2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Hayır cnm .karnımdan baktı. Sadece keseyi gördü. Kalp atışı için iki hafta sonra gel dedi
Benimde transfer 31 mayıs tı dün gördüm keseyi kalp atışına bayramdan sonra gideceğim. Dün 5+5 miş kalp için erkendi zaten. Bayramdan sonra gittiğimde 8+6 olacak onların hesabına göre

Kızlar 29 da transfer olmuştum.daha yeni bugün kese gördük. Ama içi boş mu dolu olduğu belli değil dedi doktor.
Kalp atışı için geç olmadı mı?
Ben 15inde transfer olmuştum. Bu hafta kalp atışını gördük ama dinlemedik, dinlemek için 2 hafta sonraya randevu verdi. Geç değil merak etme

Kızlar 29 da transfer olmuştum.daha yeni bugün kese gördük. Ama içi boş mu dolu olduğu belli değil dedi doktor.
Kalp atışı için geç olmadı mı?
Yok canım benim erken daha görünmeyebilir..ama yolk kesesi oluşmuş olmalıydı görmedi mi doktorun ama karnından baktırmak görmeyebilir..haftaya belli olur

Hayır cnm .karnımdan baktı. Sadece keseyi gördü. Kalp atışı için iki hafta sonra gel dedi
benim transferim 22 Mayıs'ta olmuştu keseyi geçen hafta salı günü gördük güzel dedi kalp atışı için de 2 hafta sonra gel dedi bu pazartesi gidecem bende başta telaşlandım ama normalmiş küçük olduğu için henüz duyulmazmış içini ferah tut sen hayırlısıyla hepimiz duyarız inşallah

Bir çok gebenin başına gelir bu canım kese bozulmadıysa hiç korkma, kanama alanı geçene kadar yat, sadece tuvalet için kalk, inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini

aaaaa ilk defa duyuyorum. keseden itibaren eşim hep geldi. onun da hakkı onun da bebeği. eşlerimizde bizimle birlikte yupranıyor bu süreçte. onların da görmeye hakkı var
Aynen ama anlamadım valla bışeyde dıyemedım dedı kalabalık heralde bunun kocasını alsam hepsı ıster dıyemı düşündü

Beylikdüzü’n de oturuyordum eskiden şimdi küçükçekmece den oraya gitmek zor geldi . orada olsam muhtemelen yine Selman beye giderdim. umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız evladınızı
Ben beylikdüzüne yakın sayılırım ve bulduğum dr lar çok çok uzakta oluyorlar. Selman Bey’in hangi yöntemini beğendiniz? Tavsiyeniz ne üzerine olurdu?

Ben varım canım 6+3te aşırı kanama oldu ama nasıl düşmemiş falanda demedı doktor normal dedı kesede ıyı kalp atışıda var demışdı ama duyulmaz demıştı erken dedı 3gün kaldım hastanede sadece yat dedı bıtek wcye kalk demıştı o günü kaldı kanama lekeye döndü kahverengı dünde kalp atışı duydum sonra lekelenme yıne başladı hala az az var bende çok korkuyorum yat dedı hep kesenın altında kanama alanı var dedı dünde doktor geçer dedı normal herşey ıyı dedı bana ama ışteınşallah geçer yat bol bol su ıç ınşallah geçer bu kabuslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…