• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Bir çok gebenin başına gelir bu canım kese bozulmadıysa hiç korkma, kanama alanı geçene kadar yat, sadece tuvalet için kalk, inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini 🤲🤲🤲🥰
İnşallah çok teşekkür ederim.. Bugün muayenede kanama alanı vs görmedi doktor ama dikkat etmelisin hep uzan dedi hayırlısıyla geçer inşallah bu günler 🤲

12+3 ten selam kızlar ya biraz önce 3 kez bir sancı girdi dedim Allah korusun düşük mü yapıyorum ama az gaz çıkardım rahatladım kanama fln yok gaz sancısı yaşayan oldumu ter döktüm resmen 😢

Bugün baya fazla açık kahverengi lekelenme oldu ama karnımdada sancı belimdede ağrı var. Lekelenme durdu şuan. Doktoru aradım. Kan sulandırıcıları kesmedi. Embriyo yerleşirken yerini temizliyor kahverengi lekeden korkmuyoruz dedi. Aktif kanama olursa muayene edebiliriz dedi. Ama ben baya tedirgin oldum inşallah devam etmez. 😰😰😰

A Annelig gecmıs olsun. Hiç kullanılmamış beyaz sabunu temiz havluya sürt iyice sırtına yada gögsune koy. Ben kendime de oglumada yaparım faydasını cok gordum

İnşallah canım sana da çok geçmiş olsun, ben bugün kontrole gittim kanama alanı vs yok ama dikkat et hep uzan yat ara sıra ev içinde dolaşabilirsin hiç iş yapma dedi, inşallah herşey yolunda gider. Benim şuan kanamam lekelenme vs hiç yok çok şükür.
Benım de çok az az lekelenme oldu bugun hıç kalkmadı lekede olmadı degışık bıde arada strese gırıyorum sırada oluyor leke streste yapıuormuş ondan hıç kalkmıuorum yataga yapıştım bı lavaboya bıde yemege kalkıyorum ınşallah geçer canım rabbım acı yaşatmasın bodaha ınşallah hıçkımseye🙏🙏❤️❤️

A Annelig gecmıs olsun. Hiç kullanılmamış beyaz sabunu temiz havluya sürt iyice sırtına yada gögsune koy. Ben kendime de oglumada yaparım faydasını cok gordum
Canım Allah razı olsun öyle çaresiz kaldım ki bak yattgimdan beri kaç kere öksürük kriziyle kalktım eşim uyandı böyle öksürmeye ciğer de çocukta dayanmaz kalk doktora Gidelim dedi artık kriz gelince öldürmekten karnım ağrıyor 😭😭 Allah'ım evladımı koru ne yapabilirim doktor ne yapacak ilaç alamıyorum şuan dediğinizi yapacağım inşallah faydasını görürüm dua edin lütfen şuan ağrılarım var çok öksürdügum için sanırım 🙁

Ay ınşallah en kısa zamanda eçer canım benım🙏🙏❤️
Geçsin diye bekledikçe daha beter oluyorum anlamadım ben uyuyamıyorum öksürmekten daha önce bir kere falan böyle olmuşum dur ben öksürük çok yaşamam yani cigerlerde problem var coronadan şüphelenmeye başladım boğaz ağrısı tat koku ve öksürük Allah korusun öyle bişey varsa da bişey yapamayiz 🙁

Bugün baya fazla açık kahverengi lekelenme oldu ama karnımdada sancı belimdede ağrı var. Lekelenme durdu şuan. Doktoru aradım. Kan sulandırıcıları kesmedi. Embriyo yerleşirken yerini temizliyor kahverengi lekeden korkmuyoruz dedi. Aktif kanama olursa muayene edebiliriz dedi. Ama ben baya tedirgin oldum inşallah devam etmez. 😰😰😰
Bende 2haftadır var hatta kanama oldu hastanede yattık geldık ıyıyım derken yıne lekelenme var 3gundur ara ara oluyor banada korkma dedı jeöşore kanama olsa gel dedıler bır gun coraspın bır gün enox yap dedı ben ıkısınıde kullanıyordum bugun hıç kalkmadan yattım lekede yok hıç şukur🙏ınşallah geçer senınde stresten yzak durmak lazm bıde bıze oda yapıyor heralde😔

Kızlar 6+2 benim de kanamam oldu sabah 6 da hemen doktora gittim baktı bebiş yerinde çok şükür kalbi de atıyor. Doktor rahim genislerken kenarda kalan alanlarda kanamalar olur dedi dinlen su iç dedi, yola gidecektim gitme dedi. Progestan iğneye başladım ve corasprin kesti. Çok korktum sabah ama smdi normalim. Kanama oluyor bu haftalarda normal di mi kızlar

Geçsin diye bekledikçe daha beter oluyorum anlamadım ben uyuyamıyorum öksürmekten daha önce bir kere falan böyle olmuşum dur ben öksürük çok yaşamam yani cigerlerde problem var coronadan şüphelenmeye başladım boğaz ağrısı tat koku ve öksürük Allah korusun öyle bişey varsa da bişey yapamayiz 🙁
Zaten bu korona bızı mafettı aşılarıda olduk zararlı dıyorlar bende kan pıhtılaşma yoktu daha once 3senedır ışte var allah korusun ımşallah bu zarar gelmesın bebışlerımıze bızede tabıı dıkkat et canım kendıne ınşallah geçer eşımdede cıger enfeksıonu oluşmuş aıle hekımım ayrı yat dedı de adam agrı çekıyor sırtı ğoğsu agrıyor elımı sürüyorum ter atıyor adam rahatlıyor valla dedım ayrı yatma allah buyuktur ınşallah allah acıl şıfalar verır canım benım🙏🙏🙏❤️

Zaten bu korona bızı mafettı aşılarıda olduk zararlı dıyorlar bende kan pıhtılaşma yoktu daha once 3senedır ışte var allah korusun ımşallah bu zarar gelmesın bebışlerımıze bızede tabıı dıkkat et canım kendıne ınşallah geçer eşımdede cıger enfeksıonu oluşmuş aıle hekımım ayrı yat dedı de adam agrı çekıyor sırtı ğoğsu agrıyor elımı sürüyorum ter atıyor adam rahatlıyor valla dedım ayrı yatma allah buyuktur ınşallah allah acıl şıfalar verır canım benım🙏🙏🙏❤️
Amin canim tüm hastalara şifalar versin inşallah çok zormuş gerçekten hamileyken daha kötü kimseye yaşatmasın umarım bugün biraz daha düzelir 🤲

Kızlar 6+2 benim de kanamam oldu sabah 6 da hemen doktora gittim baktı bebiş yerinde çok şükür kalbi de atıyor. Doktor rahim genislerken kenarda kalan alanlarda kanamalar olur dedi dinlen su iç dedi, yola gidecektim gitme dedi. Progestan iğneye başladım ve corasprin kesti. Çok korktum sabah ama smdi normalim. Kanama oluyor bu haftalarda normal di mi kızlar
Öok geçmış olsun canım evet kanama bendede oldu 6+3te pembe kanamaydı sonra kahveye döndü bıkaç saat sonra tabı hastanede kaldık 3gün çıktık ıyıydık ama 3gündür yıne kahve lekelenme var bugun durmuş şukur korkman normal bol su ıç yat dımlen bana herşeyı yasakladılar sadece yat wcye kalk dedı 3aya kadar dıkkat etmemız lazmmış ınşallah geçer rabbım saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsın ınşallah🙏🙏🙏❤️

Çok normal canım burda hemen hemen herkesin oldu kanaması kese dışında olduktan sonra birşey olmaz Allah'ın izni ile ilaçlarını al bol bil dinlen

12+3 ten selam kızlar ya biraz önce 3 kez bir sancı girdi dedim Allah korusun düşük mü yapıyorum ama az gaz çıkardım rahatladım kanama fln yok gaz sancısı yaşayan oldumu ter döktüm resmen 😢
Canım gebelik ilerledikçe bu gaz sancıları daha da artıyor, gaz yapıcı yiyeceklerden olabildiğince uzak dur ve korkma 🥰

Korkma kuzum, geçecek bu durum..kahverengi olduğu sürece hiç korkma🥰

Canım Allah razı olsun öyle çaresiz kaldım ki bak yattgimdan beri kaç kere öksürük kriziyle kalktım eşim uyandı böyle öksürmeye ciğer de çocukta dayanmaz kalk doktora Gidelim dedi artık kriz gelince öldürmekten karnım ağrıyor 😭😭 Allah'ım evladımı koru ne yapabilirim doktor ne yapacak ilaç alamıyorum şuan dediğinizi yapacağım inşallah faydasını görürüm dua edin lütfen şuan ağrılarım var çok öksürdügum için sanırım 🙁
Yahu nerden geldi buldu seni bu hastalık, hep dua ediyorum kuzum..çabucak geçsin inşallah, rabbim bebişi korusun🤲🤲🤲

Canım benim tat ve koku gittiyse bir göğüs hastalıkları doktoruna görün, gebelikte hormonlardan dolayı korona farklı seyrediyor..ben ocak ayında oldum, öksürük 3 hafta mahvetti beni..en son göğüs hastalıkları doktoru kortizon yani prednol verdi ve rahatladım..geceye de bir miktar verilebiliyor, belki verir sana da rahatlarsın

Back