden denemem artık ben.

sadece dua edin, duanın değiştiremeyeceği hiç bir şey yok Rabbim yüzünüze baksın, emeklerinizin karşılığğını versib. Müjdeli haberler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…