aaaaa ilk defa duyuyorum. keseden itibaren eşim hep geldi. onun da hakkı onun da bebeği. eşlerimizde bizimle birlikte yupranıyor bu süreçte. onların da görmeye hakkı varBezmıalem hastenesı oyleymış benım doktor anlamadım bende
böyle bir şey yaşamadım canım geçmiş olsun.Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. ohss da ilk defa duydum şimdi nasılsınız ?Kızlar selam nasılsınız ben ohss geçiren anne adayı bugün çok şükür kalp atışını gördük ve duyduk doktor bir sıkıntı yok dedi ama kesenin içinde ip askısı gibi uzanan böyle bir şey gördük olabilir yapısaldır takip edeceğiz dedi herhangi bir şey yok dedi korkacak ama ben yine de sormak istediğin var mı böyle bir şey yaşayan
Ohss geçti gitti çok şükür kalbi atmaya başladığı zaman ohss biter demişti doktor öyle de oldu çok şükür bugün 6 hafta nasıl oldu kalp atışını duyduk gördük kıpır pırpır atıyor çok şükür kesede düzgün kesede de bir yamukluk yok ama şurada ip askısı gibi çamaşır askısı gibi bir şey var dedi yapısal olabilir engel değil korkmayın dedi bakacağız dedi onu sorayım dedim sizlere çok takılmadım ama yine de insan endiseleniyor tabii ki deböyle bir şey yaşamadım canım geçmiş olsun.Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. ohss da ilk defa duydum şimdi nasılsınız ?
Çok geçmiş olsun canım..Öksürüğün bebeğe zararı olmaz canım, onun yeri güvenli..ıhlamura bal ve limon da koyup öyle iç canım yumuşatır rahatlatır öksürüğüKızlar bugün 7+1 olduk dün öksürük başladı boğaz agrim vardı ciğerlerimden takir takir öksürüyorum tabiri caizse çocuğa zarari olurmu her öksürdügumde telaslaniyorum doktorum ıhlamur icebilirsin dedi içeceğim.
çok şükür bebekde değilse canım bir şey olmaz inşalkah sağlıkla kucağına alırsın inşallahSmdi eşimle tekrar konuştum ki senin içinde değil dışında bebeği etkilemiyor dedi rahimsel olabilir demiş yani ben o an heyecandan duymadım herhalde anlayamadım tam kesenin dışında böyle uzantı gibi hafif
Bebise biseycik olmaz korkmaKızlar bugün 7+1 olduk dün öksürük başladı boğaz agrim vardı ciğerlerimden takir takir öksürüyorum tabiri caizse çocuğa zarari olurmu her öksürdügumde telaslaniyorum doktorum ıhlamur icebilirsin dedi içeceğim.
Bende 30 unda transfer oldum dun kontrole gittim bende de kalp atisi icin erken dedi , bende biraz korktum ama bilmiyorumKızlar 29 da transfer olmuştum.daha yeni bugün kese gördük. Ama içi boş mu dolu olduğu belli değil dedi doktor.
Kalp atışı için geç olmadı mı?
Ay vallahi herşey üst üste geldi gerçekten sesim gitti bugün komple işaretle iletişime geçiyorumBebise biseycik olmaz korkmaben transferden sonraki 10 günlük sürede hasta olmuştum, ben de korkuyodum ya çok oksurursem bebis tutunamazsa diye onlar bizim sandığımızdan cook güçlü hicbi şey olmaz Allahını izniyle
Şuan kese ve yolk görünür ancak bebek görünmemis olabilir vajinal bakmıştır heralde.Kızlar 29 da transfer olmuştum.daha yeni bugün kese gördük. Ama içi boş mu dolu olduğu belli değil dedi doktor.
Kalp atışı 7. Haftaya kadar duyulmuyor bazen erkenn daha ben 6+5 te gittim duydu.Bende 30 unda transfer oldum dun kontrole gittim bende de kalp atisi icin erken dedi , bende biraz korktum ama bilmiyorum
Tesekkur ederimKalp atışı 7. Haftaya kadar duyulmuyor bazen erkenn daha ben 6+5 te gittim duydu.
Hayır cnm .karnımdan baktı. Sadece keseyi gördü. Kalp atışı için iki hafta sonra gel dediŞuan kese ve yolk görünür ancak bebek görünmemis olabilir vajinal bakmıştır heralde.
26 mayısta oldum bende bana ayın 19unda 5+4sün dedi bugün 6+0 oldum yani. 5+4te ben karından kese gördüm ama doktorum yolktan bebekten bahsetmedi güzel yerlesmis dedi o kadar bende güzel deyince hiçbise sormamısım bende merak ediyorum kalbi ne zaman duyarım diyeKızlar 29 da transfer olmuştum.daha yeni bugün kese gördük. Ama içi boş mu dolu olduğu belli değil dedi doktor.
Vajinal muayene mi etti seni.Bende 30 unda transfer oldum dun kontrole gittim bende de kalp atisi icin erken dedi , bende biraz korktum ama bilmiyorum
Karnımdam baktı benim . İki hafta sonra gel dedi.26 mayısta oldum bende bana ayın 19unda 5+4sün dedi bugün 6+0 oldum yani. 5+4te ben karından kese gördüm ama doktorum yolktan bebekten bahsetmedi güzel yerlesmis dedi o kadar bende güzel deyince hiçbise sormamısım bende merak ediyorum kalbi ne zaman duyarım diye
Banada bayram tatilinden önce göreyim dedi sana yolk kesesi gördüm ya da göremedim dedi miKarnımdam baktı benim . İki hafta sonra gel dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?