- 22 Ekim 2022
- 99
- 192
- 13
- 37
Benimde transfer 31 mayıs tı dün gördüm keseyi kalp atışına bayramdan sonra gideceğim. Dün 5+5 miş kalp için erkendi zaten. Bayramdan sonra gittiğimde 8+6 olacak onların hesabına göreHayır cnm .karnımdan baktı. Sadece keseyi gördü. Kalp atışı için iki hafta sonra gel dedi
Muayeneyi nasıl oldunBenimde transfer 31 mayıs tı dün gördüm keseyi kalp atışına bayramdan sonra gideceğim. Dün 5+5 miş kalp için erkendi zaten. Bayramdan sonra gittiğimde 8+6 olacak onların hesabına göre
Yok sadece kese oluşmuş dedi.Banada bayram tatilinden önce göreyim dedi sana yolk kesesi gördüm ya da göremedim dedi mi
Karnımdan. Ama ben sanki bebeği gördüm hatta doktora da gösterdim güldüMuayeneyi nasıl oldun
Yok benimde karnimdan bakti 27 sinde bi gel sansimizi deneyelim ama sanmiyorum bayram sonrasinda duyulur dedi bana da , bakalimVajinal muayene mi etti seni.
Benim karnımdan baktı. Keseyi gördü iki hafta sonrasına gel dedi
Demek ki karından bakınca geç oluyor. Vajinal yoldanda doktorum yapmıyor.bakalım bekliyoruzYok benimde karnimdan bakti 27 sinde bi gel sansimizi deneyelim ama sanmiyorum bayram sonrasinda duyulur dedi bana da , bakalim
Ben 15inde transfer olmuştum. Bu hafta kalp atışını gördük ama dinlemedik, dinlemek için 2 hafta sonraya randevu verdi. Geç değil merak etmeKızlar 29 da transfer olmuştum.daha yeni bugün kese gördük. Ama içi boş mu dolu olduğu belli değil dedi doktor.
Kalp atışı için geç olmadı mı?
İçime su serptiniz .başka doktora gitmeyi bile düşündüm yaniBen 15inde transfer olmuştum. Bu hafta kalp atışını gördük ama dinlemedik, dinlemek için 2 hafta sonraya randevu verdi. Geç değil merak etme
Bana da hiç yolk kesesi vs bisey dememisti. İlk muayenede keseyi gördük dedi ikincide de bebeği gördük kesedeBanada bayram tatilinden önce göreyim dedi sana yolk kesesi gördüm ya da göremedim dedi mi
Karnından baktiysa keseyi gördüğüne şükür benim ilk muayenede vajinal baktı onda ancak kese görüldü bebek hiç görülmüyordu yolk vardı sadece oda alttan baktığı için.Hayır cnm .karnımdan baktı. Sadece keseyi gördü. Kalp atışı için iki hafta sonra gel dedi
Bebegi gordugunuzde kac haftaliktiBana da hiç yolk kesesi vs bisey dememisti. İlk muayenede keseyi gördük dedi ikincide de bebeği gördük kesede
Yok canım benim erken daha görünmeyebilir..ama yolk kesesi oluşmuş olmalıydı görmedi mi doktorun ama karnından baktırmak görmeyebilir..haftaya belli olurKızlar 29 da transfer olmuştum.daha yeni bugün kese gördük. Ama içi boş mu dolu olduğu belli değil dedi doktor.
Kalp atışı için geç olmadı mı?
Erken daha kuzum korkma, hayırlısıyla görürsün kalp atışını inşallahBende 30 unda transfer oldum dun kontrole gittim bende de kalp atisi icin erken dedi , bende biraz korktum ama bilmiyorum
benim transferim 22 Mayıs'ta olmuştu keseyi geçen hafta salı günü gördük güzel dedi kalp atışı için de 2 hafta sonra gel dedi bu pazartesi gidecem bende başta telaşlandım ama normalmiş küçük olduğu için henüz duyulmazmış içini ferah tut sen hayırlısıyla hepimiz duyarız inşallahHayır cnm .karnımdan baktı. Sadece keseyi gördü. Kalp atışı için iki hafta sonra gel dedi
Bir çok gebenin başına gelir bu canım kese bozulmadıysa hiç korkma, kanama alanı geçene kadar yat, sadece tuvalet için kalk, inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişiniKızlar merhaba, bende 6+5 günlük olduk bizde ama benim iki gün önce çok çok şiddetli kanamam oldu hemen hastaneye gittim neyseki bişey olmamış kesede bozulma vs yok doktor bile bukadar kanamaya rağmen nasıl düşmemiş dedi şaşırdı... Şimdi bolca dinlenmeli istirahat önerdi, çok şükür kanamam devam etmiyor.. Yarın tekrar kontrole çağırdı takip edelim dedi. Çok endişelendim ama doktor endişelenecek bişey yok kese çok sağlıklı kalbide atıyor dedi önemli olan kanamanın tekrar etmemesi dedi.. Var mı böyle bir durum yaşayan??
O zaman kalp atışını duyarsın hayırlısıyla canımKarnımdam baktı benim . İki hafta sonra gel dedi.
Aynen ama anlamadım valla bışeyde dıyemedım dedı kalabalık heralde bunun kocasını alsam hepsı ıster dıyemı düşündüaaaaa ilk defa duyuyorum. keseden itibaren eşim hep geldi. onun da hakkı onun da bebeği. eşlerimizde bizimle birlikte yupranıyor bu süreçte. onların da görmeye hakkı var
Ben beylikdüzüne yakın sayılırım ve bulduğum dr lar çok çok uzakta oluyorlar. Selman Bey’in hangi yöntemini beğendiniz? Tavsiyeniz ne üzerine olurdu?Beylikdüzü’n de oturuyordum eskiden şimdi küçükçekmece den oraya gitmek zor geldi . orada olsam muhtemelen yine Selman beye giderdim.umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız evladınızı
Ben varım canım 6+3te aşırı kanama oldu ama nasıl düşmemiş falanda demedı doktor normal dedı kesede ıyı kalp atışıda var demışdı ama duyulmaz demıştı erken dedı 3gün kaldım hastanede sadece yat dedı bıtek wcye kalk demıştı o günü kaldı kanama lekeye döndü kahverengı dünde kalp atışı duydum sonra lekelenme yıne başladı hala az az var bende çok korkuyorum yat dedı hep kesenın altında kanama alanı var dedı dünde doktor geçer dedı normal herşey ıyı dedı bana ama ışteKızlar merhaba, bende 6+5 günlük olduk bizde ama benim iki gün önce çok çok şiddetli kanamam oldu hemen hastaneye gittim neyseki bişey olmamış kesede bozulma vs yok doktor bile bukadar kanamaya rağmen nasıl düşmemiş dedi şaşırdı... Şimdi bolca dinlenmeli istirahat önerdi, çok şükür kanamam devam etmiyor.. Yarın tekrar kontrole çağırdı takip edelim dedi. Çok endişelendim ama doktor endişelenecek bişey yok kese çok sağlıklı kalbide atıyor dedi önemli olan kanamanın tekrar etmemesi dedi.. Var mı böyle bir durum yaşayan??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?