5 sene oldu neredeyse değişti mi bilmiyorum ama ? Bir kere çok ilgililer, hastane de öyle personelde öyle çok ilgili ve bilgili. Biz ondan önce şu ismini duydunuz mu bilmiyorım acetto vardı dolandırıcı . o sene o çok meşhurdu ilk ona gittik . eşim dedi ki ben bu adamı sevmedim olmaz. hatta ben bayağı trip atmıştım. sonra medicana ya gittik. orada muayenemizi olduk selman betin yanında fatma hoca vardı o da onun doktoru . onunla ilk tanıştık dedik ki bize histereskpği şu bu yapılması gerekmiyor mu? yok dedi rahim filmine bakıp gayet normal . sonra kendisi sormuştu ectto ya mı gittiniz siz o herkese bunu yapıyor diye. bize ilk orada güven geldi. sonra da ilgili olmaları evime çok yakın olması ve çözüm yolu bulması altarnetif. bunu yaparken de para için yapsa ilk hemen bir sürü operasyon söylerdi ama baktı başarısız oldı şunu deneyelim bunu ekleyelim diye gittik. en son oğlumdan önce mesela rahime çizik atmıştı selman hoca rahim duvarı kalınlaşsın diye şansımız artar dedi. ondan sonra oğlumu kucağıma aldım.
Şimdiki doktorum da çok iyi Medicalpark hediye dağdeviren