• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar selam nasılsınız ben ohss geçiren anne adayı bugün çok şükür kalp atışını gördük ve duyduk doktor bir sıkıntı yok dedi ama kesenin içinde ip askısı gibi uzanan böyle bir şey gördük olabilir yapısaldır takip edeceğiz dedi herhangi bir şey yok dedi korkacak ama ben yine de sormak istediğin var mı böyle bir şey yaşayan
böyle bir şey yaşamadım canım geçmiş olsun.Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. ohss da ilk defa duydum şimdi nasılsınız ?

böyle bir şey yaşamadım canım geçmiş olsun.Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. ohss da ilk defa duydum şimdi nasılsınız ?
Ohss geçti gitti çok şükür kalbi atmaya başladığı zaman ohss biter demişti doktor öyle de oldu çok şükür bugün 6 hafta nasıl oldu kalp atışını duyduk gördük kıpır pırpır atıyor çok şükür kesede düzgün kesede de bir yamukluk yok ama şurada ip askısı gibi çamaşır askısı gibi bir şey var dedi yapısal olabilir engel değil korkmayın dedi bakacağız dedi onu sorayım dedim sizlere çok takılmadım ama yine de insan endiseleniyor tabii ki de

Kızlar bugün 7+1 olduk dün öksürük başladı boğaz agrim vardı ciğerlerimden takir takir öksürüyorum tabiri caizse çocuğa zarari olurmu her öksürdügumde telaslaniyorum doktorum ıhlamur icebilirsin dedi içeceğim.
Çok geçmiş olsun canım..Öksürüğün bebeğe zararı olmaz canım, onun yeri güvenli..ıhlamura bal ve limon da koyup öyle iç canım yumuşatır rahatlatır öksürüğü

Smdi eşimle tekrar konuştum ki senin içinde değil dışında bebeği etkilemiyor dedi rahimsel olabilir demiş yani ben o an heyecandan duymadım herhalde anlayamadım tam kesenin dışında böyle uzantı gibi hafif
çok şükür bebekde değilse canım bir şey olmaz inşalkah sağlıkla kucağına alırsın inşallah 💓

Kızlar bugün 7+1 olduk dün öksürük başladı boğaz agrim vardı ciğerlerimden takir takir öksürüyorum tabiri caizse çocuğa zarari olurmu her öksürdügumde telaslaniyorum doktorum ıhlamur icebilirsin dedi içeceğim.
Bebise biseycik olmaz korkma 🥰 ben transferden sonraki 10 günlük sürede hasta olmuştum, ben de korkuyodum ya çok oksurursem bebis tutunamazsa diye 🙈😅 onlar bizim sandığımızdan cook güçlü hicbi şey olmaz Allahını izniyle 🥰

Kızlar 29 da transfer olmuştum.daha yeni bugün kese gördük. Ama içi boş mu dolu olduğu belli değil dedi doktor.
Kalp atışı için geç olmadı mı?

Bebise biseycik olmaz korkma 🥰 ben transferden sonraki 10 günlük sürede hasta olmuştum, ben de korkuyodum ya çok oksurursem bebis tutunamazsa diye 🙈😅 onlar bizim sandığımızdan cook güçlü hicbi şey olmaz Allahını izniyle 🥰
Ay vallahi herşey üst üste geldi gerçekten sesim gitti bugün komple işaretle iletişime geçiyorum 😀 rabbim biran önce şifa versin bana kızımda hamileliğim kışa denk geldi hic böyle hasta olmadim ben.

Kızlar merhaba, bende 6+5 günlük olduk bizde ama benim iki gün önce çok çok şiddetli kanamam oldu hemen hastaneye gittim neyseki bişey olmamış kesede bozulma vs yok doktor bile bukadar kanamaya rağmen nasıl düşmemiş dedi şaşırdı... Şimdi bolca dinlenmeli istirahat önerdi, çok şükür kanamam devam etmiyor.. Yarın tekrar kontrole çağırdı takip edelim dedi. Çok endişelendim ama doktor endişelenecek bişey yok kese çok sağlıklı kalbide atıyor dedi önemli olan kanamanın tekrar etmemesi dedi.. Var mı böyle bir durum yaşayan??

Kızlar 29 da transfer olmuştum.daha yeni bugün kese gördük. Ama içi boş mu dolu olduğu belli değil dedi doktor.
Kalp atışı için geç olmadı mı?
26 mayısta oldum bende bana ayın 19unda 5+4sün dedi bugün 6+0 oldum yani. 5+4te ben karından kese gördüm ama doktorum yolktan bebekten bahsetmedi güzel yerlesmis dedi o kadar bende güzel deyince hiçbise sormamısım bende merak ediyorum kalbi ne zaman duyarım diye

26 mayısta oldum bende bana ayın 19unda 5+4sün dedi bugün 6+0 oldum yani. 5+4te ben karından kese gördüm ama doktorum yolktan bebekten bahsetmedi güzel yerlesmis dedi o kadar bende güzel deyince hiçbise sormamısım bende merak ediyorum kalbi ne zaman duyarım diye
Karnımdam baktı benim . İki hafta sonra gel dedi.

Back