• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar adetimin 7. Günü rahim kalınlığı bakılırken doktor 16 mm yumurta gördüğünü içi doluysa transfer yapamayacağını söyledi E2 harmonuna bakalım kanda yumurta dolu mu boş mu diye E2 değerim adetin 7. Günü 42 çıktı doktorum normal adetinle uyumlu sorun yok yumurta boş dedi transfer günü verecek haftaya böyle bir şey başına gelen oldu mu yumurtanın boş olmasına ilk defa sevindim

Son düzenleme:
Kızlar adetimin 7. Günü rahim kalınlığı bakılırken doktor 16 mm yumurta gördüğünü içi doluysa transfer yapamayacağını söyledi E2 harmonuna bakalım kanka yumurta dolu mu boş mu diye E2 değerim adetin 7. Günü 42 çıktı doktorum normal adetinle uyumlu sorun yok yumurta boş dedi transfer günü verecek haftaya böyle bir şey başına gelen oldu mu yumurtanın boş olmasına ilk defa sevindim
Bu bilgi çok değerli yumurtanın boş mu dolu mu olduğunu bilmek . Tüp bebek tedavisi başlangıcında da görülen yumurtaların boş mu dolu mu olduğunu anlamak için e2 hiç yapmadan direkt ilaç başlattı dr um. Belki boş yumurtayı büyütüyoruz aslınfa folikül büyüttüğümüz içinde yumurta oluyor sanırımki

Bu bilgi çok değerli yumurtanın boş mu dolu mu olduğunu bilmek . Tüp bebek tedavisi başlangıcında da görülen yumurtaların boş mu dolu mu olduğunu anlamak için e2 hiç yapmadan direkt ilaç başlattı dr um. Belki boş yumurtayı büyütüyoruz aslınfa folikül büyüttüğümüz içinde yumurta oluyor sanırımki
Peki ilaca başladığınızda bir sorunla karşılaştınız mı? Transfer oldunuz mu? Tedavi iptal mi oldu? Sonradan E2 baktırdınız mı? Ya da rahim ilaçlarla kalınlaşabildi mi?

Ben beylikdüzüne yakın sayılırım ve bulduğum dr lar çok çok uzakta oluyorlar. Selman Bey’in hangi yöntemini beğendiniz? Tavsiyeniz ne üzerine olurdu?
5 sene oldu neredeyse değişti mi bilmiyorum ama ? Bir kere çok ilgililer, hastane de öyle personelde öyle çok ilgili ve bilgili. Biz ondan önce şu ismini duydunuz mu bilmiyorım acetto vardı dolandırıcı . o sene o çok meşhurdu ilk ona gittik . eşim dedi ki ben bu adamı sevmedim olmaz. hatta ben bayağı trip atmıştım. sonra medicana ya gittik. orada muayenemizi olduk selman betin yanında fatma hoca vardı o da onun doktoru . onunla ilk tanıştık dedik ki bize histereskpği şu bu yapılması gerekmiyor mu? yok dedi rahim filmine bakıp gayet normal . sonra kendisi sormuştu ectto ya mı gittiniz siz o herkese bunu yapıyor diye. bize ilk orada güven geldi. sonra da ilgili olmaları evime çok yakın olması ve çözüm yolu bulması altarnetif. bunu yaparken de para için yapsa ilk hemen bir sürü operasyon söylerdi ama baktı başarısız oldı şunu deneyelim bunu ekleyelim diye gittik. en son oğlumdan önce mesela rahime çizik atmıştı selman hoca rahim duvarı kalınlaşsın diye şansımız artar dedi. ondan sonra oğlumu kucağıma aldım.
Şimdiki doktorum da çok iyi Medicalpark hediye dağdeviren ☺️

Kızlar günaydınn bana bir el atın ayağa kalkayim bu öksürüğü ne geçirir Allah aşkına seri bir şekilde öksürüyorum hemde bu koronadan sonra ciğer miğer kalmadı zatende hamile olunca insan bişey yapamıyor doktorum yurt dışında soramiyorumda.

5 sene oldu neredeyse değişti mi bilmiyorum ama ? Bir kere çok ilgililer, hastane de öyle personelde öyle çok ilgili ve bilgili. Biz ondan önce şu ismini duydunuz mu bilmiyorım acetto vardı dolandırıcı . o sene o çok meşhurdu ilk ona gittik . eşim dedi ki ben bu adamı sevmedim olmaz. hatta ben bayağı trip atmıştım. sonra medicana ya gittik. orada muayenemizi olduk selman betin yanında fatma hoca vardı o da onun doktoru . onunla ilk tanıştık dedik ki bize histereskpği şu bu yapılması gerekmiyor mu? yok dedi rahim filmine bakıp gayet normal . sonra kendisi sormuştu ectto ya mı gittiniz siz o herkese bunu yapıyor diye. bize ilk orada güven geldi. sonra da ilgili olmaları evime çok yakın olması ve çözüm yolu bulması altarnetif. bunu yaparken de para için yapsa ilk hemen bir sürü operasyon söylerdi ama baktı başarısız oldı şunu deneyelim bunu ekleyelim diye gittik. en son oğlumdan önce mesela rahime çizik atmıştı selman hoca rahim duvarı kalınlaşsın diye şansımız artar dedi. ondan sonra oğlumu kucağıma aldım.
Şimdiki doktorum da çok iyi Medicalpark hediye dağdeviren ☺️
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için 🙏🏼

Kızlar günaydınn bana bir el atın ayağa kalkayim bu öksürüğü ne geçirir Allah aşkına seri bir şekilde öksürüyorum hemde bu koronadan sonra ciğer miğer kalmadı zatende hamile olunca insan bişey yapamıyor doktorum yurt dışında soramiyorumda.
tereyağ eritip pekmez ile içtiniz mi. çocuğuma da yapıyorum onu bazen . işe yarıyor. bir kaşığa azıcık yağ atıp pekmez ile eritip içince iyi geliyor

Geçmiş olsun. Benim alerjik öksürüğüm çok olur aylarca sürer. Bana Menengiç kahvesi çok fayda sağlıyor. Orjinal içeriği iyi bir kahve bulursan denemeni tavsiye ederim.

Siyah turp bulabilirsen içini oyup bal koyabilirsin ve bunu 12 saat bardağın üzerinde bekleteceksin ki aşağıya yavaş yavaş aksın.sonra yemeklerden önce 2 yada 3yemek kaşığı yersen öksürük kesiliyor.ben çok ağır zatürre geçirdim 1hafta hastanede yatmıştım.öksürük çıkışta devam edince annem bunu yapmıştı bana.ise yaramisti bende.cok gecmis olsun 🙏

Siyah turp bulabilirsen içini oyup bal koyabilirsin ve bunu 12 saat bardağın üzerinde bekleteceksin ki aşağıya yavaş yavaş aksın.sonra yemeklerden önce 2 yada 3yemek kaşığı yersen öksürük kesiliyor.ben çok ağır zatürre geçirdim 1hafta hastanede yatmıştım.öksürük çıkışta devam edince annem bunu yapmıştı bana.ise yaramisti bende.cok gecmis olsun 🙏
Hamile olunca insan herşeyi yiyemiyor aklıma geldide turp dedim şimdi bişey olurmu ki?

Karnından baktiysa keseyi gördüğüne şükür benim ilk muayenede vajinal baktı onda ancak kese görüldü bebek hiç görülmüyordu yolk vardı sadece oda alttan baktığı için.
benim de vajinal muayene yapıldı, bebek vardı kesenin içinde ve kalp de duyuldu ama 6+5 demişti, belki gününe göre değşiyordur

benim de vajinal muayene yapıldı, bebek vardı kesenin içinde ve kalp de duyuldu ama 6+5 demişti, belki gününe göre değşiyordur
Aynen ben keseyi kalpten 9 gün önce gördüm vajinal baktı kese için gördü karından baksa belki Göremeyebilirdir kalp atışına karından baktı artık hep karından olacak 8 temmuzda rutin kontrolle gideceğim artık 🤗🫣

Bir çok gebenin başına gelir bu canım kese bozulmadıysa hiç korkma, kanama alanı geçene kadar yat, sadece tuvalet için kalk, inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini 🤲🤲🤲🥰
Benımde lekelenmem devam edıyor hala azar azar kahve rengı bıde smüksü bışeyler arada uzuv gıbı uzun ıncecık yapış yapış değişik şeyler ıçerde neler oluyor bıyerde okudum bebek yerleşmeye başlatınca 8ncı haftada ıçerdekı gereksız pıs şeylerı atarmış dışarı dıye çok değişik işler bunlar mucızelerım ınşallah ıyıdırde dımı sana sorayım bıraz gonlumu rahatlat ıstedım canım hemşıremıze sorduk korkma kanama aktıf kırmızı degılse normal bıde pıhtı çıkmadıgı surece dedı😔yıne ben endışelenıyorum yataktayım belkıde strestende olabılır bu🥲🥲

Aynen ben keseyi kalpten 9 gün önce gördüm vajinal baktı kese için gördü karından baksa belki Göremeyebilirdir kalp atışına karından baktı artık hep karından olacak 8 temmuzda rutin kontrolle gideceğim artık 🤗🫣
Canım çok geçmış olsun bendede dünden berı boğaz agrısı var bıraz bağışıklığımız düşüyor ondan heralde ınşallah geçer çabucak🙏❤️

Canım çok geçmış olsun bendede dünden berı boğaz agrısı var bıraz bağışıklığımız düşüyor ondan heralde ınşallah geçer çabucak🙏❤️
Aynen canım benim evre evre öksürük ses kısıldi şimdide tat ve koku gitti koronadan bana kaldı buda her hastalıkta koku ve tat gidiyor inşallah 2 3 gün sonra düzeleceğim.😀

Kızlar adetimin 7. Günü rahim kalınlığı bakılırken doktor 16 mm yumurta gördüğünü içi doluysa transfer yapamayacağını söyledi E2 harmonuna bakalım kanda yumurta dolu mu boş mu diye E2 değerim adetin 7. Günü 42 çıktı doktorum normal adetinle uyumlu sorun yok yumurta boş dedi transfer günü verecek haftaya böyle bir şey başına gelen oldu mu yumurtanın boş olmasına ilk defa sevindim
Canım eğer hormonlar transfere uygunsa yapar doktorun transferini sorun olmaz, hayırlısıyla gerçekleşsin transferin, sonucu pozitif olsun inşallah 🤲🤲🤲🥰

Canım benim ıhlamur limon ve bal çay yapabilirsin..hamile olduğun için başka birşey kulanamazsın bir de parol içebilirsin

Son düzenleme:
Ben varım canım 6+3te aşırı kanama oldu ama nasıl düşmemiş falanda demedı doktor normal dedı kesede ıyı kalp atışıda var demışdı ama duyulmaz demıştı erken dedı 3gün kaldım hastanede sadece yat dedı bıtek wcye kalk demıştı o günü kaldı kanama lekeye döndü kahverengı dünde kalp atışı duydum sonra lekelenme yıne başladı hala az az var bende çok korkuyorum yat dedı hep kesenın altında kanama alanı var dedı dünde doktor geçer dedı normal herşey ıyı dedı bana ama ışte😔😔ınşallah geçer yat bol bol su ıç ınşallah geçer bu kabuslar🙏🙏🙏
İnşallah canım sana da çok geçmiş olsun, ben bugün kontrole gittim kanama alanı vs yok ama dikkat et hep uzan yat ara sıra ev içinde dolaşabilirsin hiç iş yapma dedi, inşallah herşey yolunda gider. Benim şuan kanamam lekelenme vs hiç yok çok şükür.

Back