• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Öksürük, hapşırık, kusma vs gibi hareketlerin kesinlikle bebeğe bir zararı olmadığını anlatıyordu bir doktor youtube'da... İnternette de benzer bilgiler çıkıyor... Korkmayın, bende iki üç gün önce migren atağım dolayısı ile çok kustum... O kadar midem kasıldı ki, belki 20dk ara ile kusuyordum... O zaman eşimde araştırdı bende...
Vallahi artık paranoyak olduk bu surec benim çok zor geçiyor ilaçla zor geçen bir öksürük nasıl geçecek bilmiyorum 🫣 Allah'ım görüyorsun yardım et bize🤲🤲

Sevgili anne adayları herkese merhaba🥰. Kimimizin ilk tedavisi olacak👏. Kimimiz defalarca denedik belki olumsuz tecrübelerimiz oldu ama hiçbir zaman umutsuz olmamalıyız👍💯. Ben 3 kez denedim, 3 ü de negatif oldu. 4.denemem mayıs ayında dondurulmuş embriyolarla olacak nasipse❤. Gelin, tecrübelerimizi paylaşalım ve birbirimize destek olalım😄😍. Rabbim isteyen ve bunun için uğraşan herkese anneliği nasip etsin🤲💓
Mrblar. Ben 33 yaşında ilk tüp bebek denememi yaptırdım. 9 yumurta toplandı 6 sı olgundu 3 ü döllendi sadece. Üçü de 1. Kalite denildi ve iki transfer yapıldı. 3. Gün transferiydi taze transfer . Ben normaldede protein ağırlıklı beslenen biriydim hamur işi yiyemşyorum zaten birde spor yapıyordum. Şuan 6 buçuk haftalığım bir sıkıntı yok şükür. Dün kalp atışı duyuldu 🙏🏻

Mrblar. Ben 33 yaşında ilk tüp bebek denememi yaptırdım. 9 yumurta toplandı 6 sı olgundu 3 ü döllendi sadece. Üçü de 1. Kalite denildi ve iki transfer yapıldı. 3. Gün transferiydi taze transfer . Ben normaldede protein ağırlıklı beslenen biriydim hamur işi yiyemşyorum zaten birde spor yapıyordum. Şuan 6 buçuk haftalığım bir sıkıntı yok şükür. Dün kalp atışı duyuldu 🙏🏻
Bu arada transferden sonraki iki gün hiç kalkmadım. 4 gün sadece yemek içmek hafif işler için kalktım. Ama sonra bazı olaylardan dolayı ağlama krizlerine girdim tutmayacak diye çok korkmuştum. İlişki hala yasak bu arada doktorumun tavsiyesi. Ve hala Progestan fitil ve kan sulandırıcıya devam ediyorum

benim de çok midem yanıyor. yanmada değil böyle değişik ya gastrit gibi sanki çok ilginç. ve ben de her şeye ağlıyorum dizilere bile saçma saçma hormonlarımız tavan 🥴 ayyy hayırlı haberleri alırız inşallah 🙏🏻
Ahaha aynen saçma şeylere ağlar olduk ınşallah hayırlı saglıklı bebışlerımızı kucagımıza alalım hepsı geçer🙏🙏❤️❤️

Mrblar. Ben 33 yaşında ilk tüp bebek denememi yaptırdım. 9 yumurta toplandı 6 sı olgundu 3 ü döllendi sadece. Üçü de 1. Kalite denildi ve iki transfer yapıldı. 3. Gün transferiydi taze transfer . Ben normaldede protein ağırlıklı beslenen biriydim hamur işi yiyemşyorum zaten birde spor yapıyordum. Şuan 6 buçuk haftalığım bir sıkıntı yok şükür. Dün kalp atışı duyuldu
Maşallah., Rabbim kucağına almayı nasip etsin. İkiz mi tekiz mi peki..

Sa arkadaslar mayıs 25 de hamile olduğumu öğrenmiştim şuan 8+4 günlük olduk çok şükür hamilelik haberi alanlara da hayırlı olsun bebeklerimizi kucagimiza aldığımız günleri görürürüz Allahın izniyle inşallah 🤲🥰 bir sorum olacaktı benim dolgu disim kırıldı yemek yerken dişin bir tarafı sağlam bi tarafı sallanıyor çektirmek sakıncalı diye çekim olmadı ama dilim değdikçe ağrı yapıyor diş doktoru da amoklavin antibiyotik verdi ağrı olursa at dedi kaç gündür ağrı yoktu ama bugün damağımda da ağrı var antibiyotik attim tüp bebek doktorum antibiyotik ve penisilin grubunun zararı olmadığını söyledi sizce zararı olurmu bebeğe

Merhaba herkese 28 yaşındayım amh düşük ve yumurta kalitemde öyle . bende 15 mayıs transfer oldum ilk denemem 1 tane 4bc kalitede dondurulmuş embriyo aranızda bu kalitede olup pozitif alan var mı ?
Merhaba, sonucu ögrenebilirmiyim sakincasi yoksa bende ayni kalitede transfer olacagim

Valla ne güzel kanamam olmadı diye seviniyordum sabah 6 da dünyam şaştı, korktum ama sizleri okuyordum ya panik yapmadım o yüzden olabilir normal dedim, gördük kese de bebek de güzeldi hafif ağrılarım var adet ağrısından az. Ne zman gecer bu. Yeğenimin sünnet düğünü var memlekette 10 saatlik yol gitmesen daha iyi dedi doktor. Söylemedik ailelere söylemek zorunda kalıcam şimdi köye gidemem😓
Kuzum söyle, gitmen tehlikeli olabilir..kızkardeşim ilk gebeliğinde bilmiyordu 6 saat yol gitti başladı kanaması, gebeliğin sonuna kadar devam etti..şuan istirahat zamanı

Kırmızıya döndü muayeneye gittim. Kese normal. Kanama alanı vs yok dedi. Erken gebeliklerde olabiliyor dedi. Fitili bıraktık. Proletuex i 2 doza çıkarttı. Baya regl gibi oluyorum. Kasıklarımda ağrı da var. Bu progestan yeterli olur mu bilemedim. Ne yapmalıyım şuan dinleniyorum.
Kuzum geçmiş olsun..kanama alanı yoksa çabuk geçer ama sadece tuvalet için kalk..yapacağın tek şey yatmak..bebeğine birsey olmayacak Allahın izninle 🤲🤲🤲

ya ben yatamıyorum 😢 mutlaka kalkıyorum bir de sabah o kadar hoplayarak kalktım yataktan korktum uykuda sonra bu saate kadar içim içimi yedi bebeğe bir şey oldu mu diye. doktorum bana da dinlen dedi biraz yatıp biraz kalkıyorum valla anneme falan gidiyorum araba ile evde çocuk daha çık yoruyor 😭😭daralıyorum. 11 temmuzda randevum var artık ne olacaksa olacak. ben bir daha kanama yaşamadım yine de yatmam gerekir mi hala bilmiyorum.
Elinden geldiğince yat canım, çocuk da olunca zor tabii ama kanaman yoksa iyi canım 🥰

Sa arkadaslar mayıs 25 de hamile olduğumu öğrenmiştim şuan 8+4 günlük olduk çok şükür hamilelik haberi alanlara da hayırlı olsun bebeklerimizi kucagimiza aldığımız günleri görürürüz Allahın izniyle inşallah 🤲🥰 bir sorum olacaktı benim dolgu disim kırıldı yemek yerken dişin bir tarafı sağlam bi tarafı sallanıyor çektirmek sakıncalı diye çekim olmadı ama dilim değdikçe ağrı yapıyor diş doktoru da amoklavin antibiyotik verdi ağrı olursa at dedi kaç gündür ağrı yoktu ama bugün damağımda da ağrı var antibiyotik attim tüp bebek doktorum antibiyotik ve penisilin grubunun zararı olmadığını söyledi sizce zararı olurmu bebeğe
Çok geçmiş olsun diş ağrısı fenadır çabuk düzelir inşallah🤲amoklavini veriyor doktorlar en güvenli antibiyotik o ama bir iki doz alıp bırakman ise yaramayabilir doktoruna bir sor yine de..bizim burada diş hastanesinde çekiyorlar diş, dolgu fln da yapıyorlar niye müdahale etmedi ki

Çok geçmiş olsun diş ağrısı fenadır çabuk düzelir inşallah🤲amoklavini veriyor doktorlar en güvenli antibiyotik o ama bir iki doz alıp bırakman ise yaramayabilir doktoruna bir sor yine de..bizim burada diş hastanesinde çekiyorlar diş, dolgu fln da yapıyorlar niye müdahale etmedi ki
Çok teşekkür ederim sagolun. Müdahale olacaktı tüp bebek doktorum izin verdi devlet hastanesi doktoru izin almadan yapamayız dedi röntgen ve anestesiz yapmak şartıyla izin verdi kadın doğum doktorum özele gittik özel biz hiç yapmıyoruz dedi benim endokroloji doktorumda anestezi alırsın dedi anestezi troide çok zararli dedi arada kaldık kendiliğinden düşmesini bekleyeceğiz

Yok canım gitmicem söyledik anne babalara kardeşime de söyledim çok sevindiler zaten sakin sakın gelme dediler Allah'tan anlayislilar😘🙏🏻🌺 Allah korusun ben inanıyorum Allah koruyor
Tabii ki canım sevinmezler mi riske atmani da istemezler sen istirahat et rabbim koruyor bebişi dediğin gibi😍

Çok teşekkür ederim sagolun. Müdahale olacaktı tüp bebek doktorum izin verdi devlet hastanesi doktoru izin almadan yapamayız dedi röntgen ve anestesiz yapmak şartıyla izin verdi kadın doğum doktorum özele gittik özel biz hiç yapmıyoruz dedi benim endokroloji doktorumda anestezi alırsın dedi anestezi troide çok zararli dedi arada kaldık kendiliğinden düşmesini bekleyeceğiz
Canım benim tiroidi endokrin halleder, kötü olursan röntgen çektirme ama anestezi hafif veriyorlar, benim doktorum izin veriyordu..inşallah müdahalesiz hallolur dişin 🤲

benim de çok midem yanıyor. yanmada değil böyle değişik ya gastrit gibi sanki çok ilginç. ve ben de her şeye ağlıyorum dizilere bile saçma saçma hormonlarımız tavan 🥴 ayyy hayırlı haberleri alırız inşallah 🙏🏻
Diziler şarkılar reklamlar hepsine gözüm doluyo 🙈😂 mide normale göre daha hassas oluyor hamilelikte, biraz daha yediklerimize dikkat etmekte fayda var. Bende de reflü var mesela, doktorum miden çok yanarsa rennie/gaviscon alabilirsin dedi sen de sor istersen 😊

Bu arada transferden sonraki iki gün hiç kalkmadım. 4 gün sadece yemek içmek hafif işler için kalktım. Ama sonra bazı olaylardan dolayı ağlama krizlerine girdim tutmayacak diye çok korkmuştum. İlişki hala yasak bu arada doktorumun tavsiyesi. Ve hala Progestan fitil ve kan sulandırıcıya devam ediyorum
Hayırlı olsun 🌸 bana da daha bu hafta ilişkiye izin verdi, haftada bir diyerek 😄 progestani da haftaya bırakıyorum nasipse. Sağlıkla kavusun inşallah bebeğinize 🥰

Kuzum söyle, gitmen tehlikeli olabilir..kızkardeşim ilk gebeliğinde bilmiyordu 6 saat yol gitti başladı kanaması, gebeliğin sonuna kadar devam etti..şuan istirahat zamanı
Canım ya sana da sorayım. Benim çok şükür kanama sorunum olmadı, doktorum da her şey yolunda dedi. Acaba yola çıkmamda sakınca olur mu? Doktora da sorucam yine nolur nolmaz diye

D
Kuzum geçmiş olsun..kanama alanı yoksa çabuk geçer ama sadece tuvalet için kalk..yapacağın tek şey yatmak..bebeğine birsey olmayacak Allahın izninle 🤲🤲🤲
Düşük oldu. Kanama çoğaldı dün ve pıhtılı bir şekilde attı vücut keseyi. Hastaneye gittiğimde kese rahim ağzındaydı. Ondan sonra kanama ve sancı bitti. İçerde parça kalmış mıdır. Pazartesi doktoruma gideceğim ama size sormak istedim. Çok üzücü. Tüm emekler ziyan oldu yine.

Back